SERS1612 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ψάξτο λίγο θα το βρεις. Δεν θυμάμαι καθόλου αν έχει δικό του πληκτρολόγιο (μάλλον) ή χρησιμοποιεί του android. Και δεν μπορώ να το δω, γιατί μου έχει κατασχέσει την ταμπλέτα η κόρη και είναι στο χωριό :O. Δικό του έχει .Ε άμα στο χει κατασχέσει η κόρη τότε πάσο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το Route 66. Έχω κάνει τις τελευταίες μέρες μια εκτεταμένη δοκιμή πολλών* προγραμμάτων πλοήγησης και βρίσκω ότι το Route 66 είναι το καλύτερο από όλα. Μιλάω πάντα για offline πλοήγηση. Αν και επέλεξα το Sygic στην πρόσφατη προσφορά δεν έχω παρα να συμφωνήσω με τον PANKAN στο μεγαλύτερο μέρος. Θεωρώ πως το Route 66 έχει την καλύτερη δρομολόγηση από όλα τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει το τελευταίο διάστημα και μια εξαιρετική φωνητική καθοδήγηση. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αθήνα με πήγε επιλέγοντας τις καλύτερες διαδρομές και όπως μου τις είχαν περιγράψει γνωστοί και φίλοι. Όμως επειδή ήθελα να βάλω custom pois (κυρίως κάμερες ταχύτητας) επέλεξα το Sygic. Tο Route 66 δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και η βάση δεδομένων του με κάμερες στην Ελλάδα περιορίζεται σε αυτές που υπάρχουν μόνιμα σε μεγάλες οδούς πχ Αττική οδό. Αν κάποιος αδιαφορεί για αυτό το χαρακτηριστικό τότε του προτείνω να το δοκιμάσει ως πρόγραμμα. Οι 30 μέρες είναι αρκετές για δοκιμή ώστε κάποιος να μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης σε ερωτήματά του μου ως προς την ανανέωση και την έκδοση των χαρτών πήρα τις παρακάτω απαντήσεις. Να σημείωσω πως το support ήταν πολύ γρήγορο και αναλυτικο. Please find below our answers to your questions: 1. We would like to inform you ROUTE 66 Navigate 6 allows you to download any country map for offline use (use without an internet connection). You can browse any downloaded map, search, plan a route and even navigate without an internet connection. The map updates are free of charge. Whenever a map update becomes available, you will receive a notification, with the condition of having an Internet connection available on your phone. We can guarantee that online maps, map downloads, satellite imagery, voice downloads, color scheme downloads and car model downloads will be supported for 2 years from the date of purchase and we confirm that after two years from the purchase of the perpetual license you will not have to pay for new maps. Already downloaded maps will be available for the duration of your license, as your license is attached to the email account used when purchasing the license. 2. Unfortunately there is no section in the application where you can see the last map version. Our last release is from 2013 Q3 and a new update with the latest version of maps from TomTom will become available shortly. 3. ROUTE 66 releases at least two map updates a year, depending on the release schedule of our map provider. Whenever we receive new map data from TomTom, we make it available in our app through a new release of maps. Edited July 13, 2014 by newlynx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Επίσης σε ερωτήματά του μου ως προς την ανανέωση και την έκδοση των χαρτών πήρα τις παρακάτω απαντήσεις. Να σημείωσω πως το support ήταν πολύ γρήγορο και αναλυτικο. Σε σένα ήταν γρήγοροι, εμένα όμως με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει το στόμα. Θα τους πήξω στα μέηλ. Σχετικά με τους χάρτες που γράφεις, κάπου διάβασα ότι το Route66 χρησιμοποιεί χάρτες tomtom. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ούτε έχω δοκιμάσει κάποια tomtom εφαρμογή ώστε να δω αν η επιτυχία του route66 οφείλεται στους χάρτες ή στην ίδια την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε αντίθεση με τις διθυραμβικές κριτικές που ειπώθηκαν πιο πάνω για το Route66 σχετικά με τον ενδεδειγμένο υπολογισμό διαδρομής που κάνει, να καταθέσω κι εγώ με την σειρά μου μια εκ διαμέτρου αρνητική εντύπωση στο εν λόγω θέμα κατεβάζοντας την δοκιμαστική -αλλά θεωρώ πλήρης- έκδοση. Σε χθεσινό μου ταξίδι από Ωρωπό προς Καματερό, ενώ είχα διαλέξει Ταχύτατη διαδρομή με Αποφυγή Διοδίων, αυτό με πήγε τόσο από τα διόδια των Αφιδνών όσο και από τα διόδια της Αττικής Οδού στον Κόμβο Μεταμόρφωσης. Μην μπαίνοντας στην Αττική Οδό αυτό ήθελε να με πάει από την Γέφυρα της Αύρας (οδός Βρυούλων στην Ν. Φιλαδέλφεια) 2χλμ. πιο κάτω ενώ θα έπρεπε να με πάει δεξιά στην διασταύρωση της Renault. Στρίβωντας εκεί και φτάνοντας στην Σοφούλη, αυτό επέμενε να με πάει πίσω για να με βγάλει ξανά Εθνική Οδό!!! Παίρνοντας τον παράπλευρο δρόμο στο ποτάμι, οδός Λ. Κατσώνη, αυτό ήθελε να με πάει τέρμα κάτω στην γέφυρα Χαλκηδόνας 1,5χλμ. πιο κάτω ενώ θα μπορούσε να στρίψω στα 400μέτρα στην Ευβοίας!!! Τέσπα, συγγνώμη αν κούρασα με λεπτομέρειες μερικούς αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να ενθουσιάστηκαν διαβάζοντας τις εξαιρετικές κριτικές του φίλου PANKAN παραπάνω. Επίσης στην εμφάνιση του χάρτη δεν εμφανίζεται η ονομασία του δρόμου που βρισκόμαστε εκείνη την στιγμή παρά μόνο όταν επιλέξεις το Follow me με το αυτοκινητάκι. Δεν υπήρχε ειδοποίηση για διόδια μπροστά μας ή για Κάμερες στον δρόμο. Οι ηχητικές οδηγίες για κατεύθυνση ήταν αναλυτικές και πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αυτό με τα διόδια ισχύει. Του βάζεις αποφυγή διοδίων και εκείνο σε πάει από διόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δες για το 2D-3D. Το βρήκα από εδώ. Πρόσεξες ότι όταν του βάλεις μια διαδρομή (ιδίως μακρινή) σου δίνει εναλλακτικές επιλογές που μπορείς να τις κοιτάς όση ώρα θες μέχρι να αποφασίσεις; Από τα υπόλοιπα που δοκίμασα, μόνο το navigon σου βγάζει κάποιες εναλλακτικές αλλά και αυτό εντελώς ηλιθίως, αν δεν επιλέξεις ποιά θέλεις μέσα σε 40" ξεκινάει την πλοήγηση στη πρώτη που μπορεί να είναι και η χειρότερη. Δοκίμασέ το offline στην αναζήτηση μικρών χωριών. Το δοκίμασα ψάχνοντας τη Στράνωμα και τον Άνω Κάμπο (5-10 σπίτια) στην ορεινή Ναυπακτία. Δεν τα βρίσκουν όλα τα προγράμματα. Το δοκίμασα σε μια διαδρομή από το Παλαιό Φάληρο στη Δάφνη που με πήγε ακριβώς όπως πάνε αυτοί που ξέρουν και τις δύο γειτονιές (από Μπακνανά) και όχι από τους φαινομενικά μεγαλύτερους Εχω μια λοξα με τα προγραμματα πλοηγησης, igo, sygic, navigon, dont panic, tomtom και τελευταια το route66 εγκατεστημενα στο νοτε 2. Καθενα εχει τα συν και τα πλην του, δεν ειμαι τοσο πορωμενος για να μου τρωνε τη μιση μνημη μονο gps προγραμματα. Μ αρεσει λοιπον να βρισκω καποιον το ιδιο ή και περισσοτερο πορωμενο με μενα στο θεμα, γι αυτο 2-3 παρατηρησεις. 1. Τα Στρανωμα, Ανω Καμπος και αλλα μικρα χωριουδακια δικης μου εμπειριας τα εχουν και τα 6 προγραμματα. 2. Εκτος απο το r66, και τα sygic, navigon εχουν πολλαπλες διαδρομες να επιλεξεις 3. Η δρομολογηση οντως διαφερει πολυ απο προγραμμα σε προγραμμα, με τις καλυτερες να ειναι αυτες των r66 και dont panic. 4. Ισως η μιση αξια ενος προγραμματος ειναι η καταναλωση μπαταριας, ειδικα αν οδηγεις σε μεγαλη διαδρομη. Εγω κανω το κολπο να κλεινω την ενεργοβορα οθονη και βασιζομαι στις φωνητικες οδηγιες. Εδω το dont panic ειναι το καλυτερο. Ενω το r66 σταματα αυτοματα μολις κλεισω την οθονη και παροτι το εψαξα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με κλειστη οθονη. Εννοειται ευπροσδεκτη οποιαδηποτε λυση εχει να προτεινει καποιος, κανεις δεν τα ξερει ολα. 5.POI. Ενα ακομη πολυ σημαντικο. Ηθελα να παω στο νεκροταφειο καλλιθεας αττικης. Μονο στα igo και r66 υπαρχει, κι αυτο γιατι γεωγραφικα βρισκεται στο δημο αγιου δημητριου!! Ξερω οτι μπορω να προσθεσω οποια poi θελω χειροκινητα αλλα δεν ειμαι τοσο πορωμενος. Η καλυτερη λυση σ' αυτο το θεμα βεβαια ειναι ενα θαυματουργο προγραμματακι που λεγεται maps to sygic. Απλα βρισκεις οποιοδηποτε poi θελεις στο google maps και αυτο μεταφερει τις συντεταγμενες του στο sygic (αλλα μονο στο sygic δυστυχως) το οποιο αναλαμβανει την πλοηγηση γλιτωνοντας μπαταρια και data plan. Το μονο μειον ειναι οτι το sygic εχει τις χειροτερες δρομολογησεις και λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Πχ σου βγαζει 3 εναλλακτικες διαδρομες για ενα προορισμο αλλα και οι 3 ειναι απο γυρω γυρω στις περισσοτερες περιπτωσεις. Γι αυτο εχω 6 προγραμματα ταυτοχρονα... Ενω ομως μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα κατα 90% το dont panic, το r66 αρχιζει και με κερδιζει. Αν βρεθει λυση και με την πλοηγηση στο παρασκηνιο ακομη καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Στο sygic υπαρχει επιλογη για αποφυγη διοδιων; Αν ναι, μου λετε που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Στο sygic υπαρχει επιλογη για αποφυγη διοδιων; Αν ναι, μου λετε που; Αν δημιουργήσεις την διαδρομή που θέλεις και πας στο Ρυθμίσεις Διαδρομής, θα δεις γράφει Αποφυγή και υπάρχει μια μπάρα με όσα μπορείς να αποφύγεις (διόδια κτλ κτλ). Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δηλαδη μονο με διαδρομη μπορει να γινει αποφυγη; Αν δωσω μια διευθυνση για πλοηγηση, δεν μπορω εμβολιμα καπου να δηλωσω και για την αποφυγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δηλαδη μονο με διαδρομη μπορει να γινει αποφυγη; Αν δωσω μια διευθυνση για πλοηγηση, δεν μπορω εμβολιμα καπου να δηλωσω και για την αποφυγη; Επειδή το χάσαμε ... Όταν δίνεις διεύθυνση για πλοήγηση δεν δημιουργεί διαδρομή; η εννοείς κάτι άλλο; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Επειδή το χάσαμε ... Όταν δίνεις διεύθυνση για πλοήγηση δεν δημιουργεί διαδρομή; η εννοείς κάτι άλλο; Ειλικρινα δεν εχω προσεξει αν το 'θεωρει' διαδρομή. Κανει κατι υπολογισμους λιγα δευτερολεπτα, και μετα πατας πλοηγηση και σε παει. Στο παρελθον ομως θυμαμαι είχα δημιουργήσει 'διαδρομή'-διαδρομη, δηλαδη εξ'επι τουτου, διαδρομη την οποια αποθηκευσα, χωρις να κανω πλοηγηση. Και γι αυτο λεω, ισως λαθεμενα, οτι αλλο διαδρομη, αλλο πλοηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δηλαδη μονο με διαδρομη μπορει να γινει αποφυγη; Αν δωσω μια διευθυνση για πλοηγηση, δεν μπορω εμβολιμα καπου να δηλωσω και για την αποφυγη; Το ίδιο πράγμα είναι. Δημιουργείς διαδρομή έτσι. Και μετά αν πας στις ρυθμίσεις της διαδρομής μπορείς να επιλέξεις ή όχι διόδια, αυτοκινητοδρομο κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Kατεβασα το ιgo promo αλλα μεσα στο φακελο ειναι ενα αρχειο μονο igo promo.iso και δεν μπορω να κανω εγκατασταση..Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα! έχω ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7" με GPS και ειχε αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navitel&hl=el το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ περισσοτερο απο το sygic που δουλευω στο κινητο μου. Τωρα ελειξε μετα απο ενα μηνα και κανει 18,50 ευρω. Αν το παρω μπορω να το εγκαταστησω και στο κινητό? ή πρέπει να ξαναπληρωσω αυτο το ποσο για να το βαλω και εκει? δεν ειδα να το αναφερει καπου. Αλλα προγραμματα που εχω αγορασει παντως τα ξανακανω εγκατασταση οσες φορες και οπου θελω αλλα πρωτη φορα θελω να παρω ποιο ακριβο γιαυτο και ρωταω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Kατεβασα το ιgo promo αλλα μεσα στο φακελο ειναι ενα αρχειο μονο igo promo.iso και δεν μπορω να κανω εγκατασταση..Τι πρεπει να κανω? Iso είναι για Windows. Σίγουρα βρήκες για android? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα! έχω ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7" με GPS και ειχε αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navitel&hl=el το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ περισσοτερο απο το sygic που δουλευω στο κινητο μου. Τωρα ελειξε μετα απο ενα μηνα και κανει 18,50 ευρω. Αν το παρω μπορω να το εγκαταστησω και στο κινητό? ή πρέπει να ξαναπληρωσω αυτο το ποσο για να το βαλω και εκει? δεν ειδα να το αναφερει καπου. Αλλα προγραμματα που εχω αγορασει παντως τα ξανακανω εγκατασταση οσες φορες και οπου θελω αλλα πρωτη φορα θελω να παρω ποιο ακριβο γιαυτο και ρωταω...:) Η αγορά που κάνει ο καθένας μας από το play, συνδέεται με έναν λογαριασμό ...Αυτό που έχεις στο ταμπλετοτηλέφωνο δεν πρόκειτα να επηρεάσει την αγορά που θα κάνεις στο τηλέφωνο. Εκτός αν θέλεις να βάλεις το αγορασμένο και στα 2 , το οποίο νομίζω δεν γίνεται (είτε στο ένα νομίζω είτε στο άλλο). Το συγκεκριμένο προγραμματάκι είναι πάρα πολύ ωραίο όντως. Μιας και το χρησιμοποιείς και επειδή μας άρεσε φτιάξαμε με τα παιδιά στο gpspocketpc 2 πραγματάκια : α.φωνητικές οδηγίες http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=229&t=9366 και β.διορθωμένο αρχείο γλώσσας (αρκεί το κινητό να είναι rooted) http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=229&t=9368 Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ευχαριστώ. Πολυ ωραια! κοιτα ολα τα αλλα προγραμματα που αγορασα πχ link2sd plus, nova launcher και αλλα, σε ολες τις συσκευες μου με android (2 κινητα και 2 ταμπλετς) τα εβαλα κανονικα τα αγορασμενα παντα...το προγραμμα αυτο το gps συμπεριφερεται διαφορετικα γιαυτο ρωταω. εγω νομιζω αμα αγοραζουμε μια εφαρμογη οπως γινεται και στις αλλες αλλωστε τις βαζουμε σε ολες τις συσκευες μας καθως συνδεονται με τον ιδιο λογαριασμο στο play, εκτος αν εχουμε πολλους και μπαινουμε αλλιως στις αλλες συσκευες οποτε τοτε φυσικα θες να ξαναπληρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε αντίθεση με τις διθυραμβικές κριτικές που ειπώθηκαν πιο πάνω για το Route66 σχετικά με τον ενδεδειγμένο υπολογισμό διαδρομής που κάνει, να καταθέσω κι εγώ με την σειρά μου μια εκ διαμέτρου αρνητική εντύπωση στο εν λόγω θέμα κατεβάζοντας την δοκιμαστική -αλλά θεωρώ πλήρης- έκδοση. Σε χθεσινό μου ταξίδι από Ωρωπό προς Καματερό, ενώ είχα διαλέξει Ταχύτατη διαδρομή με Αποφυγή Διοδίων, αυτό με πήγε τόσο από τα διόδια των Αφιδνών όσο και από τα διόδια της Αττικής Οδού στον Κόμβο Μεταμόρφωσης. Μην μπαίνοντας στην Αττική Οδό αυτό ήθελε να με πάει από την Γέφυρα της Αύρας (οδός Βρυούλων στην Ν. Φιλαδέλφεια) 2χλμ. πιο κάτω ενώ θα έπρεπε να με πάει δεξιά στην διασταύρωση της Renault. Στρίβωντας εκεί και φτάνοντας στην Σοφούλη, αυτό επέμενε να με πάει πίσω για να με βγάλει ξανά Εθνική Οδό!!! Παίρνοντας τον παράπλευρο δρόμο στο ποτάμι, οδός Λ. Κατσώνη, αυτό ήθελε να με πάει τέρμα κάτω στην γέφυρα Χαλκηδόνας 1,5χλμ. πιο κάτω ενώ θα μπορούσε να στρίψω στα 400μέτρα στην Ευβοίας!!! Τέσπα, συγγνώμη αν κούρασα με λεπτομέρειες μερικούς αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να ενθουσιάστηκαν διαβάζοντας τις εξαιρετικές κριτικές του φίλου PANKAN παραπάνω. Επίσης στην εμφάνιση του χάρτη δεν εμφανίζεται η ονομασία του δρόμου που βρισκόμαστε εκείνη την στιγμή παρά μόνο όταν επιλέξεις το Follow me με το αυτοκινητάκι. Δεν υπήρχε ειδοποίηση για διόδια μπροστά μας ή για Κάμερες στον δρόμο. Οι ηχητικές οδηγίες για κατεύθυνση ήταν αναλυτικές και πολύ καλές. Εννοειται αφου εβαλες ταχυτερη διαδρομη να επιμενει το προγραμμα να σε βγαλει εθνικη οδο. Εγω το δοκιμασα σημερα και με πηγε απο Βεροια προς κοζανη μια χαρα.Μου αρεσε η απλοτητα του.Απλα δε καταλαβα κατι...το κατεβασα απο το play store, τωρα εχω καποια δοκιμαστικη εκδοση; Ρωταω γιατι λειτουργει πληρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εννοειται αφου εβαλες ταχυτερη διαδρομη να επιμενει το προγραμμα να σε βγαλει εθνικη οδο. Εγω το δοκιμασα σημερα και με πηγε απο Βεροια προς κοζανη μια χαρα.Μου αρεσε η απλοτητα του.Απλα δε καταλαβα κατι...το κατεβασα απο το play store, τωρα εχω καποια δοκιμαστικη εκδοση; Ρωταω γιατι λειτουργει πληρες... Σας δείχνει π.χ. τα διάφορα είδη αυτοκινήτων που λέει; εμένα μια δείχνει το τρίγωνο μια έναν κύκλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Εννοειται αφου εβαλες ταχυτερη διαδρομη να επιμενει το προγραμμα να σε βγαλει εθνικη οδο. Εγω το δοκιμασα σημερα και με πηγε απο Βεροια προς κοζανη μια χαρα.Μου αρεσε η απλοτητα του.Απλα δε καταλαβα κατι...το κατεβασα απο το play store, τωρα εχω καποια δοκιμαστικη εκδοση; Ρωταω γιατι λειτουργει πληρες... Η δοκιμαστική έκδοση είναι για 30 ημέρες. Μετά πλοήγηση τέλος, θέλει αγορά 15ευρώ για Ελλάδα. Όπως είπα ενώ είχα διαλέξει αποφυγή διοδίων αυτό με πήγε από διόδια κι όσο για την ταχύτερη με έκανε κύκλους με άσκοπα χιλιόμετρα ενώ θα μπορούσε να με πάει πιο γρήγορα. Αυτό ενώ είχα απομακρυνθεί πολύ από Εθνική Οδό επέμενε να με ξαναβάλει μέσα!!!!! Σας δείχνει π.χ. τα διάφορα είδη αυτοκινήτων που λέει; εμένα μια δείχνει το τρίγωνο μια έναν κύκλο! Στην λειτουργία Follow me δείχνει το αυτοκινητάκι. αποφυγή διοδίων και ταχύτερη ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ. Ποιος σου το είπε αυτό; Άλλο Αποφυγή διοδίων και άλλο Ταχύτερη διαδρομή, άλλο το ένα και άλλο το άλλο δεν είπα κάτι διαφορετικό. Edited July 14, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η δοκιμαστική έκδοση είναι για 30 ημέρες. Μετά πλοήγηση τέλος, θέλει αγορά 15ευρώ για Ελλάδα. Όπως είπα ενώ είχα διαλέξει αποφυγή διοδίων αυτό με πήγε από διόδια κι όσο για την ταχύτερη με έκανε κύκλους με άσκοπα χιλιόμετρα ενώ θα μπορούσε να με πάει πιο γρήγορα. Αυτό ενώ είχα απομακρυνθεί πολύ από Εθνική Οδό επέμενε να με ξαναβάλει μέσα!!!!! αποφυγή διοδίων και ταχύτερη ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 αποφυγή διοδίων και ταχύτερη ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος ! Μην επιμένεις. Η αποφυγή διοδίων είναι παράμετρος της διαδρομής. Με βάση τις παραμέτρους που εσύ έχεις ορίσει αξιολογεί όλες τις διαδρομές που τις ικανοποιούν και επιλέγει την ταχύτερη. Προφανώς η ταχύτερη χωρίς διόδια θα είναι διαφορετική (και πιο αργή) απο την ταχύτερη με διόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και ομως τρανο παραδειγμα ειναι το δικο σου...Τελος παντων το ζητημα ειναι να μας παει στον προορισμο μας. Το χρησιμοποιήσα παλι σημερα απο Κοζανη προς Βεροια και τα πηγε εξαιρετικά! Μέσα στην εβδομάδα θα παω Θεσσαλονικη να το λειτουργησω και μεσα σε μεγαλη πολη.Πάντως εμεινα εκπληκτος απο την απλοτητα του και την αποτελεσματικοτητα.Το αγαπησα....μαλλον θα το αγορασω αν βγαλει και το τεστ της μεγαλουπολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Ποιος σου το είπε αυτό; Άλλο Αποφυγή διοδίων και άλλο Ταχύτερη διαδρομή, άλλο το ένα και άλλο το άλλο δεν είπα κάτι διαφορετικό. αποφυγή διοδίων και ταχύτερη ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος ! Μην επιμένεις. Η αποφυγή διοδίων είναι παράμετρος της διαδρομής. Με βάση τις παραμέτρους που εσύ έχεις ορίσει αξιολογεί όλες τις διαδρομές που τις ικανοποιούν και επιλέγει την ταχύτερη. Προφανώς η ταχύτερη χωρίς διόδια θα είναι διαφορετική (και πιο αργή) απο την ταχύτερη με διόδια. Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή την ταμπλέτα μου να τσεκάρω κι εγώ τη συμπεριφορά του Route66 με την αποφυγή διοδίων. Για εμάς στην Αθήνα με την Αττική οδό να διασχίζει όλη τη πόλη, είναι μια κρίσιμη παράμετρος. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι ακόμη κι αν το πρόβλημα οφείλεται στην ιεράρχηση των διαφορετικών παραμέτρων, παραμένει για εμάς πρόβλημα και καλά θα ήταν να μην υπήρχε. Και μια παρατήρηση. Αυτή η συζήτηση για το Route66 ήταν πολύ χρήσιμη. Μου άνοιξε τα μάτια στα προβλήματά του, και άνοιξε τα μάτια άλλων που δεν είχαν καν ακουστά τη ποιότητά του Route66 (που παρά τα προβλήματα ακόμη το ξεχωρίζει). Το πρόβλημα είναι ότι μετά από καμιά 10αριά σελίδες, όλες αυτές οι πληροφορίες θα έχουν χαθεί. Μιλάμε πια για 1139 σελίδες στη συγκεκριμένη συζήτηση. Ποιός μπορεί να ψάξει το παραμικρό εδώ μέσα; Γεμάτες με πληροφορίες που ξεκινούν από το 2010 και που είναι πια εντελώς άχρηστες γιατί από τότε έχουν αλλάξει τα πάντα πολλές φορές. Ένα απλό παράδειγμα θα σας δώσω για το πρόγραμμα Be-0n-Road, το οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αγοραστό. Τώρα πια είναι δωρεάν και η ίδια εταιρεία έβγαλε νέο αγοραστό πρόγραμμα (Aponia). Τρέχα γύρευε ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. Οι εφαρμογές GPS είναι ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς και θα μπορούσε ίσως να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για κάποιες εφαρμογές. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι χρήσιμη μια σύγκριση μεταξύ εφαρμογών. Ποια κάνει καλύτερα τι. Ναι αυτή η εφαρμογή κάνει κάτι λάθος και αυτές οι εφαρμογές το κάνουν σωστά. Μου άρεσε η αναλυτική παράθεση του προβλήματος του Route66 από τον xalaros (θα με βοηθήσει να το αναπαραγάγω), αλλά θα ήθελα να ξέρω τι κάνουν τα άλλα προγράμματα στην ίδια περίπτωση. Πολύ χρήσιμη και η ανάλυση του fioravanti90 που συγκρίνει κάποια προγράμματα σε κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες. Μόνο συγκριτικά μπορούμε να αποφασίσουμε αν κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Δεν υπάρχει πουθενά εδώ μέσα (εύκολα) μια σύγκριση μεταξύ προγραμμάτων σε κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δύο είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναφέρονται ΠΑΝΤΑ συγκριτικά: η αναζήτηση διευθύνσεων offline και η ποιότητα και τα προβλήματα στη πλοήγηση. Πάντα με παραδείγματα. Και μετά έρχονται άλλα όπως η διαχείριση POI, η ευχρηστία της εφαρμογής, έξτρα χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκουμε αλλού, κλπ κλπ. Edited July 15, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Είναι ο λόγος που το έβγαλα το route 66 γιατί δεν δουλεύει το χωρίς διόδια. Σε πάει από την ίδια διαδρομή και με το χωρίς διόδια.Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Στο sygic δουλεύει το χωρις διόδια πολύ καλά και γι αυτό το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts