costini Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Επειδή είμαι λίγο νέοπας, για να αγοράσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης, τι πάω και ζητάω? Λογισμικό? Χάρτες? Κατεβάζω την αντίστοιχη εφαρμογή από το Market και απλά θα αγοράσω τους χάρτες? Έχω το Nexus S, και λέω να αγοράσω το Navigon. Ποιά έκδοση παίζει τώρα? Επειδή δεν παίρνει κάρτα μνήμης, τους χάρτες πως θα μου τους δώσουν? Αν όχι το Navigon, τότε το Sygic Aura ξέρουμε που το πουλάνε? Κυρίως με ενδιαφέρει ένα καλό πρόγραμμα με επαναπροσδιορισμό διαδρομής ώστε όταν χάνω κάποια έξοδο, να μου βγάζει πάλι καλή δρομολόγηση. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως κάνουμε ξεσκαρτάρισμα στις επαφές; Θέλω να μετατραπούν όλα τα τηλέφωνα από +30-123-456 και +30 123456 σε +30123456 (αφαίρεση κενών και γραμμών στην ουσία..) Υπάρχει ένα πρόγραμμα αλλά είναι για 1.6 μόνο :/ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Επειδή είμαι λίγο νέοπας, για να αγοράσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης, τι πάω και ζητάω? Λογισμικό? Χάρτες? Κατεβάζω την αντίστοιχη εφαρμογή από το Market και απλά θα αγοράσω τους χάρτες? Έχω το Nexus S, και λέω να αγοράσω το Navigon. Ποιά έκδοση παίζει τώρα? Επειδή δεν παίρνει κάρτα μνήμης, τους χάρτες πως θα μου τους δώσουν? Αν όχι το Navigon, τότε το Sygic Aura ξέρουμε που το πουλάνε? Κυρίως με ενδιαφέρει ένα καλό πρόγραμμα με επαναπροσδιορισμό διαδρομής ώστε όταν χάνω κάποια έξοδο, να μου βγάζει πάλι καλή δρομολόγηση. Thanks! Τα προγράμματα που ζητάς υπάρχουν στο market. Τα εγκαθιστάς και κατεβάζουν μετά ότι αρχεία χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk72 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες συμβουλές για το Titanium Backup Pro. Εάν κάνω ολικό backup δηλαδή διαλέξω την επιλογή"Μαζική λειτουργία" και "Αντιγραφή αντιγράφων ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη + δεδομένων συστήματος" και έχοντας επιλέξει ναι σε όλα , είμαι καλυμένος_? Δηλαδή μετά από πιθανό φλασάρισμα θα έχω αυτόματα τα sms , τις επαφές μου,τα σημεία πρόσβασης wifi , κτλ. ή αυτά θα χαθούν ? Επίσης τι γίνεται στην περίπτωση μετά το πιθανό φλασάρισμα , που θα προσπαθήσω να φορτώσω τις εφαρμογές από το backup και θα βρεί κάποια εφαρμογή ήδη εγκαταστατημένη ή σε καινούργια έκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες συμβουλές για το Titanium Backup Pro. Εάν κάνω ολικό backup δηλαδή διαλέξω την επιλογή"Μαζική λειτουργία" και "Αντιγραφή αντιγράφων ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη + δεδομένων συστήματος" και έχοντας επιλέξει ναι σε όλα , είμαι καλυμένος_? Δηλαδή μετά από πιθανό φλασάρισμα θα έχω αυτόματα τα sms , τις επαφές μου,τα σημεία πρόσβασης wifi , κτλ. ή αυτά θα χαθούν ? Επίσης τι γίνεται στην περίπτωση μετά το πιθανό φλασάρισμα , που θα προσπαθήσω να φορτώσω τις εφαρμογές από το backup και θα βρεί κάποια εφαρμογή ήδη εγκαταστατημένη ή σε καινούργια έκδοση ? Αν τα κάνεις ΟΛΑ restore στην ίδια ρομ ίσως να μην έχεις πρόβλημα, αν πας σε άλλη.. δεν ξέρω. Γενικά σου προτείνω να μάθεις λίγο το titanium και τις batch επιλογές που έχει και να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα backup/restore. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 κυκλοφόρησε το viber και για android... https://market.android.com/details?id=com.viber.voip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 κυκλοφόρησε το viber και για android... https://market.android.com/details?id=com.viber.voip Γιατι θελει το νουμερο του τηλεφωνου? sorry αν ειναι χ@#$ η ερωτηση.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γιατι θελει το νουμερο του τηλεφωνου? sorry αν ειναι χ@#$ η ερωτηση.... αποτι θυμάμαι απο το ιphone μάλλον για να σου στείλει ένα κωδικό με sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδια υπαρχει τροπος να περασουμε λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο τ9 του go sms? Εννοειται πως χρησιμοποιω και το go keyboard:p Και κατι που παρατηρησα καθως το σκαλιζα χθες. Οταν η γλωσσα της εφαρμογης go sms ειναι ελληνικα δεν εμφανιζει ποσοι χαρακτηρες απομενουν ως τους 160, ενω αν τη γυρισουμε στα αγγλικα το εμφανιζει! Κι αυτο γιατι η λεξη ''αποστολη'' στο κουτακι δεξια πιανει δυο γραμμες ενω η λεξη ''send'' μια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 αποτι θυμάμαι απο το ιphone μάλλον για να σου στείλει ένα κωδικό με sms Ναι ετσι λεει : an access code will be sent to you by sms Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 κυκλοφόρησε το viber και για android... https://market.android.com/details?id=com.viber.voip Γιατι θελει το νουμερο του τηλεφωνου? sorry αν ειναι χ@#$ η ερωτηση.... αποτι θυμάμαι απο το ιphone μάλλον για να σου στείλει ένα κωδικό με sms Αφού έτσι δουλεύει. Διαβάζει τον αριθμό σου, τον στέλνει στους σέρβερς του και μένει εκεί. Όταν ένας φίλος σου βάλει το viber θα κάνει έυρεση των κοινών τηλέφωνων που έχει ο server και το κινητό σου για να κάνει add στους viber contacts. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Αφού έτσι δουλεύει. Διαβάζει τον αριθμό σου, τον στέλνει στους σέρβερς του και μένει εκεί. Όταν ένας φίλος σου βάλει το viber θα κάνει έυρεση των κοινών τηλέφωνων που έχει ο server και το κινητό σου για να κάνει add στους viber contacts. Εστειλα το νουμερο της καρτας σιμ που εχει το κινητο μεσα αλλα δεν μου ερχοταν κανενας κωδικος εδω λεει οτι ειχαν καποιο προβλημα με αυτο και οτι διορθωθηκε.... http://helpme.viber.com/ και κατι αλλο η καρτα σιμ που εχω στο κινητο μου (ideos x5) ειναι Vodafone Mobile Broadband 1gb / μηνα, σαν τηλεφωνικος αριθμος δεν κανει και δεν δεχεται κλησεις φωνης μονο ιντερνετ και sms κανει. skype κλησεις κανω μεσω δεδομενων 3g και wifi. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη:cry: αμα μπορει καποιος ας βοηθησει... εχω το galaxy s... για τιποτα πιο "επιληψιμο" για το site, με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη:cry: αμα μπορει καποιος ας βοηθησει... εχω το galaxy s... για τιποτα πιο "επιληψιμο" για το site, με pm. Με τι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη; Με τέτοιες γενικές τοποθετήσεις δεν είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε. Αν πάλι ζητάς σπασμένο λογισμικό... απαγορεύεται ακόμα και να ζητάς δημοσίως μέσω pm. Παρακαλώ προς εφαρμογή των κανονισμών οι οποίοι είναι κοινοί για όλους μας ανεξαιρέτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Ψαχνω στο market την εφαρμογη viber και δεν εμφανιζεται. Φταιει το κινητο μου (htc wildfire), λογο αναλυσης οθονης δεν εμφανίζεται; Σε ολα τα wildfire συμβαινει; Παντως σε xperia 10 mini pro που δοκιμασα εμφανιζεται κανονικα. Ευχαριστω Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Ψαχνω στο market την εφαρμογη viber και δεν εμφανιζεται. Φταιει το κινητο μου (htc wildfire), λογο αναλυσης οθονης δεν εμφανίζεται; Σε ολα τα wildfire συμβαινει; Παντως σε xperia 10 mini pro που δοκιμασα εμφανιζεται κανονικα. Ευχαριστω Δεν ειναι συμβατη.... το δοκιμασα στης αδελφης μου το wildfire και δεν..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 εχω βαλει το navigon europe στο galaxy s και κανει μια δονηση το κινητο και λεει τερματιστικε απροσμενα γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Ψαχνω στο market την εφαρμογη viber και δεν εμφανιζεται. Φταιει το κινητο μου (htc wildfire), λογο αναλυσης οθονης δεν εμφανίζεται; Σε ολα τα wildfire συμβαινει; Παντως σε xperia 10 mini pro που δοκιμασα εμφανιζεται κανονικα. Ευχαριστω Δεν ειναι συμβατη.... το δοκιμασα στης αδελφης μου το wildfire και δεν..... Εγκαταστήστε το από το site του market και δουλεύει κανονικά... Ούτε κι εμένα το εμφάνιζε στο market απ'το κινητό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εγκαταστήστε το από το site του market και δουλεύει κανονικά... Ούτε κι εμένα το εμφάνιζε στο market απ'το κινητό ;) Μπαινω απο το κινητο στο market.android.com , κανω login, παω στο viber, παταω εγκατασταση,αναγνωριζει μονο του τη συσκευη και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.Κανω κατι λαθος; Μηπως πρεπει να το κανω απο υπολογιστη; Χρειαζεται και το htc sync; Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Όσοι βάλατε το viber για κοιτάξτε λίγο την κατανάλωση, νομίζω πως είναι ρουφήχτρα το άτιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εγκαταστήστε το από το site του market και δουλεύει κανονικά... Ούτε κι εμένα το εμφάνιζε στο market απ'το κινητό ;) Απο το site με το pc δοκημασα δεν την κατεβαζε, δεν ειναι συμβατη.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Μπαινω απο το κινητο στο market.android.com , κανω login, παω στο viber, παταω εγκατασταση,αναγνωριζει μονο του τη συσκευη και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.Κανω κατι λαθος; Μηπως πρεπει να το κανω απο υπολογιστη; Χρειαζεται και το htc sync; Απο το site με το pc δοκημασα δεν την κατεβαζε, δεν ειναι συμβατη.... Tι να πω; Χθες το μεσημεράκι το εγκατέστησα. Μπήκα στο site απ'το pc, βρήκα την εφαρμογή κι έχοντας ανοιχτό το internet στο κινητό πάτησα εγκατάσταση (από τον υπολογιστή) και μου το πέρασε κανονικότατα... Ανδρέα δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία πάντως... Αν και κλήση δεν έχω κάνει ακόμα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Εμενα μου βγαζει αυτο: This app is incompatible with your Vodafone HTC HTC Wildfire. Το κινητο το εχω παρει απο καταστημα vodafone αλλα σκετη συσκευη. Δεν ειναι vodafone live. Η sim ειναι παλια και ειναι alacarte. Δεν ξερω αν εχουν καμια σχεση ολα αυτα,δηλαδη αν εχει σχεση η vodafone με τη συμβατοτητα της εφαρμογης ή ειναι θεμα συσκευης. Ισως με καποιο update της εφαρμογης διορθωθει. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Μπορώ με κάποια εφαρμογή να χαρτογραφήσω ένα χωράφι δηλαδή να πάω σε κάποια σημεία του και να ορίσω ένα παραλληλόγραμμο ή ένα πολύγωνο κρατώντας τις συντεταγμένες του; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Μπορώ με κάποια εφαρμογή να χαρτογραφήσω ένα χωράφι δηλαδή να πάω σε κάποια σημεία του και να ορίσω ένα παραλληλόγραμμο ή ένα πολύγωνο κρατώντας τις συντεταγμένες του; Distance and area measurement http://s7.directupload.net/images/110721/ldbkjp5g.png https://market.android.com/details?id=measureapp.measureapp&feature=also_installed Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο σας και το ενσωματωμένο GPS για τη μέτρηση της έκτασης . Αν δεν θέλεις αυτό τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα GPS (Πλοήγησης) σου βγάζει της συντεταγμένες όπου και αν βρίσκεσαι..!!! Edited July 21, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts