Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να βλεπω ανοιχτα βενζιναδικα με υγραεριο κ τις τιμες τι προτεινετε?

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.x4real.fuelprices.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLng0cmVhbC5mdWVscHJpY2VzLmFuZHJvaWQiXQ

Καλησπέρα, ξέρετε μήπως καμιά εφαρμογή που να μπλοκάρει τις εφαρμογές που θέλω ώστε να μη συνδέονται στο ίντερνετ?

Βρήκα το DroidWall αλλά θέλει root και δεν το έχω κάνει ακόμα...Οπότε προτιμάω κάποιο χωρίς root (Sony Xperia S)

Καλησπέρα, ξέρετε μήπως καμιά εφαρμογή που να μπλοκάρει τις εφαρμογές που θέλω ώστε να μη συνδέονται στο ίντερνετ?

Βρήκα το DroidWall αλλά θέλει root και δεν το έχω κάνει ακόμα...Οπότε προτιμάω κάποιο χωρίς root (Sony Xperia S)

Δες το AD blocker...

ψαχνω player για μουσικη που να υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. εγκατεστησα το poweramp που δυστιχος γραφει failed to play .... καποια δοκιμασμενη προταση για galaxy S3 ?

ψαχνω player για μουσικη που να υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. εγκατεστησα το poweramp που δυστιχος γραφει failed to play .... καποια δοκιμασμενη προταση για galaxy S3 ?

Χρησιμοποιώ το poweramp με αρχεία που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες και ελληνικά id3 tags και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Oneplus 6 8/128

Δες αυτό. Πολύ καλό για αρχή

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android

και με γεια να το χαρείς.

τα ειδα τα προγραμματα και εγκατεστησα αρκετα απο αυτα με αποτελεσμα να καταναλωνει αρκετη μνημη η συσκευη ..μπορειτε να μου πειτε τα τελειως απαραιτητα προγραμματα ωστε και να ειναι καλα στημενο το κινητο αλλα και να μην εχω τοση μεγαλη επιβαρυνση μνημης ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

άλλα είναι απαραίτητα για σένα και άλλα για τους άλλους. δλδ τι ρωτάς? ποια προγράμματα θέλουμε εμείς να βάλεις στο κινητό σου?

είπες ότι τα δοκίμασες. οκ. κράτα αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και σε εξυπηρετούν και τα άλλα στον κάδο! απλό... γιατί δυσκολεύεις τη ζωή σου???

παιδια θελω να αντικαταστησω το adobe reader και το office suite γιατι δεν μεταφερονται στην εξωτερικη

μνημη.

εχετε να προτεινεται καποιες αλλες καλες να τις αντικαταστησω

και αν αξιζει κιολας να το κανω αυτο?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

παιδια καλησπερα,γινετε με καποιον τροπο να παρω backup ολων των εφαρμογων και να το περασω σε αλλη ιδια συσκευη για να γλυτωσω την διαδικασια να τις περναω 1-1??

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Δοκίμασε κανένας το Smart Stay του Samsung Galaxy SIII

είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα στο μπροστινό

μέρος για να ανιχνεύσει κατά πόσο ή όχι ο χρήστης διαβάζει κάτι

ώστε να απενεργοποιήσει η όχι τον φωτισμό της οθόνης.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elnware.smartStay10&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmVsbndhcmUuc21hcnRTdGF5MTAiXQ..

πάντος το δικό μου τηλέφωνο δεν είναι συμβατό μέχρι τώρά

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AipvJS5dHYPrdE1sUDF5LUs4NVFnd1lVXzZGQnEyRmc&output=html

ειναι,πως μπορω να το κανω φιλε μου?

Καταρχήν θα πάρεις απο την πρώτη συσκευή ένα backup των εφαρμογών από την επιλογή μενού--->μαζική λειτουργία--->αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη.Στη συνέχεια στην κάρτα μνήμης θα βρεις ένα φάκελο titaniumbackup.Το φάκελο αυτόν θα τον βάλεις στη κάρτα μνήμης της δεύτερης συσκευής και από την επιλογή "επαναφορά απώντων εφαρμογών" θα τις επαναφέρεις στη δεύτερη συσκευή.Υπόψιν όμως ότι αυτόματη επαναφορά των εφαρμογών (χωρίς να πατάς σε κάθε μία "εγκατάσταση") κάνει η donate έκδοση του titanium

Aλλη λύση θα ήταν ένα nandroid backup της πρώτης συσκευής από το clockwork recovery και επαναφορά στην άλλη συσκευή αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει εκτός από root να έχεις περάσει και recovery.

Δοκίμασε κανένας το Smart Stay του Samsung Galaxy SIII

είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα στο μπροστινό

μέρος για να ανιχνεύσει κατά πόσο ή όχι ο χρήστης διαβάζει κάτι

ώστε να απενεργοποιήσει η όχι τον φωτισμό της οθόνης.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elnware.smartStay10&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmVsbndhcmUuc21hcnRTdGF5MTAiXQ..

πάντος το δικό μου τηλέφωνο δεν είναι συμβατό μέχρι τώρά

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AipvJS5dHYPrdE1sUDF5LUs4NVFnd1lVXzZGQnEyRmc&output=html

Για να δουμε τι λεει.. Ενδιαφερον φαινεται..:happy:

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δεν ήξερα ότι υπήρχε και για άλλα κινητά. Φανταστική εφαρμογή. Ήταν σπαστικό να αγγίζεις συνέχεια την οθόνη για να μην σβήνει. Δουλεύει άριστα στο s2.
Smile...

Αν κάποιος έχει δουλέψει κάμποσο το Smart Stay, ας γράψει καμιά κριτική για αποτελεσματικότητα / κατανάλωση μπαταρίας κλπ. Edited by minast

Έχει κανείς θέμα με το viber τις τελευταίες μέρες; Προσπαθώ να στείλω μήνυμα και δεν το στέλνει.

Και σε έναν φίλο μου με iPhone βγάζει πρόβλημα σύνδεσης.

Και οι δύο έχουμε Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο.

Έχει κανείς θέμα με το viber τις τελευταίες μέρες; Προσπαθώ να στείλω μήνυμα και δεν το στέλνει.

Νομιζω οτι η Vodafone μπλοκαρε το Viber...

1+7 Pro

Δηλαδή για να καταλάβω: Έχουμε απεριόριστα (ούτε καν) δεδομένα τον Αύγουστο, αλλά όχι για VoIP? :lol:

τι ρεζιλια ειναι αυτα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes:

αν ειναι δυνατον..

αν κανανε τετοιο πραγμα ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ....

σε μενα με cosmote δουλευει μια χαρα παντως...

<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4225594" class="internal">Αρχικό μήνυμα από ilka71</a><br />

βέβαια μέσω opera Mobile "θυμάται" username και password και στα έχει έτοιμα έξω μέσω της εφαρμογής η του opera mini πρέπει ξανά μανά να τα πληκτρολογεις.

<br />

<br />

Φίλε, δεν είναι καλό αυτό... Ακόμα και χωρίς τον κλειδάριθμο μπορεί κάποιος να δει πράγματα που δεν πρέπει...

Συμφωνω και επαυξανω!! Εχω την εφαρμογη αυτη αρκετες μερες και ειναι πολυ βολικη, το πρωτο πραγμα που με ειχε προβληματισει ηταν το μηπως κρατησει τους κωδικους αποθηκευμενους. Ευτυχως ομως δεν!!!Εξαλου και με το pc που μπαινουμε στην σελιδα τους οι κωδικοι δεν απομνημονευονται και αυτο ειναι το λογικο, πανω απ ολα θεμα ασφαλειας.

Δηλαδή για να καταλάβω: Έχουμε απεριόριστα (ούτε καν) δεδομένα τον Αύγουστο, αλλά όχι για VoIP? :lol:

τι ρεζιλια ειναι αυτα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes:

αν ειναι δυνατον..

αν κανανε τετοιο πραγμα ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ....

σε μενα με cosmote δουλευει μια χαρα παντως...

H Vodafone το εχει μπλοκαρει στα καρτοσυμβολαια στη καρτα και στα προγραμματα μικροτερα του 40 νομιζω αν δεν κανω λαθος.Απ οτι μου ειπαν ομως αμα τους κραξεις στο ενεργοποιουν.Εγω με Cosmote προγραμμα και δουλευει μια χαρα!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση