Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρέπει να την βγάλανε γιατί ούτε σε μένα την βρίσκει με cosmote.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Παλικάρια...!! cosmote έχω και η εφαρμογή μου βγαίνει κανονικά..!

http://s7.directupload.net/images/110711/ocmeqo4i.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εμένα αυτό βγάζει:

Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με κάποιες από τις συσκευές σας.

Cosmote Samsung GT-I5800

Αυτό το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο στην εταιρεία σας κινητής τηλεφωνίας.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Καλησπέρα, μια ερώτηση και απο μένα.

Τώρα τελευταία, το wildfire της γυναίκας μου (φοραει stock froyo) πέρνει την πρωτοβουλία και κατεβάζει το google maps ενώ το GPRS είναι ενεργοποιημένο...

Έτσι της έχει ρημάξει το dataplan, μια που απο την στιγμή που αρχίσει να κατεβάζει δεν μπορούμε να το ακυρώσουμε...

Έλενξα μέσα στο market (στην καρτέλα του maps) αν ήταν το checkbox "auto update" τσεκαρισμένο, αλλά δεν ήταν...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το σταματήσουμε αυτό;

Mήπως πιέσατε εγκατάσταση από το site του market στο pc και κάθε φορά προσπαθεί να το εγκαταστήσει στη συσκευή;

Τhe end of an era...

Είναι όλα trial όμως, είτε για 7 είτε για 30 μέρες. Πώς μπορούμε να αγοράσουμε κάποιο από αυτά ή να "αγοράσουμε" κάποιο από αυτά??? (με σαφή προτίμηση στο "αγοράσουμε" !!!) :lol:

παιδια υπαρχει λυση στο θεμα του προλαλησαντα????? newbe στο android pls help!!

Mήπως πιέσατε εγκατάσταση από το site του market στο pc και κάθε φορά προσπαθεί να το εγκαταστήσει στη συσκευή;

Σίγουρα όχι (μια που η γυναίκα μου σίγουρα δεν γνωρίζει ότι υπάρχει και market στο pc ;) )

Το θέμα είναι ότι το στήνει κανονικά... Και μετά απο μερικές μέρες... πάλι το κατεβάζει και το στήνει (Σ/Κ συγκεκριμένα, που έχει ανοιχτό GPRS+3G)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators
Αν είναι root μπορείς να βάλεις μία από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν στο market και να κάνεις το google maps freeze.

Modpic.gif

• Administrators
παιδια υπαρχει λυση στο θεμα του προλαλησαντα????? newbe στο android pls help!!

Είτε υπάρχει λύση είτε όχι, δεν μας επιτρέπεται στο παρόν forum τέτοια συζήτηση για απόκτηση/χρήση παράνομου λογισμικού.

Modpic.gif

Αν είναι root μπορείς να βάλεις μία από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν στο market και να κάνεις το google maps freeze.

Δεν είναι root, και σιχαίνεται οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή (της το πρότεινα να rootάρω και να βάλω ένα firewall)

Απλά προσπαθώ να δω μπας και μπορεί να διορθωθεί απλά, γιατί το πρόβλημα αυτό άρχισε να το εμφανίζει τις τελευταίες 2 εβδομάδες....μετά απο 9 μήνες χρήσης! :confused:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators

Γιατί δεν μπαίνεις κάποια στιγμή χειροκίνητα να κατεβάσεις εσύ το google maps ούτως ώστε να μην έχει κάτι άλλο να κατεβάσει από μόνο του;

Και κάτι άσχετο... όταν η συσκευή είναι root δεν επιφέρει κάποια εμφανής αλλαγή στη συσκευή. Παρόλα αυτά αν θέλεις να έχεις πλήρη εξουσία σε μια συσκευή είναι απαραίτητο.

Modpic.gif

Επιτέλους, η google δίνει τη δυνατότητα στο google maps έκδοση 5.7.0 για κατέβασμα του χάρτη μιας περιοχής και χρησιμοποίηση του μετά όταν είσαι off - line. Απλά πας στις επιλογές - περισσότερα - εργαστήρια - λήψη χάρτη περιοχής. Το δοκίμασα στο galaxy s1 και λειτουργεί άψογα :).
Μάκης

Απλά όποτε ανοίγεις την εφαρμογή και δε θες να είσαι online στο chat θα πηγαίνεις Συνομιλία > Πλήκτρο Μενού > Αποσύνδεση και είσαι κομπλέ.

και όμως ακομα και αν το κάνω αυτό δεν αποσυνδέεται,

όταν μπαίνω απο το pc, με εμφανίζει online.

Επιτέλους, η google δίνει τη δυνατότητα στο google maps έκδοση 5.7.0 για κατέβασμα του χάρτη μιας περιοχής και χρησιμοποίηση του μετά όταν είσαι off - line. Απλά πας στις επιλογές - περισσότερα - εργαστήρια - λήψη χάρτη περιοχής. Το δοκίμασα στο galaxy s1 και λειτουργεί άψογα :).

Δηλαδή αν κατεβάσω 3-4 η και 5 περιοχές μένουν η χάρτες μέσα..?? και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή ΜOΝΟ ΜΕ ΤΟ GPS..??

πρέπει να την βγάλανε γιατί ούτε σε μένα την βρίσκει με cosmote.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

εγω κατα περιεργο τροπο εχοντας wind ειχα κατεβασει την εφαρμογη αλλα μετα το hard reset δεν την βρισκω στο μαρκετ!την βγαλανε?

Κι εγω την ειχα εγκατεστημενη απο το μαρκετ πριν απο καιρο, αλλα τωρα προφανως δεν εμφανιζεται απο το κινητο στο μαρκετ σε οποιον δεν εχει vodafone.

Απο το pc στο market, φαινονται οπως ολες, αλλα σε μενα λεει οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μου λογω δικτυου Wind.

Δηλαδή αν κατεβάσω 3-4 η και 5 περιοχές μένουν η χάρτες μέσα..?? και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή ΜOΝΟ ΜΕ ΤΟ GPS..??

Ακριβως :)

Κατέβασα από Market το Google Μετάφραση αλλά είδα ότι δεν υποστήριζε τη μετάφραση από ομιλία. Πρέπει να κατεβάσω και κάποιο άλλο Add-on προγραμματάκι;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κατέβασα το δεύτερο .apk που είναι για κατέβασμα-εγκατάσταση απευθείας από κινητό αλλά στην εγκατάσταση βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα κάτι άλλο;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κατέβασα το δεύτερο .apk που είναι για κατέβασμα-εγκατάσταση απευθείας από κινητό αλλά στην εγκατάσταση βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα κάτι άλλο;

αν εννοεις το street view, χρειαζεται το google maps για να εγκατασταθει.

αυτο θες κατα κυριο λογο https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το Google Earth η το Street View, μιας που στην Ελλάδα δεν υποστηρίζετε...!!

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το Google Earth η το Street View, μιας που στην Ελλάδα δεν υποστηρίζετε...!!
Market enabler.

Κατέβασε το google earth Από εδώ στο galaxy s δουλεύει τέλεια.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

ρε παιδια μια απλη εφαρμογη που να λεει απλα ποσες ωρες εχω ξεφορτιστο το κινητο μου δεν υπαρχει?δεν θελω να μου δειχνει πανω την μπαταρια.θελω να μπαινω στην εφαρμογη και να μου λεει ποση ωρα περασε απο τοτε που εβγαλα απο τον φορτιστη το κινητο
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια μια απλη εφαρμογη που να λεει απλα ποσες ωρες εχω ξεφορτιστο το κινητο μου δεν υπαρχει?δεν θελω να μου δειχνει πανω την μπαταρια.θελω να μπαινω στην εφαρμογη και να μου λεει ποση ωρα περασε απο τοτε που εβγαλα απο τον φορτιστη το κινητο

Δες το Uptime Widget

Κατέβασε το google earth Από εδώ στο galaxy s δουλεύει τέλεια.

μου το ανοίγει έτσι -->

http://img580.imageshack.us/img580/1058/98877329.png

πως το κάνω apk αυτό ? :P

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση