Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Ψάχνω μια εφαρμογή (η και anti-virus) όπου όταν στέλνω κάποιο συγκεκριμένο command μεσω SMS στο xperia μου, αυτό να μου στέλνει την τοποθεσία του.

Αλλά να μην χρειάζεται να συνδεθεί Στο ίντερνετ για να στείλει την τοποθεσία!

To android lost κανει αυτη τη δουλεια και πολλες αλλες:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkbG9zdCJd

Κι εγώ το adfree χρησιμοποιώ αλλά στο Athens book περνάνε οι διαφημίσεις

Oι διαφημίσεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή προέρχονται από ελληνική εταιρία και συγκεκριμένα από http://www.geoads.gr

πρέπει λοιπόν να βρεθεί ποιος ειναι ο server τους που παρέχει τις διαφημίσεις και στην συνέχεια να περαστεί στο αρχείο hosts που βρίσκεται στο /system/etc και έτσι θα μπλοκάρονται και δε θα τις βλέπουμε

Bobsled ... δουλευει μονο αν ο αλλος εχει android ή iphone ?

Αμα εχει παλιο κινητο (Java, symbian ) παιζει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Bobsled ... δουλευει μονο αν ο αλλος εχει android ή iphone ?

Αμα εχει παλιο κινητο (Java, symbian ) παιζει ?

το δοκιμασα σε ενα παλιο νοκια και στο σταθερο του σπιτιου μου και δουλεψε και στα 2.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλησπερα, υπαρχει καποι εφαρμογη που να σου δειχνει σε καθημερινη βαση ποιες ειναι σε προσφορα/δωρεαν? Το apple store εχει το appzap που μ εχει βολεψει παρα πολυ. Στο google βρηκα το droid of the day που δινει μια.μονο καθε μερα....

Καποια.προταση?

:cool:

Για ένα διάστημα το samsung apps το χε δωρεάν....σήμερα όμως τέρμα....Και η χαζομάρα είναι ότι το convo δεν μπαίνει στο myphone που προσπάθησα σήμερα....Και η εφαρμογή του myphone δεν μου άρεσε καθώς λίγο που είδα δεν μπορούσες να μπεις με τον λογαριασμό σου και να ποστάρεις....

Έτσι ακριβώς, το είχα δωρεάν από Samsung apps. Την λύση την έδωσε ο φίλος Junglist και τον ευχαριστώ. Αν θέλεις απευθυνσου σ' αυτόν.

Smile...

Ένας λόγος που προτιμώ το Palmary αντί του accuweather, είναι ότι δείχνει την ταχύτητα του ανέμου και σε μποφόρ. Δεν έχω βρει κανένα άλλο που να το κάνει αυτό (από αυτά που έχουν widgets).

Μου λες πλιζ πως βάζουμε να μας δείχνει στην notification bar την θερμοκρασία?

EDIT ΟΚ ΤΟ ΒΡΉΚΑ

Edited by ilka71

Καλησπερα, υπαρχει καποι εφαρμογη που να σου δειχνει σε καθημερινη βαση ποιες ειναι σε προσφορα/δωρεαν? Το apple store εχει το appzap που μ εχει βολεψει παρα πολυ. Στο google βρηκα το droid of the day που δινει μια.μονο καθε μερα....

Καποια.προταση?

Κι εμένα το droid of the day με έχει βολέψει.

Κάποτε το έψαχνα κι εγώ αλλά δεν είχα βρει κάτι καλύτερο...

edit:Όσοι ψάχνετε κάτι εναλλακτικό του Titanium Backup, το App2zip είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή όπου δημιουργεί update.zip στη κάρτα και απλά το κάνουμε install...:)

Πολύ καλό και εύχρηστο.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έτσι ακριβώς, το είχα δωρεάν από Samsung apps. Την λύση την έδωσε ο φίλος Junglist και τον ευχαριστώ. Αν θέλεις απευθυνσου σ' αυτόν.

Ωραία δεν κάνετε κάποια προώθηση και σε μας να δούμε φως;;;;;;;;;:lol:

Φίλε πρέπει να είμαι root για αυτή την εφαρμογή;Εγώ δεν είμαι root τι μπορώ να βάλω;

Κι εμένα το droid of the day με έχει βολέψει.

Δινει προσφορες εφαρμογων που για μια μερα ειναι δωρεαν ?

Η προτεινει καθε μερα και μια καλη δωρεαν εφαρμογη ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρωτησα και στο τοπικ του εορτολογιου αλλα ας ρωτησω και εδω, υπαρχει καμμια εφαρμογη που να λεει ποιος αγιος γιορταζει σημερα? οχι ποιο ονομα που λενε ολες οι εφαρμογες που υπαρχουν, ποιον αγιο γιορταζει η εκκλησια... Δηλαδη σημερα να λεει Αθανασιου επισκοπου Χριστιανουπολεως κτλ, γιατι στις περισσοτερες εφαρμογες λενε ακυρα ονοματα (πχ φανταζομαι οτι θα λενε οτι σημερα γιορταζει ο Θανασης!) ενω αν ξερουμε ακριβως ποιος αγιος γιορταζει θα ξερουμε ποιος γιορταζει πραγματικα... Απλο εορτολογιο (οπως το Σημερα που εβγαινε για windows) ψαχνω και αν εχει και widget καλυτερα... εχω ψαξει και στο μαρκετ αλλα δεν βρισκω τετοιο παρα μονο ποια ονοματα γιορταζουν.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπω αρχειο office 2010;

Βασικα περισσότερο με ενδιαφερει το power point 2010

Φίλε πρέπει να είμαι root για αυτή την εφαρμογή;Εγώ δεν είμαι root τι μπορώ να βάλω;

Δυστυχώς τίποτα. Πρέπει να είσαι root..

Στο titanium backup κάνετε επαληθευση των αντιγραφων ασφαλειας?

Ρωτάω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ και όσες φορές χρειάστηκε επανέφερα τις εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα

ναι, ειναι πολυ καλο οπως και το taxibeat. οσοι το χρησιμοποιουμε απ τους γνωστους μας, το χουμε καταβολευτει.

Φίλε tasosuser, μιας και ρώτησες την άποψή μου, επιμένω στο accuweather. Δε ξέρω πως θα είναι στη περιοχή σου, αλλά εδώ που είμαι εγώ, είναι το 99% των περιπτώσεων σωστό. Το έχω δοκιμάσει και σε Κρήτη, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε και πάλι αρκετά σωστό!!

+1

Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα

Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ το Animated Weather

2012-05-17%2015.24.01.png

https://www.dropbox.com/s/m25ef2i8erzpx0o/2012-05-17%2015.24.01.png

Edited by agriniopk

Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπω αρχειο office 2010;

Βασικα περισσότερο με ενδιαφερει το power point 2010

Δοκίμασε το Documents To Go. Για μένα είναι η καλύτερη σουίτα γραφείου για Android.

--- Sony Xperia 5 II ---

Στο titanium backup κάνετε επαληθευση των αντιγραφων ασφαλειας?

Ρωτάω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ και όσες φορές χρειάστηκε επανέφερα τις εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα

Πάντα όταν αναβαθμίζω ή αλλάζω κάτι στα προγράμματά μου και αναγκάζομαι μα τροποποιήσω το backup στο T.B κάνω και μια επαλήθευση. Δεν είναι υποχρεωτικό άλλα μιας και υπάρχει η επιλογή γιατί να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Κάλιο γαϊδουρόδενε πάρα γαϊδουρογύρευε...

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

παιδια τελικα με το bobsled calling εχει μιλησει κανεις?και αν ναι σιγουρα δεν χρεωνει καποιον λογαριασμο η το ιντερνετ του σπιτιου εκτος τον λογαριασμο του τηλεφωνου και σου ερθει μετα κανενα μπιλιετακι να πληρωσεις?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ναι, ειναι πολυ καλο οπως και το taxibeat. οσοι το χρησιμοποιουμε απ τους γνωστους μας, το χουμε καταβολευτει.

υπαρχουν πολλα ταξι δηλωμενα η οχι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ειναι πολλα ναι, κι ακομα και ωρες πχ 12-1 τη νυχτα, εχουμε βρει τις περισσοτερες φορες.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση