Jump to content

scarf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scarf

  1. Σας ευχαριστώ. Ταλαντευόμουν ανάμεσα στο Samsung Tab A και το Huawei M5. Το s5e είναι ακριβό για τη χρήση που θέλω. Όσπου... μπήκε στην εξίσωση και το Lenovo M10 Plus με 4/64, IPS και android 9.
  2. Σ' ευχαριστώ, νομίζω ότι ένα tablet για ηλικιωμένους πρέπει να διαθέτει: 1. ποιοτική οθόνη με καλό contrast 2. αρκετές ίντσες για να μην τους κουράζουν τα μικρά εικονίδια ή γράμματα 3. αξιοπρεπή εμπρόσθια κάμερα, για να τους βλέπουν καλούτσικα οι απομακρυσμένοι συγγενείς και φίλοι 4. σχετικά πρόσφατο ios, διότι αν εξοικειωθούν θα το κρατήσουν για καιρό (δεν είναι για να τους αλλάζεις εύκολα τα εργαλεία τους) 5. καλή συγκράτηση, να μην φοβούνται ότι θα τους γλιστρήσει Με βάση τα παραπάνω, το Samsung υστερεί στην οθόνη. Τα Huawei έχουν IPS, αλλά το android σταματά στην έκδοση 8, και επίσης διαβάζω ότι γλιστράνε κάπως.
  3. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά tablet για ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχε έως τώρα επαφή με πληροφορική. Προσανατολίζομαι σε κάτι με καλή οθόνη, αξιοπρεπή κάμερα για video call, να μην σέρνεται και την αποτρέψει από το άθλημα. Budget: 200-300 €, 4G αδιάφορο. Φαντάζομαι κάτι σε Samsung Tab A 10.1, ή κάποιο Huawei Τ5, M5, κλπ. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ.
  4. Στα sms γράφει με μικρά γράμματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν δέχεται 160 χαρακτήρες / sms ?
  5. Εγώ πάντως το Α5 (2016) πάντα με fast charging το φόρτιζα και μετά από 3 χρόνια δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πάει, μου το έκλεψαν (αυτοί οι ... φουκαριάρηδες μετανάστες).
  6. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν μπόρεσα να δω ούτε μπάρες, ούτε σύνδεση κλπ. Το θέμα λύθηκε ύστερα από παίδεμα κάπου από τις Ρυθμίσεις -> Επιλογή διαμόρφωσης USB. Δεν ξέρω ακόμη πώς ακριβώς. Μου το έκλεψαν, το βρήκα στην Ασφάλεια μέσω Google... Find my Device, και δεν ξέρω πόσο το είχε πειράξει ο Λίβυος τσόγλανος που συνέλαβαν. Θα προχωρήσω σε επαναφορά και εγκατάσταση των δικών μου εφαρμογών. Σας ευχαριστώ !
  7. Όχι κανέναν. Στο Windows Explorer φαίνεται το σύμβολο ενός κινητού με όνομα Redmi Note 4, αλλά όταν κάνω κλικ βλέπω κενό. Αντίθετα, όταν κοιτάζω στη Διαχείριση Αρχείων στο κινητό μου, βλέπω όλους τους φακέλους.
  8. Καλημέρα, Πώς μπορώ να αντιγράψω τις Photos και τα Videos που είναι αποθηκευμένα στο κινητό ? Στα windows 7 που το έχω συνδέσει (σε 2 Pc), βλέπουν το όνομα του τηλεφώνου (Redmi 4) αλλά δεν φαίνεται κανένας φάκελος.
  9. Δεν ξέρω αν βαηθάει, αλλά κατάλαβα ότι στο Navigon η φωνή αυξομειώνεται από τα πλήκτρα της έντασης του τηλεφώνου, μόνο κατά τη διάρκεια που το πρόγραμμα δίνει φωνητικές εντολές. Δοκίμασε να ανεβάσεις τη φωνή την ώρα που πιστεύεις ότι αυτό μιλάει και δεν το ακούς (π.χ. λίγο πριν το σταυροδρόμι όταν πρόκειται να στρίψεις).
  10. Γεια σας, το πήρα πριν από μια εβδομάδα, και η ένταση του ηχείου είναι δυνατή από default. Όταν απαντάω ακούγεται τριγύρω ο συνομιλητής μου. Από που ρυθμίζεται? (Τα κουμπάκια στο πλάι ρυθμίζουν την ένταση αφού ξεκινήσει η συνομιλία).
  11. το SAR και το σήμα δεν έχουν σχέση. Το Πανεπιστήμιο του Geteborg έκανε έρευνα τουλάχιστον 10 χρόνια πριν και το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Εφηύραν έναν άλλο δείκτη που χαρακτηρίζει την ικανότητα επικοινωνίας ενός τηλεφώνου. Επειδή βέβαια οι εταιρείες ήταν απρόθυμες να τις βαθμολογούν, αυτό δεν είχε και μεγάλη εξέλιξη.
  12. Yπήρξε πρόβλημα με το ρεύμα στη Μεταμόρφωση από ότι μου είπαν. Λίγο πριν το μεσημέρι αποκαταστάθηκε (στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τότε ήρθε το internet).
  13. Και γιατί δεν συγχρονίζετε τις επαφές ή ότι άλο θέλετε με το outlook στο pc? Κι εγώ έτσι τα πέρασα: Nokia -> Outlook -> S4mini
  14. Συμφωνώ με τον Psylo, το SAR είναι η μέγιστη ενέργεια που μπορεί να απορροφήσει το κορμί μας λόγω εκπομπής της συσκευής. Δεν σημαίνει ότι όσο πιο μεγάλο το SAR ενός κινητού => καλύτερο σήμα. Γι αυτό εδώ και πολλά χρόνια είχαν υιοθετήσει έναν άλλο δείκτη στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, τον δείκτη TCP που δείχνει την ικανότητα ενός κινητού να επικοινωνεί. Δυστυχώς οι εταιρείες απέφυγαν να μπουν στο τρυπάκι μιας τέτοιας αξιολόγησης, και η προσπάθεια δεν έγινε γνωστή.
  15. Σ' ευχαριστώ, αλλά αυτό είναι το θέμα. Ακόμη κι όταν η έξοδος φωνής μέσω bluetooth είναι στο off, δεν μπορώ να ακούσω από το ηχείο του κινητού.
  16. Έχω Navigon 5.2 σε Samsung S4 mini. Εδώ και καιρό δεν μου βγάζει έξοδο φωνής από το ηχείο του τηλεφώνου ενώ ακούω κανονικά όταν το συνδέω στο bt του αυτοκινήτου, ή όταν βάζω τα ακουστικά του (με καλώδιο). Υπάρχει περίπτωση να μου συνέβη όταν εγκατέστησα και απεγκατέστησα το sygic. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι σε ρυθμίσεις. Κάποια βοήθεια μήπως?
  17. Και το δικό μου από Πολωνία ήρθε. Το έχω 5 μήνες και δουλεύει άψογα.
  18. Καλή Ανάσταση, εδώ και λίγο καιρό, έχω το εξής πρόβλημα στο Navigon: δεν ακούγονται οι φωνητικές του οδηγίες από το ηχείο του S4 mini, ενώ ακούγονται κανονικά μέσω των ακουστικών ή του blutooth ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Κάποια λύση? (υποψιάζομαι ότι συνέβη όταν προσπάθησα ανεπιτυχώς να βάλω και την sygic).
  19. Ποιές νομίζετε ότι είναι οι top 3 εφαρμογές που θα πρέπει να βάλει ο καθένας στο συγκεκριμένο κινητό;
  20. Εγώ από Kaizerstore.gr το πήρα στις 16 Ιανουαρίου και ήταν από Πολωνία.
  21. Έχει κανένας πρόβλημα με τη μνήμη? Χωράει λογικό αριθμό εφαμογών ή μπουκώνει σχετικά εύκολα?
  22. Ευχαριστούμε το myphone και την LG γι αυτή την κίνηση.
  23. πολύ χρήσιμο. Ρώτησα στη Vodafone και μου είπαν ότι αυτό είναι χρεώσιμη λειτουργία και θα μου κοστίζει 2,46 € το μήνα. Είναι λέει μία υπηρεσία !!! ??? Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι κοστίζει στη Vodafone αφού δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα οι δύο κάρτες.
  24. Καλημέρα, δεν έχω εμπειρία σε android, και είναι σημαντικό για μένα να συγχρονίζω τα ραντεβού που έχω στο ημερολόγιο του outlook στο pc. Γίνεται απροβλημάτιστα, ή θα πρέπει αναγκαστικά να μπλέξω με την Google σε on line?
×
×
  • Create New...