karib Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Εχω το sygic 11.3 στο κινητο, καλα παει, αλλα βαριεμαι να τα αναβαθμισω ολα σε 11.6. Γι αυτο λεω μηπως εβγαινε η 12αρα εκδοση συντομα να την περασω μια και καλη. Βεβαια, μια χαρα και με την 11.3. Απλα βαριεμαι τις συνεχεις αναβαθμισεις. Τωρα για να βαλω την 12αρα σε beta, μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 και το igo ειναι πολυ καλη επιλογη,το χρησιμοποιω και το συνιστω ανεπιφυλακτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση του igo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση του igo; igo my way 8.4.3 179971. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω να μας πει εντυπώσεις? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5FbGVjb250LldlYXRoZXJDbG9jayJd Το έχω αγορασμένο Καλό και με πάρα πολλές επιλογές ως προς το τι θα βάλεις να σου εμφανίζει Όσο για την ακρίβεια των δεδομένων το ίδιο με τα περισσότερα, σχετικά μέσα πέφτει στην πρόβλεψεί του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 αναλυτικοτατο φαινετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Το έχω αγορασμένο Καλό και με πάρα πολλές επιλογές ως προς το τι θα βάλεις να σου εμφανίζει Όσο για την ακρίβεια των δεδομένων το ίδιο με τα περισσότερα, σχετικά μέσα πέφτει στην πρόβλεψεί του Εμένα το χωριό μου έχει 2500 κατοίκους δεν το εμφανίζει και μου βγαζει το διπλανό που έχει 500;;;;;:confused::thumbdown: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Εμένα το χωριό μου έχει 2500 κατοίκους δεν το εμφανίζει και μου βγαζει το διπλανό που έχει 500;;;;;:confused::thumbdown: Δοκίμασε το BeWeather. Εγώ το έχω κάποιες μέρες και το βρίσκω αρκετά καλό. Σκέφτομαι να τσιμπήσω και το paid που είναι σε προσφορά με 1,18. Είναι το μόνο που βρήκε απευθείας την περιοχή μου χωρίς προβλήματα και είμαι κι εγώ σε χωριό. Μόνο στο Feel Like δεν τα πάει πολύ καλά καθώς βλέπω ταυτίζεται με την θερμοκρασία πάντα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ισως εχει ξαναειπωθει, αλλα να ρωτησω, σχετικα με titanium backup, σε κινητα που ειναι root: εχει δοκιμασει κανεις να κανει backup τις εφαρμογες(μόνο) με τις ρυθμισεις τους απο ενα κινητο, και restore τις εφαρμογες με τις ρυθμισεις τους, σε άλλο κινητο? Λογικα αφου δεν εχει να κανει με αρχεια συστηματος, πρεπει να δουλευει, αλλα θελω να ξερω αν υπαρχει αυτη η εμπειρια απο καποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 1. Αν η συσκευή σου δεν έχει δικό της τρόπο να πάρει screenshot, μπορείς να δοκιμάσεις εδώ. 2. Δοκίμασες να ψάξεις για κάποιον εναλλακτικό dialer; 1.Ζήτησα κάτι πιο συγκεκριμένο. Μια εφαρμογή που να βγάζει αυτόματα screenshot όλων των επιφανειών εργασίας μου χωρίς το κάνω χειροκίνητα. Το να το κάνω χειροκίνητα με μια εφαρμογή είναι προφανές. 2.Ναι δοκίμασα, δεν βρήκα κάτι. Έχεις κανείς κάτι υπόψιν του σχετικά με το πως μπορώ να επεξεργαστώ τα call & data logs??? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 http://m.whatsup.gr μέσω data, είναι δωρεάν η πλοήγηση εκεί απλά βάλε το σε bookmark ή όρισέ το αρχική σελίδα στον browser σου για να μην σε χρεώνει το google. σ ευχαριστω πολυ φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα αν γνωρίζεται κάποια εφαρμογή πού να ρυθμίζει τη φόρτιση της μπαταρίας, δηλ να φορτίζει πολυ αργά ή γρήγορα ή πολυ γρήγορα. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γίνεται να αλλάξει η ταχύτητα που φορτίζει η μπαταρία; Δε νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γίνεται να αλλάξει η ταχύτητα που φορτίζει η μπαταρία; Δε νομίζω.. Απο οτι εχω καταλάβει σε κάποιες ρομ φορτίζουν πολυ γρήγορα και σε κάποιες άλλες λιγο πιο αργά... εχω δεν εφαρμογή σε iphone που κάνει αυτο το πράγμα ελέγχει την ταχύτητα φόρτισης. όλοι ξέρουμε πως αν το κινητό ειναι κλειστό φορτίζει πιο αργά και καλύτερα ενώ αν ειναι ανοιχτό φορτίζει ταχεία. αυτό θέλω όταν εχω χρονο να το βάζω να φορτίζει αργά και να είναι ανοιχτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα αν γνωρίζεται κάποια εφαρμογή πού να ρυθμίζει τη φόρτιση της μπαταρίας, δηλ να φορτίζει πολυ αργά ή γρήγορα ή πολυ γρήγορα. ευχαριστώ Γίνεται να αλλάξει η ταχύτητα που φορτίζει η μπαταρία; Δε νομίζω.. Απο οτι εχω καταλάβει σε κάποιες ρομ φορτίζουν πολυ γρήγορα και σε κάποιες άλλες λιγο πιο αργά... εχω δεν εφαρμογή σε iphone που κάνει αυτο το πράγμα ελέγχει την ταχύτητα φόρτισης. όλοι ξέρουμε πως αν το κινητό ειναι κλειστό φορτίζει πιο αργά και καλύτερα ενώ αν ειναι ανοιχτό φορτίζει ταχεία. αυτό θέλω όταν εχω χρονο να το βάζω να φορτίζει αργά και να είναι ανοιχτό.. Παιδια αυτο ειναι θεμα custom kernel.Δεν εχει να κανει με custom rom και δε γινεται με official rom και official kernel. Πολυ λιγους custom kernel εχω δει να υποστηριζουν διαφορετικο επιπεδο φορτισης. Καποιοι απλα εχουν αυξησει την ''ταχυτητα''... Αλλα να το ρυθμισετε εσεις δε γινεται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παιδια αυτο ειναι θεμα custom kernel.Δεν εχει να κανει με custom rom και δε γινεται με official rom και official kernel. Πολυ λιγους custom kernel εχω δει να υποστηριζουν διαφορετικο επιπεδο φορτισης. Καποιοι απλα εχουν αυξησει την ''ταχυτητα''... Αλλα να το ρυθμισετε εσεις δε γινεται. Mάλιστα. Αν και έχω αλλάξει τα μάτια του κινητού,αυτό ομολογώ δε το ήξερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παιδια αυτο ειναι θεμα custom kernel.Δεν εχει να κανει με custom rom και δε γινεται με official rom και official kernel. Πολυ λιγους custom kernel εχω δει να υποστηριζουν διαφορετικο επιπεδο φορτισης. Καποιοι απλα εχουν αυξησει την ''ταχυτητα''... Αλλα να το ρυθμισετε εσεις δε γινεται. Το fast charge όμως έχει να κάνει μόνο για φόρτιση μέσω USB, με την κλασική φορτιση στην μπριζα τοίχου δεν έχει καμία διαφορά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Το fast charge όμως έχει να κάνει μόνο για φόρτιση μέσω USB, με την κλασική φορτιση στην μπριζα τοίχου δεν έχει καμία διαφορά. Πολυ σωστα....;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 λεβεντες μιας και μετακομισα θελω ενα προγραμματακι για να βρισκω wifi και να μπορω να μπαινω σε αυτα για λιγο καιρο καμια 20αρια μερες υπαρχει κατι????? δεκτα καθε πμ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 δηλ δεν έχει διάφορα ο τρόπος φόρτισης όταν είναι κλειστό με ανοικτό εάν γίνετε με τον φορτιστή στην πρίζα? Ούτε μπορούμε να το ρυθμίσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 δηλ δεν έχει διάφορα ο τρόπος φόρτισης όταν είναι κλειστό με ανοικτό εάν γίνετε με τον φορτιστή στην πρίζα? Ούτε μπορούμε να το ρυθμίσουμε? Διαφορά έχει. Να το ρυθμίσεις εσύ δε γίνεται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παρα πολυ καλη εφαρμογη για streaming αλλα και download ΠΑΡΑ πολλων τραγουδιων, συμπεριλαμβανομενων ΚΑΙ Ελληνικων! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lowlevel.umusic HearYoutube plugin, Το τραγουδι που βλέπεις στο youtube το κατεβάζεις στο επιτόπου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 HearYoutube plugin, Το τραγουδι που βλέπεις στο youtube το κατεβάζεις στο επιτόπου, Η εφαρμογή είναι free; Το μετατρέπει σε mp3 το video; Δώσε ένα link αν θες. Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κατεβάζει youtube video όπως στο PC μ' έναν download manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Η εφαρμογή είναι free; Το μετατρέπει σε mp3 το video; Δώσε ένα link αν θες. Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κατεβάζει youtube video όπως στο PC μ' έναν download manager; Δοκιμασε στο google να ψαξεις το tubemate. Καλυτερο δεν εχω βρει βασικα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Δοκιμασε στο google να ψαξεις το tubemate. Καλυτερο δεν εχω βρει βασικα. Ήδη το είχα κάνει!!! Και για όποιον φίλο ενδιαφέρεται http://tubemate.net/ και http://blog.tubemate.net/category/English Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts