Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδιά, οι δρομολογήσεις στο Sygic έχουν βελτιωθεί;Γιατί παλιότερα που το ειχα δοκιμάσει δεν ήταν και οι καλύτερες.

Μπορείς να δοκιμάσεις το 7 days trial.

Modpic.gif

Μπορείς να δοκιμάσεις το 7 days trial.

Αν το είχε δοκιμάσει παλιά όπως λέει, δεν θα παίζει τώρα το trial αν πρόκειται για την ίδια συσκευή.

Κρατάει το Sygic το IMEI από την πρώτη φορά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μπορώ να το δοκιμάσω (έχω καινουρια συσκευή) αλλά δεν έχω κάποια δύσκολη διαδρομή στην περιοχή μου για να δω τι γίνεται. Ρωτώ αυτούς που το έχουν δοκιμάσει σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη όπου και το χρειάζομαι 3-5 φορές το χρόνο.

Πάντως μετά από δοκιμές πολλές προγραμμάτων ακόμα το IGO στο παλιό HTC p3600 (2006) είναι φοβερό. Αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι με πλάγιες λύσεις και ψάχνω κάτι που να δουλεύει σωστά και ας πληρώσω. Τώρα πχ δοκιμάζω το Copilot που επιτέλους έχει και την μεθεπόμενη στροφή! Αλλά αντί να βάλουν κουμπιά, βάζουν κάτι δυσανάγνωστα μενού που την ώρα που οδηγείς δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Από την άλλη δοκίμαζα το Don't Panic και δεν έχει (ακόμα) επιλογή διασταύρωσης.....

Ένα που να κάνει ότι έκανε το IGO πριν χρόνια υπάρχει;

Το λογισμικο ειτε πλαγιο ειτε ισιο, ειναι το ιδιο.

Το λογισμικο δεν το κρινουμε βασει διαδρομων που γνωριζουμε.

Αν το κανουμε αυτο, ολα εχουν προβλημα.

Η ευχρηστια κατα την οδηγηση και οι σωστες/εγκαιρες ανακοινωσεις κανουν τη διαφορα.

Η ελλειψη διασταυρωσης δεν ειναι μειονεκτημα η πλεονεκτημα.

Οι ανακοινωσεις του ναβιγκον ειναι μοναδικες, ωστε να οδηγεις χωρις να χρειαζεται να κοιτας οθονη. Σπαρτιατικο σε εμφανιση, αλλα σε μακροχρονια χρηση θα το βολευτεις

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει σε δοκιμαστικη εκδοση.

Αρα το να πας με τις μπαντες καμμια φορα ειναι μονοδρομος.

Μιλαμε για εφαρμογες σε κινητα παντα, οπου η χρηση ειναι κυριως περιστασιακη.

Πάντως παιδιά δοκίμασα διεξοδικά τις τελευταίες μέρες το syngic και navigon Ελλάδα και κάποιες χώρες Ευρώπη και μπορώ να πω ότι είμαι τελικά υπέρ syngic.

Ίδιες δρομολόγησεις, καλύτερη αναζήτηση προορισμού το syngic και μακράν καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Μάλιστα κατά τη πτήση παρακολουθούσα όλη τη διαδρομή με syngic ενώ με navigon κολλούσε συνεχώς.

Για περιστασιακή χρήση τελικά είναι πολύ καλό και στη προσφορά με 35 ευρώ για όλη την Ευρώπη είναι πραγματική ευκαιρία.

Πάντως παιδιά δοκίμασα διεξοδικά τις τελευταίες μέρες το syngic και navigon Ελλάδα και κάποιες χώρες Ευρώπη και μπορώ να πω ότι είμαι τελικά υπέρ syngic.

Ίδιες δρομολόγησεις, καλύτερη αναζήτηση προορισμού το syngic και μακράν καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Μάλιστα κατά τη πτήση παρακολουθούσα όλη τη διαδρομή με syngic ενώ με navigon κολλούσε συνεχώς.

Για περιστασιακή χρήση τελικά είναι πολύ καλό και στη προσφορά με 35 ευρώ για όλη την Ευρώπη είναι πραγματική ευκαιρία.

Διεξοδικά σημαίνει στη πράξη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν μεταβαίνουμε με το αυτοκίνητο σε ένα άγνωστο μέρος. Το άν δεν δείχνει την ταχύτητα στο αεροπλάνο σημαίνει ότι έχει καλό αλγόριθμο αποτροπής σφάλματος και δεν θεωρεί φυσιολογικό να υπολογίσει διαδρομή όταν κινούμαστε με 700χιλ/ωρα.

Οι φωνητικές οδηγίες του ναβιγκον δεν σε βοήθησαν να μην κοιτάς την οθόνη καθόλου?

Η τιμή του σιγκικ όντως ειναι σωστή. Το νάβιγκον είναι λίγο ακριβώτερο αλλά δίνει προσφορές στα +15€ που κατά τη γνώμη μου αξίζει.

Διεξοδικά σημαίνει στη πράξη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν μεταβαίνουμε με το αυτοκίνητο σε ένα άγνωστο μέρος. Το άν δεν δείχνει την ταχύτητα στο αεροπλάνο σημαίνει ότι έχει καλό αλγόριθμο αποτροπής σφάλματος και δεν θεωρεί φυσιολογικό να υπολογίσει διαδρομή όταν κινούμαστε με 700χιλ/ωρα.

Οι φωνητικές οδηγίες του ναβιγκον δεν σε βοήθησαν να μην κοιτάς την οθόνη καθόλου?

Η τιμή του σιγκικ όντως ειναι σωστή. Το νάβιγκον είναι λίγο ακριβώτερο αλλά δίνει προσφορές στα +15€ που κατά τη γνώμη μου αξίζει.

Το μόνο κακό είναι ότι το Live Traffic του Sygic χρεώνεται έξτρα από τους χάρτες.

Οπότε αν αγοράσεις τους χάρτες, δεν σημαίνει ότι παίρνεις και την ενημέρωση για την κίνηση μαζί.

Amazon Fire stick 4k max

Στη πράξη εννοώ και γω με αγνώστους δρόμους και όχι μόνο Ελλάδα. Το αεροπλάνο ήταν απλά μια ευχάριστη έκπληξη. Οι φωνητικές οδηγίες όντως πολύ καλές του navigon χωρίς να υστερούν όμως πολύ αυτές του syngic.

Τέλος ένας φίλος έχει το navigon cosmote edition. Με ποιο τρόπο μπορεί με 15 ευρώ να αγοράσει τη πλήρη έκδοση;

Πήρα ειδοποίηση από Geointelligence γιά νέα αναβάθμιση λογισμικού του Dont Panic (4.7.3) και χάρτες (2013.03) .

Εκανα την αναβάθμιση στο Galaxy SII , και στο Galaxy Note 10.1 N8000 με επιτυχία .

Γραφε ελληνικα. Και ριξε μια ματια.στις σελιδες πιο πισω.

Ολα καλα ειναι.

Δοκιμασε κι οποιο σου αρεσει το κρατας.

Παιδιά, εμένα το don’t panic με έχει σπάσει πάρα πολύ γιατί, μου είπαν ότι μπορώ να το εγκαταστήσω μέχρι και σε 5 συσκευές μου, αλλά αυτή η βλακεία, κάθε φορά που αλλάζω ρομ στο κινητό, το βλέπει σαν άλλη συσκευή (ενώ φυσικά το ΙΜΕΙ δεν αλλάζει). Έτσι , έχω αναγκαστεί να το αγοράσω 2 φορές και πάλι τώρα θέλει αγορά…. Στις ρούτ συσκευές μου, το επαναφέρω μέσω titanium ΑΛΛΑ, σε άλλες συσκευές που δεν έχω κάνει ρουτ, δεν μπορώ να το βάλω, πρέπει να το ξαναπληρώσω.

Προσωπική μου άποψη, από τότε που το google maps έβαλε φωνητική καθοδήγηση, και εφόσον κάνω περιστασιακή χρήση, δεν πρόκειται να ξαναδώσω λεφτά για πρόγραμμα gps. Εγώ φταίω που το αγόρασα…

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γειά σας ,

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία βρήκα και κατέβασα το παρακάτω γιά το Galaxy Note 10.1 , γιά 1280x800

iGo primo 2.0 Android Final Edition 2012 .

Ολα καλά , εγκατεστάθηκε , πάτησα "Ανοιγμα" και βγήκε το αρχικό configuration menu , πολύ όμορφο και

σε κανονικό resolution .

Δεν υπάρχει βέβαια κανένας χάρτης ούτε Ελληνικό "Voice" ούτε Ελληνική γλώσσα .

Εκτός από τις παραπάνω ελλείψεις , που κάποιος φίλος θα με ενημερώσει που και τι να κάνω , υπάρχει και

το πρόβλημα ότι αφού γίνει το αρχικό configuration και βγώ από το πρόγραμμα , πατώντας το εικονίδιο του

iGo , το πρόγραμμα δεν ανοίγει .

Πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις/Διαχείριση εφαρμογών και κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων , πατώντας

το εικονίδιο iGo , το πρόγραμμα ανοίγει :confused::confused:

Ποιό καλό παιδί θα μου πει τι μπορεί να συμβαίνει και πως αποκαθίσταται .

Ευχαριστώ προκαταβολικά ............

Προφανώς χρειάζεσαι συμβατό apk για να τρέχει ομαλά.

Έχουν βγει διαφορά, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις ποιο παίζει σωστά στην συσκευή σου. Το thin 1.3 έχεις τώρα;

Για τα δεδομένα που σου λείπουν, λογικά θα έπρεπε να στα δίνουν εκεί που βρήκες και τα υπόλοιπα αρχεία εγκατάστασης.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά, εμένα το don’t panic με έχει σπάσει πάρα πολύ γιατί, μου είπαν ότι μπορώ να το εγκαταστήσω μέχρι και σε 5 συσκευές μου, αλλά αυτή η βλακεία, κάθε φορά που αλλάζω ρομ στο κινητό, το βλέπει σαν άλλη συσκευή (ενώ φυσικά το ΙΜΕΙ δεν αλλάζει). Έτσι , έχω αναγκαστεί να το αγοράσω 2 φορές και πάλι τώρα θέλει αγορά…. Στις ρούτ συσκευές μου, το επαναφέρω μέσω titanium ΑΛΛΑ, σε άλλες συσκευές που δεν έχω κάνει ρουτ, δεν μπορώ να το βάλω, πρέπει να το ξαναπληρώσω.

Προσωπική μου άποψη, από τότε που το google maps έβαλε φωνητική καθοδήγηση, και εφόσον κάνω περιστασιακή χρήση, δεν πρόκειται να ξαναδώσω λεφτά για πρόγραμμα gps. Εγώ φταίω που το αγόρασα…

Αντι να γκρινιαζεις η αγορα απ το σαιτ επιτρεπει εως 10 εγκατσστασεις.

Οι δρομολογησεις του γκουγκλ ειναι ακομα σε βετα εκδοση, δλδ εχουν σοβαρο θεμα.

Τωρα αν εισαι βετα τεστερ των ρομ που κυκλοφορανε, ε οντως οι χαρτες του γκουγκλ ειναι μονοδρομος.

Εμεις τι μπορουμε να κανουμε για σενα; :D

Ποιό καλό παιδί θα μου πει τι μπορεί να συμβαίνει και πως αποκαθίσταται .

Ευχαριστώ προκαταβολικά ............

Ενα ενα βημα.

Βρες πρωτα τις φωνες, μετα χαρτες κλπ, βαλτα ολα μεσα και μετα θα δουμε γιατι δεν ξανανοιγει.

Οι φωνες κλπ ειναι κοινα.

Για να ξανανοιξει πρεπει καποιο αρχειο που δημιουργει με τις ρυθμισεις να ειναι συμφωνο με αυτα που πρεπει.

Λοιπον βαλε κατ αρχας αγγλικα να δουμε.

Δυστυχως απ αυτη τη συσκευη δεν εχω πειρα.

Θα προσπαθησω ν ανεβασω τις δικες μου φωνες.

Edited by pavlitakis1

Αντι να γκρινιαζεις η αγορα απ το σαιτ επιτρεπει εως 10 εγκατσστασεις.

Οι δρομολογησεις του γκουγκλ ειναι ακομα σε βετα εκδοση, δλδ εχουν σοβαρο θεμα.

Τωρα αν εισαι βετα τεστερ των ρομ που κυκλοφορανε, ε οντως οι χαρτες του γκουγκλ ειναι μονοδρομος.

Εμεις τι μπορουμε να κανουμε για σενα; :D

Αδίκως με κατηγορείς.

Έχω το δικαίωμα να κάνω εγκατάστησε σε 5 διαφορετικές συσκευές, όπως με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά. Εγώ δεν έχω 5 διαφορετικές android συσκευές και επομένως είναι αδύνατον να έχω ξεπεράσει αυτό το όριο. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα μου ζητάει να το ξαναγοράσω.

Αυτό καταγγέλλω, δεν περιμένω να κάνετε κάτι, το λέω για όσους τυχόν σκέφτονται να αγοράσουν το don’t panic.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα google maps.

Αδίκως με κατηγορείς.

Έχω το δικαίωμα να κάνω εγκατάστησε σε 5 διαφορετικές συσκευές, όπως με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά. Εγώ δεν έχω 5 διαφορετικές android συσκευές και επομένως είναι αδύνατον να έχω ξεπεράσει αυτό το όριο. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα μου ζητάει να το ξαναγοράσω.

Αυτό καταγγέλλω, δεν περιμένω να κάνετε κάτι, το λέω για όσους τυχόν σκέφτονται να αγοράσουν το don’t panic.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα google maps.

Δεν σε κατηγορω απλως προσπαθω να σε κανω να ξεχαστεις.:D

Παντως αν αγορασεις απ το μαρκετ δινουν 5 αδειες ενω απ το site τους δινουν 10.

Αν τους ελεγες οτι αλλαζεις ρομ συχνα, θα σου προτειναν να μην το παρεις.

Εχεις προσεξει τα δεδομενα που κατεβαζει ο γουγλης; Εχεις σκεφτει τι θα γινει αν δεν εχεις πανω απο 2G, ποση καθυστερηση θα εχεις, η αν δεν εχεις κσθολου δικτυο;

Παντα πρεπει να υπαρχει ενας οφλαιν πλοηγος στο κινητο.

Δεν σε κατηγορω απλως προσπαθω να σε κανω να ξεχαστεις.:D

Παντως αν αγορασεις απ το μαρκετ δινουν 5 αδειες ενω απ το site τους δινουν 10.

Αν τους ελεγες οτι αλλαζεις ρομ συχνα, θα σου προτειναν να μην το παρεις.

Εχεις προσεξει τα δεδομενα που κατεβαζει ο γουγλης; Εχεις σκεφτει τι θα γινει αν δεν εχεις πανω απο 2G, ποση καθυστερηση θα εχεις, η αν δεν εχεις κσθολου δικτυο;

Παντα πρεπει να υπαρχει ενας οφλαιν πλοηγος στο κινητο.

Μα η αλλαγή ρομ δεν σημαίνει ότι "άλλη συσκευή."

Γι αυτό έχω εκνευριστεί.

(Και δεν αλλάζω κάθε μέρα ρομ. Απλά έχω εκεί το defy+ και παίζω… στα άλλα κινητά μου δεν έχω κάνει ούτε ρουτ.).

Γιάννη, καταρχάς κακώς το αγόρασες ξανά χωρίς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Από τη στιγμή που το email είναι το ίδιο, έπρεπε να τους στείλεις να σου βρούνε λύση. Δικό τους είναι το πρόβλημα όχι δικό σου.

Πέραν αυτού, ας το αναφέρω αν και ίσως να μην φταίει στην περίπτωσή σου:

Εγώ όταν μου ήρθε η αναβάθμιση για την 4.7.3 με ρώτησε αν θέλω να το βάλει στην εσωτερική ή στην κάρτα μνήμης. Επέλεξα την κάρτα μνήμης να δω τι θα κάνει. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα το έδειχνε ως μη αγορασμένο και μου έβγαζε ότι έληξε το trial. Μετά αποφάσισα να το αφήσω να μπει στην Internal και το πρόβλημα λύθηκε. Το είδε κανονικά.

*Έννοείται πώς όταν το περνάς μετά από Hard reset/ αλλαγή rom θέλει το GDP Installer ξανά και όλη την διαδικασία εγκατάστασης. Όχι να ρίξεις το .apk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ενα ενα βημα.

Βρες πρωτα τις φωνες, μετα χαρτες κλπ, βαλτα ολα μεσα και μετα θα δουμε γιατι δεν ξανανοιγει.

........................

:confused::confused::confused: Το μυστήριο συνεχίζεται σε όλο του το μεγαλείο . Εβαλα χάρτη , Ελληνικές φωνές , και Ελληνικά γλώσσα .

Κάνω εκκαθάριση δεδομένων - πατάω το iGo εικονίδιο το πρόγραμμα ανοίγει - πάω στις ρυθμίσεις , βάζω τον χάρτη της Ελλάδος , τις φωνές

και τη γλώσσα . Αποτέλεσμα , έχω ένα τέλειο , ( καλά το τελικό "σ" αντί γιά "ς" ελαφροσπαστικό ) πλοηγό , ΒΑΡΔΑ μην πατήσω ΕΞΟΔΟ .

Δεν ανοίγει με τίποτα , αν δεν εκκαθαρίσω εκ νέου τα δεδομένα :confused::confused::confused:

Τι γίνανε οι experts του iGo που δεν το αλλάζουν με τίποτα ? Θα βοηθήσουν ή άδικα ο κόπος ?

Πως , έτσι ελαφρά τη καρδία καταγγέλεις κάτι που είναι ανυπόστατο .

Αν σου συμβαίνει εσένα με τα σκαλισμένα τηλέφωνα , ή με Google λογαριασμούς διαφορετικούς που λογικά δεν αναγνωρίζονται , ή ποιός

ξέρει τι άλλες διαφοροποιήσεις , είναι λίγο παράδοξο , δογματικά να δυσφημίζεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης γιά μελλοντικούς αγοραστές .

Ετσι γιά πληροφορία σου : Το πρωϊ αναβάθμισα το SII και το Galaxy Note 10.1 . Πριν από λίγο το Galaxy Ace , και απ' ότι μου λένε δύο φίλοι

μου με τρεις παρακαλώ συσκευές τους αλλά στον ίδιο Google λογαριασμό ότι τα αναβαθμίσανε κανονικά . Σύνολο 6 .

Without prejudice , απλά γιά αποκατάσταση μιάς πραγματικότητας , γιά όσους μελλοντικά επιλέξουν να αγοράσουν το Dont Panic .

Γιάννη, καταρχάς κακώς το αγόρασες ξανά χωρίς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Από τη στιγμή που το email είναι το ίδιο, έπρεπε να τους στείλεις να σου βρούνε λύση. Δικό τους είναι το πρόβλημα όχι δικό σου.

Πέραν αυτού, ας το αναφέρω αν και ίσως να μην φταίει στην περίπτωσή σου:

Εγώ όταν μου ήρθε η αναβάθμιση για την 4.7.3 με ρώτησε αν θέλω να το βάλει στην εσωτερική ή στην κάρτα μνήμης. Επέλεξα την κάρτα μνήμης να δω τι θα κάνει. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα το έδειχνε ως μη αγορασμένο και μου έβγαζε ότι έληξε το trial. Μετά αποφάσισα να το αφήσω να μπει στην Internal και το πρόβλημα λύθηκε. Το είδε κανονικά.

*Έννοείται πώς όταν το περνάς μετά από Hard reset/ αλλαγή rom θέλει το GDP Installer ξανά και όλη την διαδικασία εγκατάστασης. Όχι να ρίξεις το .apk

Ελένη, τους είχα πάρει τηλέφωνο και η απάντησή τους ήταν ότι έχω εξαντλήσει το όριο των 5 συσκευών.

Μα δεν έχω 5 συσκευές τους, λέω, " έχετε εξαντλήσει το όριο " μου απαντούσαν....:rolleyes::rolleyes:

Ε, σιγά μην χαλάσω τη ζαχαρένια μου για 11 ευρώ. Τους χαιρετώ, τους κράζω κι εδώ δημοσίως και όλα καλά. :)

Ελένη, τους είχα πάρει τηλέφωνο και η απάντησή τους ήταν ότι έχω εξαντλήσει το όριο των 5 συσκευών.

Μα δεν έχω 5 συσκευές τους, λέω, " έχετε εξαντλήσει το όριο " μου απαντούσαν....:rolleyes::rolleyes:

Ε, σιγά μην χαλάσω τη ζαχαρένια μου για 11 ευρώ. Τους χαιρετώ, τους κράζω κι εδώ δημοσίως και όλα καλά. :)

Δηλαδή με ίδιο Gmail και ίδιο ΙΜΕΙ και σου λένε το έχεις εξαντλήσει? Μήπως αλλάζει κάτι στο φλασάρισμα? Γιατί δεν είναι λογικό. Αν ήταν γενικό θέμα θα είχε ακουστεί. Κάτι δεν πάει καλά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δηλαδή με ίδιο Gmail και ίδιο ΙΜΕΙ και σου λένε το έχεις εξαντλήσει? Μήπως αλλάζει κάτι στο φλασάρισμα? Γιατί δεν είναι λογικό. Αν ήταν γενικό θέμα θα είχε ακουστεί. Κάτι δεν πάει καλά.

Τίποτα δεν αλλάζει στο φλασάρισμα. Οι ρομ είναι από nandroid backup κατά βάση (install zip from sd, κατάλαβες...).

Δύσκολο να ακουστεί κάτι, από τη στιγμή που οι περισσότεροι αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο κι αν ...

Εγώ, μετά από αυτό, το ξαναγόρασα (πριν απο λίγους μήνες). Τώρα όμως που πήγα να το περάσω στο LG, πάλι μου λέει να το αγοράσω.

Έ, σόρρυ, αλλά 10 συσκευές από πέρσι, σίγουρα δεν έχω αλλάξει...είπαμε, δεν είμαι και ο Ταξιδιώτης 22 :p:p

.

Δεν ανοίγει με τίποτα , αν δεν εκκαθαρίσω εκ νέου τα δεδομένα :confused::confused::confused:

Τι γίνανε οι experts του iGo που δεν το αλλάζουν με τίποτα ? Θα βοηθήσουν ή άδικα ο κόπος ?

.

Τι γκαντεμια φιλε μου.

Για δοκιμασε κανα ξεματιασμα.

Λοιπον καπου σε καποιο φακελο καποιο αρχειο (οχι το sys.txt) που κραταει τις ρυθμισεις. Ριξε μια ματια. Για ποσταρισε και στο τοπικ του πριμο αν υπαρχει.

Βαλε και στο sys.txt τη σωστη αναλυση μηπως εκει μαλλον κολλαει!

Τι γκαντεμια φιλε μου.

Για δοκιμασε κανα ξεματιασμα.

Λοιπον καπου σε καποιο φακελο καποιο αρχειο (οχι το sys.txt) που κραταει τις ρυθμισεις. Ριξε μια ματια. Για ποσταρισε και στο τοπικ του πριμο αν υπαρχει.

Βαλε και στο sys.txt τη σωστη αναλυση μηπως εκει μαλλον κολλαει!

You can say that again :mad::mad:

Ανέβηκα γιά 2-3 μέρες Αθήνα και έλεγα πως θα λυθεί το πρόβλημα , αλλά δεν βοηθάει και κανείς ή μήπως λείπουνε όλοι ?

Οχι βέβαια ότι μου χρειάζεται το iGo στη παντόφλα το Note 10.1 , αλλά , να , είναι το ****το .

Δεν υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι ρυθμίσεις γιατί ακόμα και που σβύνω τα δεδομένα και το ανοίγω οι ρυθμίσεις που έχω

κάνει , χάρτες , φωνές , γλώσσα υπάρχουν . Ακόμα και μετά το σβύσιμο , αν μπώ και απλά πατήσω "εξοδος" χωρίς να κάνω

τίποτα το πρόγραμμα νεκρώνει . Οσο γιά την ανάλυση είναι η σωστή , όπως και η διεύθυνση στα folders .

Αφού δεν απαντάει και μάλλον δεν ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται , λέω να καταφύγω στη τελευταία λύση της απελπισίας ,

να φωνάξω κανένα παπά να κάνει ένα ευχέλαιο :lol::lol::lol: αλλά κι' αυτοί είνει δυσεύρετοι τέτοια εποχή .

Δεν είναι κουραστικό σε 2 θέματα να μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα;

Διάλεξε ένα θέμα φίλε Geoba και ανέλυσε το εκεί.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση