freddaras Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έστρωσε το tapatalk και με το σημερινό update, σφαίρα πάει πλέον. Με πρόλαβες αυτό ήθελα να γράψω θεαματικο update Μεγάλη βελτίωσή πάει σφαίρα πλέον .καιρός ήταν .:) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Να πω την αμαρτία μου μετά απο 10 μέρες συμβίωσης με το νέο igo primo και το navigon και σε σύγκριση με το sygic θα βάλω πάλι το sygic στο νο1 και αυτό γιατί είναι τοσο σμουθ και έχει την καλύτερη πλοήγηση όπως Και τα καλύτερα γραφικά από τα παραπάνω. Το igo δεν είναι ακόμα σε θέση να παλέψει με το sygic και έχει ακόμα δρόμο.Ναι το igo παραμένει ο βασιλιάς στο ποσά μπορείς να σκαλιξεις (αν έχεις όρεξη και χρόνο) αλλά μέχρι εκεί. Κάπου ενδιάμεσα έρχεται το navigon και σε μπερδεύει αφού σε βοηθάει και είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές όταν ζητήσεις τοποθεσία έχοντας επιλογή να την βρεις με το navigon. Εκεί που καταλήγεις στο sygic να που σου έρχεται σε πολλές δρομολογήσεις να πεις που ειναι το igo..Έτσι λοιπόν το sygic όπως προείπα παραμένει και με την μέτρια επιλογή δρομολογισεων το καλύτερο (για την ώρα) κατά την γνώμη μου. Εν αναμονή αναβαθμίσεων του igo...:) Ως κύριος χρήστης του Sygic εδώ και πολύ καιρό και πρόσφατα του Igo Primo, νομίζω ότι είναι θέμα του τι ψάχνεις πιο πολύ. Θες σούπερ γραφικά με 3D κτίρια, αλλά με μέτρια δρομολόγηση; Πας Sygic. Θες μεγαλύτερη ακρίβεια στην δρομολόγηση, με περισσότερα στοιχεία για αυτήν, όπως σε ποιον δρόμο βρίσκεσαι τώρα ή συνολική διάρκεια διαδρομής στο τέλος της πλοήγησης; Τότε IGO. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Για θυμίστε μου ποια είναι η εφαρμογή που "συμπυκνώνει " τα δεδομένα σε όλες τις εφαρμογές εκτός από φωτο και βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Για θυμίστε μου ποια είναι η εφαρμογή που "συμπυκνώνει " τα δεδομένα σε όλες τις εφαρμογές εκτός από φωτο και βίντεο? Μήπως εννοείς το onavo count & onavo extend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDeViLZ Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδια πως μπορω να βαλω μια εφαρμογη που εχω φτιαξει στο μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μπες στο φάκελο με τις φωτο του game με τον file explorer που χρησιμοποιείς. Εκεί βάλε ένα κενό αρχείο με το όνομα ".nomedia" χωρίς τα "". Έτσι δεν θα σου εμφανίζει τις φωτο στην συλλογή. μπαινω στο φακελο με το data του παιχνιδιου βρισκω τις φωτο και παω να κανω αυτο πουλες και μου βγαζει οτι υπαρχει ηδη Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μήπως εννοείς το onavo count & onavo extend ναι αυτήν αλλά είναι μόνο για ics γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Έστρωσε το tapatalk και με το σημερινό update, σφαίρα πάει πλέον. Με πρόλαβες αυτό ήθελα να γράψω θεαματικο update Μεγάλη βελτίωσή πάει σφαίρα πλέον .καιρός ήταν .:) Sent from my note Σε εμένα που το αναβάθμισα από την πιο παλιά έκδοση που πήγαινε σφαίρα, συνεχίζει να μου φαίνεται αργή. Θα επιστρέψω στην παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σε εμένα που το αναβάθμισα από την πιο παλιά έκδοση που πήγαινε σφαίρα, συνεχίζει να μου φαίνεται αργή. Θα επιστρέψω στην παλιά Και εγώ που αναβαθμισα από 2.1.3 αργή μου φαίνεται. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σφαιρα δεν ειναι οπως τις παλαιοτερες εκδοσεις, αλλα τουλαχιστον βελτιωθηκε σε ενα βαθμο απο το χαλι που ηταν πριν :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σφαιρα δεν ειναι οπως τις παλαιοτερες εκδοσεις, αλλα τουλαχιστον βελτιωθηκε σε ενα βαθμο απο το χαλι που ηταν πριν :) Συνεχίζει να είναι ενοχλητικό όμως δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εγώ δ μπορώ να καταλαβω τι στο καλο αλλάξανε που δε μπορούν να διορθώσουν και δε παλεύεται το scrolling. Ξαναγυρίζω στη 2.1.3 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σε κινητό και ταμπλέτα, που το δουλεύω, βλέπω οτι διορθωθηκε και το πρόβλημά με το scrolling και με τη μη φόρτωση των φωτογραφιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το scrolling είναι σαφέστατα καλύτερό από τη προηγουμενη έκδοση αλλά στη φωτός μακριά από τη 2.1.3 Λαγκαρει ακόμα και στην αρχική με τα unread αν κανω γρήγορο πάνω κάτω. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής από το iGO? Καλύτερο σε θέμα λειτουργικότητας φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ας ελπισουμε να φτιαχτει τουλαχιστον στην επομενη αναβαθμιση :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παιδια πως μπορω να βαλω μια εφαρμογη που εχω φτιαξει στο μαρκετ? Φίλε μου πρέπει να έχεις developer account. Για περισσότερα, κοίταξε εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά κάποια απλά attachments δεν ανοίγουν με την μαμα εφαρμογή email ενώ με το maildroid ανοίγουν κανονικά. Υπάρχει κάποια ρύθμισή για την μαμα εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής από το iGO? Καλύτερο σε θέμα λειτουργικότητας φυσικά! το χαος!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά εφαρμογή για σημειώσεις με το χέρι όμως αλλά και να μπορεί να την εμφανίζει στην οθόνη την ώρα που θες και να σε ειδοποιεί υπάρχει καμμία? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grggoul Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα! Έχω εδώ και 2 μέρες έχω το galaxys3. Έχω κάνει εγκατάσταση το mls destinator από sd card και όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή μου βγάζει μήνυμα ότι 'Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να εκτελέσετε αυτήν την εφαρμογή' και μετά μπορώ να επιλέξω μόνο έξοδο. υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά εφαρμογή για σημειώσεις με το χέρι όμως αλλά και να μπορεί να την εμφανίζει στην οθόνη την ώρα που θες και να σε ειδοποιεί υπάρχει καμμία? Ευχαριστώ. To note evrything έχει paintnote και reminder https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.noteeverything&feature=more_from_developer. Δοκίμασε το. Αξίζει να πάρεις και το pro. Με το χέρι πάντως είναι λίγο ζόρι να γράψεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Η CIT δεν βγαζει πλεον χαρτες? Ο τελευταίος που έβγαλε ήταν το 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 το χαος!!!!!:lol::lol::lol: Εγώ θα συμφωνήσω με τον jubklist δεν γίνετε να το εχω σε συσκευή με 1ghz επεξεργαστή και να πηγαίνει τόσο χάλια. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDeViLZ Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) καλημερα στην παρεα,σε περιπτωση που δεν μπορουμε να δεχτουμε καμια κληση τι κανουμε? μηνυματα περνω κανονικα,μολις με καλουν λεει οτι ειμαι κατηλημενος.το παραξενο ειναι οτι στις ικλησεις μου δειχνει οτι με καλεσαν και δεν το σηκωσα.δεν εχω ενεργοποιησει καμια φραγη,το ιδιο κανει με ολες τις σιμ που δοκιμασα.το μονο πραγμα που εκανα ηταν ολικη εκαθαριση δεδομενων με το titanium backup και ολα ηρθαν στην αρχικη τους μορφη. Edited August 8, 2012 by CyberDeViLZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts