Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To μόνο που έχει αποφυγή δακτυλίου προς το παρόν είναι το dont panic της mireo αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα.Από ότι λένε οι υπεύθυνοι της gi που θα το κυκλοφορούν στην ελλάδα θα βγει επίσημα εντός του μήνα.

Mπορει κανεις την ελληνικη φωνη για το iGo My Way να την ανεβασει ή να μου βρει link ωστε να την κατεβασω γιατι δεν την βρισκω...?!

Παιδια καλησπερα,εψαξα στο market αλλα δεν βρηκα κατι..Ψαχνω δυο εφαρμογες...Μια που να μπορω να εισαγω φωτογραφιες απο το facebook στις επαφες μου οπως ειχα σε sence rom και μια που να μου εχει ολες της ενημερωσεις του facebook και του twiter σε μια οθονη οπως το αντοιστοιχο people των sence rom...

Θα μου πειτε γιατι δεν βαζεις μια ρομ με sence....Δεν μπορω,τωρα πηγα σε 2,3

Για το πρώτο που λες δεν γνωρίζω κάτι. Γιατί δεν αποθηκεύεις τις εικόνες στην MicroSD και μετά να τις επιλέξεις από κει; Για το δεύτερο, υπάρχει το Tweetdeck.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

και μια που να μου εχει ολες της ενημερωσεις του facebook και του twiter σε μια οθονη οπως το αντοιστοιχο people των sence rom...

Colorize widget του Beeκατι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Mπορει κανεις την ελληνικη φωνη για το iGo My Way να την ανεβασει ή να μου βρει link ωστε να την κατεβασω γιατι δεν την βρισκω...?!

http://www.multiupload.com/GKK70J753Q

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Edited by bbbb
αλλαγή λινκ

Κάποιο πρόβλημα κατά το upload.Διόρθωσα το λινκ στο πιο πάνω ποστ.Βασικά προσπάθησα να ανεβάσω το αρχείο από τον browser του κινητού αλλά μετά δε δοκίμασα αν κατεβαίνει σωστά.

Κάποιο πρόβλημα κατά το upload.Διόρθωσα το λινκ στο πιο πάνω ποστ.Βασικά προσπάθησα να ανεβάσω το αρχείο από τον browser του κινητού αλλά μετά δε δοκίμασα αν κατεβαίνει σωστά.

OK thx. Εβαλα το προγραμμα αλλα οταν παταω να μου δειξει τον χαρτη κ συνεπως που βρισκομαι σε αυτον,λεει ποση ωρα ''looking for GPS singal'' αλλα δεν βρισκει ποτε...! :confused: τι φταει αραγε? Ειμαι στο μπαλκονι και γενικα ουτε στην πλοηγηση που εχει ηδη το κινητο ουτε στο iGo μπορει να πιασει GPS singal... λετε να εχει προβλημα το κινητο? :/

Edited by Andreas_thess

OK thx. Εβαλα το προγραμμα αλλα οταν παταω να μου δειξει τον χαρτη κ συνεπως που βρισκομαι σε αυτον,λεει ποση ωρα ''looking for GPS singal'' αλλα δεν βρισκει ποτε...! :confused: τι φταει αραγε? Ειμαι στο μπαλκονι και γενικα ουτε στην πλοηγηση που εχει ηδη το κινητο ουτε στο iGo μπορει να πιασει GPS singal... λετε να εχει προβλημα το κινητο? :/

Κανε μια επανεκινηση και πριν ανοιξεις το igo ανοιξε και τα data του κινητου

ρε παιδια καμια εφαρμογη για ελληνικη live tv?? εχω τρελαθει! μονο το spb tv εχω βρει αλλα εχει 4-5 ελληνικα καναλια μονο! και αυτα ειναι το καναλι της βουλης κτλ...! sos!

και επισης αν ξερει κανενας κανενα flash player για video θα του ημουν υποχρεος!

καλησπερα,

εχω ενα θεμα με το google maps brut....

οταν το χρησιμοποιω ως πλοηγο ολα ειναι οκ μεχρι που αν δεν ακολουθησω τη διαδρομη που λεει αλλα παω απο αλλο δρομο μετα απο λιγο ενω κανει αναπροσαρμογη δε δειχνει την μπλε γραμμη...δειχνει τον παλιο δρομο παρολο που κανει αναπροσαρμογη και δειχνει το κερσορα εκει που ειμαι και κινεται

καμια ιδεα;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Παιδια καλησπερα,εψαξα στο market αλλα δεν βρηκα κατι..Ψαχνω δυο εφαρμογες...Μια που να μπορω να εισαγω φωτογραφιες απο το facebook στις επαφες μου οπως ειχα σε sence rom και μια που να μου εχει ολες της ενημερωσεις του facebook και του twiter σε μια οθονη οπως το αντοιστοιχο people των sence rom...

Αν κατεβασεις τοFacebook από το marketθα σου συγχρονίσει τις επαφές μόνο του. Οποίες δεν βρει μπορείς να τις συγχρονίσεις εσύ χειροκίνητα. Ανοιγεις την επαφή, επεξεργασία και μετά ξανά μένουν και επεξεργασία και πατάει join contacts.

Υπόψη, αν βάλεις widget δεν θα σου εμφανίσεις τις φωτογραφίες. Πρέπει να τις "ξεκλειδωσεις" με το photo unlocker

Sent from my Vega

Σημερα δοκιμασα το aura σε μια διαδρομη θεσνικη φλωρινα...Εντυπωσιακο προγραμμα αλλα οι διαδρομες οτι να ναι

Φιλικά Γιώργος

Σημερα δοκιμασα το aura σε μια διαδρομη θεσνικη φλωρινα...Εντυπωσιακο προγραμμα αλλα οι διαδρομες οτι να ναι

οντως απο εφε ειναι το κατι αλλο αλλα απο πλοηγηση εχω αντιμετωπισει κι εγω καποια προβληματακια...γενικα δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο προγραμμα :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Κοιτάξτε αυτό το πληκτρολόγιο MultiLing Gingerbread Keyboard. Είναι το πληκτρολόγιο του gingerbread και με ελληνικό λεξικό και δουλεύει τέλεια!

Καλημέρα.

μηπως γνωριζεις που εγκαθιστανται τα plugins ? θελω να το απεγκαταστησω αλλα φοβαμαι μηπως μεινουν τα plugins στη μνημη κ μου μειωσουν το χωρο.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Καλημέρα.

μηπως γνωριζεις που εγκαθιστανται τα plugins ? θελω να το απεγκαταστησω αλλα φοβαμαι μηπως μεινουν τα plugins στη μνημη κ μου μειωσουν το χωρο.

πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών

δες από κει που είναι εγκατεστημένα τα plug ins σε εμένα πάντως είναι στην κάρτα.

To καλυτερο που εχω δοκιμασει στο android ειναι το dont panic.καλη απεικονιση και χαρτης gi.

Η gi δινει demo μια beta εκδοση μεχρι 31 μαρτιου

Ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα leleja για τους φανταρους σε android??

https://market.android.com/details?id=com.lelemetro&feature=search_result

Κανε μια επανεκινηση και πριν ανοιξεις το igo ανοιξε και τα data του κινητου

Tο εκανα. Τιποτα ομως.Μια φορα μονο ειχε πιασει gps σημα και αυτο για λιγα δευτερολεπτα... Ολες τις αλλες φορες μου λεει για ποση ωρα οτι ψαχνει για gps σημα αλλα δεν βρισκει ποτε... :confused:

Τι να συμβαινει?

Έχω βάλει σε ένα galaxy s το πρόγραμμα της navigon κι έχω το εξής πρόβλημα.

Ενώ στον φάκελο maps υπάρχει μέσα το united kingdom, όταν μπαίνω στο πρόγραμμα και πάω να κάνω αναζήτηση τοποθεσίας, στην επιλογή χώρας δεν εμφανίζει ούτε united kingdom, ούτε Αγγλία, ούτε great britain, ούτε κάτι σχετικό.

Τις υπόλοιπες χώρες τις έχει κανονικά στην λίστα.

Τι μπορεί να φταίει;

Edited by metmat

Tο εκανα. Τιποτα ομως.Μια φορα μονο ειχε πιασει gps σημα και αυτο για λιγα δευτερολεπτα... Ολες τις αλλες φορες μου λεει για ποση ωρα οτι ψαχνει για gps σημα αλλα δεν βρισκει ποτε... :confused:

Τι να συμβαινει?

σου δουλευε το gps η απο οταν το πηρες σου παρουσιαζει το προβλημα?

σου δουλευε το gps η απο οταν το πηρες σου παρουσιαζει το προβλημα?

Το gps ανοιγει αλλα μονο μια φορα εχει πιασει σημα... :confused:

Το gps ανοιγει αλλα μονο μια φορα εχει πιασει σημα... :confused:
μπορει να εχει προβλημα γιατι εγω για αλλη αιτια το εστειλα στο service,αλλα μου αλλαξαν και την κεραια gps
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
To καλυτερο που εχω δοκιμασει στο android ειναι το dont panic.καλη απεικονιση και χαρτης gi.

Πολλά υποσχόμενο. Η beta έκδοση που κυκλοφορεί έχει κάποια θεματάκια αλλά η τελική έκδοση πιστεύω ότι θα αποτελεί από τις καλύτερες επιλογές για Android.

Modpic.gif

Εχει το sygic aura ηδη μεσα τα poi κι εγω δε τα εχω βρει? Η τα βαζω απο αλλου? :O

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση