memostrikas Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Μακαρι να υπηρχε ενα automation script να τα κανει ολα αυτα.... Και πάλι κάποια πράγματα θα θέλανε να μπει χεράκι...! Απο την άλλη είναι πανεύκολη διαδικασία! Edited August 7, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδεια ποιος ειναι ο καλυτερος πλοηγος για android και αττικη. Εχω εντυπωσιαστη αρκετα με here maps και google maps αλλα περιμενω και αλλες γνωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδεια ποιος ειναι ο καλυτερος πλοηγος για android και αττικη. Εχω εντυπωσιαστη αρκετα με here maps και google maps αλλα περιμενω και αλλες γνωμες. Αφού είσαι ευχαριστημένος με αυτά μην ασχολείσαι με αλλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αφού είσαι ευχαριστημένος με αυτά μην ασχολείσαι με αλλά Σε ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω αυτο ελεγα μιας και ειμαι ευχαριστημενος με τους here maps και offline αλλα και με ιντερνετ με τους google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κι εγώ για Αττική δούλευα χρόνια με το Sygic αλλά μόλις δοκίμασα τους here, παράτησα το Sygic. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κι εγώ για Αττική δούλευα χρόνια με το Sygic αλλά μόλις δοκίμασα τους here, παράτησα το Sygic. Προφανώς δεν χρησιμοποιείς τις ενδείξεις για ραντάρ, βενζινάδικα, επικίνδυνες στροφές, εξόδους από εθνικη κλπ. Οπότε άδικα δούλευες το sygic αφού χρειάζεσαι ένα πολύ απλό πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Προφανώς δεν χρησιμοποιείς τις ενδείξεις για ραντάρ, βενζινάδικα, επικίνδυνες στροφές, εξόδους από εθνικη κλπ. Οπότε άδικα δούλευες το sygic αφού χρειάζεσαι ένα πολύ απλό πρόγραμμα πλοήγησης. Ραντάρ και βενζινάδικα όχι δε με ενδιαφέρουν, αλλά ούτε στο sygic δούλευαν σωστά, όπως και τα περισσότερα poi που ταν μη ενημερωμένα και εντελώς ελλειπή. Επίσης η αναζήτηση οδών ήταν προβληματική στο Sygic, πολλές οδούς ενώ τις είχε κανονικά στο χάρτη δεν τις έβγαζε στην αναζήτηση! επικίνδυνες στροφές δε ξέρω τι εννοείς αλλά εξόδους από εθνικές κανονικά έχει και το here, και βλέπω πως έχει και καλύτερη δημιουργία διαδρομής κι εναλλακτικών απ το Sygic. Υπόψιν πως το Sygic το χα αγορασμένο απ την εποχή του Symbian, ενώ χρησιμοποιούσα κι από τότε και το Nokia maps απ' το πρώιμο στάδιό του. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ραντάρ και βενζινάδικα όχι δε με ενδιαφέρουν, αλλά ούτε στο sygic δούλευαν σωστά, όπως και τα περισσότερα poi που ταν μη ενημερωμένα και εντελώς ελλειπή. Επίσης η αναζήτηση οδών ήταν προβληματική στο Sygic, πολλές οδούς ενώ τις είχε κανονικά στο χάρτη δεν τις έβγαζε στην αναζήτηση! επικίνδυνες στροφές δε ξέρω τι εννοείς αλλά εξόδους από εθνικές κανονικά έχει και το here, και βλέπω πως έχει και καλύτερη δημιουργία διαδρομής κι εναλλακτικών απ το Sygic. Υπόψιν πως το Sygic το χα αγορασμένο απ την εποχή του Symbian, ενώ χρησιμοποιούσα κι από τότε και το Nokia maps απ' το πρώιμο στάδιό του. Κοιτα προφανώς κάτι δεν δουλεύει Καλά στο κινητό σου. Όλοι παραδέχονται ότι το sygic είναι νούμερο 1 στις πωλήσεις Όχι λόγω των κορυφαίων δρομολογησεων, αλλά επειδή κάνει πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα: - 3D κτίρια με εξαιρετική απεικόνιση μέσα στις πόλεις - τεράστιο database με POI ,που σαφώς και δουλεύει σωστά - ενδείξεις για ραντάρ ταχύτητας σε όλες τις χώρες - βοήθεια στην οδήγηση με έξτρα πληροφορίες για επικίνδυνες στροφές με προτεινόμενη ταχύτητα και ενδείξεις για έξοδο από Εθνική οδό ή άλλες μεγάλες οδικές αρτηρίες. Και για να μην αναφέρουμε και τόσες άλλες έξτρα δυνατότητες που έχει με πληρωμή , όπως πλοήγηση το βράδυ με HUD ή εγγραφή video κατά την πλοήγηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κοιτα προφανώς κάτι δεν δουλεύει Καλά στο κινητό σου. Όλοι παραδέχονται ότι το sygic είναι νούμερο 1 στις πωλήσεις Όχι λόγω των κορυφαίων δρομολογησεων, αλλά επειδή κάνει πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα: - 3D κτίρια με εξαιρετική απεικόνιση μέσα στις πόλεις - τεράστιο database με POI ,που σαφώς και δουλεύει σωστά - ενδείξεις για ραντάρ ταχύτητας σε όλες τις χώρες - βοήθεια στην οδήγηση με έξτρα πληροφορίες για επικίνδυνες στροφές με προτεινόμενη ταχύτητα και ενδείξεις για έξοδο από Εθνική οδό ή άλλες μεγάλες οδικές αρτηρίες. Και για να μην αναφέρουμε και τόσες άλλες έξτρα δυνατότητες που έχει με πληρωμή , όπως πλοήγηση το βράδυ με HUD ή εγγραφή video κατά την πλοήγηση. Τόσες συσκευές έχω αλλάξει, δε μπορεί να χαν όλες πρόβλημα :p Σε αυτά που λες συμφωνώ απόλυτα, εκτός απ τα POI. Το Sygic έχει έλλειψη (πολύ μεγάλη κατά την εμπειρία μου) σε POIs στην ελλάδα. Δεν το λέω μόνο γω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6236024#post6236024 Τα έξτρα που χει πραγματικά δε μ ενδιαφέρουν καθώς όταν οδηγάω στηρίζομαι στα μάτια μου και τις πινακίδες, την εφαρμογή πλοήγησης τη θέλω αποκλειστικά για αναζήτηση (δρόμοι, pois κλπ) και καθοδήγηση στο προορισμό μου. Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό. Η αναζήτηση όμως δεν ειν υποκειμενική. Μόλις το κατέβασα καθαρά από περιέργεια να δω τη νέα έκδοση. Με κλειστό ίντερνετ απ' ό,τι είδα η αναζήτηση δεν λειτουργεί καν πλέον. Με ανοιχτό ίντερνετ δε δοκίμασα γιατί το σούταρα αμέσως. Απαράδεκτο για μια σοβαρή εφαρμογή πλοήγησης. Μάλιστα μόλις πάτησα έξοδος κόλλησε. Στο Here η αναζήτησή του λειτουργεί χωρίς ίντερνετ, άψογα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Είχα ισόβια άδεια χρήσης του sygic και την χάρισα σε φίλο και έχω τώρα το route 66! Για όσο καιρό ειχα το sygic (και απο την εποχή του sympian) στο android δεν διαπίστωσα ποτε κάτι σχετικά με pois αναζητήσεις κ.α! Το sygic εχει μόνο ενα σοβαρότατο ελάττωμα. Τις δρομολογήσεις. Ότι μα ότι όμως κι αν έψαξα να βρω, μου τα βρήκε κανονικότατα και πάντα offline. Τωρα δεν το έχω γιατί δεν μου αρέσει το ui του! Θα φέρω ενα παράδειγμα: οι περισσότεροι λένε και εκθείαζουν το IGO σαν το κορυφαιοτερο! Στο δικό μου κινητό lenovo s60-a & huawei g630 της γυναίκας μου, κολλάει απίστευτα και μου βγάζει την ψυχή! Για άλλους αρέσει ενα πρόγραμμα, και για άλλους όχι! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο, αλλά ούτε ότι είναι και το χειρότερο! Edited August 8, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εγώ τωρα το κατέβασα και χωρίς ιντερνετ εκανα αναζήτηση 2 οδούς καθώς και μια πόλη, και δε μου εμφάνιζε τίποτα, μονο να ψάξω σε κατι foursqare κλπ. Όταν το είχα και το δουλευα, θυμάμαι χωρίς ιντερνετ δε μου βρισκε πολλές οδούς, όπως και του σπιτιού μου, ενώ με ίντερνετ αργούσε πολύ αλλά τα έβρισκε, εκτός πάλι απ το δρόμο του σπιτιού μου, που όμως τον έδειχνε κανονικά στο χάρτη. Αν κάποιος ξέρει τι λάθος έκανα ας μου πει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εγώ τωρα το κατέβασα και χωρίς ιντερνετ εκανα αναζήτηση 2 οδούς καθώς και μια πόλη, και δε μου εμφάνιζε τίποτα, μονο να ψάξω σε κατι foursqare κλπ. Όταν το είχα και το δουλευα, θυμάμαι χωρίς ιντερνετ δε μου βρισκε πολλές οδούς, όπως και του σπιτιού μου, ενώ με ίντερνετ αργούσε πολύ αλλά τα έβρισκε, εκτός πάλι απ το δρόμο του σπιτιού μου, που όμως τον έδειχνε κανονικά στο χάρτη. Αν κάποιος ξέρει τι λάθος έκανα ας μου πει Για πες μου τις οδούς που έψαξες σε παρακαλώ! Το κατεβάζω τώρα κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Προφανώς δεν χρησιμοποιείς τις ενδείξεις για ραντάρ, βενζινάδικα, επικίνδυνες στροφές, εξόδους από εθνικη κλπ. Οπότε άδικα δούλευες το sygic αφού χρειάζεσαι ένα πολύ απλό πρόγραμμα πλοήγησης. Είναι αυτά που μου λοιπουν από το here. Αλλά το here μου άρεσε πραγματικά. Καλή δουλειά. Τα έχω και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 το here ρολαρει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο gps ,επισης δοκιμασαμε κατι με αναζητηση συντεταγμενες και εκανε δουλεια το here και το google maps, το igo που εχει φιλος δε τα καταφερε, δε ξερω ισως να μην ηξερε πως να το ψαξει ,απλα οσο και να προσπαθησε δεν εβγαλε ακρη, μαλλον κατι τετοιο θα ισχυει και για sygic-navigon,αν θελει καποιος που εχει καποιο απο αυτα ας δοκιμασει να μου φυγει και η απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Το here ειναι απλα το καλυτερο free offline gps app οσον αφορα τις δρομολογησεις. Γενικα, προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα gps app, μονο με το mls μπορω να το συγκρινω οσον αφορα ελλαδα. Τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερουοντα. Οποιος χρειαζεσαι να του πει το gps οτι εχει επικυνδινη στροφη, τοτε καλυτερα να βαλει καποιον αλλο να οδηγησει. Γενικα το gps θελω να του εχω εμπιστοσυνη να μου δειξει τη σωστη δρομολογηση οταν δεν γνωριζω τη διαδρομη. 10 χρονια που χρησιμοποιω gps, μονο το mls και το here εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μου. Edited August 8, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Για πες μου τις οδούς που έψαξες σε παρακαλώ! Το κατεβάζω τώρα κι εγώ! Καταρχάς δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση οποιαδήποτε οδό ή πόλη, χωρίς σύνδεση ίντερνετ, και πες μου αν σου εμφάνισε κάτι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καταρχάς δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση οποιαδήποτε οδό ή πόλη, χωρίς σύνδεση ίντερνετ, και πες μου αν σου εμφάνισε κάτι Το χρησιμοποιώ offline συνέχεια στο εξωτερικό όταν ταξιδεύω, οπότε προφανώς δεν ισχύει αυτό που λες. Εννοείται οτι δεν έχω δεδομένα στα ταξίδια μου και μου βρίσκει ο,τι ψάχνω από ξενοδοχεία,μνημεία,εστιατόρια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Το χρησιμοποιώ offline συνέχεια στο εξωτερικό όταν ταξιδεύω, οπότε προφανώς δεν ισχύει αυτό που λες. Εννοείται οτι δεν έχω δεδομένα στα ταξίδια μου και μου βρίσκει ο,τι ψάχνω από ξενοδοχεία,μνημεία,εστιατόρια. Την τελευταία έκδοση χρησιμοποιείς; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Καταρχάς δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση οποιαδήποτε οδό ή πόλη, χωρίς σύνδεση ίντερνετ, και πες μου αν σου εμφάνισε κάτι Εχθές όπως σου είπα κατέβασα την τελευταία έκδοση απο το μάρκετ και περίμενα να μου πεις τις οδούς που δεν σου βρίσκει!. Έκανα όμως και αυτό που λες και σου παραθέτω ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - WIFI τα αποτελέσματα: στα ριζια μένει ο ανηψιος μου, και νεα Αρτάκη τα ξαδέρφια μου! https://mega.nz/#!IgsQgTIJ!LWIjWurDIURf9g34S2gA1j2bKRVvqXWYvUDuftO3Rj4 Δεν μπορώ να τις ανεβάσω..., διότι είμαι με το κινητό, και τις ανεβασα στο link που έγραψα! Όλες οι αναζητήσεις που έκανα μου τις βρηκε το sygic κατευθείαν χωρίς το παραμικρό θεμα...! Εδώ σου παραθέτω και ενα βίντεο της όλης διαδικασίας...!https://mega.nz/#!FosxGIBC!cDxAx4FzJgHLAaLC_ypZ1-c9AqE1d3vOFjXj5dX2pJc Edited August 9, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εδώ σου παραθέτω και ενα βίντεο της όλης διαδικασίας...!https://mega.nz/#!FosxGIBC!cDxAx4FzJgHLAaLC_ypZ1-c9AqE1d3vOFjXj5dX2pJc Φίλε μου 2 ερωτήσεις off topic:D 1.Το πληκτρολόγιο που φαίνεται στο πρόγραμμα ποιο είναι; 2.Το auto sms έχει και ηχητική απάντηση ή μόνο με sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Φίλε μου 2 ερωτήσεις off topic:D 1.Το πληκτρολόγιο που φαίνεται στο πρόγραμμα ποιο είναι; 2.Το auto sms έχει και ηχητική απάντηση ή μόνο με sms; Το πληκτρολόγιο είναι το smart keyboard, και το autosms στέλνει μόνο sms, αλλά κάνει και άλλα πολλα και πρέπει να το δουλέψεις για να το καταλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το πληκτρολόγιο είναι το smart keyboard, και το autosms στέλνει μόνο sms, αλλά κάνει και άλλα πολλα και πρέπει να το δουλέψεις για να το καταλάβεις! Σε ευχαριστώ πολύ:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Την τελευταία έκδοση χρησιμοποιείς; Τελευταία έκδοση δεν ξέρω ποια εννοείς, γιατί βγάζει updates κάθε βδομάδα σχεδόν. Δεν έχει να κάνει όμως με τις εκδόσεις. Όπως βλέπεις και άλλοι συμφωνούν ότι οι αναζητήσεις του δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Τελευταία έκδοση δεν ξέρω ποια εννοείς, γιατί βγάζει updates κάθε βδομάδα σχεδόν. Δεν έχει να κάνει όμως με τις εκδόσεις. Όπως βλέπεις και άλλοι συμφωνούν ότι οι αναζητήσεις του δουλεύουν μια χαρά. Το βίντεο τα λέει όλα...! Εξάλλου τα νούμερα στο market μαρτυρούν αν αξίζει η όχι! Και αν του έφτιαχναν και τις δρομολογήσεις, τότε θα ηταν κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εδώ σου παραθέτω και ενα βίντεο της όλης διαδικασίας...!https://mega.nz/#!FosxGIBC!cDxAx4FzJgHLAaLC_ypZ1-c9AqE1d3vOFjXj5dX2pJc Δικό μου λάθος, έγραφα την οδό κατευθείαν στο πεδίο αναζήτησης από συνήθεια, τώρα συνειδητοποίησα πως πρέπει πρώτα να βάζω χώρα, μετά πόλη κλπ. Τώρα βρίσκει και την οδό μου. Υπάρχει τρόπος όμως να βάζεις πχ μια οδό και να σου βγάζει όλες τις εναλλακτικές σε διάφορες πόλεις; Επίσης αν θέλω να ψάξω ένα πάρκο πχ, πού θα πάω; Έχουν αλλάξει πολύ το interface απ τη τελευταια φορά που το δούλεψα και με μπερδεύει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts