ANTONIS_V Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 κάποιο πρόγραμμα για να κάνουμε επεξεργασία επαφών στο pc έχει βρει κανείς...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Τις επαφές τις επεξεργάζεσαι μέσα από το Google Contacts στο Gmail σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 δεν ειμαι ροοτ.. :/ background εννοεις το wallpaper της αρχικης οθονης??? oκ..αν βρειτε κανενα ροζ θεμα (να φυγει το μπλε!) πειτε μου! :) thank u! ΥΓ. Δεν γινεται να κανει κανενας καμια εφαρμογη και να γινονται fit to screen τα wallpapers??? :D Άνοιξε την φωτογραφία που θες μέσα από το gallery και κάνε set as background.. εκεί ρυθμίζεις ποιό μέρος της φωτογραφίας να φαίνεται στο wallpaper. Κάνεις stretch σχεδον... κάποιο πρόγραμμα για να κάνουμε επεξεργασία επαφών στο pc έχει βρει κανείς...??? Τις επαφές τις επεξεργάζεσαι μέσα από το Google Contacts στο Gmail σου! :) Αρκεί να τις έχεις στο gmail και όχι στο outlook. Κάτι που συνιστώ σε όποιον δεν το έχει κάνει, να τις περάσει. Αν δεν ξέρει πως, google > transfer contacts from outlook to gmail Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 απ οσο γνωριζω με το team viewer δεν μπορεις να δεις απο το pc το κινητο,μονο απο το κινητο μπορεις να δεις το pc σου. ναι εσυ θελεις το αντθετο? λαθος καταλαβα τοτε :O ασχετο αλλα τι νοημα εχει αυτο? :wacko: αφου εχεις το usb cable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα καιρού που να έχει κινούμενο widget? Sent from my ZTE Blade using Tapatalk Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 για pop3 λογαριασμους mail,η εφαρμογη που εχει το galaxy ειναι ταχυτατη οπως και η εφαρμογη για το gmail ταχυδρομειο,τωρα αν εχεις hotmail,yahoo κλπ,θα σου προτεινα να τα ανοιγεις μεσα απο τον browser και να μην φορτωσεις το κινητο με ανουσιες,κατ εμε,εφαρμογες ναι το gmail ειναι γρηγορο,αλλα το hotmail σερνετε αλλα το βασικο δεν μπορουσα να δω τους αλλους φακελους! η αληθεια ειναι οτι μεσω πλοηγου ειναι πολυ πιο γρηγορα,σε ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Θες να φτιάξεις themes ή να περάσεις έτοιμα; Για να φτιάξεις κοίτα αυτό http://uot.dakra.lt/ Αν φτιάξεις από δω κάποιο θέμα μπορέις να το περάσεις χωρίς να έχεις κάποια άλλη ROM??? Edited March 2, 2011 by amoramor Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) ναι εσυ θελεις το αντθετο? λαθος καταλαβα τοτε :O ασχετο αλλα τι νοημα εχει αυτο? :wacko: αφου εχεις το usb cable δεν ειχα κανει εγω την ερωτηση για το team viewer γιατι το δουλευω καιρο και εχω ασχοληθει αρκετα μαζι του,απλα σχολιασα την απαντηση σου στον χρηστη που ειχε ρωτησει. και μια και ειπες για το usb cable,δοκιμαστε το swiftp,εχει ξανα αναφερθει στο thread,ειναι πολυ καλο. edit: @begossip γιατι δεν δοκιμαζεις τον ADW Launcher?εχει πολλα θεματα να κατεβασεις και να το φερεις κοντα στα γουστα σου.Οσο για τις εικονες του background,photoshop στο pc (η καποιο αλλο παρομοιο) και ριξε <μαγειρεμα>,θα την κανεις οπως θελεις. Edited March 2, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ευχαριστωω! για μνμτα ειναι καλυτερο το chompsms η το Handcent SMS??? δοκιμασα βασικα το Handcent SMS αλλα το αφαιρεσα γτ μ ενοχλουσε η διαφημιση... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εχω το Optimus one(P500). Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση ωστε να του το βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εχω το Optimus one(P500). Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση ωστε να του το βαλω? το καλυτερο ειναι λιγο σχετικο...σου συνηστω να δοκιμασεις το ndrive και το aura...με εχουν βολεψει πολυ αν και δεν ειμαι τοσο απαιτητικος χρηστης ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το handcent έχει διαφημίσεις μόνο στις ρυθμίσεις... κάθε πότε πας εκεί; το chomp sms δεν υποστηρίζει 160 ελληνικούς νομίζω, γιαυτό στο λέω... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εχω το Optimus one(P500). Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση ωστε να του το βαλω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 δλδ θα μου βγαινουν πιο μικρα τα μνμτα κ θα πρεπει να στελνω πολλα ε? κριμα..αρα handcent και διαφημισεις google!??? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 αρα handcent και διαφημισεις google!??? :S Όπως ειπώθηκε διαφημίσεις βλέπεις μόνο στις ρυθμίσεις του handcent όπου θα μπεις μια φορά και δεν θα ξαναμπείς. Στη χρήση του δεν υπάρχουν διαφημίσεις. (Αν έχεις rootάρει τη συσκευή σου βέβαια ούτε εκεί βλέπεις.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 πως γινεται οτν ερχεται μνμ με το sms popup να ειναι κλειδωμενη η οθονη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Το Apps Organizer από Market ειναι πάρα πολύ καλή εφαρμογή για να έχεις τις εφαρμογές σου ταξινομημένες!!!:)\ Κάτι άλλο τώρα,υπάρχει εφαρμογή αναζήτησης εφαρμογών? Δηλαδή να πατάμε το όνομά της εφαρμογής και να μας την ανοίγει... Edited March 3, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αυτό το κάνει και το search του κινητού. Πατάς το μεγενθυντικό,ανοίγει το search και πληκτρολογείς την εφαρμογή. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσουμε το google maps me voice είναι να κάνουμε root την συσκευή ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδια υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να δω με τι μέσα μεταφοράς μπορώ να παω από ένα μέρος σε κάποιο άλλο?πως είναι το youdrive?κάτι ανάλογο.ανοίγω την σελίδα άλλα δε με αφήνει να επιλέξω σημείο κίνησης και τερματισμού.(αλήθεια γιατί δε με αφήνει?). Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπέρα,έχω ένα Deisre και από τότε που έβαλα την starbusrt(custom rom) έχω το εξής πρόβλημα...πάω να εγκαταστήσω το προγραμματάκι του GPS (Igo) και όταν τελειώνει η εγκατάσταση και πάω να το ανοίξω μου βγάζει το εξής.... ΙGO can not be installed. IOException:/data/data/cpm.navngo.igo.javaclient/libigo_ini.so:data/data/com.navngo.igo.javaclient/libigo_ini.so (permission denied) Τι μπορεί να είναι, και δεν με αφήνει να μπω? Όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί το χρειάζομαι το GPS.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Απευθύνσου καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου ή ακόμα καλύτερα στο θέμα της rom στο xda γιατί το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με το iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ερώτηση (και σορρυ αν έχει αναφερθεί): Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να έχει αποφυγή δακτυλίου;; Το Navigon που έχω μόνο διοδίων βλέπω να έχει.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καμιά εφαρμογή για σελιδοδείκτες, λίγο πιο παραμετροποιήσιμη από την default? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδια καλησπερα,εψαξα στο market αλλα δεν βρηκα κατι..Ψαχνω δυο εφαρμογες...Μια που να μπορω να εισαγω φωτογραφιες απο το facebook στις επαφες μου οπως ειχα σε sence rom και μια που να μου εχει ολες της ενημερωσεις του facebook και του twiter σε μια οθονη οπως το αντοιστοιχο people των sence rom... Θα μου πειτε γιατι δεν βαζεις μια ρομ με sence....Δεν μπορω,τωρα πηγα σε 2,3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts