Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ποια εφαρμογή προτείνειτε για να βρίσκει κάποιος τις φθηνότερες τιμές στα βενζινάδικα;

Ευχαριστώ.

1/ https://play.google.com/store/search?q=%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1&c=apps

2/ https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.x4real.fuelprices.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLng0cmVhbC5mdWVscHJpY2VzLmFuZHJvaWQiXQ..

Samsung S8

CoPilot GPS Free. Πληρωνεις αν θες για τη full εκδοση που περιλαμβανει 3D χαρτες και φωνητικη καθοδηγηση.Παντως οι χαρτες και η πλοηγηση ειναι free.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.mapviewer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5hbGsuY29waWxvdC5tYXB2aWV3ZXIiXQ..

Έχει όμως και το 1/3 των reviews σε μοναστερα.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει όμως και το 1/3 των μοναστερων στα reviews.

Δε το δοκίμασα, αλλά μόλις το είδα είπα να το κάνω post.

Και αφού είναι δωρεάν, δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε..;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ποια εφαρμογή προτείνειτε για να βρίσκει κάποιος τις φθηνότερες τιμές στα βενζινάδικα;

Ευχαριστώ.

Εγώ παίρνω τιμές από εδώ..!!!! http://www.xo.gr/venzinadika-times-kafsimon/ ;););)

Edited by kollatos

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ειναι το 1weather. Θα γράψω εντυπώσεις...

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα προτεινόμενα, και αυτά του Play store, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα εξίσου αξιόπιστο με τις προγνώσεις του meteo.gr (κάποια από αυτά μάλιστα έχουν τραγικές αποκλίσεις).

Το ιδανικότερο θα ήταν πιστεύω, εφόσον μια εφαρμογή καιρού θέλει να θεωρείται σοβαρή (γιατί πληρώνοντας 2-3 eurο να την αγοράσει, τι να περιμένει κανένας) να έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης από διάφορες πηγές πρόγνωσης.

Η τεχνική αυτή δουλεύει ήδη με επιτυχία π.χ. στο spb weather (windows phones) το οποίο αρνείται εδώ και καιρό να δοθεί στα android (τυχαίο ή υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί λόγω λειτουργικού συστήματος;).:mad:

Το συγκεκριμένο υποστηρίζει διάφορα templates και βέβαια και το meteo.gr.

Αποφάσισα λοιπόν να μη βάλω καμμία εφαρμογή καιρού στο τηλέφωνό μου, αφού μόνο διακοσμητικούς σκοπούς εξυπηρετεί, μέχρι αν βγεί κάτι παρόμοιο με το spb weather.

Ευχαριστώ.

Έχω μια ερώτηση.

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και θα αρχίσω το καθιερωμένο τρέξιμο και work out θέλω να κρατώ logs και θα χρησιμοποιήσω συσκευή Android για αυτό το λόγο.

Στο iPhone που έχω έχω το Nike+ GPS και σαν εφαρμογή είναι εύκολη και πλήρης. Αναζητώ κάτι παρόμοιο σε Android, κάτι που θα κάνει χρήση GPS και θα μου δείχνει όλα τα σχετικά. Από ό,τι είδα το RunKeeper είναι καλό για αυτή τη δουλειά, ή κάνω λάθος; Γενικά, ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη και η πιο εύκολη;

Θα προτείνω κι εγώ το SportsTracker, είναι απλά καταπληκτικό και υπερπλήρες. :happy:

το χρησιμοποιώ από τον Νοέμβρη και καταγράφω συνέχεια διαδρομές, ακόμα και για περπάτημα που θα βγω..!

Είναι και δωρεάν η εφαρμογή, απλά αν θέλεις να καταγράφεις και παλμούς πρέπει να πάρεις το ασύρματο bluetooth αξεσουάρ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα προτεινόμενα, και αυτά του Play store, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα εξίσου αξιόπιστο με τις προγνώσεις του meteo.gr (κάποια από αυτά μάλιστα έχουν τραγικές αποκλίσεις).

Το ιδανικότερο θα ήταν πιστεύω, εφόσον μια εφαρμογή καιρού θέλει να θεωρείται σοβαρή (γιατί πληρώνοντας 2-3 eurο να την αγοράσει, τι να περιμένει κανένας) να έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης από διάφορες πηγές πρόγνωσης.

Η τεχνική αυτή δουλεύει ήδη με επιτυχία π.χ. στο spb weather (windows phones) το οποίο αρνείται εδώ και καιρό να δοθεί στα android (τυχαίο ή υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί λόγω λειτουργικού συστήματος;).:mad:

Το συγκεκριμένο υποστηρίζει διάφορα templates και βέβαια και το meteo.gr.

Αποφάσισα λοιπόν να μη βάλω καμμία εφαρμογή καιρού στο τηλέφωνό μου, αφού μόνο διακοσμητικούς σκοπούς εξυπηρετεί, μέχρι αν βγεί κάτι παρόμοιο με το spb weather.

Ευχαριστώ.

γραψε στο google, meteo patra, η meteo ..την περιοχη σου.. βγαινει 1η επιλογη.

κανε 1-2-3 οσους σελιδοδεικτες θες και ετοιμος.. και βαλε και beautifull widgets στην αρχικη οθονη για διακοσμητικους λογους και μονο! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι οπως τα λες ειναι. Σαν το spb weather δεν υπαρχει!!!
Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Επειδή ρωτήθηκε εφαρμογή για καιρό, να προτείνω το WeatherPro, προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Ο Chrome για Android στην Beta έκδοσή του είναι εξαιρετικός, απλά καταλαμβάνει τεράστιο χώρο (πρόβλημα για όποιον δεν περνάει εφαρμογές στην SD). Επίσης είναι μόνο για Android 4.0 και πάνω, οπότε πολλοί δεν θα μπορούν να τον εγκαταστήσουν.

--- Sony Xperia 5 II ---

γραψε στο google, meteo patra, η meteo ..την περιοχη σου.. βγαινει 1η επιλογη.

κανε 1-2-3 οσους σελιδοδεικτες θες και ετοιμος.. και βαλε και beautifull widgets στην αρχικη οθονη για διακοσμητικους λογους και μονο! :lol::lol:

:bow:Καλημέρα. Βεβαίως, το είχα υπόψιν άλλωστε. Θα προτιμούσα όμως κάτι σαν το palmary weather.

Γιατί δε χρειάζεται κάθε φορά που θές να ρίξεις μια ματιά στην πρόγνωση να μπαίνεις στο γούγλη.

Tα widgets είναι υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά προτιμώ το συγκεκριμένο που είναι συμμαζεμένο και όμορφο.

Αν μπορούσε να διαβάσει και από meteo.gr θα ήτανε τέλειο.;)

:bow:Καλημέρα. Βεβαίως, το είχα υπόψιν άλλωστε. Θα προτιμούσα όμως κάτι σαν το palmary weather.

Γιατί δε χρειάζεται κάθε φορά που θές να ρίξεις μια ματιά στην πρόγνωση να μπαίνεις στο γούγλη.

Tα widgets είναι υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά προτιμώ το συγκεκριμένο που είναι συμμαζεμένο και όμορφο.

Αν μπορούσε να διαβάσει και από meteo.gr θα ήτανε τέλειο.;)

το Beautiful widgets μ αρεσει γιατι ειναι το μονο αν δεν κανω λαθος που εχει τα on screen weather animation (αλλα htc εννοω).

δε χρειαζεται να μπαινεις google.. γιαυτο σου ειπα να τα κανεις σελιδοδεικτες και για πιο γρηγορα ακομη, τα κανεις και on screen widget shortcuts. απλα πατας το εικονηδιο και σε πεταει στη σελιδα κατευθειαν.

edit! καλημεραααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα παιδακια να ρωτησω κατι;Ειχα στο παλιο μου κινητο τον player pro για αναπαραγωγη μουσικης και ειχα βαλει την επιλογη στην κλειδωμενη οθονη του κινητου να φαινονται τα πληκτρα πλοηγησης και το artwork οταν ενεργοποιω την οθονη.Ολα καλα μεχρι εδω.Το εβαλα και στο καινουριο.Ελα ομως που αν πατησω παρατεταμενα το forward ή το rewind δεν προχωραει το τραγουδι οπως εκανε στο προηγουμενο κινητο μου.Ποια επιλογη στις ρυθμισεις ειναι αυτη;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή είδα ότι πολλοί τονίζετε την ακρίβεια του meteo.gr σε σχέση με επίσημα, ξένα όμως προγράμματα για πρόγνωση καιρού.

Εγώ πάλι το θεωρώ τελείως απαράδεκτο στις προγνώσεις του.πχ Σάββατο έδειχνε βροχές για την Κυριακή στα Ν. Προάστεια και δεν έριξε σχεδόν τίποτα, όπως και για σήμερα στο κέντρο και έχει βγάλει από το πρωί ήλιο με κανένα ίχνος φυσικά βροχής.

Άρα σιγά την παραπάνω ακρίβεια που προσφέρει σε σχέση με τα άλλα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή είδα ότι πολλοί τονίζετε την ακρίβεια του meteo.gr σε σχέση με επίσημα, ξένα όμως προγράμματα για πρόγνωση καιρού.

Εγώ πάλι το θεωρώ τελείως απαράδεκτο στις προγνώσεις του.πχ Σάββατο έδειχνε βροχές για την Κυριακή στα Ν. Προάστεια και δεν έριξε σχεδόν τίποτα, όπως και για σήμερα στο κέντρο και έχει βγάλει από το πρωί ήλιο με κανένα ίχνος φυσικά βροχής.

Άρα σιγά την παραπάνω ακρίβεια που προσφέρει σε σχέση με τα άλλα.

συμφωνω, πολλες φορες εχει πεσει εξω .παρακολουθω τον καιρο σε meteo, accuweather, foreka ,android ,go,palmery.

πιο καλο φαινεται το accu και μετα palmery foreka.

Oι προγνώσεις του meteo για μένα είναι τραγικές. Και στο site αλλά και στην εφαρμογή τους. Πρόγνωση στα Σπάτα για έντονη χιονόπτωση το χειμώνα, ούτε νιφάδα. Άλλες φορές δείχνει βροχή, τελικά έχει ήλιο....

Να πω και εγω την εμπειρια μου μιας και παρακολουθω για χρονια διαφορα site με καιρο.

Για τις περιοχες που παρακολουθω Κιθαιρωνας - Βιλια - Πειραιας την καλυτερη προγνωση (στατιστικα παντα γιατι κανεις δεν μπορει να πεσει ακριβως) εχει το freemeteo. Ιδιως στον Κιθαιρωνα και ειδικα στις θερμοκρασιες ειναι σχεδον απολυτα ακριβεις οι προγνωσεις του. Επιπλεον εχει αμετρητες περιοχες οποτε μπορεις να εχεις πιο συγκεκριμενες προβλεψεις. Π.Χ. <<Κιθαιρων ορος>> υψόμετρο 835

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Accuweather το οποίο δουλεέυει υποδειγματικά. Και αν θέλω κάτι άλλο βλέπω και το Poseidon.

Το meteo απλά τραγικό.

http://www.iphoneappsfinder.com/wp-content/uploads/2011/09/118.jpg

Μετά απο ενημέρωση που είχα απο τους developers του καλύτερου προγράμματος σκακιού για κινητά με ενημέρωσαν :

Hi,

HIARCS for Android is in development and due in the summer.

Best wishes,

Mark

:)

Edited by hackertom

Να πω και εγω την εμπειρια μου μιας και παρακολουθω για χρονια διαφορα site με καιρο.

Για τις περιοχες που παρακολουθω Κιθαιρωνας - Βιλια - Πειραιας την καλυτερη προγνωση (στατιστικα παντα γιατι κανεις δεν μπορει να πεσει ακριβως) εχει το freemeteo. Ιδιως στον Κιθαιρωνα και ειδικα στις θερμοκρασιες ειναι σχεδον απολυτα ακριβεις οι προγνωσεις του. Επιπλεον εχει αμετρητες περιοχες οποτε μπορεις να εχεις πιο συγκεκριμενες προβλεψεις. Π.Χ. <<Κιθαιρων ορος>> υψόμετρο 835

Εγώ προσωπικά θεωρώ καλύτερο το ποσειδων. Δοκιμάστε το.

Ενημερωτικά να πω ότι το Πωσειδών πριν 3 χρονια έδινε ανέμους στα Χανιά 5-6 μποφώρ και τελικά δεν κατάφερε να προσγειωθεί το αεροπλάνο από τον χαμό που γινότανε και γύρισε Αθήνα. Απλά τραγικό, γιατί το έχει κάνει πολλές φορές αυτό να είναι αλλού αντ' αλλού. Επειδη ταξιδεύω συνέχεια , σας λέω με βεβαιότητα πως είναι όλα κουκουρούκου. Συμπαθητικό απλά το Μετεό , που συνήθως είναι κοντύτερα στα πραγματικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

συμφωνω, πολλες φορες εχει πεσει εξω .παρακολουθω τον καιρο σε meteo, accuweather, foreka ,android ,go,palmery.

πιο καλο φαινεται το accu και μετα palmery foreka.

Το δωρεάν palmary παίρνει τις πληροφορίες από το foreca.

Μετά απο ενημέρωση που είχα απο τους developers του καλύτερου προγράμματος σκακιού για κινητά με ενημέρωσαν :

:)

Με αυτό μπορείς να παίζεις online με άλλους όπως στο chesspresso;

Edited by kollatos

θελω μια μικρη βοηθεια..

ανοιγω συχνα 2-3 συγκεκριμένα εγγραφα.. μπορω με καποιο τροπο ή εφαρμογη να φτιάξω κάποια συντόμευση τους στην αρχική οθόνη μου?

όπως στον υπολογιστή δηλαδή..

Στον ES file manager, οταν κάνεις παρατεταμένο κλικ πάνω σε ένα αρχείο σου βγάζει επιλογή "συντόμευση";

Αν οχι, χρειάζεσαι ενα δωρεάν addon της ίδιας εταιρείας και θα σου το εμφανίζει.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το είχα αγοράσει για το προηγούμενο τηλέφωνο μου (HTC desire hd) το οποίο πούλησα, στο καινούριο μου τηλ. ξανά εγκατέστησα το sygic αλλά όταν έφτασα στο σημείο να το ενεργοποιήσω μου βγάζει ότι είναι ενεργοποιημένη σε άλλη συσκευή, (προφανώς στην προηγούμενη που ειχα), να πω ότι στο προηγούμενο τηλ. που πούλησα το είχα γυρίσει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Τη μπορώ να κάνω τωρα.

Ευχαριστώ.

KATA THN ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση