Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάτα κι εσύ ενημέρωση όλων να δούμε τι θα γίνει, μην το πας μια μια.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πάτα κι εσύ ενημέρωση όλων να δούμε τι θα γίνει, μην το πας μια μια.

εντάξει έκανα clear cache στο play store και όλα καλά ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παντως και με αυτο το κινητο(xiaomi redmi note 4 αλλα και με το παλιο zopo speed plus 7) και μονο στο google maps σε καποιους τυχαιους δρομους σε ισια ευθεια ο κερσορας προχωραει στραβα.δηλαδη προχωραει ευθεια αλλα "δειχνει " δεξια η αριστερα μετα απο λιγα μετρα "ισιωνει" δεν μπορω να καταλαβω γιατι??? η πυξιδα ειναι καλιμπραρισμενη με την εφαρμογη gps toolbox

η μαλλον ο ΧΑΡΤΗΣ στριβει δεξια η αριστερα.ο κερσορας δειχνει ευθεια

αυτό συμβαίνει και με ενεργή διαδρομή και χωρίς.

6aac0e37d8118f64705dfd647f094e44.jpg

Edited by ilka71

Μήπως κάτι επηρεάζει την πυξίδα σου; Μήπως έχεις το κινητό σου σε θήκη flip με μαγνητικό κούμπωμα; Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της πυξίδας.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μήπως κάτι επηρεάζει την πυξίδα σου; Μήπως έχεις το κινητό σου σε θήκη flip με μαγνητικό κούμπωμα; Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της πυξίδας.

όχι μόνο μια κλασική θήκη σιλικόνης και ένα full screen tampered glass..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει το Maps.Me καποια ρυθμιση για την ενταση της φωνης στην πλοηγηση ενω ταυτοχρονα παιζει το ραδιοφωνο; Εννοω οτι το εβαλα στο HU του αυτοκινητου, αλλα η φωνη πλοηγησης ειναι πολυ χαμηλη και την "παταει" το ραδιο. Αντιθετα με το Here που μπορει να παιζει το ραδιο, αλλα οταν ειναι για ειδοποιηση το σταματαει και ακουγεται.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Βλέπω δεν αναφέρει κανείς το IGO, που είναι ίσως από τα κορυφαία OFFLINE.

Αλλά δεν είναι διαδεδομένο τόσο πολύ μόνο.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

φαν του igo αλλα θα ηθελα να μπορεις να κανεις paste μια διευθυνση που εχεις κανει copy απο οπουδηποτε αλλου.σε αναγκαζει να την ψαξεις απο το προγραμμα μεσα μονο.

επισης το αγορασμενο απο το μαρκετ δεν εχει ελληνικο qwerty.τους το εχω γραψει και ειπαν θα το δουνε

Έχει ανάγκη διαφημισεις η Ferrari...!!! Οτι έχω ζητήσει μου το έχει κάνει, και σωστά. Ασχολούμαι με τα προγράμματα εδώ και 12 χρόνια απο τότε που οι χάρτες είχαν μόνο κεντρικούς δρόμους...! ;), έχω δοκιμάσει τα πάντα. iGO και πάλη iGO.

_Γνώμη μου..!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

@junglist

Οντως το igo κορυφη τελος,μακραν μαλιστα........:)

Δοκιμασμενο και απο εμενα για πολλα χρονια.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

@junglist

Οντως το igo κορυφη τελος,μακραν μαλιστα........:)

Δοκιμασμενο και απο εμενα για πολλα χρονια.

το μονο που μου λειπει στο igo ειναι

η αλληλεπιδραση με αλλες εφαρμογες,site.πχ αυτο που ειπα παραπανω,δεν μπορεις να κανεις copy paste μια διευθυνση απο ενα σαιτ ,εφαρμογη και να την βρει το igo.oooooχι πρεπει να την ξαναγραψεις απο την αρχη.

χωρια που στην αγορασμενη εκδοση δεν εχει qwerty ελληνικο!

Edited by ilka71

Απορία: Γιατί δεν έχει κανονικό qwerty στα ελληνικά το iGo; Τελείως μη πρακτικό αν θέλεις να βρεις κάτι στα γρήγορα. Γιατί δε δέχεται όποιο πληκτρολόγιο έχεις στη συσκευή σου (Swype, Swiftkey κλπ);;; Αν δεν αλλάζει με κάποιο, τρόπο, μεγάλο φάουλ.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Απορία: Γιατί δεν έχει κανονικό qwerty στα ελληνικά το iGo; Τελείως μη πρακτικό αν θέλεις να βρεις κάτι στα γρήγορα. Γιατί δε δέχεται όποιο πληκτρολόγιο έχεις στη συσκευή σου (Swype, Swiftkey κλπ);;; Αν δεν αλλάζει με κάποιο, τρόπο, μεγάλο φάουλ.

αυτο λεω.οκ σπασμενο το κανεις αλλα στο αγορασμενο μεγαλο φαουλ

αυτο λεω.οκ σπασμενο το κανεις αλλα στο αγορασμενο μεγαλο φαουλ

Τι; Δηλαδή δε διορθώνεται; Εντάξει, απλά τραγικό... :X

Τι; Δηλαδή δε διορθώνεται; Εντάξει, απλά τραγικό... :X

και είναι η μοναδική gps εφαρμογή στην οποία ΔΕΝ μπορείς να στείλεις μια διεύθυνση από άλλο πρόγραμμα πχ Google maps, μέσω sendtogps προγραμμάτων!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

και είναι η μοναδική gps εφαρμογή στην οποία ΔΕΝ μπορείς να στείλεις μια διεύθυνση από άλλο πρόγραμμα πχ Google maps, μέσω sendtogps προγραμμάτων!

Σε Tomtom με ποιό πρόγραμμα γίνεται?

Σε Tomtom με ποιό πρόγραμμα γίνεται?

προς τομτομ από google maps με το sendtogps γίνεται

βάζεις που θες να πας στο google maps, πατάς στην κουκίδα του σημείου που σου δείχνει μετά share, διαλέγεις sendtogps και μετά σου δείχνει όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και διαλέγεις. όλα συνεργάζονται ΕΚΤΌΣ από το igo που λέγαμε παραπάνω!

Edited by ilka71

Δοξα τω Θεω, γραφη και αναγνωση ξερουμε ολοι. Σε λιγοτερο απο μισο λεπτο και με μια εναλλαγη μεταξυ των εφαρμογων send to gps & igo, εχω περασει τις συντεταγμενες στο igo και ξεκινω την πλοηγηση με ισως τον καλυτερο αλγοριθμο πλοηγησης απ' ολες τις εφαρμογες. Αυτο που αναφερετε ειναι πταισμα, για το οποιο μαλιστα δεν φταιει καν το igo, αλλα το send to gps που δεν το περιλαμβανει στις συνεργαζομενες εφαρμογες.

Το μεγαλο και σοβαρο μειον του igo, κατα τη γνωμη μου, ειναι η εισαγωγη προορισμου. Τοσο η απουσια qwerty οσο και ο παλιακος τροπος εισαγωγης (νομος》 δημος》οδος》αριθμος)κανουν δυσκολη εκτος απο χρονοβορα την εισαγωγη προορισμου με τις συνεχεις αλλαγες δημων λογω καποδιστρια και καλλικρατη. Ενω για παραδειγμα πληκτρολογωντας "ΕΡΜ 32 ΑΘ" στο magic earth pro θα μου βγαλει 1η ή 2η επιλογη το "ΕΡΜΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ" που θελω να παω. Ή γραφοντας την πληρη οδο "ΕΡΜΟΥ 32", αν δεν ξερω σε ποιο δημο ειναι, θα μου βγαλει ολες τις "ΕΡΜΟΥ 32" της Ελλαδας με ιεραρχηση την αποσταση τους απο το στιγμα μου, πρωτη δηλαδη την πιο κοντινη και τελευταια την πιο απομακρυσμενη.

Ακομα και στο sygic, γραφοντας κατευθειαν τον ΤΚ, γλιτωνεις ενα μεγαλο μερος της ταλαιπωριας-δυσκολιας.

Οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω, το igo ειναι οντως Ferrari. Ειναι αρκετα δυσκολο να τη ρυθμισεις και να τη βαλεις μπροστα, αλλα μολις το καταφερεις, οντως πεταει.

Δοξα τω Θεω, γραφη και αναγνωση ξερουμε ολοι. Σε λιγοτερο απο μισο λεπτο και με μια εναλλαγη μεταξυ των εφαρμογων send to gps & igo, εχω περασει τις συντεταγμενες στο igo και ξεκινω την πλοηγηση με ισως τον καλυτερο αλγοριθμο πλοηγησης απ' ολες τις εφαρμογες. Αυτο που αναφερετε ειναι πταισμα, για το οποιο μαλιστα δεν φταιει καν το igo, αλλα το send to gps που δεν το περιλαμβανει στις συνεργαζομενες εφαρμογες.

Το μεγαλο και σοβαρο μειον του igo, κατα τη γνωμη μου, ειναι η εισαγωγη προορισμου. Τοσο η απουσια qwerty οσο και ο παλιακος τροπος εισαγωγης (νομος》 δημος》οδος》αριθμος)κανουν δυσκολη εκτος απο χρονοβορα την εισαγωγη προορισμου με τις συνεχεις αλλαγες δημων λογω καποδιστρια και καλλικρατη. Ενω για παραδειγμα πληκτρολογωντας "ΕΡΜ 32 ΑΘ" στο magic earth pro θα μου βγαλει 1η ή 2η επιλογη το "ΕΡΜΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ" που θελω να παω. Ή γραφοντας την πληρη οδο "ΕΡΜΟΥ 32", αν δεν ξερω σε ποιο δημο ειναι, θα μου βγαλει ολες τις "ΕΡΜΟΥ 32" της Ελλαδας με ιεραρχηση την αποσταση τους απο το στιγμα μου, πρωτη δηλαδη την πιο κοντινη και τελευταια την πιο απομακρυσμενη.

Ακομα και στο sygic, γραφοντας κατευθειαν τον ΤΚ, γλιτωνεις ενα μεγαλο μερος της ταλαιπωριας-δυσκολιας.

Οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω, το igo ειναι οντως Ferrari. Ειναι αρκετα δυσκολο να τη ρυθμισεις και να τη βαλεις μπροστα, αλλα μολις το καταφερεις, οντως πεταει.

δεν φταίει το sendtogps, και από διεύθυνση επαφής να πατήσεις ΔΕΝ σου βγάζει προτεινόμενο το igo να το επιλέξεις! πουθενά δεν υπάρχει το igo σαν πρόταση να το χρησιμοποιήσεις από άλλη εφαρμογή.

Είχα ρωτήσει και πριν λίγες μέρες αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως και το δει κάποιος και ξέρει να μου πει. Παλιότερα θυμάμαι πως το sygic στα poi είχε και δεδομένα από το foursquare σαν να ήταν ειδική ενοτητα. Μετά αυτό εξαφανιστηκε. Ξέρει κανείς κάτι; Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

αυτό που με ενοχλεί και δεν έχω βγάλει άκρη είναι γιατί ΜΌΝΟ στο google maps πολλές φορές σε ΕΥΘΕΊΑ δρόμο μπροστά ενώ ο κερσορας δείχνει όπως πάντα ευθεια ο ΧΆΡΤΗΣ στρίβει είτε δεξιά είτε αριστερά για αρκετά μέτρα μετά ισιώνει μόνος του. δοκίμασα και την beta αλλά το ίδιο. τους έστειλα φωτο στο feedback αλλά καμία απάντηση φυσικά. 69e632d5f2ef5163ff5f70bff90e4379.jpg90b96af9ad5d915b81110275b1f1700c.jpg

έχω καλιμπραρει την πυξιδα....

σε κανέναν δεν συμβαίνει αυτό?

Το κάνει μερικές φορές και σε μένα αλλά για λίγο όπως γράφεις και συνήθως στην αρχή της πλοήγησης.

Ίσως μέχρι να πιάσει καλά σήμα, μετά στρώνει.

Edited by D_G

Το κάνει μερικές φορές και σε μένα αλλά για λίγο όπως γράφεις και συνήθως στην αρχή της πλοήγησης.

Ίσως μέχρι να πιάσει καλά σήμα, μετά στρώνει.

εμένα δεν το κάνει μόνο στην αρχή. το κάνει σε άσχετες περιοχές. ακόμα και στην μέση η τέλος μιας διαδρομής!

αυτό που με ενοχλεί και δεν έχω βγάλει άκρη είναι γιατί ΜΌΝΟ στο google maps πολλές φορές σε ΕΥΘΕΊΑ δρόμο μπροστά ενώ ο κερσορας δείχνει όπως πάντα ευθεια ο ΧΆΡΤΗΣ στρίβει είτε δεξιά είτε αριστερά για αρκετά μέτρα μετά ισιώνει μόνος του. δοκίμασα και την beta αλλά το ίδιο. τους έστειλα φωτο στο feedback αλλά καμία απάντηση φυσικά. 69e632d5f2ef5163ff5f70bff90e4379.jpg90b96af9ad5d915b81110275b1f1700c.jpg

έχω καλιμπραρει την πυξιδα....

σε κανέναν δεν συμβαίνει αυτό?

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, ρυθμίσεις πλοήγησης και να αλλάξεις εκεί που λέει διατήρηση προσανατολισμού χάρτη.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, ρυθμίσεις πλοήγησης και να αλλάξεις εκεί που λέει διατήρηση προσανατολισμού χάρτη.

το έκανα αλλά αυτό δεν είναι να έχει πάντα τον βορρά προς τα πάνω;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση