Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης?

Απαιτει και 2η καμερα, ή και με την μια καμερα του κινητου δουλευει?

Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο.

Που να κοιταξω;

Αν και εχεις ηδη παρει απαντηση απο αλλο φιλο, εγω σου παραθετω και ενα snapshot για να δεις πως γινεται... Πηγαινοντας πανω σε μια επαφη, εχεις απο κατω διαφορες επιλογες... μια απο αυτες, ειναι για βιντεοκληση!!! Εννοειται οτι πρεπει να εχεις και μπροστινη καμερα, αλλιως δεν ξερω αν γινεται! Και ΑΝ γινεται, δεν θα ειναι καθολου πρακτικο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κάποιος καμία εφαρμογή για δημιουργία όσο πιο μινιμαλιστικών και απλών φακέλων γίνεται στην αρχική οθόνη; Και αν οι φάκελοι είναι σε άσπρο χρώμα ακόμα καλύτερα..;;

Εγώ χρησιμοποιώ το Application folder. Σου επιτρέπει να διαλέξεις κ εσύ εικόνα.

Επίσης πολύ καλό, το Simi Folder.

παιδι καποια εφαρμογη παρομοια με αυτην αλλα δωρεαν παρακαλω ?https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuc3lzdGVtcGFuZWwucjEiXQ..

Υπάρχει η ίδια σε free.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καποια εφαρμογη full screen caller τυπου υπαρχει?

HD caller id

Big caller id

Full screen caller id

Όλα έχουν δωρεάν έκδοσή με κάποιους περιορισμούς. Το καθένα έχει τα μειονεκτήματά του άλλα πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το full screen caller id.

Oneplus 6 8/128

δουλευει και με την καμερα του κινητου...εχει και επιλογη πια καμερα να επιλεξεις

εχει βιντεοκληση...καλεσε χρηστη του skype

Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype:

http://img26.imageshack.us/img26/2377/novcall.png

Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα;

Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση?

Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα;

Στο Galaxy Ace ενός φίλου δεν υποστηρίζει επίσης το skype βιντεοκληση αλλά έχει βγει επεξεργασμένη έκδοση skype στο xda σε περίπτωση που είσαι rooted.

Edited by kollatos

Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα?

Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα?

Δεν γνωρίζω ακριβώς ποια κατηγορία δεν υποστηρίζει αλλά είχα διαβάσει κατά καιρούς και άλλους χρήστες να δηλώνουν πρόβλημα με την επιλογή βιντεοκλησης.

Δώσε μου λίγα λεπτά και θα στο ανεβάσω στο dropbox να το δοκιμασεις.

Έχω πραγματοποιήσει κανόνικά βιντεοκλήση αρκετές φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα .

Σε κινητο με μια καμερα?

Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα. Edited by bbbb

Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα.

Δηλαδή γύριζες το τηλέφωνο μπρος-πίσω συνέχεια; Πως ακριβώς το έκανες;

http://db.tt/NgcSgKpf

Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις.

Τι χρεώσεις έχει το skype; Είναι δωρεάν;

Δωρεάν είναι αλλά επειδή τρέχει συνέχεια τρώει πολύ μπαταρία. Πάρα πολύ μπαταρία.

Φιλικά Γιώργος

Δηλαδή γύριζες το τηλέφωνο μπρος-πίσω συνέχεια; Πως ακριβώς το έκανες;

Ημουνα μπροστά σε καθρέπτη.Aπο skype σε skype δωρεάν.

οταν λεω χρηστη του skype εννοω φιλο σου;)

Edited by kollatos

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή που να μπορείς να φτιάξεις από φωτογραφίες της κάμερας σαν comic και να μπορείς να προσθετεις και διαλόγους?

Δες paper camera , comic strip it και picSay για συννεφάκια .

Και cartoon camera

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

μπορείς να μου πεις πως δουλεύει?

το έκανα install και μόλις τικαρο κάποια επιλογή από advance setting μου ζητά επανεκκίνηση και όταν γίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή.:confused:

μπορείς να μου πεις πως δουλεύει?

το έκανα install και μόλις τικαρο κάποια επιλογή από advance setting μου ζητά επανεκκίνηση και όταν γίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή.:confused:

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω γιατί όσο κ αν προσπάθησα δεν μπορεσα να καταφέρω το πρόβλημα που λες.

Είμαι σε sgs2, θα το δοκιμάσω το μεσημέρι σε galaxy ace και θα ενημερώσω.

καλημερα παιδια,εχουμε καποια εφαρμογη παροποια με την zedge αλλα αποκλειστικα για τραγουδακια,ειτε ολοκληρα ειτε ρεφρενακια?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

καλημερα παιδια,εχουμε καποια εφαρμογη παροποια με την zedge αλλα αποκλειστικα για τραγουδακια,ειτε ολοκληρα ειτε ρεφρενακια?

Για να κατεβάσεις κομμάτια θα σου πρότεινα το Music Junk (Google it δεν υπάρχει στο market).

Για να τα κόψεις σε ρεφρενακια όπως λες θα σου πρότεινα το Ringdroid, απλό, γρήγορο, εύχρηστο.

thanks.

Αν και βολευει η εκδοση του play, ωστε να ανανεωνεται κι αυτοματα.

Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα.

Που ειναι αυτη η επιλογη, δεν την βρισκω πουθενα!

Edited by kollatos

music paradise εχει artworks και lyrics σε πολλα τραγουδια.

Το music jank σταμάτησε να λειτουργεί, μου βγάζει συνεχώς network error. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ; Έχω ics

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση