ilka71 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Αν χρησιμοποιούσες το Google now, θα το έκανε αυτόματα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για καντο λιγο λιανα πως το κανει αυτόματα? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 για καντο λιγο λιανα πως το κανει αυτόματα? Μόλις ανοίξεις το Google Now πρώτη απ' όλες τις κάρτες είναι πού έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 αρκει να εχεις (θυμηθει να αφησεις) ανοικτο το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 αρκει να εχεις (θυμηθει να αφησεις) ανοικτο το gps; Όχι. Μέσω wifi/mobile data το βρίσκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ναι, αλλα μηπως δημιουργει προβληματα; οπως ειχα γραψει μου δημιουργησε ενα αξεπεραστο προβλημα στο runkeeper το καλοκαιρι, οπου για να με βρει το τελευταιο μου βγαλε την πιστη γιατι το gps ηταν in use απο καποια εφαρμογη, φανταζομαι/υποθετω της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ναι, αλλα μηπως δημιουργει προβληματα; οπως ειχα γραψει μου δημιουργησε ενα αξεπεραστο προβλημα στο runkeeper το καλοκαιρι, οπου για να με βρει το τελευταιο μου βγαλε την πιστη γιατι το gps ηταν in use απο καποια εφαρμογη, φανταζομαι/υποθετω της google Προσωπικά το έχω για τις υπενθυμίσεις και καμιά είδηση. Αυτό με το αυτοκίνητο δεν μου έχει χρειαστεί για την ώρα κάπου. Πάντως δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 χρησιμοποιεις το gps; σε χαρτες φανταζομαι βεβαια δεν θα δημιουργει προβλημα επειδη ειναι της ιδιας εφαρμογη, αλλα αν το χρειαζοσουν σε καποια αλλη εφαρμογη tracking και το χρησιμοποιουσε η google (ακομα κι αν λεει οτι παιρνει την τοποθεσια απο τα wifi/mobile data) μπορει να ειχες θεμα, οπως ειχε και καποιος αλλος εδω που με ειχε ρωτησει πως το ελυσα κλπ, οποτε, επειδη ανοιξα το google και με ρωτησε αν θελω να το ενεργοποιησω, θυμηθηκα ολα αυτα και προτιμησα το "οχι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Προσωπικά το έχω για τις υπενθυμίσεις και καμιά είδηση. Αυτό με το αυτοκίνητο δεν μου έχει χρειαστεί για την ώρα κάπου. Πάντως δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό. Σε τι γλώσσα το έχεις; Στα αγγλικά φαντάζομαι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Εγώ έχω το GPS μόνιμα ανοιχτό και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα κάπου. Μην μου πείτε για την μπαταρία. Το μόνο πρόβλημα που ίσως εμφανιστεί, είναι πως ακόμη και αν δεν έχετε το αυτοκίνητο και μετακινηθείτε με ταξί ή λεωφορείο, να σας βγάλει κάρτα για το που αφήσατε.....το λεωφορείο της γραμμής σας :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited November 25, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Παιδιά το Sigic το έχει σε προσφορά 70%!! Αξίζει τι λέτε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Σε τι γλώσσα το έχεις; Στα αγγλικά φαντάζομαι. Τώρα το έχω στα αγγλικά ναι. Δουλεύει καλά και στα ελληνικά, απλώς έχεις λιγότερες παροχές. Ειδήσεις, υπενθυμίσεις, emails, calendar δουλεύουν κανονικά στα ελληνικά. Και αυτό με το θέση του αυτοκινήτου δουλεύει στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Παιδιά το Sigic το έχει σε προσφορά 70%!! Αξίζει τι λέτε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εννοειται. Παρτο ειναι πολυ καλο και παμφθηνο Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν μπει ελληνική καθοδήγηση πρέπει να είναι καλό για δωρεάν και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kartatech.karta.gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Τελευταία επειδή με το here maps είχα προβλήματα που αφορούν την εφαρμογή (κολλήματα, και πλέον για άγνωστο λόγο δε δουλεύει καν η πλοήγηση σωστά, δεν παίρνει κατεύθυνση απ την πυξίδα και δείχνει ό,τι να ναι), χρησιμοποιώ το Magic Earth, το οποίο παρόλες τις ελλείψεις του openstreetmap, το βρίσκω κορυφαίο σε λειτουργικότητα και πλοήγηση, κι οι φωνητικές οδηγίες είναι οι καλύτερες που χω δει σε εφαρμογή για οδήγηση. Υπάρχει έκδοση της εφαρμογής και με χάρτες TomTom (πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Route66 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Έχω και τα δύο στο κινητό, το μεν με πληρωμή έχει πολύ καλούς χάρτες tomtom αλλά τα pois είναι παλιά, και γι αυτό εγκατέστησα και το άλλο με ελλείπείς μεν χάρτες (στην πόλη έχει πολλές λεπτομέρειες χωρίς όμως αριθμούς οδών αλλά στην επαρχία ελάχιστες λεπτομέρειες), αλλά ανανεώνεται συνέχεια με πολλά και ενημερωμένα pois και έτσι και θελήσω να κάνω αναζήτηση σε pois ή σε δρόμους, ανοίγω την ανάλογη εφαρμογή με καλή πλοήγηση και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Κάποτε νομίζω ήταν ένα απο καλύτερα application στον χώρο της πλοήγησης . Μιλάω για το πρώην Route66 και νύν Magic Earth Pro . Χθές ήθελα να πάω απο το Π.Φάληρο στο Υπουργείο Συγκοινωνιών που βρίσκεται στην Θεομήτορος 59 στον Άλιμο και διστυχώς δεν κατάφερε να με πάει . Ένα χιλιόμετρο πρίν τον ακριβή προορισμό, μου είπε να κάνω δεξιά σε κάτι στένα, μεχρι που με πήγε σε ένα μονόροφο σπίτι όπου και τελείωσε η πλοήγηση εκεί....ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! Ευτυχώς που έχω και το IGO στο smartphone μου και με πήγε στο τσάκ-μπάμ, διότι με το Magic Earth ακόμη θα γυρνούσα τα στενάκια γύρω-γύρω. Έχω την εντύπωση ότι μετά την ανβάθμηση που του έκαναν το περασμένο καλοκαίρι απο Route66 σε Magic Earth Pro το χάλασαν. Καλό βράδυ Edited December 7, 2016 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Τελευταία επειδή με το here maps είχα προβλήματα που αφορούν την εφαρμογή (κολλήματα, και πλέον για άγνωστο λόγο δε δουλεύει καν η πλοήγηση σωστά, δεν παίρνει κατεύθυνση απ την πυξίδα και δείχνει ό,τι να ναι), χρησιμοποιώ το Magic Earth, το οποίο παρόλες τις ελλείψεις του openstreetmap, το βρίσκω κορυφαίο σε λειτουργικότητα και πλοήγηση, κι οι φωνητικές οδηγίες είναι οι καλύτερες που χω δει σε εφαρμογή για οδήγηση. Υπάρχει έκδοση της εφαρμογής και με χάρτες TomTom (πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Route66 δοκίμασε και αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 δοκίμασε και αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator Το είχα και το θεωρώ από τα καλύτερα, αλλά... και στο κινητό και στο tablet κολλά πολύ συχνά και το απεγκατέστησα και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 2016.06 δεν ειναι οι πιο προσφατοι χαρτες sygic? Αν ναι, αφου τους εχω ηδη στο κινητο μου, γιατι σημερα μου εμφανισε οτι μπορω να τους ανανεωσω/αναβαθμισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 2016.06 δεν ειναι οι πιο προσφατοι χαρτες sygic? Αν ναι, αφου τους εχω ηδη στο κινητο μου, γιατι σημερα μου εμφανισε οτι μπορω να τους ανανεωσω/αναβαθμισω; Ναι οι 2016.06 Σε μένα δεν βγάει καμία ανανέωση. Από την άλλη, γιατί δεν κάνεις την ανανέωση να δούμε αν θα αλλάξει κάτ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παλικάρια έχω το Here Maps και είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που το θέλω. Βλέπω τώρα την προσφορά του Sygic που βγαίνει η full έκδοση για Ευρώπη 24€ και σας ρωτώ αν αξίζει. Τι παραπάνω θα έχω; δεν είμαι γνώστης αυτών των προγραμμάτων, το Here ήταν και το πρώτο που δούλεψα (ήταν δωρεάν για αυτό κιόλας). Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παλικάρια έχω το Here Maps και είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που το θέλω. Βλέπω τώρα την προσφορά του Sygic που βγαίνει η full έκδοση για Ευρώπη 24€ και σας ρωτώ αν αξίζει. Τι παραπάνω θα έχω; δεν είμαι γνώστης αυτών των προγραμμάτων, το Here ήταν και το πρώτο που δούλεψα (ήταν δωρεάν για αυτό κιόλας). Στα 17€ που είχε πριν καμία βδομάδα, άξιζε παραπάνω. Κατά τα άλλα, η πλοήγηση με Sygic ή άλλα offline προγράμματα προσφέρει δεκάδες έξτρα δυνατότητες: - ραντάρ αστυνομίας - 3D κτίρια και πολύ καλή απεικόνιση κτιρίων - όρια ταχύτητας - ένδειξης εξόδου από highways - οδηγίες για έξοδο από πλατείες - με πόσα χλμ να μπεις στις στροφές Και πολλά άλλα.. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Και τώρα έχει μία έκδοση στα 17€ και την Full στα 24€. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ή κίνηση είναι δωρεάν στο Sygic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ή κίνηση είναι δωρεάν στο Sygic; Μια ματιά εδώ, θα σου λύσει όλες τις απορίες. https://eshop.sygic.com/en/ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts