varajohn Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εχω το sygic πολλα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος αφου σκεφτομαι να το αγορασω καποια στιγμη. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εχω το sygic πολλα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος αφου σκεφτομαι να το αγορασω καποια στιγμη. Να το πάρεις. Αξίζει και βγάζει συνέχεια προσφορές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Η άλλη λύση είναι να ενημερώνεσαι σωστά για τους χάρτες που χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα. Το πρόβλημα που αναφέρεις (έλλειψη αριθμών στις διευθύνσεις) αφορά αποκλειστικά τους δωρεάν openstreet maps που χρησιμοποιούν κάποια (μάντεψε) δωρεάν προγράμματα. Δεν υπάρχει περίπτωση εταιρικός επίσημος χάρτης να μην εμφανίζει νούμερα σε μεγάλη οδό. Αγοραστά είναι φίλε μου και το IGO και το Magic Earth Pro. Μόνο αγοραστά βάζω στην συσκευή μου εδω και χρόνια. Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Κι εγώ αγοραστό το έχω έγραψα για το pro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Η βλακεια του here είναι πως με την εγκατάσταση της εφαρμογής είναι τικαρισμενη η επιλογή χωματοδρομοι στη δρομολόγηση. 1 πήγε να με βγάλει σε γκρεμό και 2 σε χωματόδρομο που ούτε με ελπιστριοφορο δε πας. Μεγάλη προσοχή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Αγοραστά είναι φίλε μου και το IGO και το Magic Earth Pro. Μόνο αγοραστά βάζω στην συσκευή μου εδω και χρόνια. Thank you :up: Το ίδιο και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Στο magic earth pro πως αποθηκευουμε την τρέχουσα τοποθεσία που βρισκόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Στο magic earth pro πως αποθηκευουμε την τρέχουσα τοποθεσία που βρισκόμαστε; Πατάς πάνω στο χάρτη το σημείο που θέλεις να αποθηκεύσεις , εμφανίζεται μια ετικέτα με ένα τόξο , πατάς πάνω του και σου ανοίγει ένα νέο μενού που σου λέει αποθήκευση αγαπημένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πατάς πάνω στο χάρτη το σημείο που θέλεις να αποθηκεύσεις , εμφανίζεται μια ετικέτα με ένα τόξο , πατάς πάνω του και σου ανοίγει ένα νέο μενού που σου λέει αποθήκευση αγαπημένου. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Έβαλα στο sygic να μου βγάλει μια διαδρομή απο ΑΘΗΝΑ στο ΦΩΚΙΑΝΟ και μου έβγαλε μια διαδρομή 342χιλιομέτρων μέσο Γηθείου, ενώ η σωστή κανονική διαδρομή είναι 258 χιλιομέτρων όπως μου βγάζει το Magic Earth και το Igo . Τι κουφό είναι αυτό ? SYGIC : https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNSDgtbkI5dGNMZTQ/view?usp=sharing MAGIC EARTH: https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNdGVaSmlZdnZURUk/view?usp=sharing Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Έβαλα στο sygic να μου βγάλει μια διαδρομή απο ΑΘΗΝΑ στο ΦΩΚΙΑΝΟ και μου έβγαλε μια διαδρομή 342χιλιομέτρων μέσο Γηθείου, ενώ η σωστή κανονική διαδρομή είναι 258 χιλιομέτρων όπως μου βγάζει το Magic Earth και το Igo . Τι κουφό είναι αυτό ? SYGIC : https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNSDgtbkI5dGNMZTQ/view?usp=sharing MAGIC EARTH: https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNdGVaSmlZdnZURUk/view?usp=sharing ThanksΔεν μου ανοίγουν τα λινκς σου. Δεν μπορείς να βάλεις κανονικά screenshots?? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Γιατί και το Google maps και το here μου προτείνουν αναστροφές εκεί που απαγορεύεται; Επίσης στο Google maps έχουν σκοπό να προσθέσουν την Ιόνια οδό; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Γιατί και το Google maps και το here μου προτείνουν αναστροφές εκεί που απαγορεύεται; Επίσης στο Google maps έχουν σκοπό να προσθέσουν την Ιόνια οδό; Για να προστεθεί πρέπει να δωθει επίσημα όλη σε κυκλοφορία νομίζω Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Δεν μου ανοίγουν τα λινκς σου. Δεν μπορείς να βάλεις κανονικά screenshots?? Sent from my m1 note using Tapatalk Έβαλα στο sygic να μου βγάλει μια διαδρομή απο ΑΘΗΝΑ στο ΦΩΚΙΑΝΟ και μου έβγαλε μια διαδρομή 342χιλιομέτρων μέσο Γηθείου, ενώ η σωστή κανονική διαδρομή είναι 258 χιλιομέτρων όπως μου βγάζει το Magic Earth και το Igo . Τι κουφό είναι αυτό ? Thank you Edited June 26, 2017 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Χμμ περίεργο. Δεν με αφήνει το sygic να κάνω υπολογισμό διαδρομής σε άλλη χώρα. Προσπαθώ να δω αυτό που λέει το παιδί με τον Φωκιανο, αλλά μου βγάζει κάτι για χάρτη incomplete. Έκδοση 17.20 Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Και εμενα ετσι το βγαζει και μάλιστα με χωματοδρομους. Το iGo κανονικά απο θάλασσα Άστρος Λεωνίδιο κλπ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Χτες το here maps με εκαψε.... Ενω εδειχνε οτι υπηρχε είσοδος στην εθνική οδο, τελικα ηταν κλειστη (μαλλον δεν ειχε ανοιξει ποτε) Αποτέλεσμα... Συν 50 χλμ, εξτρα 2 διοδια και μιση ωρα παραπανω.... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Χμμ περίεργο. Δεν με αφήνει το sygic να κάνω υπολογισμό διαδρομής σε άλλη χώρα. Προσπαθώ να δω αυτό που λέει το παιδί με τον Φωκιανο, αλλά μου βγάζει κάτι για χάρτη incomplete. Έκδοση 17.20 Sent from my m1 note using TapatalkΜπορεί κάποιος να δοκιμάσει αυτό που γράφω σε άλλη χώρα; Κατεβάστε μια άλλη χώρα και βάλτε μια διαδρομή. Θα σας δουλέψει κανονικά; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Γιατί και το Google maps και το here μου προτείνουν αναστροφές εκεί που απαγορεύεται; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το Greek mode στις ρυθμίσεις; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αυτό που γράφω σε άλλη χώρα; Κατεβάστε μια άλλη χώρα και βάλτε μια διαδρομή. Θα σας δουλέψει κανονικά; Sent from my m1 note using Tapatalk προφανώς εννοείς ότι δεν μπορείς στην αναζήτηση να επιλέξεις τη χώρα και τον ακριβή προορισμό. Αυτό όντως ισχύει και στο δικό μου κινητό τώρα που το δοκίμασα ενώ παλαιότερα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Αν όμως πας πάνω στο χάρτη. π.χ. Αυστρία και επιλέξεις ένα σημείο τότε κάνει υπολογισμό διαδρομής. Διορθώνω τα παραπάνω που έγραψα. Μια χαρά κάνει την αναζήτηση και τον υπολογισμό όταν επιλέγω αγγλικό πληκτρολόγιο. Edited June 26, 2017 by petros46 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Και εμενα ετσι το βγαζει και μάλιστα με χωματοδρομους. Το iGo κανονικά απο θάλασσα Άστρος Λεωνίδιο κλπ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ντε....τι κουφό είναι αυτό ? Τελικά, είναι αυτό που έχω ξαναπεί και σε παλαιότερα μου μυνήματα "Καλή είναι η τεχνολογία, αλλά ας έχουμε και ένα χάρτη μαζί μας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Γιατί και το Google maps και το here μου προτείνουν αναστροφές εκεί που απαγορεύεται; Επίσης στο Google maps έχουν σκοπό να προσθέσουν την Ιόνια οδό; Εγώ πάντως αρχές Μαΐου έψαχνα πιθανές διαδρομές για να βγω από Αστακό Αιτωλοακαρνανίας στην Ιόνια Οδό προς Γιάννενα. Το Here Maps θεωρούσε ότι υπάρχει κόμβος εκεί που υπήρχε μόνο κάτω πέρασμα, ενώ το GMaps με έστελνε περίπου 20χλμ νότια, το οποίο δεν ακολούθησα. Πάντως θεωρώ πως στην επόμενη ανανέωση θα πρέπει να βάλουν τα κομμάτια που έχουν παραδοθεί. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Οι τελευταιοι χαρτες tomtom στο sygic, ειναι του Ιανουαριου 2017? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Απο θεμα καταναλωσης δεδομενων εχει κανει κανεις μετρησεις ? Εξηγουμαι. Χρησιμοποιω here και google maps με συνδεση δεδομενων ( εχω παλιο τηλεφωνο με μικρη μνημη και ετσι κι αλλιως προτιμαω online χαρτες ) και αναρωτιεμαι πιο προγραμμα τραβαει λιγοτερα δεδομενα , αν το εχει μετρησει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Απο θεμα καταναλωσης δεδομενων εχει κανει κανεις μετρησεις ? Εξηγουμαι. Χρησιμοποιω here και google maps με συνδεση δεδομενων ( εχω παλιο τηλεφωνο με μικρη μνημη και ετσι κι αλλιως προτιμαω online χαρτες ) και αναρωτιεμαι πιο προγραμμα τραβαει λιγοτερα δεδομενα , αν το εχει μετρησει κανεις. δεν το έχω τσεκάρει αλλά και τα δύο τραβάνε πολύ λίγα data Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts