baiosss Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση πανω απο 10 φορες και το προβλημα παραμενει.Εχει αντιμετωπησει καποιος το ιδιο προβλημα:!:καμια ιδεα:dash: Ρε συ, μπας και δεν εχεις καρτα?:lol: Κατι θα φταιει δε μπορει. Εγω το χρησιμοποιω ενα χρονο τωρα, απροβληματιστα. Μηπως εχεις πειραξει κατι στις ρυθμισεις του, η στις ρυθμισεις της μαμισιας εφαρμογης (αν παιζει ρολο βεβαια). Για να ειμαι ειλικρινης, σημερα που αναβαθμιστηκε η εφαρμογη δεν την χρησιμοποιησα, αν το κανει και σε εμενα ισως να ειναι προβλημα του developer της. Edited April 17, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλημέρα παιδάκια ομορφα και χρονια πολλα!μια ερώτηση! Στον player pro είχα βαλει την επιλογή με κλειδωμένη οθόνη οταν πατάς το on/off να μου βγάζει τα πλήκτρα πλοήγησης και το stop/play. Με το go locker δεν γινεται αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το gmail εχει και επιλογή για εργασίες – tasks. Για την διαχείριση τους από το κινητό υπάρχει πρόγραμμα? Εχω το HTC sensation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χρόνια Πολλά παιδιά. Έχω το Samsung galaxy sii και έχω πρόβλημα με τα pop 3 mail. Ούτε η στοκ εφαρμογή δέχεται τον λογαριασμό μου ούτε το mail droid ούτε το k-9. Ο λογαριασμός είναι otenet. Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χρόνια Πολλά παιδιά. Έχω το Samsung galaxy sii και έχω πρόβλημα με τα pop 3 mail. Ούτε η στοκ εφαρμογή δέχεται τον λογαριασμό μου ούτε το mail droid ούτε το k-9. Ο λογαριασμός είναι otenet. Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό το πρόβλημα ; Κάποια λάθος ρύθμιση κάνεις. Δες εάν τα ports είναι σωστά, εάν ο pop/imap/smtp σου υποστηρίζει encrypted passwords και (ξε)τσέκαρε το αντίστοιχα, εάν χρειάζεται να βάλεις SSL/TLS οπωσδήποτε ή εάν το username σου πρέπει να είναι του τύπου @otenet.gr ή παρόμοιο. Πάντος σίγουρα δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές που προανέφερες, είναι θέμα ρύθμισης. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ρε συ, μπας και δεν εχεις καρτα?:lol: Κατι θα φταιει δε μπορει. Εγω το χρησιμοποιω ενα χρονο τωρα, απροβληματιστα. Μηπως εχεις πειραξει κατι στις ρυθμισεις του, η στις ρυθμισεις της μαμισιας εφαρμογης (αν παιζει ρολο βεβαια). Για να ειμαι ειλικρινης, σημερα που αναβαθμιστηκε η εφαρμογη δεν την χρησιμοποιησα, αν το κανει και σε εμενα ισως να ειναι προβλημα του developer της. εχω συνδεση αλλα καλη η παρατηρηση σου:p :p τελικα ειχε διαγραφει ο αριθμος κεντρου μηνυματων Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλημέρα παιδάκια ομορφα και χρονια πολλα!μια ερώτηση! Στον player pro είχα βαλει την επιλογή με κλειδωμένη οθόνη οταν πατάς το on/off να μου βγάζει τα πλήκτρα πλοήγησης και το stop/play. Με το go locker δεν γινεται αυτό? Μαλλον δεν γινεται. Εγω εχω το power amp που εχει και αυτο επιλογη κλειδωμενης οθονης και για ενα φεγγαρι ειχα και το go locker αλλα το εστειλα γι' αυτον ακριβως τι λογο. Δεν μου εμφανιζε τα χειριστηρια του power amp στην κλειδωμενη οθονη. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τον player pro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδια το droidsheep το έχει κανεις; Κι αν ναι, με τι τροπο εχετε περασει τα cookies για να δειτε τις σελιδες στο desktop pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Δεν υπάρχει ομορφότερο weather app από αυτό :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmhhbmRtYXJrLmV4cHJlc3N3ZWF0aGVyIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μαλλον δεν γινεται. Εγω εχω το power amp που εχει και αυτο επιλογη κλειδωμενης οθονης και για ενα φεγγαρι ειχα και το go locker αλλα το εστειλα γι' αυτον ακριβως τι λογο. Δεν μου εμφανιζε τα χειριστηρια του power amp στην κλειδωμενη οθονη. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τον player pro! Μιλαμε για το πιο πρακτικό πράγμα που εχει το android!!δεν γινεται να μην το χουνε σκεφτεί οι devs του go. Ή αν θες οι devs των προγραμμάτων αναπαραγωγής..κρίμα.και το χα κανει κουκλι το κινητό.αλλά ακούω μουσική πολλές ώρες και δεν βολεύει καθολου.. Thanks φίλτατε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μιλαμε για το πιο πρακτικό πράγμα που εχει το android!!δεν γινεται να μην το χουνε σκεφτεί οι devs του go. Ή αν θες οι devs των προγραμμάτων αναπαραγωγής..κρίμα.και το χα κανει κουκλι το κινητό.αλλά ακούω μουσική πολλές ώρες και δεν βολεύει καθολου.. Thanks φίλτατε! Άν θυμάμαι καλά στο widget locker , μπορείς να βάλεις το widget του poweramp άς πούμε και να το χειρίζεσαι από κει. Το έχω βγάλει τώρα και δεν έχω σπιτι wifi για να το ξαναδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Άν θυμάμαι καλά στο widget locker , μπορείς να βάλεις το widget του poweramp άς πούμε και να το χειρίζεσαι από κει. Το έχω βγάλει τώρα και δεν έχω σπιτι wifi για να το ξαναδώ. Ειχα και γω το widget locker που τα πηγαινε μια χαρα αλλα το εσβησα γιατι στο go locker βρηκα κατι ωραια θεματακια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το gmail εχει και επιλογή για εργασίες – tasks. Για την διαχείριση τους από το κινητό υπάρχει πρόγραμμα? Εχω το HTC sensation Υπάρχουν αρκετά πρόγραμματα στο play store που κανουν ακριβώς αυτη τη δουλεία. Αμα κανεις μια αναζητηση "google tasks" για παραδειγμα θα βρεις πολλα. Προσωπικα χρησιμοποιω το any.do, μου αρεσει πολυ το εξαιρετικα λιτο ui του. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ποιο πρόγραμμα μπορεί να πάρει backup το ημερολόγιο pcsync? Επίσης πως μπορούμε να σβήσουμε όλες τις εγγραφές στο Ημερολόγιο? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Πώς μπορούμε να ξε-επιλέξουμε εφαρμογές από το Tit. Backup? Δηλαδή να σταματήσουν να γίνονται backup. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση Πού θα βρω ρυθμίσεις mms,internet για το HTC one s Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση Πού θα βρω ρυθμίσεις mms,internet για το HTC one s Δε παιζει ρολο η συσκευη. Σε ποια εταιρια εισαι??? Οταν γυρισω σπιτι καπου τα εχω αποθηκευμενα.Θα τα βαλω εδω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση Πού θα βρω ρυθμίσεις mms,internet για το HTC one s Από τον πάροχό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση Πού θα βρω ρυθμίσεις mms,internet για το HTC one s http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Εδω εισαι αν δεν κανω λαθος! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δε παιζει ρολο η συσκευη. Σε ποια εταιρια εισαι??? Οταν γυρισω σπιτι καπου τα εχω αποθηκευμενα.Θα τα βαλω εδω. Στην Cosmote Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Εδω εισαι αν δεν κανω λαθος! Σωστος Σακη...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Κάποια λάθος ρύθμιση κάνεις. Δες εάν τα ports είναι σωστά, εάν ο pop/imap/smtp σου υποστηρίζει encrypted passwords και (ξε)τσέκαρε το αντίστοιχα, εάν χρειάζεται να βάλεις SSL/TLS οπωσδήποτε ή εάν το username σου πρέπει να είναι του τύπου @otenet.gr ή παρόμοιο. Πάντος σίγουρα δεν έχει να κάνει με τις εφαρμογές που προανέφερες, είναι θέμα ρύθμισης. Δεν μπορώ να καταφέρω να το συνδέσω με τίποτα. Εάν υποστηρίζει encrypted password που το βλέπω ; Edited April 19, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παίδες, μια ερώτηση γιατί κοντεύω να βγάλω τα μάτια μου και δεν το βρίσκω... :mad::wacko: Που στο δι@0λΟ είναι οι ρυθμίσεις για να μου έρχεται αναφορά παράδοσης όταν στέλνω μήνυματα??? Μιλάω για το Handcent. Πήγα το mini μου για service (έγινε επαναφορά συστήματος και αναβάθμιση, οπότε τα έχασα όλα...) και μετά που ξαναπέρασα το handcent δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα στις ρυθμίσεις του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ποιο πρόγραμμα μπορεί να πάρει backup το ημερολόγιο pcsync? Επίσης πως μπορούμε να σβήσουμε όλες τις εγγραφές στο Ημερολόγιο? Αν κατάλαβα καλά τι θες, νομίζω ότι το myphone explorer θα σου κάνει αυτό που θες, για σβήσιμο πάντως σίγουρα θα σου κάνει δουλειά. Παιδιά μια ερώτηση Πού θα βρω ρυθμίσεις mms,internet για το HTC one s Είσαι εκτός θέματος θα ρωτήσεις εδώ αν και ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να μιλήσεις με το κέντρο εξυπηρέτησης του της εταιρίας σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1823 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 καλησπερα,,κανενα φρεε προγραματακι GPS ΥΠΑΡΧΗ΄΄¨? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts