stabill Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης? Απαιτει και 2η καμερα, ή και με την μια καμερα του κινητου δουλευει? Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο. Που να κοιταξω; Αν και εχεις ηδη παρει απαντηση απο αλλο φιλο, εγω σου παραθετω και ενα snapshot για να δεις πως γινεται... Πηγαινοντας πανω σε μια επαφη, εχεις απο κατω διαφορες επιλογες... μια απο αυτες, ειναι για βιντεοκληση!!! Εννοειται οτι πρεπει να εχεις και μπροστινη καμερα, αλλιως δεν ξερω αν γινεται! Και ΑΝ γινεται, δεν θα ειναι καθολου πρακτικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Γίνεται με τη πίσω κάμερα αλλά όπως είπες δε βολεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ξέρει κάποιος καμία εφαρμογή για δημιουργία όσο πιο μινιμαλιστικών και απλών φακέλων γίνεται στην αρχική οθόνη; Και αν οι φάκελοι είναι σε άσπρο χρώμα ακόμα καλύτερα..;; Εγώ χρησιμοποιώ το Application folder. Σου επιτρέπει να διαλέξεις κ εσύ εικόνα. Επίσης πολύ καλό, το Simi Folder. παιδι καποια εφαρμογη παρομοια με αυτην αλλα δωρεαν παρακαλω ?https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuc3lzdGVtcGFuZWwucjEiXQ.. Υπάρχει η ίδια σε free. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 καποια εφαρμογη full screen caller τυπου υπαρχει? HD caller id Big caller id Full screen caller id Όλα έχουν δωρεάν έκδοσή με κάποιους περιορισμούς. Το καθένα έχει τα μειονεκτήματά του άλλα πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το full screen caller id. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δουλευει και με την καμερα του κινητου...εχει και επιλογη πια καμερα να επιλεξεις εχει βιντεοκληση...καλεσε χρηστη του skype Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype: http://img26.imageshack.us/img26/2377/novcall.png Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα; Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype: Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα; Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση? Στο Galaxy Ace ενός φίλου δεν υποστηρίζει επίσης το skype βιντεοκληση αλλά έχει βγει επεξεργασμένη έκδοση skype στο xda σε περίπτωση που είσαι rooted. Edited June 4, 2012 by kollatos Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα? Δεν γνωρίζω ακριβώς ποια κατηγορία δεν υποστηρίζει αλλά είχα διαβάσει κατά καιρούς και άλλους χρήστες να δηλώνουν πρόβλημα με την επιλογή βιντεοκλησης. Δώσε μου λίγα λεπτά και θα στο ανεβάσω στο dropbox να το δοκιμασεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχω πραγματοποιήσει κανόνικά βιντεοκλήση αρκετές φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχω πραγματοποιήσει κανόνικά βιντεοκλήση αρκετές φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα . Σε κινητο με μια καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα. Edited June 4, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 http://db.tt/NgcSgKpf Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα. Δηλαδή γύριζες το τηλέφωνο μπρος-πίσω συνέχεια; Πως ακριβώς το έκανες; http://db.tt/NgcSgKpf Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις. Τι χρεώσεις έχει το skype; Είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Τι χρεώσεις έχει το skype; Είναι δωρεάν; Δωρεάν είναι αλλά επειδή τρέχει συνέχεια τρώει πολύ μπαταρία. Πάρα πολύ μπαταρία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Δηλαδή γύριζες το τηλέφωνο μπρος-πίσω συνέχεια; Πως ακριβώς το έκανες; Τι χρεώσεις έχει το skype; Είναι δωρεάν; Ημουνα μπροστά σε καθρέπτη.Aπο skype σε skype δωρεάν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype: Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα; Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση? οταν λεω χρηστη του skype εννοω φιλο σου;) Edited June 5, 2012 by kollatos Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή που να μπορείς να φτιάξεις από φωτογραφίες της κάμερας σαν comic και να μπορείς να προσθετεις και διαλόγους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Δες paper camera , comic strip it και picSay για συννεφάκια . Και cartoon camera Edited June 5, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 http://db.tt/NgcSgKpf Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις. μπορείς να μου πεις πως δουλεύει? το έκανα install και μόλις τικαρο κάποια επιλογή από advance setting μου ζητά επανεκκίνηση και όταν γίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 μπορείς να μου πεις πως δουλεύει? το έκανα install και μόλις τικαρο κάποια επιλογή από advance setting μου ζητά επανεκκίνηση και όταν γίνει δεν ανοίγει η εφαρμογή.:confused: Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω γιατί όσο κ αν προσπάθησα δεν μπορεσα να καταφέρω το πρόβλημα που λες. Είμαι σε sgs2, θα το δοκιμάσω το μεσημέρι σε galaxy ace και θα ενημερώσω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλημερα παιδια,εχουμε καποια εφαρμογη παροποια με την zedge αλλα αποκλειστικα για τραγουδακια,ειτε ολοκληρα ειτε ρεφρενακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλημερα παιδια,εχουμε καποια εφαρμογη παροποια με την zedge αλλα αποκλειστικα για τραγουδακια,ειτε ολοκληρα ειτε ρεφρενακια? Για να κατεβάσεις κομμάτια θα σου πρότεινα το Music Junk (Google it δεν υπάρχει στο market). Για να τα κόψεις σε ρεφρενακια όπως λες θα σου πρότεινα το Ringdroid, απλό, γρήγορο, εύχρηστο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) http://db.tt/NgcSgKpf Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις. thanks. Αν και βολευει η εκδοση του play, ωστε να ανανεωνεται κι αυτοματα. Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα. Που ειναι αυτη η επιλογη, δεν την βρισκω πουθενα! Edited June 5, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλημερα παιδια,εχουμε καποια εφαρμογη παροποια με την zedge αλλα αποκλειστικα για τραγουδακια,ειτε ολοκληρα ειτε ρεφρενακια? music paradise εχει artworks και lyrics σε πολλα τραγουδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Το music jank σταμάτησε να λειτουργεί, μου βγάζει συνεχώς network error. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ; Έχω ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts