ilka71 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το here maps σε όλες τις εκδόσεις που έβγαλε μετά τις beta και στο Huawei honor 3c και στο zopo speed plus 7 ο κερσορας κινείται σπαστά όχι ομαλά όπως αλλά προγράμματα gps.το κάνει και σε εσάς; Τους το έχω γράψει αλλά δεν βλέπω βελτίωση μετά από κάθε αναβάθμιση. https://mega.nz/#!vMxRWSRY!Ts2P0gllW13_ydZ7OcsgNJooCvgfWYc2-UhDCvD_D_c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το here maps σε όλες τις εκδόσεις που έβγαλε μετά τις beta και στο Huawei honor 3c και στο zopo speed plus 7 ο κερσορας κινείται σπαστά όχι ομαλά όπως αλλά προγράμματα gps.το κάνει και σε εσάς; Τους το έχω γράψει αλλά δεν βλέπω βελτίωση μετά από κάθε αναβάθμιση. https://mega.nz/#!vMxRWSRY!Ts2P0gllW13_ydZ7OcsgNJooCvgfWYc2-UhDCvD_D_c Εγω δεν εχω ουτε ειχα τετοιο προβλημα, δοκιμασες να το διαγραψεις και να το ξαναπερασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Εγω δεν εχω ουτε ειχα τετοιο προβλημα, δοκιμασες να το διαγραψεις και να το ξαναπερασεις? Ναι έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση. Εσένα πάει βούτυρο; πιο ομαλά; με την εφαρμογή AZ SCREEN RECORDER που σε λολιποπ δουλεύει και χωρίς ρουτ μπορείς να τραβήξεις ένα κλιπακι μικρό πλιζ; Edited April 1, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Παντως , μετα απο εγκατασταση και του igo και χρηση του igo και του google maps σε πλοηγηση (ανοιξα τα δεδομενα στο κινητο βλεπετε) εχω να πω το εξης. Κατα τη γνωμη μου ( το τονιζω αυτο , δεν ειμαι ειδικος , ενας απλος χρηστης ειμαι) το πιο βολικο προγραμμα για πλοηγηση ειναι το here. Το igo εχει πολυ βαρυφορτωμενη οθονη κσι πολλες επιλογες που χανεσαι και το google maps στην πλοηγηση δεν λεει πολλα. Οταν εισαι σταματημενος το googlemaps ειναι κορυφαιο για να μαθεις οτι θες για τον τοπο γυρω σου και οτι αλλο θελεις. Αλλα οσο οδηγεις το here με τις πιο απλες και ευαναγνωστες οθονες του (ηθελα μονο και την ενδειξη του υψομετρο οταν οδηγω) και τον ταχυτατο επαπροσδιορισμο διαδρομης οταν δεν ακολουθεις τις οδηγιες του (κορυφαιο απο ολα ) αποτελει τελικα την καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου . Εννοειται οτι τα γουστα ειναι προσωπικα. Το igo ειναι προσπαρμόσημο , μπορείς να αποεπιλέξεις τα πάντα από τις ρυθμίσεις και να έχεις μόνο τον χάρτη. Edited April 3, 2016 by PunkBuster Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εδώ και μερικές μέρες με το here maps για offline οδήγηση μου βγάζει το μήνυμα " δεν είναι δυνατή η πλοήγηση, δοκιμάσετε αργότερα". Με online δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει συμβεί και σε κάποιον αλλο ή να επιβεβαιώσει κάποιος ότι δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Ναι έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση. Εσένα πάει βούτυρο; πιο ομαλά; με την εφαρμογή AZ SCREEN RECORDER που σε λολιποπ δουλεύει και χωρίς ρουτ μπορείς να τραβήξεις ένα κλιπακι μικρό πλιζ; https://mega.nz/#!xMJy2Y4D !jUd_46g561H0Jak42exxcErItnS6ymGm5eDyl0nmt_I Edited April 3, 2016 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Ποια η γνώμη σας γι αυτην? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Όσοι την χρησιμοποιείτε είσαστε ευχαριστημένοι από θέμα ακριβείας διαδρομών? Σε πάει μέσω "λαμιας"? Από θέμαπαταριας και data κατά την πλοήγηση πως τα πάει? Τραβάει παραπολλα? Edited April 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ποια η γνώμη σας γι αυτην? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Όσοι την χρησιμοποιείτε είσαστε ευχαριστημένοι από θέμα ακριβείας διαδρομών? Σε πάει μέσω "λαμιας"? Από θέμαπαταριας και data κατά την πλοήγηση πως τα πάει? Τραβάει παραπολλα? Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση με την λέξη Sygic να βρεις τα εκατοντάδες σχόλια που έχουν ήδη αναφερθεί για αυτό; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 https://mega.nz/#!xMJy2Y4D !jUd_46g561H0Jak42exxcErItnS6ymGm5eDyl0nmt_I για δες λίγο το λινκ είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Πρώτη μέρα δοκιμής του sygic! Θετικα: 1) Δεν χαλάει σχεδόν καθόλου από mb. Το χρησιμοποίησα για 40 λεπτά περίπου και τράβηξε μόνο 0.10mb! 2) είναι η εφαρμογή στα ελληνικά. 3) η φωνητική καθοδήγηση είναι στα ελληνικά. 4) δείχνει με πόσα χιλιόμετρα πας. Αρνητικα: 1) καταναλώνει αρκετή μπαταρία (λογικοτατο) 2) δύο φορές έδειχνε ότι πρέπει να στριψω δεξιά αλλά στην φωνητική μου είπε να στριψω αριστερά! Βλέπω ότι έχει πολλές δυνατότητες ακόμα αλλά βρίσκονται στην pro έκδοση που θέλω να την πάρω γιατί μου φαίνεται πολύ ωραίο. Αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω την πλήρη τελευταία έκδοση σε apk ας μου στείλει ένα προσωπικό. Αλλιώς θα την αγοράσω συντομα!!!!! Edited April 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πρώτη μέρα δοκιμής του sygic! Βλέπω ότι έχει πολλές δυνατότητες ακόμα αλλά βρίσκονται στην pro έκδοση που θέλω να την πάρω γιατί μου φαίνεται πολύ ωραίο. Κατά διαστήματα βγάζει προσφορές, το είχα αγοράσει στα 19,99 ευρώ με χάρτες Ευρώπης - Ρωσίας. Sent from my D6603 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κατά διαστήματα βγάζει προσφορές, το είχα αγοράσει στα 19,99 ευρώ με χάρτες Ευρώπης - Ρωσίας. Sent from my D6603 using Tapatalk Εμένα από χάρτες θέλω μόνο Ελλάδα.. Που είναι δωρεάν και την κατεβασα! Οπότε... Θέλω όμως όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πρώτη μέρα δοκιμής του sygic! Θετικα: 1) Δεν χαλάει σχεδόν καθόλου από mb. Το χρησιμοποίησα για 40 λεπτά περίπου και τράβηξε μόνο 0.10mb! 2) είναι η εφαρμογή στα ελληνικά. 3) η φωνητική καθοδήγηση είναι στα ελληνικά. 4) δείχνει με πόσα χιλιόμετρα πας. Αρνητικα: 1) καταναλώνει αρκετή μπαταρία (λογικοτατο) 2) δύο φορές έδειχνε ότι πρέπει να στριψω δεξιά αλλά στην φωνητική μου είπε να στριψω αριστερά! Βλέπω ότι έχει πολλές δυνατότητες ακόμα αλλά βρίσκονται στην pro έκδοση που θέλω να την πάρω γιατί μου φαίνεται πολύ ωραίο. Αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω την πλήρη τελευταία έκδοση σε apk ας μου στείλει ένα προσωπικό. Αλλιώς θα την αγοράσω συντομα!!!!! Μα δεν χρησιμοποιεί δεδομένα ... Υπάρχει κάποιο προγραμμα πλοήγησης που δεν έχει αυτά τα θετικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μα δεν χρησιμοποιεί δεδομένα ... Υπάρχει κάποιο προγραμμα πλοήγησης που δεν έχει αυτά τα θετικά ; Kαθολου? Δεν ήξερα ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κλειστά τα δεδομένα. Νόμιζα ότι χωρίς δεδομένα δεν θα έχει την φωνητική καθοδήγηση. Είμαι άσχετη με αυτά τα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 για δες λίγο το λινκ είναι οκ; Ανοιγεις το λινκ και στο "Decryption key" κανεις copy-paste την ακολουθια που εχω απο κατω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ποια η γνώμη σας γι αυτην? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Όσοι την χρησιμοποιείτε είσαστε ευχαριστημένοι από θέμα ακριβείας διαδρομών? Σε πάει μέσω "λαμιας"? Από θέμαπαταριας και data κατά την πλοήγηση πως τα πάει? Τραβάει παραπολλα? Να υποθέσω ότι δοκίμασες το δωρεάν Here και δεν σου άρεσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) https://mega.nz/#!xMJy2Y4D !jUd_46g561H0Jak42exxcErItnS6ymGm5eDyl0nmt_I εντάξει το κατέβασα σε ευχαριστώ αλλά δεν βλέπεις ότι ο κέρσορας πάει βήμα βήμα και όχι ομαλά όπως τα άλλα προγράμματα GPS? δες εδώ διάφορα με το igo avic .έτσι ομαλά πήγαινε και το here στις beta εκδόσεις μέχρι που βγήκαν οι κανονικές και το χάλασαν! https://mega.nz/#!vQhzwSKR!FMeIKCidE6WgjqTbYclyVzwkjJXuJ5k05Ife4DS1vUQ Edited April 8, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Να υποθέσω ότι δοκίμασες το δωρεάν Here και δεν σου άρεσε; Κάτι είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν μου άρεσε. Δεν θυμάμαι τώρα ποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Ειχα το sygic στο κινητο μου και ειπα να κανω μια δοκιμη στο αμαξι. Αν ακολουθουσα οτι ελεγε θα σκοτωνομουν στον δρομο.ενω εβαλα να παω καπου Πχ ενω επρεπε να στριψω δεξια ελεγε στριψε αριστερα.τι φταιει αραγε;το here maps θα το δοκιμασω.αληθεια στο google maps ποτε επιτελους θα το κανουν free; Το παρατήρησα κ εγώ αυτό. Το δοκίμασα για 40 λεπτά διαδρομής. 2 φορές τα είπε λάθος. Ενώ έδειχνε την μια φορά στην οθόνη ότι πρέπει να πάω δεξιά είπε στην φωνητική να πάω αριστερά. Και την δεύτερη φορά έκανε το αντίθετο. Την διαδρομή την ήξερα όμως γιατι και την κάνω καθημερινά. Διαφορετικά θα με είχε μπερδέψει! Το μόνο που δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα είναι οι χάρτες της Google (Google maps) (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ειχα το sygic στο κινητο μου και ειπα να κανω μια δοκιμη στο αμαξι. Αν ακολουθουσα οτι ελεγε θα σκοτωνομουν στον δρομο.ενω εβαλα να παω καπου Πχ ενω επρεπε να στριψω δεξια ελεγε στριψε αριστερα.τι φταιει αραγε;το here maps θα το δοκιμασω.αληθεια στο google maps ποτε επιτελους θα το κανουν free; Tο sygic ειναι αθλιο στις δρομολογησεις αλλα δεν μου εχει κανει ποτε τετοια. Με εχει στειλει αναποδα σε μονοδρομους 2-3 φορες, αλλα αυτο συμβαινει σε ολα τα προγραμματα, αφου οι χαρτες δεν προλαβαινουν να περιλαβουν τις συνεχεις αλλαγες που κανουν οι δημοι. Υπαρχουν βεβαια και λαθη που δεν εχουν διορθωθει παροτι εχουν περασει πολλα χρονια, αλλα αυτο ειναι θεμα χαρτη και οχι προγραμματος. Και δυστυχως ολοι οι χαρτες εχουν λαθη. Γι αυτο εκτος απο το προγραμμα, κοιταζω λιγο και το δρομο :) Υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που λογω κακου σηματος gps το προγραμμα σε δειχνει μπροστα ή πισω απο την πραγματικη σου θεση, οπότε και προσαρμοζει τις οδηγιες αναλογα. Προσωπικα τρεχω την εφαρμογη gps status πριν ανοιξω τον όποιο πλοηγο. Κλειδωνει πιο γρηγορα δορυφορους, αλλα κυριως τους κραταει κλειδωμενους ακομα και στο κεντρο των πολεων (ψηλα κτιρια), και σε φαραγγια/πλαγιες οπου το σημα γινεται ασθενεστερο. Το google maps ειναι δωρεαν, αρα σ αυτο το θεμα καπου μπερδευτηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Τώρα έχω την δωρεάν έκδοση αλλά Είχα σκοπό να αγοράσω το sygic γιατί έχει πολλές εξτρα επιλογές που μπορείς να προσθέσεις από το market του και να γίνει φοβερό!!! Αλλά το ότι άλλο μου δείχνει στην οθόνη κ άλλο μου λεει η εκφωνητρια.... Το θεωρώ μείον!! Παρόλο που είχε κλειδώσει ο δορυφόρος και δεν είχα αποσυνδεση καθόλου σε όλη την διαδρομή. Αν θελω να πάω κάπου που δεν έχω ξαναπάει (αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των GPS) θα έχω πρόβλημα με αυτό. Επίσης για τον φίλο που λέει για το Google maps.... Είναι δωρεάν!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Είναι μεγάλη βλακεία να σου βγάζει λάθος φωνητικές γιατί με μηχανάκι βάζω google maps να ακούω μόνο της οδηγίες με ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Θα ρίξω μια ματιά και στο HERE Maps να δω τι κανει κ αυτός!!! Πάντως προς το παρόν το google Maps δεν το αλλάζω!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μήπως είχε τίποτα μικρες στροφές και ενώ πχ η κύρια κατεύθυνση είναι αριστερά, αλλά προηγείται μια μικρή γωνία στα δεξιά, εσείς νομίζετε ότι δίνει λάθος κατεύθυνση; Το χρησιμοποιώ χρόνια το SYGIC και τόσο χοντρά λάθη δεν κάνει. Πάντως όπως είπανε και οι προηγούμενοι, πάντα κοιτάμε και τον δρόμο και τα σήματα. Δεν υπάρχει τέλειο GPS πρόγραμμα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Θα κρατήσω για πλοήγηση το Google Maps και το sygic θα το κρατήσω για να βλέπω τι υπάρχει γύρω μου αν χρειαστώ οτιδήποτε. Δείχνει από φαρμακεία μέχρι βενζινάδικα και ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες και βολεύει όταν είσαι σε περιοχή που δεν την ξέρεις και ψάχνεις κατι !! Βλέπω όμως ότι γράφει πως είναι για 7 ημέρες δοκιμαστικά η pro έκδοση. Δεν πιστεύω μετα να μη μου τα δείχνει αυτά.... Το κακό με τα GPS είναι πως για να καλυφθείς πλήρως σε αυτά που θες, πρέπει να έχεις κατεβασμενα 2-3 διαφορετικά! Κάτι έχει το ένα κάτι λείπει από το άλλο.... Κατέβασα και το here να το δοκιμάσω όταν βγω έξω. Νομίζω το είχα παλιότερα και δεν μ άρεσε αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη θα το δοκιμάσω ξανά (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts