aiolos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 καλημέρα πιο προτείνεται καλύτερα Ndrive η Sygic?? και σαν πληρέστερη, σωστότερη και updated χαρτογράφηση για Ελλάδα ποιο έχει?? το IGO υπάρχει κανονικά για android? διαβάζω ότι είναι καλο αλλα όταν πήγα στην επίσημη σελίδα το έχει μονο για iphone έχω μπερδευτεί μέχρι τώρα είχα στο nokia n8 τους nokia maps και ήμους ευχαριστημένος εδώ με το optimus 2x δεν ξέρω τι να κάνω καμια βοήθεια?? Το ndrive ξέχασε το, δεν ανανεώνεται ούτε το πρόγραμμα ούτε ο χάρτης. Το sygic ανανεώνεται συχνά. Οι χάρτες είναι teleatlas (tomtom πλέον) οπότε είναι καλοί. Βέβαια πολλοί παραπονιούνται για τις δρομολογήσεις του. Το igo δεν υπάρχει νόμιμα διαθέσιμο. Δες και το navigon και το don't panic. Τώρα τελευταία βγήκε και το copilot και το automapa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μου προτεινε καποιος το applanet το κατεβαζεις και μετα προτεινει δωρεαν εφαρμογες.. το εχει βαλει κανεις? φυσικα εκτος μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 επειδη κανω καθημερινα ταξιδια με το αυτοκινητο θα ηθελα να σημειωνω τα λιτρα λεφτα και καταναλωσεις.. ξερετε καποια καλη εφαρμογη? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 επειδη κανω καθημερινα ταξιδια με το αυτοκινητο θα ηθελα να σημειωνω τα λιτρα λεφτα και καταναλωσεις.. ξερετε καποια καλη εφαρμογη? Χρησιμοποιω για αρκετό καιρό το My Cars και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδιά που μπορώ να βρω το Veetle? https://market.android.com/details?id=com.veetle.android.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52ZWV0bGUuYW5kcm9pZC5saXRlIl0. είναι free στο market απλά γράφει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου , μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο site για να το κατεβάσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδιά που μπορώ να βρω το Veetle? https://market.android.com/details?id=com.veetle.android.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52ZWV0bGUuYW5kcm9pZC5saXRlIl0. είναι free στο market απλά γράφει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου , μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο site για να το κατεβάσω? Ευχαριστώ! Μάλλον δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου, γιατί εγώ μπορώ να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) παιδιά που μπορώ να βρω το Veetle? https://market.android.com/details?id=com.veetle.android.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52ZWV0bGUuYW5kcm9pZC5saXRlIl0. είναι free στο market απλά γράφει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου , μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο site για να το κατεβάσω? Ευχαριστώ! Ψάξε στο net για Android Veetle apk και δοκίμασε εγκατάσταση.Το βρήκα σε apk και το ανέβασα στο RapidShare.... κατέβασε το..! https://rapidshare.com/files/1046224570/veetle.com.apk Edited January 23, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδια θελω ενα ημερολογιο-αντζεντα γιατι αυτο που εχει η συσκευη μου δεν βολευει καθολου ουτε για υπενθιμησεις ουτε ως προς την εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 επειδη κανω καθημερινα ταξιδια με το αυτοκινητο θα ηθελα να σημειωνω τα λιτρα λεφτα και καταναλωσεις.. ξερετε καποια καλη εφαρμογη? aCar κορυφαιο Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 aCar κορυφαιο +1 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδια θελω ενα ημερολογιο-αντζεντα γιατι αυτο που εχει η συσκευη μου δεν βολευει καθολου ουτε για υπενθιμησεις ουτε ως προς την εμφανιση https://market.android.com/details?id=mikado.bizcalpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1pa2Fkby5iaXpjYWxwcm8iXQ.. Έχει και free έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 μου προτεινε καποιος το applanet το κατεβαζεις και μετα προτεινει δωρεαν εφαρμογες.. το εχει βαλει κανεις? φυσικα εκτος μαρκετ Φυσικά και μένεις μακριά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδια βοηθεια.. βρηκα αυτη την εφαρμογη https://market.android.com/details?id=com.redhyppo.deep3d&feature=search_result που κανει εφφε βαθους στην οθονη αλλα επιδη εχω ενα θεμα με την πιστωτικη... θελω να βρω κατι παρομοιο δωρεαν. εχει καπιο παρομοιο αλλα δεν αθηνει να βαλεις την δικια σου φωτο. καμια βοηθεια? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδια θελω ενα ημερολογιο-αντζεντα γιατι αυτο που εχει η συσκευη μου δεν βολευει καθολου ουτε για υπενθιμησεις ουτε ως προς την εμφανιση Δοκίμασε και το calengoo φίλε μου. Είναι πολύ ελαφρύ και γρήγορο. Τα έχω δοκιμάσει όλα και κατέληξα σε αυτό. Βλέπεις και τα tasks και τα συγχρονίζεις με τη google. Έχει πολλές ρυθμίσεις. Δεν θυμάμαι αν έχει και free έκδοση όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για θέμα ή για launcher ψάχνεις; Για θέμα .Δεν θελω να μπλεχτώ ξανα με launcher...τα απεγκατέστησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για θέμα .Δεν θελω να μπλεχτώ ξανα με launcher...τα απεγκατέστησα:) Καλά το έκανες το διαολόπραμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 σε εμενα δεν παιζει το igo, τα δειχνει ποιο μικρα .. και εχω και το σκιν 800x600 (1280x800, 1024x600) Skin for iGOMyWay Mariupol All Screen Resolutions Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά Καλησπέρα. Θελω να αγοράσω το don't panic. διάβασα όμως παλιότερα πως είναι προτιμότερο να το παρω εκτός μαρκετ.. Επειδή δεν θυμάμαι όμως από που να το παρω ακριβώς και για ποιο λόγο να μην το παρω από το μαρκετ μπορεί να βοηθήσει κάποιος εδώ ; Sent from my SGII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ξερουμε καποιο σημιωματαριο, περα απο το colour note, που να εχει περισσοτερες επιλογες στο widget; Του colour note ειναι πολυ 'αδειο'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Έβαλα στο κινητό μου το Sync και θέλω να περάσω κάποια POIS απο ένα site για να μου δίχνει τα βενζινάδικα με υγραέριο. έβαλα το αρχείο με κατάληξη upi στον φάκελο maps και το αρχείο bmp στον φάκελο icons ανοίγω το aura αλλά τίποτα! έχει περάσει κανεις στο aura POIs? μπορεί να μου παραθέσει κάποιος ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ οδηγίες ?? pleaseeeeee!!!!! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά Καλησπέρα. Θελω να αγοράσω το don't panic. διάβασα όμως παλιότερα πως είναι προτιμότερο να το παρω εκτός μαρκετ.. Επειδή δεν θυμάμαι όμως από που να το παρω ακριβώς και για ποιο λόγο να μην το παρω από το μαρκετ μπορεί να βοηθήσει κάποιος εδώ ; Sent from my SGII Καλησπερα μεσω ngi.gr απλα να ξερεις οτι το απαντητικο ναιλ με τις οδηγιες θα ερθει πρωι και ολες οι αναβαθμισεις θα γινονται μεσω προγραματος και οχι μαρξετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ξερουμε καποιο σημιωματαριο, περα απο το colour note, που να εχει περισσοτερες επιλογες στο widget; Του colour note ειναι πολυ 'αδειο'... evernote https://market.android.com/details?id=com.evernote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ldmVybm90ZSJd Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Καλησπερα μεσω ngi.gr απλα να ξερεις οτι το απαντητικο ναιλ με τις οδηγιες θα ερθει πρωι και ολες οι αναβαθμισεις θα γινονται μεσω προγραματος και οχι μαρξετ οκ ευχαριστω για την απαντηση! γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα γνωριζει κανεις? και γενικα ανανεώνονται οι χαρτες στο συγκεκριμενο προγραμμα η "αργουν"? παντως λιγο που το δοκιμασα μου φανηκε παρα πολυ καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να μπλοκάρει τις εφαρμογές να συνδέονται στο internet ? πχ εφαρμογές τύπου για τον καιρο και τα λοιπά , και όταν συνδέομαι μέσο wifi τότε να κάνουν τις ενημερώσεις τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να μπλοκάρει τις εφαρμογές να συνδέονται στο internet ? πχ εφαρμογές τύπου για τον καιρο και τα λοιπά , και όταν συνδέομαι μέσο wifi τότε να κάνουν τις ενημερώσεις τους Το droidwall. Αν το ψάξεις θα το βρεις. Να μην ξεχνάς κάθε φορά που θα περνάς μια νέα εφαρμογή, να τσεκάρεις και την ρύθμισηαπό την εφαρμογή, αλλιώς δεν θα βλέπει ίντερνετ αν το χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts