vastegial_74 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ναι γιατί είναι overlay και τρέχει παράλληλα. Πραγμα που σημαινει επιπλεον καταναλωση μπαταριας περαν της κανονικης που ηδη ειναι αρκετη με τις gps εφαρμογες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Πραγμα που σημαινει επιπλεον καταναλωση μπαταριας περαν της κανονικης που ηδη ειναι αρκετη με τις gps εφαρμογες. Μπρος στα κάλλη τι είν΄ο πόνος. Η δουλειά να γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μπρος στα κάλλη τι είν΄ο πόνος. Η δουλειά να γίνεται.Για αυτό δουλεύουμε εδώ και χρόνια Sygic, Igo,Navigon που προσφέρουν ραντάρ και κάμερες χωρίς πατέντες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπερα,καινουριος σε androit εδω και 10 ημερες χρησιμοποιήω το here αλλα τρωει κολλήματα,κατέβασα το Sygic αλλα μου το δινει για 7 ημέρες δωρεάν, ανοιγω το μενου και μου δινει στα 7:99 το Real view navigation αξίζουν σαν χάρτες .? να τους αγοράσω ..? :worry::worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπερα, αυριο θα παραλαβω ενα multimedia για το αυτοκινητο που τρεχει OS Version: Android 4.0. Χαθηκα λιγο εδω μεσα η αληθεια, παρ α[πολλες πληροφοριες! Ειχα παλιοτερα ενα navigon με θετικες εντυπωσεις και στο κινητο (iphone) δουλευω πολυ το google maps. Εχετε να μου προτεινετε καποιο συμβατο προγραμμα ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη; Ευχαριστω! Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 ,google maps δε σε κανει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 ,google maps δε σε κανει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk φυσικα! οπως ειπα το χρησιμοποιω στο κινητο, απλα θα ηθελα να μαθω τι επιλογες υπαρχουν που εχουν δοκιμαστει απο τους χρηστες. Επισης, η εκδοση του android ειναι 4.0 αυτο σημαινει οτι μπορω να κατεβασω οτιδηποτε σε 4.0.+++? Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 φυσικα! οπως ειπα το χρησιμοποιω στο κινητο, απλα θα ηθελα να μαθω τι επιλογες υπαρχουν που εχουν δοκιμαστει απο τους χρηστες. Επισης, η εκδοση του android ειναι 4.0 αυτο σημαινει οτι μπορω να κατεβασω οτιδηποτε σε 4.0.+++?Πολύ πιθανό κάποιες εφαρμογές να μην παίζουν, καθώς αρκετές έχουν ως μίνιμουμ το Android 4.4 ή 5.0 Ελπίζω να μην έδωσες πολλά χρήματα για αυτό. Επίσης, αντί για το Gmaps που προτάθηκε και εφόσον μιλάμε για άλλη συσκευή και όχι κινητό, θα κοιτούσα για offline εφαρμογή και όχι κάποια που εξαρτάται αποκλειστικά στο ίντερνετ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Πολύ πιθανό κάποιες εφαρμογές να μην παίζουν, καθώς αρκετές έχουν ως μίνιμουμ το Android 4.4 ή 5.0 Ελπίζω να μην έδωσες πολλά χρήματα για αυτό. Επίσης, αντί για το Gmaps που προτάθηκε και εφόσον μιλάμε για άλλη συσκευή και όχι κινητό, θα κοιτούσα για offline εφαρμογή και όχι κάποια που εξαρτάται αποκλειστικά στο ίντερνετ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk οχι ηταν οικονομικο αλλα η αληθεια ειναι οτι επειδη ειμαι καιρο εκτος android δεν ειχα δει οτι ειναι αρκετα πισω η εκδοση. Θελω αποκλειστικά offline γιατι αλλιως θα πρεπει να το εχω συνδεδεμενο με το κινητο. Ευχαριστω Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 εχει καποιοσ να μου δωσει link να κατεβασω το IGO για το s6 μου?Μου εστειλε ενας φιλος αλλα ειναι μεσω dropbox κ δεν μπορω να το κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπερα,κάποια βοήθειά και σε εμένα ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 εχει καποιοσ να μου δωσει link να κατεβασω το IGO για το s6 μου?Μου εστειλε ενας φιλος αλλα ειναι μεσω dropbox κ δεν μπορω να το κατεβασω. Και θα με ενδιεφερε και μενα κατι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 εχει καποιοσ να μου δωσει link να κατεβασω το IGO για το s6 μου?Μου εστειλε ενας φιλος αλλα ειναι μεσω dropbox κ δεν μπορω να το κατεβασω. Και θα με ενδιεφερε και μενα κατι τέτοιο.Υπαρχει στο play store.δεν επιτρεπεται λινκ για παρανομο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 ρε παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του sygic (το έχω αγοράσει) δεν μπορώ με κανένα τρόπο να βάλω διασταύρωση οδών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 για πείτε ρε παιδιά Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Υπάρχει κανένα talk n drive εκτός από της google που να είναι τζάμπα; Δηλαδή να παίρνει φωνητικές εντολές; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 ρε παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του sygic (το έχω αγοράσει) δεν μπορώ με κανένα τρόπο να βάλω διασταύρωση οδώνΔεν θυμάμαι εδώ και μήνες να ψάχνει με διασταύρωση. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δεν θυμάμαι εδώ και μήνες να ψάχνει με διασταύρωση. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Δηλαδή δεν διορθώνεται κάπως;Με έχει ξενερώσει πολύ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 ρε παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερω τις αποθηκευμενες τοποθεσιες απο here drive στους google map? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μια μια τοποθεσία την βάζεις εδώ http://www.gpsvisualizer.com/calculators#coordinates και μετατρεπεις τις συντεταγμενες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μια μια τοποθεσία την βάζεις εδώ http://www.gpsvisualizer.com/calculators#coordinates και μετατρεπεις τις συντεταγμενες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Κάποιος πιο αυτόματος τρόπος δεν υπάρχει; Λόγω δουλείας έχω 500+ τοποθεσίες και είναι πολύ χρονοβόρο να τις περάσω μια μια. Βρήκα μια λύση εδώ http://sforsuresh.in/exporting-favourite-places-map-importing-google-map/ αλλά δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποίησα google maps και με υπερκαλυψαν Μεχρι να με κρεμασουν και αυτοι (γιατι την πατησα το καλοκαίρι με τους here maps) θα τους χρησιμοποιώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εκεί που θα σε κρεμάσουν οι Google maps, θα σε ξελασπώσουν οι Here maps, τέλειο δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ε ναι κατι τετοιο γίνεται συνήθως. Δεν αντί λέγω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Στα google maps υπάρχει δυνατότητα για ελληνικό TTS με εκφώνηση ονομάτων οδών? Αν ναι, με ποιον τρόπο? Εκτός της απλής φωνής δεν βρίσκω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts