Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

X-plore

Καταπληκτικός διαχειριστής αρχείων, όποιος δεν τον έχει δοκιμάσει , πραγματικά χάνει. Απίστευτα βολικός με μορφή δέντρου όπως στους υπολογιστές και στα μεγάλα του σύν, ότι έχει διπλή θέαση, δηλαδή έχεις συγχρόνως σε δύο οθόνες ανοικτούς δύο διαφορετικούς φακέλους, όλα τα λεφτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγα να κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή για formula 1 και είδα ότι κοστίζει 24 ευρώ!!! Είμαστε σοβαροί;

Τόσο έκανε και πέρυσι.

Έχει και free έκδοση, αλλά η φετινή free δεν αξίζει.

Πήγα να κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή για formula 1 και είδα ότι κοστίζει 24 ευρώ!!! Είμαστε σοβαροί;

Τι έχει μέσα και κοστίζει τόσο?:wacko:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για το igo μήπως δεν έχεις βάλει την σωστή tts φωνή στο πρόγραμμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298

To αρχειο φωνης που μου δείχνεις στο λινκ δυστυχώς δεν υπαρχει πλεον...

Μπορεις να το ανεβάσεις; ( η καποιος που το εχει)

To αρχειο φωνης που μου δείχνεις στο λινκ δυστυχώς δεν υπαρχει πλεον...

Μπορεις να το ανεβάσεις; ( η καποιος που το εχει)

Δες αν δουλεύει, αν θες έχω και ένα τροποποιημένο απο τον stegra αλλά χωρίς εκφώνηση οδών.

καλημερα

εχω κατεβασει την CyanogenMod 7.2.0-RC0 μεσω της rom manager και πηγα να τη κανω εγκατασταση

πατησα να κανει reboot και instal και εχει κολησει στο λογοτυπο της LG και δεν ανοιγει το κινητο

εβγαλα τη μπαταρια αλλα κ παλι τα ιδια

ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

Edited by soullis

Στο pc υπαρχουν αρκετες εφαρμογες.

Δοκιμασα στο κινητο την εφαρμογη "undelete" κι ενω μου γραφει restore οκ, το αρχειο δεν ανοιγει, ειναι κατεστραμμενο.

Πρεπει να υπαρχουν εφαρμογες, αλλα το θεμα ειναι ποια κανει σωστη δουλεια

X-plore

Καταπληκτικός διαχειριστής αρχείων, όποιος δεν τον έχει δοκιμάσει , πραγματικά χάνει. Απίστευτα βολικός με μορφή δέντρου όπως στους υπολογιστές και στα μεγάλα του σύν, ότι έχει διπλή θέαση, δηλαδή έχεις συγχρόνως σε δύο οθόνες ανοικτούς δύο διαφορετικούς φακέλους, όλα τα λεφτά.

Πραγματικά πολύ καλός. Τον είχα παλιά σε symbian αλλά εδώ είναι πολύ καλύτερος. Ο es θα πάρει πόδι!

στην εφαρμογη του facebook και κλιστη να την εχω βγαζει στους φιλους μου ενα κινητο..πως γινεται να φυγει αυτο?

Φιλικά Γιώργος

στην εφαρμογη του facebook και κλιστη να την εχω βγαζει στους φιλους μου ενα κινητο..πως γινεται να φυγει αυτο?

Δυστυχως δε νομιζω να γινεται. Και σε εμενα το κανει (χωρις να εχω την εφαρμογη) και σε πολλους φιλους μου. Δειχνει οτι εισαι απο κινητο ενω δεν εισαι.

Δυστυχως δε νομιζω να γινεται. Και σε εμενα το κανει (χωρις να εχω την εφαρμογη) και σε πολλους φιλους μου. Δειχνει οτι εισαι απο κινητο ενω δεν εισαι.

δεν με νοιαζει τοσο να το λεει..απλα μου στελνουν μυνηματα και δεν απανταω

αυτο εχει γινει και σε γνωστο μου που εχει iphone

Φιλικά Γιώργος

δεν με νοιαζει τοσο να το λεει..απλα μου στελνουν μυνηματα και δεν απανταω

αυτο εχει γινει και σε γνωστο μου που εχει iphone

Πιθανοτατα ειναι θεμα του facebook μιας και σε εμενα που δεν εχω την εφαρμογη, το ιδιο κανει.

Δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. Αφου την εσβησες, χαθηκε...

Καλό είναι να είμαστε σίγουροι πριν συμβουλέψουμε κάποιον.

Στην 1η περίπτωση, αν μετά το σβήσιμο των φωτογραφιών, δεν έχουν εγκατασταθεί νέες εφαρμογές στο κινητό ή δεν έχουμε τραβήξει νέες φωτό και video ώστε να καλυφθεί ο χώρος όπου βρίσκονταν πριν τα δεδομένα της σβησμένης φωτό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την φωτό με κάποιο recover data πρόγραμμα.

Στην 2η περίπτωση, είναι θέμα ρύθμισης του FB όσον αφορά το κινητό και φυσικά μπορείς μέσα από την κατάλληλη ρύθμιση να σταματήσει να το κάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχει βγει νεα εκδοση και για την ωρα υπαρχει στο μαρκετ..

Ήταν πολύ καλό.. το κακό με όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου είναι ότι διαβάζω στα σχόλια πως πετάνε ads στη notification bar, πράγμα που απεχθάνομαι. Σου το κάνει εσένα??

X-plore

Τον είχα κι εγώ σε symbian παλιά. Δεν τον περίμενα τόσο καλό η αλήθεια είναι αλλά είναι πραγματικά πολύ καλός. Βέβαια και σε αυτόν όπως και στον efile δεν μπορώ να κάνω μαζική αποστολή μουσικών αρχείων με BT. Φωτογραφίες μπορώ κανονικά. Νομίζω μόνο ο ES από τους γνωστούς με άφηνε αν κ δεν τον έχω τώρα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

http://Cεχω το aura sugic αλλα οταν κανει πλοηγηση στο κεντρο της οθονης δειχνει τα υπολειπομενα μετρα για να στριψω μαζι με τα βελακια και ολα αυτα πεφτουν το ενα πανω στο αλλο με αποτελεσμα να μη φαινεται τιποτα,υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο;επισυναπτω και φωτο Edited by gnomonas

Ήταν πολύ καλό.. το κακό με όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου είναι ότι διαβάζω στα σχόλια πως πετάνε ads στη notification bar, πράγμα που απεχθάνομαι. Σου το κάνει

Αυτός ήταν o λόγος που έψαχνα μια εφαρμογή σαν το music junk. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά διαφήμιση.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα, αυτονομο apk για google maps?

Ψαχνω δεξια κι αριστερα αλλα δεν βρισκω.

Γιατι το ψαχνω οταν ειναι δωρεαν θα μου πειτε.

Μηπως και καταφερω να το ριξω στην sd, γιατι ως τωρα αρνειται, κι ας ειναι root το κινητο, κι ας προσπαθω με link2sd.

Κανω μια υποθεση μηπως αν το εγκαταστησω εγω απο την αρχη, μπορεσω να το μετακινησω.

Υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα, αυτονομο apk για google maps?

Ψαχνω δεξια κι αριστερα αλλα δεν βρισκω.

Γιατι το ψαχνω οταν ειναι δωρεαν θα μου πειτε.

Μηπως και καταφερω να το ριξω στην sd, γιατι ως τωρα αρνειται, κι ας ειναι root το κινητο, κι ας προσπαθω με link2sd.

Κανω μια υποθεση μηπως αν το εγκαταστησω εγω απο την αρχη, μπορεσω να το μετακινησω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αψογος! Ευχαριστω!

Αλλα βλεπω θελω uninstall με titanium κλπ

Την τελευταια φορα που εκανα uninstall με titanium μια εφαρμογη, δεν μπουταρε μετα το τηλεφωνο, και εχω παρει με φοβο αυτη τη διαδικασια...

Στην 1η περίπτωση, αν μετά το σβήσιμο των φωτογραφιών, δεν έχουν εγκατασταθεί νέες εφαρμογές στο κινητό ή δεν έχουμε τραβήξει νέες φωτό και video ώστε να καλυφθεί ο χώρος όπου βρίσκονταν πριν τα δεδομένα της σβησμένης φωτό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την φωτό με κάποιο recover data πρόγραμμα.

Μηπως εχεις υπ οψιν καποια εφαρμογη;

Για το pc εχω, απλα οταν ειμαι εκτος σπιτιου θα ηθελα να το εκανα απο το κινητο, σε περιπτωση λαθους

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση