Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφει για premium χαρακτηριστικά, μήπως είχες δοκίμασει κάποιο "πρόσθετο" και για αυτό σου βγάζει το μήνυμα ?

Ευρώπη Ρωσία έχω και εγώ και δεν μού βγάζει κανένα μήνυμα.

Στο sygic οταν το βάζω σε κάποια συσκευή μου (android) αρκεί να βάλω το mail μου που έχω δώσει και στο site τους, δεν χρειάζεται ενεργοποίηση με κωδικό όπως παλιά.

Για δρομολόγια με φορτηγό σε ευρωπαϊκές χώρες έβαλα το igo με τα απαραίτητα αρχεία που έχει επιλογές για χρήση με φορτηγό.

Είδα ότι έχει και η sygic πλοηγό αποκλειστικά για φορτηγά, 14 ημέρες trial και μετά για αγορά 129ευρώ και 3χρόνια free map update.

Οι επαγγελματίες οδηγοί που ταξιδεύουν στην Ευρώπη Ποιο πρόγραμμα θεωρούν καλύτερο ?

το βρήκα...Εκτός απο log in μέσα στο πρόγραμμα έπρεπε να βάλω και τον κωδικό Επειδή είναι καινούργια συσκευή.

Ερώτηση

Στην προσπάθεια να συμπληρώσω το νέο κινητό με το sygic, το έγραψα xθες το βράδυ στην αναζήτηση του Play store, από τις επιλογές που έβγαλε διάλεγα το Sygic GPS Navigation, το κατέβασε, το εγκατέστησε, αναφέροντας ότι είναι για πάντα (μου θύμισε τη Nova), εγκατέστησα και την Ελλάδα και στα σχετικά είδα ότι είναι έκδοση 15.6.7 με χάρτες 9.01. Μου έκανε εντύπωση ότι, αν και ήμουν μέσα στο σπίτι, ενεργοποίησε μόνο του το GPS και βρήκε το σημείο αμέσως. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ στο προηγούμενο κινητό.

Αναρωτιέμαι αν είναι το γνωστό Sygic και αν είναι πράγματι δωρεάν ή κάποια έκδοση trial που δεν αναφέρθηκε πουθενά, όμως.

Ναι είναι το γνωστό sygic και είναι trial, αλλά το γράφει ότι δεν είναι δωρεάν!

ΟΚ, ευχαριστώ.

Πάντως, κατά την εγκατάσταση έβγαλε ένα μήνυμα "για πάντα" και παραξενεύτηκα.

Σε παλαιότερη έκδοση που είχα στο προηγούμενο κινητό, είχα εγκαταστήσει και το Loquendo για τα ελληνικά.

Στη νέα έκδοση πως αντιμετωπίζεται το θέμα, δεδομένου ότι το κινητό έχει την Pico TTS που δεν υποστηρίζει ελληνικά;

Βασικά τους χάρτες τους τσεκάρουμε με τον μήνα και χρονολογία

Οι τελευταίοι είναι οι 2015.09

Δεν βρίσκω την χρονολογία. Μόνο το version

Να ρωτήσω κάτι. Εχω αγορασμενο το sygic. Εχω καιρο να το ανοίξω και σήμερα που το άνοιξα μου έβγαλε πανω πανω αυτο το μνμ

Γιατι?

Έχω αγοράσει αυτή την άδεια ..

Ξαναβαλε τον κωδικο αγορας και θα εισαι οκ

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Λάθος . Μέχρι 10 συσκευές , αλλά εγώ τις ξεπέρασα χωρίς πρόβλημα ....

Πως το έκανες αυτό?:blink:

Ρωτάω διότι πολύ απλά δεν γίνεται αυτό που λες! Ξεπέρασα το όριο των 10 συσκευών και δεν γίνεται να λειτουργήσει! Πήρα και τηλέφωνο, έστειλα και mail, και η απάντηση ήταν ότι ξεπέρασα το όριο...!

Σε παλαιότερη έκδοση που είχα στο προηγούμενο κινητό, είχα εγκαταστήσει και το Loquendo για τα ελληνικά.

Στη νέα έκδοση πως αντιμετωπίζεται το θέμα, δεδομένου ότι το κινητό έχει την Pico TTS που δεν υποστηρίζει ελληνικά;

Επαναφέρω το ερώτημα, ελπίζοντας να βρω απάντηση και λύση.

Δεν πολυκατάλαβα το ερώτημα σου μιας και δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά μάλλον θες ένα TTS για το κινητό με ελληνική φωνή. Χρησιμοποίησε αυτό :

Φωνή Vocalizer TTS

Το επιλέγεις έναντι του Pico TTS. Εγώ μάλιστα έχω και το Sprk και μου αναγγέλει το όνομα του καλούντος όταν χτυπάει το τηλέφωνο.

Edited by Hierophant

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχεις δίκιο. Κουτσούρεψα το post που παρέθεσα και δεν φαίνεται ολοκληρωμένο. Αυτό που είχα γράψει ήταν ότι στο προηγούμενο κινητό έχω κατεβάσει το Sygic και εγκαταστήσει το Loquendo TTS για τις ελληνικές φωνές.

Στο νέο κατέβασα το Sygic, που εκ των υστέρων κάποιος μου είπε ότι είναι trial, και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Loquendo αφού η (τελευταία) έκδοση του Sygic δεν έχει τις ίδιες ρυθμίσεις και look όπως η προηγούμενη.

Έχω και στο προηγούμενο κινητό το Spkr, για εκφώνηση των ονομάτων των καλούντων, και το εγκατέστησα και στο νέο αλλά δεν λειτουργεί επειδή, μάλλον, υπάρχει μόνο το PicoTTS που δεν υποστηρίζει ελληνικά.

Κατέβασα το Vocalizer, αλλά η αγορά μιας από τις 2 φωνές είναι ακριβότερη από το SVOX.

Υπάρχουν φωνές free και, αν όχι, μεταξύ των δύο ή και άλλων ελληνικών, αν υπάρχουν, ποια είναι η πιο αξιόπιστη;

Πως το έκανες αυτό?:blink:

Ρωτάω διότι πολύ απλά δεν γίνεται αυτό που λες! Ξεπέρασα το όριο των 10 συσκευών και δεν γίνεται να λειτουργήσει! Πήρα και τηλέφωνο, έστειλα και mail, και η απάντηση ήταν ότι ξεπέρασα το όριο...!

Φυσικά δεν μιλάω γιά 10 συσκευές που το έεχουν ταυτόχρονα .

Κάθε φορά που αλλάζω κινητό βάζω τα ίδια στοιχεία συμπεριλαμβανομένου και του 12 χαρακτήρων κωδικού προϊόντος , και φυσικά τον ίδιο

λογαριασμό Google . Δεν ξέρω πως το αγόρασες , αλλά εγώ το πήρα ηλεκτρονικά από την Geointelligence .

Είχα και γω το ιδιο προβλημα με το don't panic. Εξαντλησα τις συσκευες και επρεπε να το ξαναγορασω. Ετσι αγορασα το genius maps της mireo απ το store. Χαρτες GI και εφαπαξ αγορα απ το store.

Γεια σας! Έχω ένα Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c μπορώ να βάλω μέσα και άλλα προγράμματα gps;;; πχ ενδιαφέρομαι να βάλω το sygic και μετά το here. Βασικά το sygic το δουλεύω πολύ στο κινητο μου, αλλά έχει πρόβλημα ( το κινητό μου) το εξωτερικό ηχείο και …στρέφομαι στο pioneer.

Γίνεται να μπουν και άλλα προγράμματα;;;; αν ναι,πως;;; μέσα από το play store;;;;

:confused::confused:

Γεια σας! Έχω ένα Pioneer GPS IGO primo με λειτουργικό win 6c μπορώ να βάλω μέσα και άλλα προγράμματα gps;;; πχ ενδιαφέρομαι να βάλω το sygic και μετά το here. Βασικά το sygic το δουλεύω πολύ στο κινητο μου, αλλά έχει πρόβλημα ( το κινητό μου) το εξωτερικό ηχείο και …στρέφομαι στο pioneer.

Γίνεται να μπουν και άλλα προγράμματα;;;; αν ναι,πως;;; μέσα από το play store;;;;

:confused::confused:

Αφού έχεις συσκευή με win , πώς Ρωτάς να βάλεις πρόγραμμα Android?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αφού έχεις συσκευή με win , πώς Ρωτάς να βάλεις πρόγραμμα Android?

Δεν γίνεται;;;; συγγνώμη αλλά είμαι αρκετά αρχάριος!!!!

Τι μπορώ να κάνω;;;;; μπορώ να βάλω προγράμματα gps σε win 6C

Φυσικά και μπορείς αρκεί να είναι για Windows CE που είναι η συσκευή σου και γενικά τα GPS αυτοκινήτου. Βέβαια καταλαβαίνω ότι δε ρωτάς για αγορά αλλά για download free κάτι που δεν επιτρέπεται στο φόρουμ που μας φιλοξενεί

Ξέρετε στο sygic αν υπάρχει η δυνατότητα για εναλλακτικές διαδρομές?

Θςλω να πάω κάπου από συγκεκριμένο δρόμο αλλά δεν μου βγάζει το sygic το δρόμο αυτό στην διαδρομή που επιλέγει

Το συγκεκριμένο δρόμο μου τον έβγαλε όμως το Google Maps και έτσι κατάλαβα ότι με βολεύει περισσότερο

Ευχαριστώ

Ξέρετε στο sygic αν υπάρχει η δυνατότητα για εναλλακτικές διαδρομές?

Θςλω να πάω κάπου από συγκεκριμένο δρόμο αλλά δεν μου βγάζει το sygic το δρόμο αυτό στην διαδρομή που επιλέγει

Το συγκεκριμένο δρόμο μου τον έβγαλε όμως το Google Maps και έτσι κατάλαβα ότι με βολεύει περισσότερο

Ευχαριστώ

Βγάζει αυτόματα το SYGIC τις εναλλακτικές.

Αν δεν εμφανίζει για κάποιο σημείο, τότε είναι από τις φορές που προτείνει μόνο μια διαδρομή.

Amazon Fire stick 4k max

Βγάζει αυτόματα το SYGIC τις εναλλακτικές.

Αν δεν εμφανίζει για κάποιο σημείο, τότε είναι από τις φορές που προτείνει μόνο μια διαδρομή.

Ναι, μόνο μια έβγαλε

Αλλά έβαλα σαν τελική αυτή που ηθελα και με βοήθησε να παω στον τελικό προορισμό

Καλησπέρα, μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει. Μπορεί εν κινητό οπως είναι το samsung galaxy j5 που δεν έχει πυξίδα να λειτουργήσει το sygic χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει. Μπορεί εν κινητό οπως είναι το samsung galaxy j5 που δεν έχει πυξίδα να λειτουργήσει το sygic χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ.

Απ' οσο ξερω κανενα προγραμα πλοηγησης δεν χρησιμοποιει την πυξιδα. Το gps το κατευθυνει.

Παντως , μετα απο εγκατασταση και του igo και χρηση του igo και του google maps σε πλοηγηση (ανοιξα τα δεδομενα στο κινητο βλεπετε) εχω να πω το εξης. Κατα τη γνωμη μου ( το τονιζω αυτο , δεν ειμαι ειδικος , ενας απλος χρηστης ειμαι) το πιο βολικο προγραμμα για πλοηγηση ειναι το here. Το igo εχει πολυ βαρυφορτωμενη οθονη κσι πολλες επιλογες που χανεσαι και το google maps στην πλοηγηση δεν λεει πολλα. Οταν εισαι σταματημενος το googlemaps ειναι κορυφαιο για να μαθεις οτι θες για τον τοπο γυρω σου και οτι αλλο θελεις. Αλλα οσο οδηγεις το here με τις πιο απλες και ευαναγνωστες οθονες του (ηθελα μονο και την ενδειξη του υψομετρο οταν οδηγω) και τον ταχυτατο επαπροσδιορισμο διαδρομης οταν δεν ακολουθεις τις οδηγιες του (κορυφαιο απο ολα ) αποτελει τελικα την καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου . Εννοειται οτι τα γουστα ειναι προσωπικα.

Παιδιά καλησπέρα. έχω ενα lg G2 .Χρησιμοποιώ για gps το sygic. Είμαι ρουταρισμενος αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Από εχθές δεν μπορώ να πιάσω σήμα με τπτ. Δεν πιστεύω οτι φταίει η εφρμογή γιατί το gps status δεν βρίσκει δορυφόρο με τπτ. Έχετε καμια ιδέα? Ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα. έχω ενα lg G2 .Χρησιμοποιώ για gps το sygic. Είμαι ρουταρισμενος αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Από εχθές δεν μπορώ να πιάσω σήμα με τπτ. Δεν πιστεύω οτι φταίει η εφρμογή γιατί το gps status δεν βρίσκει δορυφόρο με τπτ. Έχετε καμια ιδέα? Ευχαριστώ!

Έφαγε το κινητό κανένα δυνατό χτύπημα πρόσφατα;

Αν δεν πιάνει ούτε το gps status κάποιον δορυφόρο είναι σαν να τα έφτυσε η κεραία.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση