Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν σου κάνει;

To δοκίμασα. Έχει καλό downloader και από όσο είδα κατεβάζει ολοκληρωμένα τα τεύχη χωρίς να λείπουν εικόνες. Το θέμα είναι πως έχει χάλια και κουραστικό reader. Και δεν μπορώ να βρω που αποθηκεύει τα manga για να τα τρέξω με τον προηγούμενο reader. Καμία βοήθεια?

Σε ευχαριστώ, πολύ καλό, ξέρει κανένας κάποιο προγραμματάκι με προγνωστικά?

Κατέβασε από το play store την εφαρμογή ''king bet''

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Και εγω εχω αγοράσει την φωνή της Αριάδνης αλλα δεν βλεπω να συγκινείται η τεμπέλα.

Απο την αλλη το announcify μου τα εχει κανει σαλάτα αφου μου αλλάζει το ηχο κλήσεων ενω στα sms ο ηχος ειδοποίησης χτυπά δυο φορες.

...και ουτε με το igo εχω tts

Για το igo μήπως δεν έχεις βάλει την σωστή tts φωνή στο πρόγραμμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298

tapatalk σας δουλευει πλεον σε ics?εχω δοκιμασει 3-4 εκδοσειςς αλλα δε με αφηνει να κανω search forums , αν ναι ποια εκδοση εχετε?

tapatalk σας δουλευει πλεον σε ics?εχω δοκιμασει 3-4 εκδοσειςς αλλα δε με αφηνει να κανω search forums , αν ναι ποια εκδοση εχετε?

'Εχω την 1.13.5 και δουλεύει μια χαρά με την ics.

:D

Κανονικά παίζει εδω, στο Note.

Έχω τη πιο πρόσφατη έκδοση (1.13.5).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

φιλος μου εχει Huawei U8650 και θελει να βαλει συστημα πλοηγησης.τωρα εχει το IGO

ποιο θεωρειτε ποιο ελαφρυ και καλυτερο?? επισης υπαρχει τιποτα με χαρτες επαρχιακους και κυριως χωματοδρομους..ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλεον εχω παρατησει το nanoloop και ασχολουμαι με τον καλυτερο sequencer που υπαρχει για android και λεγεται caustic 2 :happy: ΤΑ ΣΠΑΕΙ

overview

υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που κάνει τη δουλειά περίπου του jailbreak για android? Καποιος φίλος μου είχε πει κάποιο αλλά δεν το θυμαμαι

φιλος μου εχει Huawei U8650 και θελει να βαλει συστημα πλοηγησης.τωρα εχει το IGO

ποιο θεωρειτε ποιο ελαφρυ και καλυτερο?? επισης υπαρχει τιποτα με χαρτες επαρχιακους και κυριως χωματοδρομους..ευχαριστω.

Εχω δοκιμασει το "Aura sygic" και το "navigon". Μου αρεσει πολυ το sygic και ειναι αυτο που εχω κρατησει. Εχω την συγκεκριμενη συσκεθη και τρεχει χωρις προβλημα. Με το igo δεν εχω ασχοληθει για να κρινω

• Administrators

ποιο θεωρειτε ποιο ελαφρυ και καλυτερο??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4028811#post4028811

Modpic.gif

Σήμερα ανακάλυψα πως η εφαρμογή music junk δεν λειτουργεί. Πριν αλλάξω ρομ όλα ήταν μια χαρά, τώρα όμως μου βγάζει συνεχώς μήνυμα network error, ενώ έχω κανονικά σύνδεση με wifi αλλά και data. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

Σήμερα ανακάλυψα πως η εφαρμογή music junk δεν λειτουργεί. Πριν αλλάξω ρομ όλα ήταν μια χαρά, τώρα όμως μου βγάζει συνεχώς μήνυμα network error, ενώ έχω κανονικά σύνδεση με wifi αλλά και data. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

εχει βγει νεα εκδοση και για την ωρα υπαρχει στο μαρκετ..

X-plore

Καταπληκτικός διαχειριστής αρχείων, όποιος δεν τον έχει δοκιμάσει , πραγματικά χάνει. Απίστευτα βολικός με μορφή δέντρου όπως στους υπολογιστές και στα μεγάλα του σύν, ότι έχει διπλή θέαση, δηλαδή έχεις συγχρόνως σε δύο οθόνες ανοικτούς δύο διαφορετικούς φακέλους, όλα τα λεφτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγα να κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή για formula 1 και είδα ότι κοστίζει 24 ευρώ!!! Είμαστε σοβαροί;

Τόσο έκανε και πέρυσι.

Έχει και free έκδοση, αλλά η φετινή free δεν αξίζει.

Πήγα να κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή για formula 1 και είδα ότι κοστίζει 24 ευρώ!!! Είμαστε σοβαροί;

Τι έχει μέσα και κοστίζει τόσο?:wacko:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για το igo μήπως δεν έχεις βάλει την σωστή tts φωνή στο πρόγραμμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298

To αρχειο φωνης που μου δείχνεις στο λινκ δυστυχώς δεν υπαρχει πλεον...

Μπορεις να το ανεβάσεις; ( η καποιος που το εχει)

To αρχειο φωνης που μου δείχνεις στο λινκ δυστυχώς δεν υπαρχει πλεον...

Μπορεις να το ανεβάσεις; ( η καποιος που το εχει)

Δες αν δουλεύει, αν θες έχω και ένα τροποποιημένο απο τον stegra αλλά χωρίς εκφώνηση οδών.

καλημερα

εχω κατεβασει την CyanogenMod 7.2.0-RC0 μεσω της rom manager και πηγα να τη κανω εγκατασταση

πατησα να κανει reboot και instal και εχει κολησει στο λογοτυπο της LG και δεν ανοιγει το κινητο

εβγαλα τη μπαταρια αλλα κ παλι τα ιδια

ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

Edited by soullis

Στο pc υπαρχουν αρκετες εφαρμογες.

Δοκιμασα στο κινητο την εφαρμογη "undelete" κι ενω μου γραφει restore οκ, το αρχειο δεν ανοιγει, ειναι κατεστραμμενο.

Πρεπει να υπαρχουν εφαρμογες, αλλα το θεμα ειναι ποια κανει σωστη δουλεια

X-plore

Καταπληκτικός διαχειριστής αρχείων, όποιος δεν τον έχει δοκιμάσει , πραγματικά χάνει. Απίστευτα βολικός με μορφή δέντρου όπως στους υπολογιστές και στα μεγάλα του σύν, ότι έχει διπλή θέαση, δηλαδή έχεις συγχρόνως σε δύο οθόνες ανοικτούς δύο διαφορετικούς φακέλους, όλα τα λεφτά.

Πραγματικά πολύ καλός. Τον είχα παλιά σε symbian αλλά εδώ είναι πολύ καλύτερος. Ο es θα πάρει πόδι!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση