Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμένα με πήγε από χωματόδρομο και μάλιστα που χωρούσε ένα αυτοκίνητο!!!! Βέβαια μπορεί να ήταν και λάθος του χάρτη για αυτό και δεν το ανέφερα παραπάνω.

Και σε μενα ενα αμαξι χωρουσε. :lol: Και απο την αλλη ηταν ο επαρχιακος δρομος! Και να πεις οτι ηταν πιο μικρη η χιλιομετρικη αποσταση απο τον χωματοδρομο να ελεγα παει στο καλο. Μα δεν ηταν ομως και απορουσα πως ηταν δυνατον να με βγαλει απο εκει.:wacko: Και αυτο ηταν ΕΝΑ απο τα παραδειγματα με τις κακες δρομολογησεις.

Ειχα καιρό να μπω στο νήμα , μπήκα έτσι από περιέργεια μιάς και έχω καταλήξει ποιά εφαρμογή με εξυπηρετεί (δεν έχει σημασία ποιά) , και κατέθεσα την

άποψή μου (πάντα προσωπική) γιά αυτά που διάβασα , χωρίς βέβαια να περιμένω ότι θα ξεκινήσει ένα νέο ατέρμονο αλισβερίσι με απόψεις κάποιες

θεμιτές , άλλες "ολίγον" δογματικές , αλλά έτσι πορεύεται το νήμα εδώ και 4 χρόνια .

Εκείνο βέβαια που δεν περίμενα είναι κάποιοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί , αλλά το παραβλέπω , αφού φαίνεται ότι δεν "κατέχω" τα περί πωλήσεων και

εμπορικών προϊόντων , και εμμένω στην άποψή μου ότι το "εμπορικό προϊόν δεν είναι και το καλύτερο" . Σπάνια κάποιο προϊόν γίνεται εμπορικό λόγω

της αποδεδειγμένης ποιότητάς του . Τις περισσότερες φορές " βαφτίζεται"(!) με διάφορα εμπορικά τερτίπια τύπου "παίρνετε άλλο ένα δώρο " ή "προσφορά" με χαμηλότερη τιμή γιά να πάρει μεγαλύτερο μέρος της πίτας , που μεταξύ μας το έχει υιοθετήσει η Sygic .

Τέτοιου είδους πολιτικές , δεν κάνουν ένα προϊόν εμπορικό , αλλά μιά φούσκα που εκμεταλεύεται την αφέλεια των καταναλωτών .

Προσωπικές μου απόψεις . Πάντα φιλικά .

@ rummer70 . Το κατέθεσες πριν από εμένα .

@ PANKAN . Δεν έχω ξανακούσει Dont Panic με χάρτες TomTom . Ισως σε μιά δεκαετία (υπερβολικό) να φτιάξουν οι υπόλοιποι χάρτες σαν της geointelligence , τουλάχιστον γιά Ελλάδα .

@ furiousdemitris . Συμφωνώ και επαυξάνω , με μόνη διαφορά θα λέω την άποψή μου γιά κάποια εφαρμογή χωρίς να το παίζω αντιπρόσωπος , αλλά ότι

πρόκειται γιά προσωπική μου άποψη με υποκειμενικά κριτήρια .

@ furiousdemitris . Συμφωνώ και επαυξάνω , με μόνη διαφορά θα λέω την άποψή μου γιά κάποια εφαρμογή χωρίς να το παίζω αντιπρόσωπος , αλλά ότι

Ο λόγος που είπα ότι είπα ήταν για να τονίσω απλά ότι δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι σε κάτι που σωστά λες είναι υποκειμενικό... Φυσικά και όλοι να λέμε την γνώμη μας ώστε να βγάζουν οι λοιποί τα σωστά συμπεράσματα...

GPS Pocket PC Team

Ειχα καιρό να μπω στο νήμα , μπήκα έτσι από περιέργεια μιάς και έχω καταλήξει ποιά εφαρμογή με εξυπηρετεί (δεν έχει σημασία ποιά) , και κατέθεσα την

άποψή μου (πάντα προσωπική) γιά αυτά που διάβασα , χωρίς βέβαια να περιμένω ότι θα ξεκινήσει ένα νέο ατέρμονο αλισβερίσι με απόψεις κάποιες

θεμιτές , άλλες "ολίγον" δογματικές , αλλά έτσι πορεύεται το νήμα εδώ και 4 χρόνια .

Εκείνο βέβαια που δεν περίμενα είναι κάποιοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί , αλλά το παραβλέπω , αφού φαίνεται ότι δεν "κατέχω" τα περί πωλήσεων και

εμπορικών προϊόντων , και εμμένω στην άποψή μου ότι το "εμπορικό προϊόν δεν είναι και το καλύτερο" . Σπάνια κάποιο προϊόν γίνεται εμπορικό λόγω

της αποδεδειγμένης ποιότητάς του . Τις περισσότερες φορές " βαφτίζεται"(!) με διάφορα εμπορικά τερτίπια τύπου "παίρνετε άλλο ένα δώρο " ή "προσφορά" με χαμηλότερη τιμή γιά να πάρει μεγαλύτερο μέρος της πίτας , που μεταξύ μας το έχει υιοθετήσει η Sygic .

Τέτοιου είδους πολιτικές , δεν κάνουν ένα προϊόν εμπορικό , αλλά μιά φούσκα που εκμεταλεύεται την αφέλεια των καταναλωτών .

Προσωπικές μου απόψεις . Πάντα φιλικά .

@ rummer70 . Το κατέθεσες πριν από εμένα .

@ PANKAN . Δεν έχω ξανακούσει Dont Panic με χάρτες TomTom . Ισως σε μιά δεκαετία (υπερβολικό) να φτιάξουν οι υπόλοιποι χάρτες σαν της geointelligence , τουλάχιστον γιά Ελλάδα .

Συμφωνω μαζι σου οτι ενα εμπορικο προιον δεν ειναι και το καλυτερο! Ομως οι τοσες χιλιαδες παγκοσμιως που αγορασαν το sygic πως χαρακτηριζονται με ποιο κριτηριο και γιατι? Δεν μπορει ολοι να ειναι αφελεις και ολοι να πεφτουν στην "παγιδα"! Αλλοι το περνουν διοτι δεν ξερουν, αλλοι λογο προσφορας, αλλοι καποιος τους το προτεινε και παει λεγοντας! Εγω σαν καταναλωτης δεν το βρισκω κακο και "υποπτο" το θεμα της πολιτικης των προσφορων που βγαζει κατα καιρους, διοτι ανταγωνισμος υπαρχει και ναι σε τετοιους καιρους (φτωχιας) που ζουμε καλο ειναι να βλεπουμε οι τιμες να πεφτουν... Εξ αλλου αυτη την πολιτικη του 1+1 δωρο την βλεπουμε καθημερινα στα σουπερ...!

Αν π.χ το Igo το οποιο θεωρειτε απο τα καλυτερα και το οποιο περιμενει πολυυυυυς κοσμος να αφιχθει στο play store, διατεθει προς πωληση στο play store θα γινει ενας χαμος απο download! Και οταν και αυτο φτασει ενα μεγαλο νουμερο απο κοσμο που το εχει παρει, τοτε τι θα ειπωθει? Μια φουσκα που εκμεταλευεται την αφελεια του κοσμου, η καλυτερα να λεγεται οτι ειναι κορυφη και γι αυτο πουλαει και τοτε εκει να δεις προσφορες και δωρα...! Εξ αλλου ολα αυτα περι λανσαρισματος ειναι θεματα marketing το οποιο στις μερες μας αυτο πουλαει το προιον! Το αν καποιοι δεν γνωριζουν και απλα το αγοραζουν με τα οποια μετεπειτα θεματα εχουν ειναι δικο τους προβλημα, και οχι της εκαστοτε εταιρειας (π.χ sygic)! Γι αυτο και υπαρχουν οι δοκιμαστικες μερες του καθε προιοντος! Ξεφευγοντας λοιπον κατα πολυ απο το (τα) μειονεκτηματα - πλεονεκτηματα του sygic και γενικοτερα της συζητησης περι GPS, εχουμε φτασει να ακουγεται σκουπιδι,φουσκα,μαπα,αχρηστο και αλλα κοσμιτικα επιθετα που το στολιζουν! Στην τελικη αν δεν σου αρεσει μην το παρεις! Πανω ομως απο ολα να μιλαμε οσο το δυνατο αντικειμενικοτερα μπορουμε και παντα στο πλαισιο της συζητησης και του κανονισμου του forum!

Παντα φιλικα Αγαμεμνωνας!!!

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και για να ξεφυγουμε λιγο... τι γνωμη εχετε για το tom tom που το εχουμε ξεχασει εδω μεσα?:)

Edited by memostrikas

Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική που υπάρχει στο να λέμε ότι κάποιος εκμεταλεύεται την αφέλεια του κόσμου, όταν αυτός δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το προιόν πριν το αγοράσεις.

Και μάλιστα να τα χώνουμε όταν μας κάνουν προσφορές-εκπτώσεις.

Αντί να πιέζουμε να κάνουν εκπτώσεις αυτοί που δεν κάνουν, τα χώνουμε σε αυτόν που κάνει.

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει καλύτερο.

Υπάρχει αυτό που βολεύει εμένα.

Εγώ πριν αγοράσω, διάβασα απόψεις και κατέληξα.

Το να προσπαθεί όμως κάποιος να με πείσει ότι για μένα καλύτερο δεν είναι αυτό που βολεύει εμένα, αλλά αυτό που βολεύει εκείνον, είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό.

Μόνο απόψεις μπορούμε να πούμε και να τονίσουμε πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα και όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει, να τα ζυγίσει στη δική του ζυγαριά.

Πείτε την άποψή σας, χωρίς να την επιβάλετε ως "σωστή".

Αξιώματα δεν υπάρχουν.

Παιδιά εγώ το copilot αγόρασα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είναι βέβαια σαν το navigon αλλά για περιστασιακή χρήση είναι μια χαρά.

Παιδιά εγώ το copilot αγόρασα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είναι βέβαια σαν το navigon αλλά για περιστασιακή χρήση είναι μια χαρά.

Για ποσο καιρο ειναι η άδεια χρήσης?

Είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο από το Navigon.

Ειδικά η εύκολη επιλογή προορισμού σε επαφή με διεύθυνση είναι όλα τα λεφτά.

Επίσης καλές δρομολογησεις και εναλλακτικά δρομολόγια.

Μετα από δοκιμή Sygic, Navigon, iGo, nDrive και Copilot διάλεξα το τελευταίο.

Παντως ειναι αρκετα καλο προγραμματακι.Δεν στερειτε τιποτα του ανταγωνισμου,αρκετα pois,δυνατοτητα απευθειας αναζητηση Poi απο google,καλοι χαρτες ,καλες δρομολογησεις..

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Παντως ειναι αρκετα καλο προγραμματακι.Δεν στερειτε τιποτα του ανταγωνισμου,αρκετα pois,δυνατοτητα απευθειας αναζητηση Poi απο google,καλοι χαρτες ,καλες δρομολογησεις..

Το ωραιο με αυτο ειναι οτι στα poi θα βρεις μεχρι και τα μαγαζακια της γειτονιάς

Το ωραιο με αυτο ειναι οτι στα poi θα βρεις μεχρι και τα μαγαζακια της γειτονιάς

Μου αρέσει πολύ το interface και είναι πιστεύω πλήρες. Από δρομολογίσεις καλό είναι όχι όμως σαν το navigon. Έχει και active traffic δωρεάν για ένα χρόνο.

Μου αρέσει πολύ το interface και είναι πιστεύω πλήρες. Από δρομολογίσεις καλό είναι όχι όμως σαν το navigon. Έχει και active traffic δωρεάν για ένα χρόνο.

Ναι ειναι οντως παρα πολυ καλο εκτος στις φωνητικές οδηγίες που ξεκιναει συνέχεια με το: αμεσως μετα και αμεσως μετα και συνεχεια το ιδιο!

Ναι ειναι οντως παρα πολυ καλο εκτος στις φωνητικές οδηγίες που ξεκιναει συνέχεια με το: αμεσως μετα και αμεσως μετα και συνεχεια το ιδιο!

Από φωνητικές οδηγίες κορυφή για εμένα είναι το navigon που έχει και δικιά του μηχανή tts. όλα τα άλλα που δοκίμασα svox loquento κλπ προσωπικά δεν μου αρέσανε καθόλου.

Από φωνητικές οδηγίες κορυφή για εμένα είναι το navigon που έχει και δικιά του μηχανή tts. όλα τα άλλα που δοκίμασα svox loquento κλπ προσωπικά δεν μου αρέσανε καθόλου.

Πράγματι το navigon έχει πολύ καλό δικό του TTS (που δεν είναι βέβαια καλύτερο απο το ΕΧ της Nuance) αλλά έχει τον παράλογο περιορισμό οτι επιλέγει μόνο του τη γλώσσα που έχεις στο android. Έτσι εγώ που προτιμώ να το έχω στα αγγλικά (γιατί οι μεταφράσεις είναι συνήθως περίεργες) δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Και είναι το μόνο πρόγραμμα που έχει αυτόν τον περιορισμό. Μια λύση θα ήταν αλλαγή γλώσσας κάθε φορά με το tasker, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.

Edit: Απο οτι βλέπω της Nuance είναι και το TTS του Navigon.

Edited by aiolos

Στο εξωτερικό (Αμερική/Washington και δυτική Ευρώπη που το δοκίμασα) οι δρομολογήσεις του sygic είναι πολύ καλές, και αν προσθέσει κανείς και τα ωραία γραφικά είναι μια ωραία επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ρίξει διάβασμα (igo). Για το λόγο αυτό οι πωλήσεις του είναι στα ύψη. Για την Ελλάδα, οι δρομολογήσεις είναι για πέταμα. Αν καποιος αγοράζει ή λέει πως είναι καλό για την Ελλάδα κρίνοντας μόνο από τις πωλήσεις, καλα να πάθει... Έτσι απλά.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Στο εξωτερικό (Αμερική/Washington και δυτική Ευρώπη που το δοκίμασα) οι δρομολογήσεις του sygic είναι πολύ καλές, και αν προσθέσει κανείς και τα ωραία γραφικά είναι μια ωραία επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να ρίξει διάβασμα (igo). Για το λόγο αυτό οι πωλήσεις του είναι στα ύψη. Για την Ελλάδα, οι δρομολογήσεις είναι για πέταμα. Αν καποιος αγοράζει ή λέει πως είναι καλό για την Ελλάδα κρίνοντας μόνο από τις πωλήσεις, καλα να πάθει... Έτσι απλά.

Σωστό σε βρίσκω......διαφωνώ μόνο οτι το iGO θελε διάβασμα, όπως όλα τα προγράμματα θέλει και αυτό διατριβή:lol: το ότι έχει μεγάλη παραμετροποίηση, προς όφελος μας εκεί ναι θέλει, αν βέβαια θέλεις να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα....;) To iGO για μένα βγάζει της καλύτερες διαδρομές, και φυσικά παίρνει 5 χάρτες της προτίμηση μας.

Η ταπεινή μου μου γνώμη μιας που απο το 2006 ασχολούμαι με τα προγράμματα GPS (πρώτη αγάπη destinator) τότε που οι χάρτες στην Ελλάδα είχαν μόνο της Εθνικές οδούς...!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

...Τωρα οσο αναφορα περί αντικειμενικής κρητικής που λες ο καθένας μας εχει την δικη του αποψη και αυτην υπερασπίζεται! Ακομα και η δΙκη σου φαίνεται υποκειμενική οταν θεωρείς το εν λογο GPS για τα σκουπιδια! Δηλαδή με πανω απο 1000000 + ληψεις παγκοσμίως! Δηλαδη ολοι πιαστηκαν χαζοί που το εχουν?

Εδώ θα διαφωνήσω ριζικά μαζί σου. Ασφαλώς και υπάρχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια για την αξιολόγηση των διαφόρων προγραμμάτων πλοήγησης . Και πρώτα απ' όλα η σωστή επιλογή διαδρομής. Ένα πρόγραμμα που σε πάει στη Πάτρα μέσω Λαμίας, είναι αντικειμενικά άχρηστο. Το ίδιο αν δεν σου βρίσκει τις διευθύνσεις που ψάχνεις. Το ίδιο αν κυκλοφορείς στην Αθήνα με την Αττική οδό και δεν έχει αποφυγή διοδίων. Όλα αυτά που ανέφερα είναι σαφέστατα αντικειμενικά και διόλου υποκειμενικά κριτήρια αξιολόγησης. Και αν ένα πρόγραμμα δεν τα καταφέρνει σ' αυτά τότε θα πρέπει να το αποφεύγουμε και να αποτρέπουμε και άλλους από την αγορά του. Φυσικά και τα υποκειμενικά κριτήρια, τα γούστα του καθενός, υπάρχουν κι αυτά (πχ η φωνή του ...εκφωνητή). Αλλά όπως είπα, τα θεωρώ τεταρτεύοντα όσον αφορά τη συνολική αξιολόγηση και την επιλογή ενός προγράμματος πλοήγησης.

Και αν παρακολουθουσες καλα... θα εβλεπες οτι πριν μερικες σελίδες και πολλες σελίδες γινόταν λόγος για το route66!

...Επίσης αντι να κρίνεις και να καυτηριάζεις, καλο θα ηταν να συμμετέχεις και εσυ σε αφην την σκουπιδολογια, και να μας δώσεις τα φωτα σου και τις γνωσεις σου εστω και με αντιπαράθεση (οχι τετοιου ειδους)!:)

Αν πας προς τα πίσω, θα δεις ότι τη κουβέντα για το Route 66 την ξεκίνησα εγώ. Θα δεις επίσης κάποια μηνύματά μου που θα σου δώσουν να καταλάβεις τι εννοώ όταν μιλάω για αντικειμενική παρουσίαση ενός προγράμματος. Και αναφέρομαι σε αρκετά. Πάντα με επιχειρήματα που κανείς δεν μπορεί να τα πει υποκειμενικά.

Εσυ τι πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείς? Και με τι κριτήριο εκανες την αντικειμενική επιλογή σου?
Χρησιμοποιώ το Navigo και το Be on Road που είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα. Κανένα από τα δύο δεν είναι τέλειο αλλά είναι κλάσεις καλύτερα από άλλα πολυδιαφημισμένα. Μακάρι να είχε το Route 66 σωστή αποφυγή διοδίων και τότε θα πήγαινα σε αυτό γιατί έχει πολύ καλή δρομολόγηση. Χωρίς τα διόδια όμως απορρίπτεται χωρίς συζήτηση.

Τα κριτήριά μου όπως έχω πει πολλές φορές, είναι η καλούτσικη (όχι τέλεια) επιλογή διαδρομής (ών) που κάνουν, και η ικανοποιητική δυνατότητα offline εύρεσης διευθύνσεων. Ειδικά το Be on Road που είναι και τζάμπα, με κάνει να απορώ γιατί να πληρώνουμε σαν βλάκες, αφού με ένα μικρό συμβιβασμό στην εύρεση διευθύνσεων, μας κάνει καλύτερη πλοήγηση από άλλα πολυδιαφημισμένα.

Εδώ θα διαφωνήσω ριζικά μαζί σου. Ασφαλώς και υπάρχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια για την αξιολόγηση των διαφόρων προγραμμάτων πλοήγησης . Και πρώτα απ' όλα η σωστή επιλογή διαδρομής. Ένα πρόγραμμα που σε πάει στη Πάτρα μέσω Λαμίας, είναι αντικειμενικά άχρηστο. Το ίδιο αν δεν σου βρίσκει τις διευθύνσεις που ψάχνεις. Το ίδιο αν κυκλοφορείς στην Αθήνα με την Αττική οδό και δεν έχει αποφυγή διοδίων. Όλα αυτά που ανέφερα είναι σαφέστατα αντικειμενικά και διόλου υποκειμενικά κριτήρια αξιολόγησης. Και αν ένα πρόγραμμα δεν τα καταφέρνει σ' αυτά τότε θα πρέπει να το αποφεύγουμε και να αποτρέπουμε και άλλους από την αγορά του. Φυσικά και τα υποκειμενικά κριτήρια, τα γούστα του καθενός, υπάρχουν κι αυτά (πχ η φωνή του ...εκφωνητή). Αλλά όπως είπα, τα θεωρώ τεταρτεύοντα όσον αφορά τη συνολική αξιολόγηση και την επιλογή ενός προγράμμ

Αν πας προς τα πίσω, θα δεις ότι τη κουβέντα για το Route 66 την ξεκίνησα εγώ. Θα δεις επίσης κάποια μηνύματά μου που θα σου δώσουν να καταλάβεις τι εννοώ όταν μιλάω για αντικειμενική παρουσίαση ενός προγράμματος. Και αναφέρομαι σε αρκετά. Πάντα με επιχειρήματα που κανείς δεν μπορεί να τα πει υποκειμενικά.

Χρησιμοποιώ το Navigo και το Be on Road που είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα. Κανένα από τα δύο δεν είναι τέλειο αλλά είναι κλάσεις καλύτερα από άλλα πολυδιαφημισμένα. Μακάρι να είχε το Route 66 σωστή αποφυγή διοδίων και τότε θα πήγαινα σε αυτό γιατί έχει πολύ καλή δρομολόγηση. Χωρίς τα διόδια όμως απορρίπτεται χωρίς συζήτηση.

Τα κριτήριά μου όπως έχω πει πολλές φορές, είναι η καλούτσικη (όχι τέλεια) επιλογή διαδρομής (ών) που κάνουν, και η ικανοποιητική δυνατότητα offline εύρεσης διευθύνσεων. Ειδικά το Be on Road που είναι και τζάμπα, με κάνει να απορώ γιατί να πληρώνουμε σαν βλάκες, αφού με ένα μικρό συμβιβασμό στην εύρεση διευθύνσεων, μας κάνει καλύτερη πλοήγηση από άλλα πολυδιαφημισμένα.

Το θεμα των διοδίων στην τελευταία έκδοση δεν υπαρχει ποια στο route66!

Παω καλαμο αττικής 4 φορες το μηνα, και πλέον με την συντομη διαδρομη διοδια τελος!

Edited by memostrikas

Παω καλαμο αττικής 4 φορες το μηνα, και πλέον με την συντομη διαδρομη διοδια τελος!

τελικα πλην των sygic και primo που ειναι τα πιο γνωστα απο τα πιο "μικρα" το route66 ειναι αυτο με τις καλυτερες δρομολογησεις?

Έχω το galaxy S4 και προγράμματα πλοήγησης το sygic και navigon. Υπάρχει τρόπος να περάσω διαδρομή που έχω φτιάξει στο google maps?

Το τηλέφωνο είναι μαμά και όχι root.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Μα αν δεν κάνω λάθος οι δρομολογησεις δεν έχουν να κάνουν με τον χάρτη ....

Πως μπορεί να συμβαίνει αυτο ;

Μήπως ,απλά εκεί δεν καταλάβαινες το λάθος ( δεν ήξερες καλα τους δρόμους ) ;

Δεν γνωρίζω κατά πόσο παίζουν ρόλο οι χάρτες ή όχι, αυτό που λες ακούγεται λογικο πάντως. Οι συγκρίσεις έγιναν με συγγενείς μου που μένουν μονιμα Αμερική ή με γνωστούς μου δρόμους (λόγο δουλειάς) στην Ευρώπη. Οπότε τα λάθη θα φαίνονταν αμεσως. Και σε αντίστοιχα φόρουμ δεν έχουν γράψει κάτι αρνητικό για δρομολογησεις, ενώ οι χάλια δρομολογησεις στην Ελλάδα είναι σίγουρο.

Επίσης, πριν από λίγους μήνες, Τουρκία, περιοχή Sivas, το sygic ήταν εξαιρετικό και άφησε μακακα ακόμα και τον Τούρκο συνοδό μας που ήξερε τους δρόμους. Μετά απο κουβέντα όμως που είχαμε σχετικά, είπε πως για μεγάλες πόλεις, όπως Κωνσταντινούπολη, είναι χάλια μαύρα... οι δρομολογησεις παντα

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

ρε παιδιά τι λέτε για καλές δρομολογησεις του route 66? Αθήνα-Ερέτρια δεν βγάζει καν να περάσεις με φέρρυ από Ωρωπό! [ATTACH]49431[/ATTACH]

ρε παιδιά τι λέτε για καλές δρομολογησεις του route 66? Αθήνα-Ερέτρια δεν βγάζει καν να περάσεις με φέρρυ από Ωρωπό! [ATTACH]49431[/ATTACH]

Εαν έχεις διαλεξει να σου αποφεύγει τα φερυ... λογικο ειναι!

Κοιτα εδω να δεις χωρίς αποφυγή...

Πολύ ευχάριστο αυτό. Γίνεται έτσι το Route 66 η πιο λογική επιλογή για πρόγραμμα πλοήγησης στην Ελλάδα. Αρκεί να συνεχίσει να έχει τις πολύ καλές δρομολογήσεις που έχει τώρα. Οι οποίες είναι οι καλύτερες δρομολογήσεις που έχω βρει εγώ μέχρι σήμερα. Και με εύχρηστη πολλαπλή επιλογή μάλιστα.

Μόνο μια παρατήρηση που είναι λίγο στον αέρα, μιας και δεν έχω την ταμπλέτα μέχρι αύριο για να το τσεκάρω.

Στο Route 66 η αποφυγή διοδίων ήταν κεντρική επιλογή της εφαρμογής και φαντάζομαι έτσι συνεχίζει να είναι. Πολύ άβολο αυτό. Θα προτιμούσα να είναι επιλογή συγκεκριμένης διαδρομής μιας και 9 φορές στις 10 η αποφυγή διοδίων είναι ανεπιθύμητη. Σε αναγκάζει λοιπόν αν θες να πας κάπου που μεσολαβεί δρόμος με διόδια, να πηγαίνεις και να αλλάζεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Οπότε μετά το τέλος της διαδρομής θα πρέπει κανείς να θυμηθεί να μπει και να τις ξαναλλάξει. Αλλιώς θα τον στέλνει πάντα από διαδρομές χωρίς διόδια. Όπως είπα, πάρα πολύ άβολο. Πάντως όχι αξεπέραστο.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση