tzivas31 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γεια σε ολους,θελω να ρωτησω αν το sygic τρεχει σε συσκευες με 2.3.7 ρομ?Γιατι στην δικη μου htc wildfire με 2.3.7 δεν τρεχει Σε μενα τρεχει κανονικα με 2.3.7 σε huawei ideos x5 pro. Αυτο που πρεπει να ξερετε ειναι οτι μερικες φορες το sygic τρωει σκαλωμα και δεν βλεπει δορυφορους αλλλα με μια επανεκιννηση του κινητου οχι μονο της εφαρμογης ξανασυνερχεται και δουλευει ενταξει Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σε μενα τρεχει κανονικα με 2.3.7 σε huawei ideos x5 pro. Αυτο που πρεπει να ξερετε ειναι οτι μερικες φορες το sygic τρωει σκαλωμα και δεν βλεπει δορυφορους αλλλα με μια επανεκιννηση του κινητου οχι μονο της εφαρμογης ξανασυνερχεται και δουλευει ενταξει Το φορτωνει αλλα εχω μαυρη οθονη χωρις να ανοιγει Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 2 ερωτησεις για το Sygic (εχω την τελευταια εκδοση 13.2.2): - Πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω? Σε παλιες εκδοσεις δεν το εκανε, αλλα νομιζω στις τελευταιες το υποστηριζει πια. Αλλα μαλλον καπου πρεπει να ενεργοποιησω την επιλογη. - Οι διαφορες ηχητικες ειδοποιησεις, για διαφορα συμβαντα του δρομου, πως υποτιθεται οτι πρεπει να ξερω τι ειναι, και περι τινος προκειται; Οδηγω και ακουω διαφορα 'γκλιν γκλον', διχως να ξερω για ποιο ακριβως πραγμα με ειδοποιει το sygic. (ορια ταχυτητας; ρανταρ; αλλο;). Πως μπορω να δω και να ακουσω, τι σημαινει καθε ηχος; Υποθετω οτι θα ηταν χρησιμο οπως στα windows των υπολογιστων, που στην ενοτητα 'ηχοι', οριζεις, και ακους, ποτε ο υπολογιστης θα κανει σε καποιο συμβαν ενα συγκεκριμενο ηχο. Όσα Ρωτάς υπάρχουν στα settings-> sounds and notifications. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο. Λιτό αλλά σωστό, με τις καλύτερες δρομολογησεις και το καλύτερο TTS. χωρίς φρουφρου. το ότι είναι το καλύτερο το ξέρω γιατί το είχα στο iphone4. Τρεις φορές που το χρησιμοποίησα στο εξωτερικό δεν με πούλησε ποτέ και έχει χαρτογράφηση ακόμα και σε οδούς μικρών πόλεων ενώ τα αντίστοιχα της tom tom και της destinator δεν τα είχαν. Αυτό είναι τεσταρισμένο. Απλά διάβασα τα σχόλια ορισμένων στο google play που μιλάνε για κολλήματα σε περιβάλλον android και προβληματίστηκα. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλά διάβασα τα σχόλια ορισμένων στο google play που μιλάνε για κολλήματα σε περιβάλλον android και προβληματίστηκα. Αν τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιο κόλλημα. Αλλά δεν φταίει το ναβιγκον. Σε μένα είναι άψογο, αλλά κλείνω τα viber, hangouts, Gmail, Google+, skype, weather και άλλα παρόμοια που έχω, όταν κάνω πλοήγηση και οταν ζορίσει η διαδρομή το βαζω σε flight mode, να μη με πάρουν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αν τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποιο κόλλημα. Αλλά δεν φταίει το ναβιγκον. Σε μένα είναι άψογο, αλλά κλείνω τα viber, hangouts, Gmail, Google+, skype, weather και άλλα παρόμοια που έχω, όταν κάνω πλοήγηση και οταν ζορίσει η διαδρομή το βαζω σε flight mode, να μη με πάρουν τηλέφωνο. Λογικά όλες αυτές οι εφαρμογές πρέπει να είναι κλειστές όταν οδηγάς αφού θέλουν πρόσβαση το ίντερνετ και τα data είναι κλειστά. Όχι όμως να το βάλω και σε flight mode, το τηλέφωνο το χρειάζομαι. κλείσιμο εφαρμογών εγώ το κάνω με το πλήκτρο της κεντρικής οθόνης παρατεταμένα πατημένο και μετά το πλήκτρο κάτω δεξιά που δημιουργείται στην οθόνη αν εννοείς αυτό. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Όχι όμως να το βάλω και σε flight mode, το τηλέφωνο το χρειάζομαι. Εδώ διαφωνώ. Για φαντάσου να είσαι Παρίσι και να ψάχνεις να βρεις τον δρόμο και να κόρναρουν όλοι και να χτυπάει το κινητό. Απαγορεύεται να οδηγείς και να μιλάς στο κινητό, για λόγους ασφαλείας πάντα. Άλλο κινητό, άλλο πλοηγός, άλλο φωτογραφική. Δεν μπορείς να τραβάς φωτο όταν μιλάς, πόσο να πλοηγεισαι επίσης. Εγώ το βρίσκω επικίνδυνο και ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 To igo είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο αλλά δεν χρησιμοποιεί την πυξίδα (τουλάχιστον μεχρι την 9.6.7). Στο αυτοκίνητο αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί η κίνηση σου δείχνει την κατεύθυνση. Όταν όμως είσαι με τα πόδια και δεν ξέρεις προς τα που να πας η πυξίδα είναι απαραίτητη. Αλλιώς πρέπει να αρχίσεις να περπατάς στην τύχη για να σου βγάλει κατεύθυνση. Γι αυτό θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το sygic. Επίσης το navigon και το google maps χρησιμοποιούν την πυξίδα. Αυτό με την πυξίδα δεν το κατάλαβα.... Έχω το πριμο το 9.6.29 δηλαδή το 2.4.Έχω παρατηρήσει ότι σε σχέση με το sygic εν στάση ειδικά ψιλό τρελαίνεται.γυρίζει γύρω γύρω πετάγεται στο διπλανό δρόμο! Με το sygic το κάνει λιγότερο.στο sygic έχει επιλογή για "καλύτερο εντοπισμό" μέσω πυξιδας.το πριμο δεν έχει τέτοια επιλογή.Αλλά είτε την κλικαρω είτε όχι δεν αλλάζει κάτι από ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Απλό είναι. Το sygic χρησιμοποιεί την πυξίδα του κινητού για να σου δείχνει που κοιτάς. Αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο όταν είσαι πεζός και θες να δεις προς τα που θα πας. Το igo (όπως κάνουν παραδοσιακά όλα τα GPS) βρίσκει την κατεύθυνση μόνο όταν αρχίσεις να κινείσαι. Όταν σταματάς απλά κρατάει την κατεύθυνση που είχες. Πρακτικά αν πας βόρεια, σταματήσεις και γυρίσεις νότια χωρίς να προχωρήσεις, το igo δεν θα το καταλάβει και θα συνεχίσει να σου δείχνει βόρεια με το βελάκι. Το sygic θα το καταλάβει και θα σου δείξει τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να κινηθείς. Και ενα ευτράπελο με την πυξίδα. Στο αμάξι όταν το είχα σε landscape με την πυξίδα ενεργοποιημένη κα προχωρούσα μου έδειχνε σωστά. Μόλις σταμάταγα στο φανάρι λόγω της πυξίδας με έδειχνε κάθετα στο δρόμο. :lol: Ελπίζω να το έφτιαξαν στις καινούργιες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εδώ διαφωνώ. Για φαντάσου να είσαι Παρίσι και να ψάχνεις να βρεις τον δρόμο και να κόρναρουν όλοι και να χτυπάει το κινητό. Απαγορεύεται να οδηγείς και να μιλάς στο κινητό, για λόγους ασφαλείας πάντα. Άλλο κινητό, άλλο πλοηγός, άλλο φωτογραφική. Δεν μπορείς να τραβάς φωτο όταν μιλάς, πόσο να πλοηγεισαι επίσης. Εγώ το βρίσκω επικίνδυνο και ενοχλητικό. Όταν έχεις το GPS δεν ψάχνεις να βρεις τον δρόμο, απλά κοιτάς την οθόνη της πλοήγησης όταν πρέπει και για λίγο, όσο για το τηλέφωνο μιλάς μέσω bluetooth και αν κρίνω ότι δεν είμαι σε θέση να απαντήσω δεν θα απαντήσω. Για φωτογραφίες δεν μίλησα. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. Αυτό που ρωτάω είναι ξεκάθαρο. Αν κολλάει το navigon στο τηλέφωνο και συγκεκριμένα στο S4 χωρίς να αποκλείονται οι άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου καθόσον όπως ξανά είπα στο iPhone4 λειτουργούσε άψογα και χωρίς κολλήματα. Σαν πρόγραμμα το navigon το θεωρώ κορυφαίο, την ανταπόκρισή του σε περιβάλλον android θέλω να μάθω. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όταν έχεις το GPS δεν ψάχνεις να βρεις τον δρόμο, απλά κοιτάς την οθόνη της πλοήγησης όταν πρέπει και για λίγο, όσο για το τηλέφωνο μιλάς μέσω bluetooth και αν κρίνω ότι δεν είμαι σε θέση να απαντήσω δεν θα απαντήσω. Για φωτογραφίες δεν μίλησα. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. Αυτό που ρωτάω είναι ξεκάθαρο. Αν κολλάει το navigon στο τηλέφωνο και συγκεκριμένα στο S4 χωρίς να αποκλείονται οι άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου καθόσον όπως ξανά είπα στο iPhone4 λειτουργούσε άψογα και χωρίς κολλήματα. Σαν πρόγραμμα το navigon το θεωρώ κορυφαίο, την ανταπόκρισή του σε περιβάλλον android θέλω να μάθω. Φιλαράκο, χρησιμοποιώ το navigon από το '10. Δε με έχει πουλήσει ποτέ, βρίσκεις πολύ εύκολα το προορισμό που θέλεις να πας, τα γραφικά του είναι ανεκτά, δε μου έχει κολλήσει σε μια συσκευή μέχρι τώρα. Έχοντας δοκιμάσει το σάιτζικ και το tom tom (locations της HTC), Παντα ανοίγοντας το navigon κάνω πιο εύκολα τη δουλειά μου. Προσωπικά είμαι φαν του εν λόγω προγράμματος όπως και των χαρτών της Google λόγω ευχρηστιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Φιλαράκο, χρησιμοποιώ το navigon από το '10. Δε με έχει πουλήσει ποτέ, βρίσκεις πολύ εύκολα το προορισμό που θέλεις να πας, τα γραφικά του είναι ανεκτά, δε μου έχει κολλήσει σε μια συσκευή μέχρι τώρα. Έχοντας δοκιμάσει το σάιτζικ και το tom tom (locations της HTC), Παντα ανοίγοντας το navigon κάνω πιο εύκολα τη δουλειά μου. Προσωπικά είμαι φαν του εν λόγω προγράμματος όπως και των χαρτών της Google λόγω ευχρηστιας. και εγώ το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, απλά στο google play πολλοί μιλάνε για κολλήματα σε περιβάλλον android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=el Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Τα notification sounds, πχ για speed limits, τα κανει το sygic ετσι κι αλλιως (πχ κι ας κινεισαι με 20 χλμ/ωρα), ή τα κανει μονο οταν 'τρεχεις' και το sygic υπολογιζει την ταχυτητα σου και ξερει οτι εισαι πανω απο τα ορια ταχυτητας; - Πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω? Σε παλιες εκδοσεις δεν το εκανε, αλλα νομιζω στις τελευταιες το υποστηριζει πια. Αλλα μαλλον καπου πρεπει να ενεργοποιησω την επιλογη. Τελικα την εχει αυτη τη δυνατοτητα; Edited November 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 και εγώ το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, απλά στο google play πολλοί μιλάνε για κολλήματα σε περιβάλλον android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=el ασ'τους να λένε, πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα. προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ασ'τους να λένε, πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα. προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα θα το τιμήσω τότε. απλά έβαλα το ερώτημα για να μην πάνε χαμένα τα 60 ευρώπουλα ευχαριστώ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Υπάρχει πουθενά επίσημο navigon trial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Λοιπόν δοκίμασα χτες το Sygic σε walk mode στο εξωτερικό για 2χλμ στο κέντρο πόλης και με οδήγησε με τρομερή ακρίβεια μέσα από τα στενάκια της πόλης στον προορισμό μου, χωρίς να χάσει λεπτό το σήμα μου. Πολύ ικανοποιημένος σε συνδυασμό με το Nexus μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Λοιπόν δοκίμασα χτες το Sygic σε walk mode στο εξωτερικό για 2χλμ στο κέντρο πόλης και με οδήγησε με τρομερή ακρίβεια μέσα από τα στενάκια της πόλης στον προορισμό μου, χωρίς να χάσει λεπτό το σήμα μου. Πολύ ικανοποιημένος σε συνδυασμό με το Nexus μου. Έχεις κλικαρισμενη την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Που μπορώ να βρώ manual γιά το Navigon v4.8.0 ???? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχεις κλικαρισμενη την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής; Έχω αγγλικό μενού. Σε ποια ρύθμιση αναφέρεσαι ακριβώς; Η έκδοση που έχω είναι η 13.1.4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχω αγγλικό μενού. Σε ποια ρύθμιση αναφέρεσαι ακριβώς; Η έκδοση που έχω είναι η 13.1.4 Κι εγω αυτην εχω στο μενου ρυθμισεις συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχεις κλικαρισμενη την επιλογή βελτιωμένος εντοπισμός με πυξίδα στις ρυθμίσεις συσκευής; Εγω εχω την έκδοση sygic 11.2.3. Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Σε ποιο σημείο στις ρυθμίσεις υπάρχει αυτή η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγω εχω την έκδοση sygic 11.2.3. Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Σε ποιο σημείο στις ρυθμίσεις υπάρχει αυτή η επιλογή; εισαι πολλες εκδοσεις πισω μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εισαι πολλες εκδοσεις πισω μηπως? Το εχει στις νεότερες ε?ποια είναι η πιο καλή έκδοση του sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το εχει στις νεότερες ε? φανταζομαι.εγω πρωτη φορα ασχολουμαι με sygic αλλα δοκιμασα την τελευταια σταθερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts