papias Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ελαφρύ pdf viewer με δυνατότητα αναζήτησης σε μεγάλα αρχεία; (>20Mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 H μόνη επιλογή που έχω βρει ειναι στο account settings--->fetching mail--->folder poll frequency όπου μπορείς να το βάλεις στο 1 λεπτό και στην ουσία θα ειναι real time. Μ'αυτό τον τρόπο όμως, η κατανάλωση μπαταρίας θα είναι μεγάλη. Προσωπικά είχα πρόβλημα με το k9, καθώς δεν μπορούσα να στήσω μέσω exchange τον hotmail λογαριασμό μου. Με τον gmail δεν είχα πρόβλημα. Tελικά χρησιμοποιήσα τον default email client και όλα ok! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Μ'αυτό τον τρόπο όμως, η κατανάλωση μπαταρίας θα είναι μεγάλη. Προσωπικά είχα πρόβλημα με το k9, καθώς δεν μπορούσα να στήσω μέσω exchange τον hotmail λογαριασμό μου. Με τον gmail δεν είχα πρόβλημα. Tελικά χρησιμοποιήσα τον default email client και όλα ok! :) Το hotmail έχει δική του εφαρμογή που ειδοποιεί άμεσα για mails Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Ελαφρύ pdf viewer με δυνατότητα αναζήτησης σε μεγάλα αρχεία; (>20Mb) ezPDF reader Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Το hotmail έχει δική του εφαρμογή που ειδοποιεί άμεσα για mails Η εφαρμογή αυτή μου κλείνει κάθε φορά που πάω να κάνω reply Ξέρει κανείς κάτι; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 29, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Mπορείς μήπως να βοηθήσεις σε αυτό? Ευχαριστώ! ειχε γινει παλαιότερα(πριν1-2 βδομαδες )αναφορα στο θέμα αλλα επειδή είμαι βολεμένος με το igo δεν έδωσα πολύ σημασία λιγο ψάξιμο θέλει . τελικα θέλει πολυ ψάξιμο δεν το βρήκα που είναι ,και θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα κάτι ρωτήσει !!σορρυ φιλε μου Edited January 29, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Δοκίμασες να καθαρίσεις cache και data; (προσοχή με τα data μιας και θα σου σβήσει τις ρυθμίσεις σου) Το hotmail έχει δική του εφαρμογή που ειδοποιεί άμεσα για mails Το γνωρίζω και τη χρησιμοποιούσα, αλλά μιας κι έχω αρκετούς λογαριασμούς email, ήθελα να χρησιμοποιώ μόνο μια εφαρμογή, ώστε να τα "μαζέψω" όλα σ'ένα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Η τελευταια εκδοση του Sygic ειναι η 11.2.5? Στην ρομ της υπογραφης μου δεν παιζει.... Λετε να φταει η ρομ? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Παιδια ψαχνω ενα Task/To do προγραμμα που να συγχρονιζει με google tasks και να μπορω να κανω note με foto. Υπαρχει τιποτα ή ζηταω πολλα; :) Δοκίμασε το GTasks της Dato. Δεν θυμάμαι με σιγουριά αν έχει photo note. Το GNotes έχει σίγουρα κι αυτό και άλλες λειτουργίες όπως κάτι reminder απλώς δεν είναι Todo App. Μ'αυτό τον τρόπο όμως, η κατανάλωση μπαταρίας θα είναι μεγάλη. Προσωπικά είχα πρόβλημα με το k9, καθώς δεν μπορούσα να στήσω μέσω exchange τον hotmail λογαριασμό μου. Με τον gmail δεν είχα πρόβλημα. Tελικά χρησιμοποιήσα τον default email client και όλα ok! :) Από όλες τις εφαρμογές mail που έχω δοκιμάσει το MailDroid το θεωρώ το καλύτερο και είναι το μόνο (ειδικά free) που μου δουλεύει σωστά με το hotmail. ezPDF reader Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk +1 Tapatalking from Desire Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Το γνωρίζω και τη χρησιμοποιούσα, αλλά μιας κι έχω αρκετούς λογαριασμούς email, ήθελα να χρησιμοποιώ μόνο μια εφαρμογή, ώστε να τα "μαζέψω" όλα σ'ένα ;) Εμένα πάλι, η default εφαρμογή δεν με αφήνει να περασω δευτερο yahoo λογαριασμό. Αν και γραφω σωστά user-pass αυτο επιμένει πως ειναι λάθος...:wacko: Επισης γίνετε να εχουμε , realtime ειδοποίηση για τα εισερχόμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Δοκίμασε το GTasks της Dato. Δεν θυμάμαι με σιγουριά αν έχει photo note. Το GNotes έχει σίγουρα κι αυτό και άλλες λειτουργίες όπως κάτι reminder απλώς δεν είναι Todo App. Tapatalking from Desire Σ'ευχαριστω, το Gnotes ειναι οτι εψαχνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή για φωνητική κλήση; Ο τηλεφωνικός κατάλογος έχει τα ονόματα στα Ελληνικά. Ή έστω κάποια εφαρμογή για να βάλω φωνητικές συντομεύσεις για τις επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Cyberon Voice Commander κορυφαίο,αλλά δεν είναι δωρεάν. "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Από όλες τις εφαρμογές mail που έχω δοκιμάσει το MailDroid το θεωρώ το καλύτερο και είναι το μόνο (ειδικά free) που μου δουλεύει σωστά με το hotmail. Από τη στιγμή που έστησα το hotmail σαν exchange λογαριασμό στη stock εφαρμογή, νιώθω ακριβώς το ίδιο. Αλλά θα δοκιμάσω και το maildroid, αν και η paid έκδοσή του είναι λίγο τσιμπημένη! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 ezPDF reader Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Σας ευχαριστώ και τους δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλησπερα! :) υπαρχει καμια εφαρμογη για να μειωνει (κυριως) την ευαισθισια του μικροφωνου κτα τις κλησεις??? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Από τη στιγμή που έστησα το hotmail σαν exchange λογαριασμό στη stock εφαρμογή, νιώθω ακριβώς το ίδιο. Αλλά θα δοκιμάσω και το maildroid, αν και η paid έκδοσή του είναι λίγο τσιμπημένη! Δεν τη χρειάζεσαι την paid έκδοση. Τη free δοκίμασε, είναι μια χαρά. Βέβαια αν είσαι ΟΚ με τη stock δεν τίθεται θέμα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Cyberon Voice Commander κορυφαίο,αλλά δεν είναι δωρεάν. "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" ο τηλεφωνικος καταλογος πρεπει να ειναι στα ελληνικα ή ''πιανει'' και τα μπερδεμενα ονοματα(ελληνικα-αγγλικα)? π.χ. ΣΠΥΡΟΣ το ..ΥΡΟ.. τα εχω με την αγγλικη.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 ο τηλεφωνικος καταλογος πρεπει να ειναι στα ελληνικα ή ''πιανει'' και τα μπερδεμενα ονοματα(ελληνικα-αγγλικα)? π.χ. ΣΠΥΡΟΣ το ..ΥΡΟ.. τα εχω με την αγγλικη.... Μόλις το δοκίμασα. Δεν καταλαβαίνει τα μπερδεμένα. Μόνο καθαρά ελληνικά ή αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μόλις το δοκίμασα. Δεν καταλαβαίνει τα μπερδεμένα. Μόνο καθαρά ελληνικά ή αγγλικά. Την Ελληνική ή την Αγγλική version δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Για navigation χρησιμοποιώ την google maps brut που δίνει πρόσβαση στο navigation στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω φωνητική αναζήτηση για τους δρόμους; Γίνεται η φωνητική καθοδήγηση να είναι στα Ελληνικά; Η ariadne της svox που βρήκα στο market λέει πως δεν υποστηρίζει google maps 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δύο version υπάρχουν, GR και TR, και μαντεύεις ποια πρέπει να βάλεις... Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Η τελευταια εκδοση του Sygic ειναι η 11.2.5? Στην ρομ της υπογραφης μου δεν παιζει.... Λετε να φταει η ρομ? Ναι αυτή είναι η τελευταία. Σε μένα παίζει οκ πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Για navigation χρησιμοποιώ την google maps brut που δίνει πρόσβαση στο navigation στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω φωνητική αναζήτηση για τους δρόμους; Γίνεται η φωνητική καθοδήγηση να είναι στα Ελληνικά; Η ariadne της svox που βρήκα στο market λέει πως δεν υποστηρίζει google maps 6. δουλευει κανονικα , χθες το δουλεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δύο version υπάρχουν, GR και TR, και μαντεύεις ποια πρέπει να βάλεις... 20 υπαρχουν.... https://market.android.com/search?q=Cyberon+Voice+Commander&c=apps @yiangoun σε ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Free όχι εκτός και αν χρησιμοποιήσεις το google maps της συσκευής σου. αυτο χρησημοποιω..γινεται να μου πειτε πως γινεται χωρις χρεωση? εχω παρτηρησει οτι οι χαρτες αμα εχουν φορτωσει σε παει κατευθειαν μεσα και δεν σε χρεωνει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts