minast Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά είναι κάπως επείγον οπότε δεν έχω χρόνο να το ψάξω. Θέλω λοιπόν μια δωρεάν εφαρμογή για offline χάρτες καθώς θα είμαι εξωτερικό και η έλλειψη mobile internet αχρηστεύει το Google maps. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατεβάσω χάρτες απο χώρες που με ενδιαφέρουν και αν μπορώ να σχεδιάσω διαδρομές πάνω σε αυτούς (πχ απο την τάδε οδό στην τάδε) κυρίως για μετακίνηση μέσα σε πόλεις. Φωνητική πλοήγηση δεν με ενδιαφέρει παρά μόνο εμφάνιση της διαδρομής σε 2D χάρτη. Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο κάνει το Copilot. Τι έχετε να μου προτείνετε? Το sygic έχει μια εβδομάδα δωρεάν πάντως. Αν σου αρκεί... Επίσης το maps δεν είναι και τόσο άχρηστο με offline maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Κι όμως oi google maps είναι πιο ακριβείς απο το sygic! Σαν interface εννοείται οτι δεν είναι sygic αλλα οπού κι αν δοκίμασα οι maps με πηγαν απροβλημάτιστα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Με Sygic 14.0.2, του ζήτησα να με πάει στο Αττικό ζωολογικό πάρκο μέσω Αττικής οδού, με πήγε στην πίσω πλευρά, εκεί που πάνε τα φορτηγά για να ξεφορτώσουν τροφές για τα ζώα, μέσω xωματόδρομων! Ευτυχώς που ξέρω την περιοχή για να πάω στη συνέχεια κανονικά από την κύρια είσοδο... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Κι όμως oi google maps είναι πιο ακριβείς απο το sygic! Σαν interface εννοείται οτι δεν είναι sygic αλλα οπού κι αν δοκίμασα οι maps με πηγαν απροβλημάτιστα.. Πραγματι. Και δε βρισκει ευκολα διευθυνσεις. Εβαλα "28ης Οκτωβριου" που επρεπε να βρει απειρες και βρηκε 4 στην Αθηνα, χωρις αυτη που θελω.. Μονο η φωνητικη καθοδηγηση ειναι πλεονεκτημα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πραγματι. Και δε βρισκει ευκολα διευθυνσεις. Εβαλα "28ης Οκτωβριου" που επρεπε να βρει απειρες και βρηκε 4 στην Αθηνα, χωρις αυτη που θελω.. Μονο η φωνητικη καθοδηγηση ειναι πλεονεκτημα. :blink: Την αναζητηση πως την κανεις? 28ης η εικοστης ογδοης? Δες και σχετικη εικονα: [ATTACH]45029[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 28ης. Δεν εχω δει πουθενα σε δρομο γραμμενο εικοστης ογδοης! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 28ης. Δεν εχω δει πουθενα σε δρομο γραμμενο εικοστης ογδοης! Μαρουσι και σε πολλούς άλλους δημους!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δωρεάν εφαρμογή με open street maps για όλο τον κόσμο και με φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά είναι το Be-on-Road, διαθέσιμο στο playstore. Μάλιστα δίνουν δωρεάν για μια εβδομάδα χρήση και χάρτες της Navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δωρεάν εφαρμογή με open street maps για όλο τον κόσμο και με φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά είναι το Be-on-Road, διαθέσιμο στο playstore. Μάλιστα δίνουν δωρεάν για μια εβδομάδα χρήση και χάρτες της Navteq. Προσωπική μου αποψη ειναι χάλι μαύρο η εφαρμογή!:ρ:ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Στο sygic εάν το πρόγραμμα το ανοίξω και δεν έχω πρώτα ανοίξει τον δέκτη gps μετά δεν το καταλαβαίνει. Πρέπει να ανοίξω το δέκτη ΠΡΙΝ ανοίξω το sygic ενώ στο πρίμο το καταλαβαίνει. Έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Στο sygic εάν το πρόγραμμα το ανοίξω και δεν έχω πρώτα ανοίξει τον δέκτη gps μετά δεν το καταλαβαίνει. Πρέπει να ανοίξω το δέκτη ΠΡΙΝ ανοίξω το sygic ενώ στο πρίμο το καταλαβαίνει. Έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος; Με κλειστό το GPS τρέχοντας την εφαρμογή Sygic, σου βγάζει μνμ. ότι: "Το GPS δεν έχει ενεργοποιηθεί. Ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες θέσης για να καθορίσετε τη θέση σας." Ακόμα κι αν πατήσεις "Ακύρωση" θα ανοίξει το πρόγραμμα κι απλά κάτω-κάτω θα γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση GPS. Έλεγχος ρυθμίσεων." Εν κατακλείδι, μια χαρά καταλαβαίνει το πρόγραμμα ακόμα και με κλειστό GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Με κλειστό το GPS τρέχοντας την εφαρμογή Sygic, σου βγάζει μνμ. ότι: "Το GPS δεν έχει ενεργοποιηθεί. Ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες θέσης για να καθορίσετε τη θέση σας." Ακόμα κι αν πατήσεις "Ακύρωση" θα ανοίξει το πρόγραμμα κι απλά κάτω-κάτω θα γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση GPS. Έλεγχος ρυθμίσεων." Εν κατακλείδι, μια χαρά καταλαβαίνει το πρόγραμμα ακόμα και με κλειστό GPS. Ναι μια χαρά δουλεύει αλλά δεν λοκαρει δορυφόρους!δεν αναβοσβήνει το κυκλακι το άσπρο πάνω αριστερά στην μπάρα ότι δουλεύει το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator ειναι καλο αυτο το προγραμμα;; οποιος ξερει τυχον ελλειψεις η ελλατωματα ας το γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Ναι μια χαρά δουλεύει αλλά δεν λοκαρει δορυφόρους!δεν αναβοσβήνει το κυκλακι το άσπρο πάνω αριστερά στην μπάρα ότι δουλεύει το GPS Πως είναι δυνατόν να κλειδώσει δορυφόρους με κλειστό GPS; :yahoo: Μπορείς βέβαια να τρέξεις πρώτα την εφαρμογή κι από μέσα να ανοίξεις το GPS και να σου βρει μια χαρά στίγμα. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις από πριν το GPS. Υ.Γ. Συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει την απορία σου. Edited May 13, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator ειναι καλο αυτο το προγραμμα;; οποιος ξερει τυχον ελλειψεις η ελλατωματα ας το γραψει Με δυσκολεψε πολύ στον ορισμο και την ευρεση προορισμου, πολλες διευθυνσεις δεν μπορεσα ποτε να τις ορισω σαν προορισμο και μην φανταστείτε τιποτα δυσκολες, τελικα το απεγκατεστησα και δοκιμαζω το Genius Maps που δειχνει να είναι πολύ γρηγορο ειδικα σε επαναδρομολογηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πως είναι δυνατόν να κλειδώσει δορυφόρους με κλειστό GPS; :yahoo: Μπορείς βέβαια να τρέξεις πρώτα την εφαρμογή κι από μέσα να ανοίξεις το GPS και να σου βρει μια χαρά στίγμα. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις από πριν το GPS. Υ.Γ. Συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει την απορία σου.αυτο λεω!οτι εαν ανοιξω ΠΡΩΤΑ το sygic ΧΩΡΙΣ να ανοιξω το gps και μετα ανοιξω το gps ενοσω ειναι ανοιχτο το sygic ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ του gps ουτε φυσικα βρισκει δορυφορους! ενω στο πριμο ακομα και εαν ειναι ανοιχτο και ΜΕΤΑ ανοιξω το gps κατευθειαν το βλεπει το πριμο και βρισκει στιγμα αμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 αυτο λεω!οτι εαν ανοιξω ΠΡΩΤΑ το sygic ΧΩΡΙΣ να ανοιξω το gps και μετα ανοιξω το gps ενοσω ειναι ανοιχτο το sygic ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ του gps ουτε φυσικα βρισκει δορυφορους! ενω στο πριμο ακομα και εαν ειναι ανοιχτο και ΜΕΤΑ ανοιξω το gps κατευθειαν το βλεπει το πριμο και βρισκει στιγμα αμεσα.. Πρόβλημα της συσκευής σου είναι αυτό. Στο nexus 4 δεν έχω τέτοιο θέμα, είτε έχω από πριν ενεργοποιήσει το gps είτε μετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρόβλημα της συσκευής σου είναι αυτό. Στο nexus 4 δεν έχω τέτοιο θέμα, είτε έχω από πριν ενεργοποιήσει το gps είτε μετά.ποια εκδοση εχεις γιατι υποψιαζομαι δεν φταει φυσικα το κινητο αλλα η 13.4.2 με την 13.1.4 δεν το εκανε.και η 14.χ.χ. δεν εχει πληρως δοκιμαστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ποια εκδοση εχεις γιατι υποψιαζομαι δεν φταει φυσικα το κινητο αλλα η 13.4.2 με την 13.1.4 δεν το εκανε.και η 14.χ.χ. δεν εχει πληρως δοκιμαστει.. Προσωπική προτίμηση μείνε στην 13.4.2, η 14.0.2 έχει αρκετά bugs ενώ η 14.0.3 είναι beta έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρόβλημα της συσκευής σου είναι αυτό. Στο nexus 4 δεν έχω τέτοιο θέμα, είτε έχω από πριν ενεργοποιήσει το gps είτε μετά. οταν εχεις ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ sygic και θες μετα να ανοιξεις το gps και λες πως το βλεπει αμεσα ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ανοιγεις το gps?απο την ρυθμιση του κινητου η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ SYGIC?ρυθμισεις συσκευης/δεκτης gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αν δεν έχεις κάτι να χρησιμοποιεί το GPS τότε είναι κλειστό ακόμα και αν το έχεις ανοιχτό απο τα settings. Εγώ το έχω μόνιμα ανοιχτό και απλά δουλεύει όταν τρέξω κάτι που να το χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Απαντήστε μου σε αυτό που ρωτάω πλιζ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Απαντήστε μου σε αυτό που ρωτάω πλιζ... Κανονικά δεν πρέπει να έχει διαφορά... Αν δεν δουλεύει με την ανάποδη σειρά στείλε τους ένα email να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Προσωπική προτίμηση μείνε στην 13.4.2, η 14.0.2 έχει αρκετά bugs ενώ η 14.0.3 είναι beta έκδοση. Τι bugs εχει η 14.02; Την έχω από τότε που βγήκε και κανένα θέμα δεν έχω δει. οταν εχεις ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ sygic και θες μετα να ανοιξεις το gps και λες πως το βλεπει αμεσα ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ανοιγεις το gps?απο την ρυθμιση του κινητου η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ SYGIC?ρυθμισεις συσκευης/δεκτης gps Λοιπον μιλάμε για το σενάριο που με κλειστό το GPS, πάω να ανοίξω το Sygic έτσι; Με το που πατάω το Sygic, βγάζει μήνυμα που λέει ότι το Gps is not enabled και δίνει 2 επιλογές: Cancel ή Settings Αν πατήσω Cancel, με βάζει μέσα στο Sygic, αλλά χωρίς ενεργοποιημένο το GPS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Τι bugs εχει η 14.02; Την έχω από τότε που βγήκε και κανένα θέμα δεν έχω δει. Λοιπον μιλάμε για το σενάριο που με κλειστό το GPS, πάω να ανοίξω το Sygic έτσι; Με το που πατάω το Sygic, βγάζει μήνυμα που λέει ότι το Gps is not enabled και δίνει 2 επιλογές: Cancel ή Settings Αν πατήσω Cancel, με βάζει μέσα στο Sygic, αλλά χωρίς ενεργοποιημένο το GPS.ωραια ΑΦΟΥ μπεις με το cancel ενεργοποιησε το gps ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ SYGIC!Και πες μου εαν ενεργοποιειται το gps ΚΑΙ ΤΟ SYGIC ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΓΜΑ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. ωραια ΑΦΟΥ μπεις με το cancel ενεργοποιησε το gps ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ SYGIC!Και πες μου εαν ενεργοποιειται το gps ΚΑΙ ΤΟ SYGIC ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΓΜΑ!@junglist Δεν μου απαντας ομως.... Edited May 15, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts