Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H τιμή του Sygic είναι άκρως δελεαστική αλλά σε παλιότερες δοκιμές η δρομολόγηση ήταν μέτρια ορισμένες φορές. Τώρα έχω βάλει πάλι τη δοκιμαστική έκδοση για να δω αν έχει βελτιωθεί.

Θελω να αγορασω τους χαρτες του sygic που ειναι με 50% εκπτωση και τελειωνει η προσφορα στις 27....Το θεμα ειναι οτι εχω παραγγειλει το κινιτο μου και το περιμενω να ερθει Μαϊ....Αν τους αγορασω με της γυναικας μου το κινιτο το οποιο ειναι και αυτο με android θα μπορω μολις παρω το δικο μου στα χερια μου να τους περασω και εκει ή πρεπει να τους ξαναπληρωσω??

Θελω να αγορασω τους χαρτες του sygic που ειναι με 50% εκπτωση και τελειωνει η προσφορα στις 27....Το θεμα ειναι οτι εχω παραγγειλει το κινιτο μου και το περιμενω να ερθει Μαϊ....Αν τους αγορασω με της γυναικας μου το κινιτο το οποιο ειναι και αυτο με android θα μπορω μολις παρω το δικο μου στα χερια μου να τους περασω και εκει ή πρεπει να τους ξαναπληρωσω??

Άλλο κινητό/imei θέλει άλλη άδεια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν το αγορασεις απο το site της Sygic (οχι μεσα απο την εφαρμογη), θα σου στειλουν εναν κωδικο ενεργοποιησης.

Κρατας τον κωδικο (δεν τον βαζεις σε κανενα κινητο) και μολις σου ερθει η συσκευη, εγκαθιστας την εφαρμογη απο το Play Store και την ενεργοποιεις με τον κωδικο.

Παιδες, νομιζω οτι κανετε και οι 2 τελευταιοι λαθος.

Το αγορασα και το εβαλα στο Samsung Ace περιμενοντας το νεο μου κινητο να ερθει (ακομα δεν εχει ερθει).

Το εβαλα και στης γυναικας μου με τον ιδιο κωδικο και επαιξε κανονικα.

Μηπως λοιπον παιζει χωρις προβλημα? Αλλωστε ειχα ρωτησει το ιδιο ακριβως πραγμα μερικες σελιδες πισω και ειχαν απαντησει διαφοροι χρηστες οτι σε Android μπορεις να μεταφερεις τα προγραμματα που αγοραζεις απο κινητο σε κινητο.

Μηπως λοιπον παιζει χωρις προβλημα? Αλλωστε ειχα ρωτησει το ιδιο ακριβως πραγμα μερικες σελιδες πισω και ειχαν απαντησει διαφοροι χρηστες οτι σε Android μπορεις να μεταφερεις τα προγραμματα που αγοραζεις απο κινητο σε κινητο.

Τα προγράμματα πλοήγησης έχουν περιορισμένο αριθμό εγκατάστασης από όσο γνωρίζω .

Νομίζω πως αν χρησιμοποιείς το ίδιο gmail account μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όσες συσκευές θέλεις και ταυτόχρονα. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά οπότε σιγούρεψε το για να μην έχουμε τρεχάματα :D

Παιδες, νομιζω οτι κανετε και οι 2 τελευταιοι λαθος.

Το αγορασα και το εβαλα στο Samsung Ace περιμενοντας το νεο μου κινητο να ερθει (ακομα δεν εχει ερθει).

Το εβαλα και στης γυναικας μου με τον ιδιο κωδικο και επαιξε κανονικα.

Μήπως έχεις το ίδιο gmail account και στις 2 συσκευές;

Άλλο κινητό/imei θέλει άλλη άδεια.

Τα προγράμματα πλοήγησης έχουν περιορισμένο αριθμό εγκατάστασης από όσο γνωρίζω .

Για το Sygic νομίζω πως δεν ισχύουν αυτά.

Edited by zafevolution

βαλε την συντομη ,οχι την ταχυτερη διαδρομη...

εγω χρησιμοποιουσα το igo χρονια που -και καλα- ειναι το καλυτερο στις δρομολογησεις, και απειρες φορες με στελνει αλλου για αλλου να στριψω με αποκορυφωμα πριν κατι μηνες που επεμενε να στριψω δεξια στην αθηνων λαμιας στο υψος κηφισιας ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ!

τωρα δινω μια ευκαιρια στο sygic που κατα την γνωμη μου ειναι γελοια η εγκατασταση του "δωρεαν" και ειναι πανεμορφο ,και τρεχει χωρις καμια παρεμβαση σε σχεση με το πριμο που ακομα δεν το εχουμε τελειοποιησει .θελει 4ετη φοιτηση ειναι πανεπιστημιακο μαθημα lol

To igo είναι εξαιρετικό στις δρομολογήσεις. Για την έξοδο που δεν υπάρχει δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά ο χάρτης. Βάλε κάποιον πιο καινούργιο ή άλλαξε provider (NQ ή Tomtom).

καλησπέρα παιδιά . κανείς που έχει δοκιμάσει το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skobbler.forevermapng

να μας πει εντυπώσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα, μηπως υπαρχει κατι αξιολογο για ορειβατικους χαρτες?
Coolpad F1 (8297W)

Σχετικά με το sygic και την εγκατάσταση σε πολλές συσκευές, όταν το αγόρασα από την σελίδα (όχι από το play) τα Χριστούγεννα και ρώτησα στο support πήρα την παρακάτω απάντηση :

" One product code may be active on up to 3 Android devices. It should be enough just to install it on your other device and activate it with your product code. In case you would not be able to do so, just send us your product code and we will reset the activation field on it so you would be able to use it again.

Same applies if you wish to transfer the license from old device to the new one.

About the Christmas free license. The only restriction is that it is possible to activate it only on one Android device, instead of 3 as it is with normal licenses.

"

Η απάντηση που πήρα από το support στην ίδια ερώτηση:

If you buy Sygic: GPS Navigation & Maps license from our e-shophttp://www.sygic.com/en/android:buy-now*you can use application on up to 3 Android devices at the same time as long as you are owner of these devices.

If you activate license on 4th device, the 1st one will deactivate, 5th activation will deactivate 2nd device, 6th activation will deactivate 3rd device etc.*

This activation/deactivation transfers are automated and unlimited - it is enough just to activate your product code on the new device.

However it's not possible to transfer a license from Android to iOS. The licensing system on the iOS platform does not allow us to transfer licenses to and from this platform as Apple does not allow such actions. The only way to have our application on your iOS device is to purchase it from the App Store / iTunes.

Γιάννης

Nexus ακριβως οτι ηθελα δλδ. Δε θελω να το εχω σε 10 συσκευες ταυτοχρονα αλλα οταν στειλω το ACE να μπορω το εχω στο Α820 της γυναικας μου και στο S820 το δικο μου. Μια χαρα μου καθεται δλδ. Καταλαβες παρεπιμπντοντως τι γινεται αν περασεις καινουριο ρομ και χρειαστει να ξαναβαλεις το sygic σε μια συσκευη? Βασιζεται στο ΙΜΕΙ για να δει αν ειναι ιδια συσκευη?

Ευχαριστω φιλε μου.

παιδια οσο και να πενευετε το igo - sygic σαν το google maps δεν ειναι κανενα,αν δειτε και πως λειτουργει σε αμερικη πραγματικα θα σοκαριστειτε,τωρα που αρχισε να βαζει και buildings θα λατρευτει πιστευω συντομα :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

παιδια οσο και να πενευετε το igo - sygic σαν το google maps δεν ειναι κανενα,αν δειτε και πως λειτουργει σε αμερικη πραγματικα θα σοκαριστειτε,τωρα που αρχισε να βαζει και buildings θα λατρευτει πιστευω συντομα :)

Διεψευσε με αν κανω λαθος αλλα το google maps θελει συνδεση στο ιντερνετ για να λειτουργησει ετσι δεν ειναι? Για καποιον που δεν εχει δωρεαν ιντερνετ στο κινητο του μαλλον δε βολευει οσο καλο κι αν ειναι.

τα buildings ειναι το λιγοτερο που περιμενω απο ενα προγραμμα gps.μονο εφε ειναι και τιποτε αλλο..ας λειτουργησει το google maps χωρις να χρειαζεται δεδομενα και να μην ΣΒΗΝΕΙ η οθονη του κινητου εαν δεν εχεις βαλει προορισμο και μετα τα λεμε..

Διεψευσε με αν κανω λαθος αλλα το google maps θελει συνδεση στο ιντερνετ για να λειτουργησει ετσι δεν ειναι? Για καποιον που δεν εχει δωρεαν ιντερνετ στο κινητο του μαλλον δε βολευει οσο καλο κι αν ειναι.

Βασικα ναι αλλα γινετε να το κανεις να λειτουργησει και offline. Απλα το συγκεκριμενο εχει μεγαλη ακριβεια σε σχεση με το sygic και το igo και οι προδιαγραφες του ειναι πραγματικα τρομερες.

θα με ενδιεφερε η αποψη καποιου που εχει χρησιμοποιησει το mls γιατι λενε οτι ειναι το κορυφαιο σε θεμα γραφικων.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Βασικα ναι αλλα γινετε να το κανεις να λειτουργησει και offline. Απλα το συγκεκριμενο εχει μεγαλη ακριβεια σε σχεση με το sygic και το igo και οι προδιαγραφες του ειναι πραγματικα τρομερες.

θα με ενδιεφερε η αποψη καποιου που εχει χρησιμοποιησει το mls γιατι λενε οτι ειναι το κορυφαιο σε θεμα γραφικων.

mls και κορυφαιο σε θεμα γραφικων???εχεις εστω δει τα βασικα προγραμματα πλοηγησης?δοκιμασε τα ολα και μετα τα λεμε.

Google maps offline, δεν εχει φωνητικη πλοηγηση ομως. Θα κοιτας το κινητο την ωρα που οδηγας?:p

Google maps offline, δεν εχει φωνητικη πλοηγηση ομως. Θα κοιτας το κινητο την ωρα που οδηγας?:p

Ανευ φωνητικης πλοηγησης ειναι ιδανικο για να περπατας αλλα οχι για να οδηγας.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση