freddaras Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Σ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ψάχνω να βρω κάτι που να εμφανίζει όλες τις επαφές που έχω καταχωρημένες στο gmail. Πχ έχω 40 επαφές, να μπορώ να τις βλέπω όλες,να επιλέγω αυτές που θέλω & να στέλνω email. Οπως γίνεται στο yahoo χωρίς να τις πληκτρολογώ μία μία. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή στο google play? Κάποια που να επιλέγεις τις επαφές σου & μετά να μπορείς να επιλέγεις με ποιό λογαριασμό mail θα τα στείλεις. Ολα αυτά που λες όπως και πάρα πολλά αλλα τα κάνει η εφαρμογή maildroid... Για τσεκαρε την λίγο στο μάρκετ.. Προσωπικά απο την ωρα που την έβαλα δεν εχω ξανασχοληθει με καμια άλλη εφαρμογή για μαιλ στο κινητό μου.. Ούτε με στοκ ούτε τίποτα.. ότι καλύτερο πιστεψε με... sent from my note Edited May 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ολα αυτά που λες όπως και πάρα πολλά αλλα τα κάνει η εφαρμογή maildroid... Για τσεκαρε την λίγο στο μάρκετ.. Προσωπικά απο την ωρα που την έβαλα δεν εχω ξανασχοληθει με καμια άλλη εφαρμογή για μαιλ στο κινητό μου.. Ούτε με στοκ ούτε τίποτα.. ότι καλύτερο πιστεψε με... sent from my note Από υποστήριξη push πως πάει; Υποστηρίζει Hotmail και Gmail? Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Από υποστήριξη push πως πάει; Υποστηρίζει Hotmail και Gmail? τα πάντα φιλε δοκιμασε το θα παθεις πλακα.. sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 τα πάντα φιλε δοκιμασε το θα παθεις πλακα.. sent from my note Κάποια στιγμή θα το τσεκάρω σίγουρα. Απλά τώρα μόλις χθες έστησα τα 6 mail account μου ακριβώς όπως θέλω με τη στοκ εφαρμογή στο ICS 4.04 η οποία με εξέπληξε θετικά. 2 Hotmail και 2 Gmail account με push, 1 gmail με απλό IMAP και 1 POP από FORTHnet. Όλα φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά τώρα. Πάντως κοίταξα λίγο τα comments του και φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με τα attachments καθώς και με το ότι συγχρονίζει τα πάντα από Exchange accounts, χωρίς να σου δίνει κάποια επιλογή. Γενικά το θέμα email είναι ζήτημα συνήθειας στο μεγαλύτερο βαθμό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Παιδιά στο chomp sms δεν στέλνει ακόμα 160 χαρακτήρες, ε? Edited May 4, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ναι και εμενα δεν μπαινει πλεον..οπως και αλλες εφαρμογες (επιστροφη της eurobank ας πουμε). δεν εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες πλοηγησης μιας και μαρεσε πολυ αυτο,ειναι και της garmin Που τη θεωρω κορυφη εχοντας χρησιμοποιησει τις εφαρμογες της (απιστευτες λεπτομερειες σε χαρτες) και περιμενω να δω τι θα γινει..ξερει κανεις αν υπαρχει καμια νεα εκδοση λοιπον που να υποστηρισει το ICS? η τελευταία έκδοση της navigon δουλεύει κανονικά σε ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 ...μιας και μαρεσε πολυ αυτο,ειναι και της garmin Που τη θεωρω κορυφη εχοντας χρησιμοποιησει τις εφαρμογες της (απιστευτες λεπτομερειες σε χαρτες) ... Σε δρόμους επαρχίας έχει σοβαρές ελλείψεις, και τα poi του navigon είναι ελάχιστα σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Από δρομολόγηση τα πάει άψογα βέβαια, έχοντας το καλύτερο σύστημα δρομολόγησης από όλους Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδες μολις δοκιμασα ακομη μια απιστευτη εφαρμογουλα απο το μαρκετ... voix λεγεται... στελνεις sms δωρεαν(σε αυτον που εχει το προγραμμα βεβαια) photos κτλ και το πιο θεικο "ηχογραφείς" κατι που θελεις και ο αλλος το παιρνει σαν sms...:) πχ θελεις να πεις την κοπελια σου "καλημερα" το στελνεις με το προγραμμα και το "ανοιγει"... εχει πολυ πλακα μιλαμε... μετα απο αυτο το viber και το skype δεν προκειται να ξαναπαρουμε τηλ η να στειλουμε μυν ποτε ξανα..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδια το bump για να δουλεψει, πρεπει το τηλεφωνο να υποστηριζει τεχνολογια nfc η μπορει απλα και ευκολα με το wifi να στειλει φωτο και αλλα αρχεια? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδες μολις δοκιμασα ακομη μια απιστευτη εφαρμογουλα απο το μαρκετ... voix λεγεται... στελνεις sms δωρεαν(σε αυτον που εχει το προγραμμα βεβαια) photos κτλ και το πιο θεικο "ηχογραφείς" κατι που θελεις και ο αλλος το παιρνει σαν sms...:) πχ θελεις να πεις την κοπελια σου "καλημερα" το στελνεις με το προγραμμα και το "ανοιγει"... εχει πολυ πλακα μιλαμε... μετα απο αυτο το viber και το skype δεν προκειται να ξαναπαρουμε τηλ η να στειλουμε μυν ποτε ξανα..:lol::lol: Δωσε λινκ στο play, γιατι κανω search και δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδες μολις δοκιμασα ακομη μια απιστευτη εφαρμογουλα απο το μαρκετ... voix λεγεται... Γράφω voix στο market και δεν βρίσκει τπτ. Μήπως λέγεται κάπως αλλιώς? Επίσης υπάρχει εφαρμογή για το android που να συμπιέζει τα δεδομένα ώστε να έχει μικρότερη κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Γράφω voix στο market και δεν βρίσκει τπτ. Μήπως λέγεται κάπως αλλιώς? Επίσης υπάρχει εφαρμογή για το android που να συμπιέζει τα δεδομένα ώστε να έχει μικρότερη κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς 3G? Έχω την εντύπωση ότι κάποια από τις Mobile εκδόσεις του Opera το κάνει αυτό, αλλά μόνο για browsing προφανώς. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Γράφω voix στο market και δεν βρίσκει τπτ. Μήπως λέγεται κάπως αλλιώς? Επίσης υπάρχει εφαρμογή για το android που να συμπιέζει τα δεδομένα ώστε να έχει μικρότερη κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς 3G? παιδες ΣΥΓΝΩΜΗ το εγραψα λαθος...:O:O voxer λεγεται.... θα την βρειτε ετσι 1000%... και παλι σορυ για την αναστατωση...εγραφα απο το κινητο και το εβγαλε η "προβλεψη" αλλιώς...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδες, τελικα για Κύπρο, εχουμε καμια εφαρμογη με καλους χαρτες???? Την ίδια απορία είχα καί εγω φιλε... αν βρείς κάτι πες και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παίδες για την Κύπρο κάντε και καμιά αναζήτηση σε παλιότερα post. Έχει προταθεί το Sygic Mobile Maps με χάρτες Κύπρου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά στο Viber για να κάνω κλήση σε κάποιον άλλο εκτός από ότι θα πρέπει να έχει και αυτός την εφαρμογή,θα πρέπει να είναι και συνδεδεμένος με WiFi ή 3G;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά στο Viber για να κάνω κλήση σε κάποιον άλλο εκτός από ότι θα πρέπει να έχει και αυτός την εφαρμογή,θα πρέπει να είναι και συνδεδεμένος με WiFi ή 3G;; Ακριβώς όπως τα λες! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μετα από αναβάθμιση σε 4.0.3 το Navigon σταμάτησε να δουλεύει:( έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;googlarise να βρεις την εκδοση 4.1.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πως λεγετε εκεινη η εφαρμογη που σε εχει να επιλεξεις ποιες εφαρμογες θα συγχρονιζουν οταν ανοιγεις το 3G και το wifi αντιστοιχα..??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πως λεγετε εκεινη η εφαρμογη που σε εχει να επιλεξεις ποιες εφαρμογες θα συγχρονιζουν οταν ανοιγεις το 3G και το wifi αντιστοιχα..??? Το droidwall εννοείς; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδια το bump για να δουλεψει, πρεπει το τηλεφωνο να υποστηριζει τεχνολογια nfc η μπορει απλα και ευκολα με το wifi να στειλει φωτο και αλλα αρχεια? με το wifi , απλά πρέπει να γραφτείς και να δώσεις κάποια στοιχεία σου άν θυμάμαι καλά και μετά τσουγκρίζεις και φεύγουν σφαίρα. Είναι εκπληκτικό το πως το καραφέρνει αυτό... :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Το droidwall εννοείς; Ναι αυτό...! Τουλάχιστον όταν ανοίγω το 3G να μην κατεβάζει τσάμπα mb Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να μπορείς να καταχωρείς ημέρες εργασίας?. Κάτι απλό θέλω βασικά να βάζω ποιες ημέρες είμαι στη δουλειά και ποιες έχω ρεπό και να βγάζει στο τέλος τις ημέρες εργασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Yπαρχει εφαρμογη που να διμιουργω φακελους για να κανω ομαδοποιηση εφαρμογων δηλαδη να βαλω για παραδειγμα ολους τους browsers μαζι.δεν ειμαι root. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Yπαρχει εφαρμογη που να διμιουργω φακελους για να κανω ομαδοποιηση εφαρμογων δηλαδη να βαλω για παραδειγμα ολους τους browsers μαζι.δεν ειμαι root. μπορείς να το κανεις με το GO Launcher EX--> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts