SP71 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Κοίταξε 2 μηνύματα πιο πάνω... ''Τρέχει''το HERE WE GO σε ANDROID 4.0.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 ''Τρέχει''το HERE WE GO σε ANDROID 4.0.4 ? τρεχει από εκδοση 4.1 και νεωτερη, οποτε για εσενα μαλλον δεν... Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 τρεχει από εκδοση 4.1 και νεωτερη, οποτε για εσενα μαλλον δεν... Αυτό βλέπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator Δοκίμασε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Κατέβασα το navigon Αλλά δε με αφήνει να κατεβάσω τους χάρτες στην κάρτα μνήμης... υπάρχει κάποιος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εννοείς να βάλεις δικά σου σημεία πέρα από αυτά που δίνει από μόνο του το Sygic? Βέβαια, υπάρχει η επιλογή να κάνεις Import poi. Sent from my m1 note using Tapatalk Όχι δικά μου σημεία. Το igo είχε από μόνο του τα πιθανά σημεία που μπορεί να την στήνουν οι μπάτσοι όπως και στα χωριά της περιοχής μου. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπέρα παίδες,έχω ένα SONY XPERIA NEO V με Android 4 και θέλω να το χρησιμοποιώ καθαρά για gps. Είχα '' βάλει'' το don't panic mireo ''σπ@σμένο'' με χάρτες Ελλάδος αλλά μετά από ένα hard reset το έσβησα και δεν το είχα αποθηκεύσει κάπου για να το εγκαταστήσω ξανά. Υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα gps που να τρέχει ικανοποιητικά σε Android 4 και στη συγκεκριμένη συσκευή; ((PM κάποιος για το Don't Panic δεκτό )) Magic Earth https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalmagic.magicearth&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Για πολλοστή φορά, οποιαδήποτε συζήτηση για παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους όρους χρήσης του παρόντος forum. Ευχαριστώ! Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) στο google maps ,μονο, όταν ειμαι σε πλοηγηση αρκετες φορες ο χαρτης περιστρέφεται λιγο δεξια λιγο αριστερα με δειχνει σε διπλανους δρομους κλπ, γενικως τρελενεται και είναι σπαστικο ειδικα όταν φτανεις στον προορισμο σου κοντα να αρχιζει να σε δειχνει αλλα αντι αλλων!με waze πχ σταθεροτατο στιγμα.υπαρχει κατι/καποια ρυθμιση στο gmaps που δεν εχω βρει?νομιζω παλαιοτερα δεν ηταν τοσο εντονο Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i.imgur.com/IdT6emM.jpg σε εσας στο waze σας βγαζει εν κινησει εναλλακτικες διαδρομες(εαν είναι καλυτερες/γρηγορότερες?) υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο που δεν εχω βρει? Sent from mTalk Edited January 18, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarf Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 εχω το navigon εγκατεστημενο σε s7. προχθες που πηγα να το βαλω να παω καπου δεν ειχε φωνη. το βγαζω το προγραμμα το εγκαθιστω ξανα και παλι δεν ακουγεται. τι στο καλο μπορει να εχει παθει? Δεν ξέρω αν βαηθάει, αλλά κατάλαβα ότι στο Navigon η φωνή αυξομειώνεται από τα πλήκτρα της έντασης του τηλεφώνου, μόνο κατά τη διάρκεια που το πρόγραμμα δίνει φωνητικές εντολές. Δοκίμασε να ανεβάσεις τη φωνή την ώρα που πιστεύεις ότι αυτό μιλάει και δεν το ακούς (π.χ. λίγο πριν το σταυροδρόμι όταν πρόκειται να στρίψεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τρελη αναβαθμιση το copilot.αλλαξε τελειως το interface Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τρελη αναβαθμιση το copilot.αλλαξε τελειως το interface πιο από τα 2;το πρώτο η το δεύτερο; Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 To 2o............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Είχα κατεβάσει πάνω από ένα χρόνο πριν το δωρεάν και νόμισα ότι πληρώνοντας θα πήγαινα στην κόκκινη εφαρμογή, αλλά δυστυχώς έμεινα στην μαύρη απλώς με φωνητικές οδηγίες με καλές όμως πλοηγήσεις. Αν είναι να το αγοράσεις, πήγαινε καλύτερα στην κόκκινη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 μπα θα μείνω στα κλασσικά,, google maps, here maps, Waze. δεδομένα πλέον έχουμε πολλά.. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 μπα θα μείνω στα κλασσικά,, google maps, here maps, Waze. δεδομένα πλέον έχουμε πολλά.. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Να πω την αλήθεια και εγώ είμαι καλυμμένος με το Here και το Google maps. Την κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Έχω κατεβάσει και χάρτες Ελλάδας στο Here ένα ξεμεινω από δεδομένα και είμαι καλά. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 το δευτερο απο οτι βλεπω ειναι ολη η ευρωπη.Το πρωτο πρεπει να ειναι μια χωρα μονο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Να πω την αλήθεια και εγώ είμαι καλυμμένος με το Here και το Google maps. Την κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Έχω κατεβάσει και χάρτες Ελλάδας στο Here ένα ξεμεινω από δεδομένα και είμαι καλά. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk για πολλά χρόνια έτρωγα ώρες ατελείωτες να σεταρω iGO. μετά από φορμάτ η αλλαγή κινητού εγκαθιστουσα τις 70-80 εφαρμογές σε μία ώρα και μετά ήθελε άλλη μία μόνο το iGO εάν είχε θέμα με την κάρτα μνήμης η την εσωτερική το νέο απκ κλπ. πλέον γέρασα το βαρέθηκα και θεωρώ περιττό να βλέπω το υψόμετρο πχ στο πρόγραμμα GPS!!! δοκίμασε και Waze, πολύ καλό βασίζεται στην εφαρμογή της google πλέον. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Έτσι ακριβώς και εγώ. Πλέον με πακέτο δεδομένων και μόλις χρειαστώ κάτι, Google maps και ούτε καν ακριβή διεύθυνση δεν χρειάζομαι, πχ. κεπ Νάουσας. Βρείτε το σε 5" σε όποιο από τα προγράμματα έχετε. Μέσω Tapatalk Edit : Το δοκίμασα μόλις και στο here και με στέλνει σε σημείο της πόλης που δεν υπήρχε ποτέ δημόσια υπηρεσία ! Edited January 23, 2017 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Έτσι ακριβώς και εγώ. Πλέον με πακέτο δεδομένων και μόλις χρειαστώ κάτι, Google maps και ούτε καν ακριβή διεύθυνση δεν χρειάζομαι, πχ. κεπ Νάουσας. Βρείτε το σε 5" σε όποιο από τα προγράμματα έχετε. Μέσω Tapatalk Edit : Το δοκίμασα μόλις και στο here και με στέλνει σε σημείο της πόλης που δεν υπήρχε ποτέ δημόσια υπηρεσία ! Το Google maps είναι πιο ενημερωμένο, είναι η αλήθεια. Το είχα πάθει και εγώ στο Here. Πρέπει να κάνεις ενημέρωση στους χάρτες ανά διαστήματα. Όσο για το wage, θα το δοκιμάσω :) Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το google maps καλό μεν, αλλά μου βγάζει κάτι περίεργες πλοηγήσεις, επαρχία έχει μερικές ελλείψεις και θα ήθελα να ξεχωρίζουν καλύτερα οι δρόμοι στην εμφάνιση γιατί αν ψάχνεις μια οδό με πλοήγηση δεν ξεχωρίζει και τόσο καλά (μου το είχε πει και ένας ταξιτζής αυτό δεν είναι μόνο δική μου γνώμη). Κατά τα άλλα το Here είναι πράγματι πολύ καλό, και αν φτιάξουν λίγο τις πλοηγήσεις στο Sygic που είναι το καλύτερο από εμφάνιση και ευκολίες δεν θα χρειάζεται κανείς τίποτε άλλο, κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 για πολλά χρόνια έτρωγα ώρες ατελείωτες να σεταρω iGO. μετά από φορμάτ η αλλαγή κινητού εγκαθιστουσα τις 70-80 εφαρμογές σε μία ώρα και μετά ήθελε άλλη μία μόνο το iGO εάν είχε θέμα με την κάρτα μνήμης η την εσωτερική το νέο απκ κλπ. πλέον γέρασα το βαρέθηκα και θεωρώ περιττό να βλέπω το υψόμετρο πχ στο πρόγραμμα GPS!!! δοκίμασε και Waze, πολύ καλό βασίζεται στην εφαρμογή της google πλέον. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Μην γράφουμε ότι ναναι αν δεν ξέρουμε πώς δουλεύει μια εφαρμογή. Ποιες ώρες για στήσιμο του IGO κλπ; Απλό copy paste του παλιού IGO φακέλου στο νεο κινητό θέλει και μετά εγκατάσταση του apk και τέλος. Όλα θα τρέχουν όπως πριν. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 το here παραμενει το καλυτερο απο τα free;η εχει βγει κατι πιο καλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Το google maps καλό μεν, αλλά μου βγάζει κάτι περίεργες πλοηγήσεις, επαρχία έχει μερικές ελλείψεις και θα ήθελα να ξεχωρίζουν καλύτερα οι δρόμοι στην εμφάνιση γιατί αν ψάχνεις μια οδό με πλοήγηση δεν ξεχωρίζει και τόσο καλά (μου το είχε πει και ένας ταξιτζής αυτό δεν είναι μόνο δική μου γνώμη). Κατά τα άλλα το Here είναι πράγματι πολύ καλό, και αν φτιάξουν λίγο τις πλοηγήσεις στο Sygic που είναι το καλύτερο από εμφάνιση και ευκολίες δεν θα χρειάζεται κανείς τίποτε άλλο, κατά την γνώμη μου. οντως η εστιαση του ειναι πολυ μακρινη τη στιγμη της οδηγησης. Το google εχει καλυτερα γραφικα κ δειχνει την κυκλοφορια, στο here δεν την δειχνει ομως εχει ορια ταχυτητας. αυτα ειναι τα βασικα που εχει το ενα κ δεν εχει το αλλο. Ο συνδυασμος των δυο νομίζω οτι καλυπτει την πλειοψηφια των οδηγων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δείχνει και το here την κυκλοφορία, είναι στις ρυθμίσεις, απλώς δείχνει μόνο τις κεντρικές οδούς, ενώ η google έχει περισσότερα από άποψη κυκλοφορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts