Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου βγαζει αυτο:

This app is incompatible with your Vodafone HTC HTC Wildfire.

Το κινητο το εχω παρει απο καταστημα vodafone αλλα σκετη συσκευη. Δεν ειναι vodafone live. Η sim ειναι παλια και ειναι alacarte. Δεν ξερω αν εχουν καμια σχεση ολα αυτα,δηλαδη αν εχει σχεση η vodafone με τη συμβατοτητα της εφαρμογης ή ειναι θεμα συσκευης. Ισως με καποιο update της εφαρμογης διορθωθει. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

H αλήθεια είναι ότι κοιτώντας τώρα στο market, παρατηρώ κι εγώ ότι μου λέει ότι είναι μη συμβατή η εφαρμογή αλλά χθες δε μου έλεγε κάτι τέτοιο μιας και πάτησα κανονικά εγκατάσταση και παρόλο που δεν εμφανιζόταν στο market του κινητού, μπήκε κανονικά και το έχω πλέον...

Τhe end of an era...

Όσοι βάλατε το viber για κοιτάξτε λίγο την κατανάλωση, νομίζω πως είναι ρουφήχτρα το άτιμο.

Στην αρχη ειχα κι εγω αυτη την εντυπωση, αλλα μετα απο 1+ μερα δεν ειχα τρομερη διαφορα στην καταναλωση. Δεν μιλησα πολυ βεβαια, μονο 2-3 δοκιμαστικες κλησεις. Ξηλωσα και τα αλλα παρομοια (Ping chat, Heywire) που δουλευαν στο background, οποτε ισως ηρθα παλι στα ιδια. Παντως αν βαλουν και αποστολη φωτο κτλ, θα ειναι η must εφαρμοφη για επικοινωνια, δεν νομιζω πια να υπαρχει λογος να εχουμε 2-3 εγκατεστημενες.

και όσοι βάλατε χτες το viber, κάντε το και update από το μαρκετ...παρουσιάστηκε κάποιο conflict σε κάποιες συσκευές...η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη..:)

battery drain δε μου έχει κάνει ποτέ εδώ και 2-3 μήνες που το δουλέυω σε beta, με εξαίρεση ίσως μια συγκεκριμένη έκδοση, που διορθώθηκε πολύ γρήγορα..:)

κυκλοφόρησε το viber και για android... https://market.android.com/details?id=com.viber.voip

Πολύ καλή εφαρμογή, κυρίως στα μηνυματα τα σπάει με αναφορά ολα κομπλέ, στν ομιλία ενώ εγω ακουγα καλα δε με ακουγαν και παρολο που καποιες φορες μου δειχνε αριστο σημα μικροφώνιζε πολύ έντονα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αντιγραφη - επικολληση δικου μου χθεσινου ποστ : Εστειλα το νουμερο της καρτας σιμ που εχει το κινητο μεσα αλλα δεν μου ερχοταν κανενας κωδικος εδω λεει οτι ειχαν καποιο προβλημα με αυτο και οτι διορθωθηκε.... http://helpme.viber.com/

και κατι αλλο η καρτα σιμ που εχω στο κινητο μου (ideos x5) ειναι Vodafone Mobile Broadband 1gb / μηνα, σαν τηλεφωνικος αριθμος δεν κανει και δεν δεχεται κλησεις φωνης μονο ιντερνετ και sms κανει. skype κλησεις κανω μεσω δεδομενων 3g και wifi.

Του εστειλα τον τηλεφωνικο αριθμο της αλλης καρτας(κανονικο τηλεφωνο) αντι για τον αριθμο που εχει μεσα το τηλεφωνο και ηρθε κωδικος στο κανονικο μου τηλεφωνο(αυτο που ''δηλωσα'') τον περασα στο ideos x5 και το δεχτηκε.

Τωρα μου ''εσκασε'' και μια απορια.... σε ποιο νουμερο πρεπει να με καλεσει καποιος μεσω viber για να δεχτει την κληση η συσκευη που εχει την εφαρμογη?

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
εχω βαλει το navigon europe στο galaxy s και κανει μια δονηση το κινητο και λεει τερματιστικε απροσμενα γιατι;

Το έχεις αγορασμένο;

Modpic.gif

@Villis,Billys_RR,Nikos_s3:

Δεν ξέρω ρε παίδες αλλά χθες που το έβαλα έκανα 1 δοκιμαστική κλήση και το άφησα και μέσα σε 3 ώρες

η μπαταρία από το 30-35 % που ήταν περίπου (μπορεί να ήταν και παραπάνω) πήγε κάτω από 10%.

Τι να πω, μακάρι να ήταν τυχαίο, θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα και βλέπουμε. Θα κάνω και το update που

λέει ο Νίκος μπας και φταίει αυτό. Μόλις έχω νεώτερα θα ενημερώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχω το Huawei U8800 IDEOS X5 το οποίο έρχεται με το Ndrive δωρεάν για ένα χρόνο.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τους δορυφόρους. Μερικές φορές όταν το ανοίγω μπορεί να κάνει και μισή ώρα να βρει δορυφόρο και υπάρχουν φορές που έχω φτάσει στον προορισμό μου χωρίς να τα καταφέρει να κάνει σύνδεση.

Κάνω πολλές επανεκκινήσεις μήπως και συνδεθεί ενώ η περιοχή που μένω δεν έχει πολυκατοικίες και δεν έχω κάτι άλλο να εμποδίζει το σήμα.

Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό η έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ?

ποιο προγραμμα πλοηγησης εχετε δοκιμασει για το x5 αποιος μπορει ας μου στειλει ενα πμ με οδηγιες;)

Παω να κάνω εγκατάσταση το root call blocker και μου λέει υπηρεσίες επι πληρωμή,τι εννοεί?

ότι πρέπει να το αγοράσεις ..

Έχω το Huawei U8800 IDEOS X5 το οποίο έρχεται με το Ndrive δωρεάν για ένα χρόνο.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τους δορυφόρους. Μερικές φορές όταν το ανοίγω μπορεί να κάνει και μισή ώρα να βρει δορυφόρο και υπάρχουν φορές που έχω φτάσει στον προορισμό μου χωρίς να τα καταφέρει να κάνει σύνδεση.

Κάνω πολλές επανεκκινήσεις μήπως και συνδεθεί ενώ η περιοχή που μένω δεν έχει πολυκατοικίες και δεν έχω κάτι άλλο να εμποδίζει το σήμα.

Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό η έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ?

Κατέβασε και ''τρέξε'' το παρακάτω zip κάνοντας και της ρυθμίσεις (υπάρχουν μέσα οδηγίες) και θα είσαι ο.κ. να είναι καλά ο athanaso77 που μας ανοίγει τα μάτια....και τους ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ..!!

https://rapidshare.com/files/2315440080/GPS_FasterFix_Europe.rar

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ότι πρέπει να το αγοράσεις ..

Οχι αυτό το λεει οταν το κατεβάζω και προσπαθώ να το εγκαταστήσω...Στην πρόσβαση δικτύου...Μήπως εννοεί 5ψήφιους αριθμούς?Γιατι είχα πάθει ζημιά που μου κόστισε 26 ευρω...

Θεωρητικά αυτό αφορά τις κλήσεις (εισερχόμενες-εξερχόμενες) και έχει να κάνει με την δυνατότητα να μπλοκάρει κλήσεις. Αν θυμάμαι καλά είναι permission που το έχουν όλα τα apps αυτού του είδους.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Θεωρητικά αυτό αφορά τις κλήσεις (εισερχόμενες-εξερχόμενες) και έχει να κάνει με την δυνατότητα να μπλοκάρει κλήσεις. Αν θυμάμαι καλά είναι permission που το έχουν όλα τα apps αυτού του είδους.

Ok...Ευχαριστώ!

Το ελπίζω...Προς το παρών εβαλα μια δωρεαν εφαρμογή που απλά κάνει σίγαση σε αυτες που θέλω (με απόκρυψη) και δεν με ενοχλούν!

• Administrators
ποιο προγραμμα πλοηγησης εχετε δοκιμασει για το x5 αποιος μπορει ας μου στειλει ενα πμ με οδηγιες;)

Τι οδηγίες θέλεις; Αν διαβάσεις στο παρόν θέμα θα καλυφθείς πλήρως. Αν ζητάς κάτι σε "σπασμένο"... απαγορεύεται στο παρόν forum.

Modpic.gif

Ok...Ευχαριστώ!

Το ελπίζω...Προς το παρών εβαλα μια δωρεαν εφαρμογή που απλά κάνει σίγαση σε αυτες που θέλω (με απόκρυψη) και δεν με ενοχλούν!

Σίγουρα υπάρχει εφαρμογή που τις κάνει απευθείας block, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί τα samsung το έχουν από μαμά. :ninja:

Αν δεν βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει, ψάξε στο market. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλημερα με το nimbuzz πως μπορω να κανω κλησεις φωνης με αλλους χρηστες nimbuzz, δεν μου εχει την επιλογη ''call'', chat υπαρχει. ειναι θεμα οτι εχουν διαφορετικες πλατφορμες (Symbian s60 5 και S.E. AINO Α3)?

Ευχαριστω, ξερω οτι θα εχει απαντηθει αλλα οσο εψαξα δεν βρηκα κατι για φωνη....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα κι από εμένα.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια android app η οποία να συνδέει το τηλέφωνό μου (ένα huawei ideos 5) με wifi με το πισί μου (σε windows ή/και linux), ΧΩΡΙΣ τη μεσολάβηση router, αλλά MONO μέσω της wifi καρτας του υπολογιστή και της αντίστοιχης του κινητού.

Καλημέρα κι από εμένα.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια android app η οποία να συνδέει το τηλέφωνό μου (ένα huawei ideos 5) με wifi με το πισί μου (σε windows ή/και linux), ΧΩΡΙΣ τη μεσολάβηση router, αλλά MONO μέσω της wifi καρτας του υπολογιστή και της αντίστοιχης του κινητού.

Υποθέτω πως αν κάνεις το pc, access point και συνδέσεις το κινητό θα μπορείς να δεις τα αρχεία του. Με καλώδιο γιατί δεν το κάνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

δυστυχώς αυτό που περιγράφεις δε δούλεψε σε μένα και δε θέλω καλώδια. το πισί μου έχει παρουσιάσει ένα θέμα τροφοδοσίας με την usb τον τελευταίο καιρό και για ευνόητους λόγους θέλω να αποφύγω ενσύρματη σύνδεση με το χ5.

Χρησιμοποιω το Νavigon απο την έκδοση 3.5.3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην τελευταία αναβάθμιση από το market, την 3.6.2, με το που ανοίγω το πρόγραμμα με βάζει να κατεβάσω πάλι δεδομένα μέσω wifi, ενώ πριν δεν χρειαζόταν τίποτα. Και τώρα ο χάρτης της Ελλάδας βγαίνει εκτός εμβέλειας, και μου έχει μόνο τις χώρες: Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν. Περιμένω να βρει σήμα , και σαν στίγμα μου δείχνει κανονικά την Ελλάδα αλλά λέει δεν βρίσκομαι σε υποστηριζόμενο χάρτη.

Το κάνω μέσω pc από το Navigon fresh, κατεβάζω μόνο την Ελλάδα, ολοκληρώνεται κανονικά, αλλα μετά βγάζει πάλι ότι πρέπει να κατεβάσει δεδομένα, και πάλι από την αρχή. Πρέπει να κατεβάσω μήπως όλο τον χάρτη της Ευρώπη από fresh?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση