Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τις ερωτησεις σου φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει ουτε μια σελιδα γιατι για αυτα που ρωτας θιγονται σε ολες τις σελιδες για ποικιλα προγραμματα. Ζητας που ζητας ετοιμη τροφη στο πιατο να εχεις τουλαχιστον το θαρρος να το λες στα ισια

δεν καταλαβαινω που ακριβως ειναι το προβλημα.διαβασα καπου στις 5,6 σελιδες και δεν με καλυψε.το φορουμ ειναι για να ρωτας.δεν πιστευω πως γι αυτους που γνωριζουν να απαντησουν σε 1 απλη ερωτηση.δεν εχω smartphone και λογικο ειναι να μην εχω ιδεα.ουτε απαιτησα απο κανεναν να απαντησει με το ζορι ουτε σπαμαρα.τι ειναι πιο λογικο,ευκολο και γρηγορο?να διαβασω 1000+ σελιδες η να ρωτησω?

Παρε το λουμια 620

ευχαριστω.και μια ακομη ερωτηση για gps.το κινητο επειδη με βολευει να το εχω στ αγγλικα,οταν χρησιμοποιω το gps θα πρεπει να γραφω τις οδους στα αγγλικα η στα ελληνικα?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Για οσους ενδιαφερονται το copilot ειναι δωρεαν για 14

μερες full και οταν ληξη απλα δεν εχεις φωνητικες οδηγιες. Εαν ομως θελεις να το ξαναεχεις full το κοστος ειναι 21€.:)

ευχαριστω.και μια ακομη ερωτηση για gps.το κινητο επειδη με βολευει να το εχω στ αγγλικα,οταν χρησιμοποιω το gps θα πρεπει να γραφω τις οδους στα αγγλικα η στα ελληνικα?

Δεν ξερω σιγουρα για τα wp, αλλα για αντροιντ, κυριως οι χαρτες της ναβτεκ ειχαν καποιο προβλημα στην απεικονιση των Ελληνικων.

Η here ειναι τωρα η παλια ναβτετ που αγοραστηκε απ τη νοκια.

Θεωρητικα πρεπει και στο χαρτη και στα pois η αναζητηση να γινεται κανονικα και στις 2 γλωσσες, οπως στο ναβιγκον αντροιντ που χρησιμοποιει τους ιδιους χαρτες.

Παντως για καλο και για κακο, κανε μια βολτα στην αγορα και κυττα τη συσκευη σου.

Πιαστη στα χερια και κανε κανα τεστ στους χαρτες.

Επισης κανε μια εγγραφη στο here, και παιξε λιγο με δρομολογησεις με τους συγκεκριμενους χαρτες, να δεις στη πραξη τι παιζει.

Δεν ξερω σιγουρα για τα wp, αλλα για αντροιντ, κυριως οι χαρτες της ναβτεκ ειχαν καποιο προβλημα στην απεικονιση των Ελληνικων.

Η here ειναι τωρα η παλια ναβτετ που αγοραστηκε απ τη νοκια.

Θεωρητικα πρεπει και στο χαρτη και στα pois η αναζητηση να γινεται κανονικα και στις 2 γλωσσες, οπως στο ναβιγκον αντροιντ που χρησιμοποιει τους ιδιους χαρτες.

Παντως για καλο και για κακο, κανε μια βολτα στην αγορα και κυττα τη συσκευη σου.

Πιαστη στα χερια και κανε κανα τεστ στους χαρτες.

Επισης κανε μια εγγραφη στο here, και παιξε λιγο με δρομολογησεις με τους συγκεκριμενους χαρτες, να δεις στη πραξη τι παιζει.

καταλαβα.ευχαριστω για τις απαντησεις και την ενημερωση!

Δεν βλεπω το κινητο σου ακριβως.

Το σιγκικ εχει, το ναβιγκον κατι εχει, το street pilot για ios εχει αλλα το καλυτερο στην ενημερωση συμβαντων ειναι το waze με τους χαλια χαρτες. Ναι αυτη η εφαρμογη με τους ονλαιν χαρτες που αγορασε η γκουγκλ 1,2δις.

Ν αναφερω ομως οτι για ενημερωση μιλαμε στην αθηνα κυριως και οχι για ολη την Ελλαδα.

Ευρωπη καλυτερα παντα.

Το μελλον παντως βλεπω να ειναι το waze μολις τελειωσει η αγορα.

Αρχιστε να το συνηθιζετε

Thanks man!

Το Νοte 2 εχω με το sygic αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος (ειδικα σε αυτο το κομματι, γιατι κατα τ'αλλα με καλυπτει). Οποτε τσεκαρω και το Waze που λες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Thanks man!

Το Νοte 2 εχω με το sygic αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος (ειδικα σε αυτο το κομματι, γιατι κατα τ'αλλα με καλυπτει). Οποτε τσεκαρω και το Waze που λες.

To waze για Ελλαδα δεν εχει καλους χαρτες, αλλα εχει μια εξυπνη μηχανη ενημερωσης συμβαντων απ τους χρηστες.

Εχει αναγκη απο συνεχη συνδεση ιντερνετ αλλα δεν τρωει πολλα δεδομενα.

Εχει ομως διαδραστικοτητα με τους χρηστες. Τη μεγαλη του αξια θα τη δειξει αν αυξηθει η βαση των χρηστων. Παντως αν δεις pavlitakis ειμαι εγω:p

Το συγκικ εχει αρκετα καλα. Οπως ενημερωση της βασης απ το χρηστη για συμβαντα αλλα απαιτει ενεργεια του χρηστη.

Αν ο χρηστης δεν κανει τιποτα, δεν υπαρχει ενημερωση. To waze βλεπει ταχυτητα και κανει ενημερωση μονο του.

Βεβαια για μπλοκα κλπ γινεται χειροκινητα.

Ετσι κι αλλιως η αθηνα δεν εχει πια μποτιλιαρισματα...πρακτικα η ενημερωση δεν ειναι απαραιτητη.

Δοκιμασε την τελευταια βετα του συγκικ 13.1.3 να μας πεις και τη γνωμη σου.

Επι του θεματος, μηπως γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να εχει και live tracking της κινησης στους δρομους και να εχει σχετικα καλες ενημερωσεις πανω σε αυτο?

Εκτός από αυτά που αναφέρανε πριν και το Igo έχει καλή live ενημέρωση για ατυχήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά.Τελικά έχει κάνει καποιος χρήση του topo navigator; (χάρτες Ανάβασης),με την free έκδοση κλειδώνει; κάποια άλλη εφαρμογή με απεικόνιση χωματόδρομων/μονοπατιών Ελλάδας;

Καλησπέρα παιδιά.Τελικά έχει κάνει καποιος χρήση του topo navigator; (χάρτες Ανάβασης),με την free έκδοση κλειδώνει; κάποια άλλη εφαρμογή με απεικόνιση χωματόδρομων/μονοπατιών Ελλάδας;

H φρι έκδοση επιτρέπει μόνον τους δωρεάν χάρτες (OSM κλπ) και το κτηματολόγιο.

Δεν έχει δρομολογήσεις κλπ.

Για δρομολογήσεις και χάρτες της ανάβασης πρέπει να πληρώσεις 40€ για 3 αδειες αλλά οχι πριν ένα μηνα οι επόμενες. Συνδέονται με το τηλ. κιαν αλλάξεις τηλ βάζεις τη 2η αδεια κι αν ξανα την τρίτη. Μετα δεν ξέρεις.

Οι χάρτες ειναι αρκετα λεπτομερείς σε μονοπάτια αλλα οχι πολύ ενημερωμένοι σε παλαιοτερες καταγραφές. δλδ κατεστραμένοι δρόμοι, καινούργια μονοπάτια κλπ.

Επίσης όλοι οι υπολογισμοί γίνονται στο σέρβερ της εταιρείας, κάτι που απαιτεί ονλαιν σύνδεση και κάμποσα δεδομένα.

Βέβαια μπορείς να το κάνεις σπίτι και να τα πάρεις μαζί σου. Αν χρειαστείς κάποια αναδρομολόγηση στο βουνό όμως, τη πάτησες.

Επίσης οι χάρτες της είναι μεγάλοι σε μέγεθος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις μεγάλες περιοχές σε ικανοποιητικό ζουμ, γιατί χρειάζοναι μεγάλες κάρτες μνήμης, αφιερωμένες στην εφαρμογή.

Επίσης κάνει καταγραφή ιχνους και χρήση για αργότερα.

Ειναι αργή εφαρμογή και με αρκετά bugs, αλλα εξελλίσεται και πιστευεται από ορισμένους ότι θα φτάσει κάποτε σε κατι που θα ικανοποιήσει τους χρήστες (εγώ δεν το πιστεύω αλλά είναι γνώμη μου).

Η όλη προσπάθεια της εφαρμογής έχει σαν στόχο να αποφύγει την πειρατεία (και καλά κάνει), αλλα σ αυτή τη προσπάθεια την έκανε δύσχρηστη με αποτέλεσμα όλοι να ταλαιπωρούνται.

Αν κάποιος το μόνο που θέλει, οπωσδήποτε να έχει τους πλέον λεπτομερείς χάρτες για εκτός δρόμου δραστηριότητες σε κινητο, τότε ίσως να αξίζει την ταλαιπωρία.

Αλλά οι "επαγγελματίες" του είδους έχουν ένα απλο ορειβατικό GARMIN με τον χάρτη της ανάβασης και κάνουν τη δουλειά τους.

Τα ορειβατικά GPS ειναι αδιάβροχα, αντέχουν στη σκληρή χρήση, έχουν αυτονομία πάνω από μία μέρα με 2 ΑΑ μπαταρίες και η ευαισθησία τους στο σήμα των δορυφόρων είναι πολύ μεγαλύτερη απο οποιοδήποτε κινητό.

Αρα η χρήση του κινητού στο βουνό δεν είναι ότι καλύτερο.

Καλή εφαρμογή για χωματόδρομους είναι το orux maps, που παίρνει και την ανάβαση για Garmin καθώς και τον OSM. Δεν έχει πλοήγηση βέβαια αλλά αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία, εύκολα μπορεί να βρεί το δρόμο του.

Αλλά γενικά για συνεχή χρήση και όχι καμμιά φορά λόγω ανάγκης, συνιστώ την αγορά ενος καθαροαιμου ορειβατικού για πεζοπορία και την αγορα ενός PNA για το αυτοκίνητο (πχ. NUVI 40)

Ριξε μια ματιά εδώ

για καλύτερη πληροφόρηση.

Υπ όψην δεν υπάρχει αναζήτηση σε επίπεδο οδών.

Edited by pavlitakis1

H φρι έκδοση επιτρέπει μόνον τους δωρεάν χάρτες (OSM κλπ) και το κτηματολόγιο.

Δεν έχει δρομολογήσεις κλπ.

Για δρομολογήσεις και χάρτες της ανάβασης πρέπει να πληρώσεις 40€ για 3 αδειες αλλά οχι πριν ένα μηνα οι επόμενες. Συνδέονται με το τηλ. κιαν αλλάξεις τηλ βάζεις τη 2η αδεια κι αν ξανα την τρίτη. Μετα δεν ξέρεις.

Οι χάρτες ειναι αρκετα λεπτομερείς σε μονοπάτια αλλα οχι πολύ ενημερωμένοι σε παλαιοτερες καταγραφές. δλδ κατεστραμένοι δρόμοι, καινούργια μονοπάτια κλπ.

Επίσης όλοι οι υπολογισμοί γίνονται στο σέρβερ της εταιρείας, κάτι που απαιτεί ονλαιν σύνδεση και κάμποσα δεδομένα.

Βέβαια μπορείς να το κάνεις σπίτι και να τα πάρεις μαζί σου. Αν χρειαστείς κάποια αναδρομολόγηση στο βουνό όμως, τη πάτησες.

Επίσης οι χάρτες της είναι μεγάλοι σε μέγεθος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις μεγάλες περιοχές σε ικανοποιητικό ζουμ, γιατί χρειάζοναι μεγάλες κάρτες μνήμης, αφιερωμένες στην εφαρμογή.

Επίσης κάνει καταγραφή ιχνους και χρήση για αργότερα.

Ειναι αργή εφαρμογή και με αρκετά bugs, αλλα εξελλίσεται και πιστευεται από ορισμένους ότι θα φτάσει κάποτε σε κατι που θα ικανοποιήσει τους χρήστες (εγώ δεν το πιστεύω αλλά είναι γνώμη μου).

Η όλη προσπάθεια της εφαρμογής έχει σαν στόχο να αποφύγει την πειρατεία (και καλά κάνει), αλλα σ αυτή τη προσπάθεια την έκανε δύσχρηστη με αποτέλεσμα όλοι να ταλαιπωρούνται.

Αν κάποιος το μόνο που θέλει, οπωσδήποτε να έχει τους πλέον λεπτομερείς χάρτες για εκτός δρόμου δραστηριότητες σε κινητο, τότε ίσως να αξίζει την ταλαιπωρία.

Αλλά οι "επαγγελματίες" του είδους έχουν ένα απλο ορειβατικό GARMIN με τον χάρτη της ανάβασης και κάνουν τη δουλειά τους.

Τα ορειβατικά GPS ειναι αδιάβροχα, αντέχουν στη σκληρή χρήση, έχουν αυτονομία πάνω από μία μέρα με 2 ΑΑ μπαταρίες και η ευαισθησία τους στο σήμα των δορυφόρων είναι πολύ μεγαλύτερη απο οποιοδήποτε κινητό.

Αρα η χρήση του κινητού στο βουνό δεν είναι ότι καλύτερο.

Καλή εφαρμογή για χωματόδρομους είναι το orux maps, που παίρνει και την ανάβαση για Garmin καθώς και τον OSM. Δεν έχει πλοήγηση βέβαια αλλά αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία, εύκολα μπορεί να βρεί το δρόμο του.

Αλλά γενικά για συνεχή χρήση και όχι καμμιά φορά λόγω ανάγκης, συνιστώ την αγορά ενος καθαροαιμου ορειβατικού για πεζοπορία και την αγορα ενός PNA για το αυτοκίνητο (πχ. NUVI 40)

Ριξε μια ματιά εδώ

για καλύτερη πληροφόρηση.

Υπ όψην δεν υπάρχει αναζήτηση σε επίπεδο οδών.

Σ'ευχαριστώ..η χρηση gps θα γίνεται σε 10άρι tablet (Note 10.1) οπότε ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για εκτός δρόμου χρήση (πάντα σε αυτοκίνητο).Η πλοήγηση δεν με ενδιαφέρει απλά να βλέπει που πηγαίνω στο βουνό και να μην κολλάει..το topo σε windows δουλεύει καλά αλλά για android μάλλον θα αργήσει..το orux δλδ παίζει χάρτες Ανάβασης κανονικά;

Σ'ευχαριστώ..η χρηση gps θα γίνεται σε 10άρι tablet (Note 10.1) οπότε ψάχνω για την καλύτερη εφαρμογή για εκτός δρόμου χρήση (πάντα σε αυτοκίνητο).Η πλοήγηση δεν με ενδιαφέρει απλά να βλέπει που πηγαίνω στο βουνό και να μην κολλάει..το topo σε windows δουλεύει καλά αλλά για android μάλλον θα αργήσει..το orux δλδ παίζει χάρτες Ανάβασης κανονικά;

Αν εχεις το τοπο σε windows, τι το θελεις για αντροιντ;

Το orux δεχεται το χαρτη της αναβασης αλλα μην ξεχασης να βαλεις στον ιδιο φακελο και το .typ μετο ιδιο ονομα του χαρτη.

Τωρα ερωτηση. Γιατι δεν βαζεις το mobile xt σ ενα laptop με win και να εχεις οτι χαρτη θελεις;

To bluetooth gps για το οποίο ρωτάς (COPILOT BLUETOOTH GPS RECEIVER SIRFSTAR 3) είναι εξαιρετικό. Έχει συζητηθεί επανειλημμένα στο φόρουμ για τις κινέζικες ταμπλέτες. Το δικό μου συνδέεται από τη μέση του σαλονιού μου στον πρώτο όροφο. Εκτός σπιτιού είναι ταχύτατο. Πουλιέται μόνο με φορτιστή αυτοκινήτου αλλά εγώ το φορτίζω και με ένα πολυφορτιστή κινητών 5,5v. Και φυσικά στα 12 ευρώ έχει και εξαιρετική τιμή.

Ναι. Εννοω οτι τα ανεξαρτητα GPS εχουν καλυτερη ληψη απο τα εσωτερικα. Γιατι μπορουμε να τα βαλουμε σε καλυτερη θεση κι ακομα κι αν βρεχει πχ μπορουμε να τα βαλουμε σε μια πλαστικη σακουλα εξω απ τ αυτοκινητο.

Επισης αν το αυτοκινητο εχει τζαμια μεταλλικα.

Δεν είναι αυτός ο λόγος που έχουν καλύτερη λήψη. Ο κυριώτερος λόγος είναι ότι συνήθως ακόμη και το φθηνότερο bluetooth gps έχει πολύ καλύτερο gps hardware ακόμη και από το ακριβώτερο κινητό ή την ακριβώτερη ταμπλέτα. Γι' αυτό αγωνίζεται το πανάκριβο κινητό σας να συνδεθεί, ενώ το αποπάνω πάμφθηνο bluetooth gps με το εξαιρετικό sirfstar 3 τσιπάκι του, συνδέεται ταχύτατα.

Εννοείται βέβαια ότι μεταξύ δύο gps με το ίδιο τσιπάκι, το πλεονέκτημα θα το έχει αυτό που βρίσκεται σε καλύτερη θέση. Αλλά μόνο σε αυτή τη περίπτωση. Όταν συγκρίνουμε διαφορετικά gps, αυτό που έχει το καλύτερο τσιπάκι πάντα θα κερδίζει.

Ειναι κι αυτος ενας λογος επιπλεον.

Υπαρχουν και κινητα με διαφορες υλοποιησεις σε δεκτες gps.

Απ τη στιγμη που ενα κινητο πχ. εχει το sirfstar 3 δεν υστερει απ το εξωτερικο gps σε υλοποιηση.

Υστερει ομως σε κεραια, παρεμβολες απο τη λειτουργια δικτυου, σκια στο σημα λογω χεριων η θεσης της κεραιας στο πισω μερος της συσκεης κλπ.

Ολοι αυτοι οι παραγοντες αθροιστικα, κανουν πιο αδυναμη τη ληψη, ωστε σε οριακες συνθηκες (κακος καιρος, υψηλα κτιρια, φαραγγια, δενδρα κλπ) η ακριβεια να πηγαινει περιπατο.

Μη ξεχναμε οτι το gps στο κινητο, ειναι κυριως για περιστασιακη χρηση αναγκης και οχι για συστηματικη ''επαγγελματικη'' χρηση, για πολλους λογους.

Ειναι κι αυτος ενας λογος επιπλεον.

Υπαρχουν και κινητα με διαφορες υλοποιησεις σε δεκτες gps.

Απ τη στιγμη που ενα κινητο πχ. εχει το sirfstar 3 δεν υστερει απ το εξωτερικο gps σε υλοποιηση.

Υστερει ομως σε κεραια, παρεμβολες απο τη λειτουργια δικτυου, σκια στο σημα λογω χεριων η θεσης της κεραιας στο πισω μερος της συσκεης κλπ.

Ολοι αυτοι οι παραγοντες αθροιστικα, κανουν πιο αδυναμη τη ληψη, ωστε σε οριακες συνθηκες (κακος καιρος, υψηλα κτιρια, φαραγγια, δενδρα κλπ) η ακριβεια να πηγαινει περιπατο.

Μη ξεχναμε οτι το gps στο κινητο, ειναι κυριως για περιστασιακη χρηση αναγκης και οχι για συστηματικη ''επαγγελματικη'' χρηση, για πολλους λογους.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι είδους τσιπάκι gps έχουν επάνω τα διάφορα κινητά και οι διάφορες ταμπλέτες. Νομίζω ότι τότε θα γίνόταν φανερό γιατί έχουν κάποιοι σοβαρό πρόβλημα σύνδεσης.

Και όσο γι' αυτά που λες για περιστασιακή και συστηματική χρήση, δεν έχω αρκετά λόγια για να συμφωνήσω μαζί σου.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω σε ανθρώπους που χρειάζονται gps για δραστηριότητες όπως το mtb ή η ορειβασία ότι η χρήση κινητών γι' αυτή τη δουλειά δεν είναι απλά άστοχη αλλά πιθανά και επικίνδυνη. Γιατί όταν τελειώσει η μπαταρία του κινητού (λόγω gps) τότε δεν φτάνει που θα έχουν πρόβλημα προσανατολισμού αλλά θα αποκτήσουν και πρόβλημα επικοινωνίας. Και το δεύτερο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακόμη πιο σημαντικό από το πρώτο.

Τα smartphones όπως και να τα δει κανείς δεν είναι τίποτα παραπάνω από gadgets. Για απαιτητικές χρήσεις χρειάζονται και απαιτητικές λύσεις. Ένα αξιόπιστο τηλέφωνο (συνήθως με κουμπάκια) με χρόνο χρήσης που να μετριέται σε αρκετές μέρες και όχι σε λίγες ώρες και ένα ανθεκτικό και εξειδικευμένο handheld gps με μπαταρίες που τις βρίσκεις και στο τελευταίο περίπτερο και χρόνο χρήσης που να φτάνει ή να ξεπερνάει τις 24 ώρες.

Τα άλλα καλά είναι για να παίζουμε οι λάτρεις της τεχνολογίας.

ΥΓ Ακόμη και η garmin (γνωστοί τζαμπατζήδες) για να κάνει οικονομία (πόση πια; ) ενώ αρχικά έβγαζε μια σειρά μοντέλων της με το sirfstar3, το αντικατέστησε στη συνέχεια με άλλο τσιπάκι, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος κλειδώματος και να έχει γκρίνιες από του πελάτες της. Και φυσικά όσοι έχουν τις συσκευές που κυκλοφόρησαν με το "καλό" sirfstar3 τις προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Edited by PANKAN

Σωστα αυτα που λες, αλλα εδω το φορουμ ειναι για κινητα.

Αυτοι που κανουν σπορ κλπ. χρησιμοποιουν σωστο εξοπλισμο.

Δεν γινεται αλλιως.

Ακομα κι αν ξεκινησουν με κινητο στη κωλοτσεπη και ποδηλατο, ο ιδρωτας και μονο θα το κανει μουσκεμα, θα το γεμισει αλατι και θα το καταστρεψει συντομα.

Ετσι την επομενη φορα (αν υπαρξει), ειναι ετοιμοι.

Επισης σε βουνο, λογω αποστασης απο κεραιες, το κινητο δουλευει σε μεγαλη ισχυ συνηθως για να κρατησει επαφη, με αποτελεσμα η μπαταρια να μη βγαζει πανω απο 4-5 ωρες.

Γι αυτους που επιμενουν παντως, συνιστω 3-4 εξτρα μπαταριες η φορητο φορτιστη και το προβλημα ενεργειας λυνεται.

Πλαστικη σακουλα με αεροστεγες κλεισιμο για προστασια απο σκονη νερο κλπ. και καλη βολτα.

Το σημαντικο ειναι να σηκωθουμε απ τον καναπε και να κανουμε μια βολτα στη φυση. Αν ειμαστε παρεα κι εχουμε ολοι κινητα, μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε εναλλαξ.

Και στη τελικη, υπαρχουν και οι ομαδες διασωσης....

Και στη τελικη, υπαρχουν και οι ομαδες διασωσης....

Τώρα σώωωωθηκες :lol:

(είμαι εντελώς εκτός θέματος, αλλά δεν άντεχα να μη το πω)

Αν εχεις το τοπο σε windows, τι το θελεις για αντροιντ;

Το orux δεχεται το χαρτη της αναβασης αλλα μην ξεχασης να βαλεις στον ιδιο φακελο και το .typ μετο ιδιο ονομα του χαρτη.

Τωρα ερωτηση. Γιατι δεν βαζεις το mobile xt σ ενα laptop με win και να εχεις οτι χαρτη θελεις;

Δεν έχω εγώ το topo,το έχω δει σε φίλο να παίζει σε windows ταμπλέτα που θέλω να αποφύγω γιατί μου φαίνεται πολύ πιο δύσχρηστη γενικά.. laptop δεν έχω..

Δεν έχω εγώ το topo,το έχω δει σε φίλο να παίζει σε windows ταμπλέτα που θέλω να αποφύγω γιατί μου φαίνεται πολύ πιο δύσχρηστη γενικά.. laptop δεν έχω..

Για να πουμε την αληθεια.

Μια windows ταμπλετα, σαφως ειναι καλυτερη απο οποιοδηποτε αντροιντ.

Το αντροιντ γιγαντωθηκε γιατι η ms τη πατησε στη τιμολογιακη πολιτικη της.

Σαν ομως λειτουργικο τα win....και μονο οτι μπορουμε να τρεξουμε τις εφαρμογες του desktop μας, ειναι σημαντικο.

Μπορουμε να συνδεσουμε οτιδηποτε περιφεριακο.

Μπορουμε να το εχουμε σπιτι, αυτοκινητο, εξοχικο, σκαφος και να τα κανουμε ολα.

Πληκτρολογια, ποντικια, καμερες, στικακια, εκτυπωτες, σκανερ, σκληρους....απειρο αποθηκευτικο χωρο....κλπκλπ.

Επομενως αν θελεις κατι καλο, win ειναι μονοδρομος.

Αν θελεις κατι να παιζεις να περναει η ωρα....τοτε καλως.

Το αντροιντ φτιαχτηκε κυριως γι αυτο.

Παιδιά έχω το Lg Optimus G , τι πρόγραμμα πλοήγησης μου προτείνεται ?

Φιλε δεν μπορω να απαντησω, γιατι οτι κι αν πω θα βρεθουνε πολλοι να πουνε οτι ειναι λαθος αυτο.

Θα μπουμε σε μια βολτα αντιπαραθεσης και θα τσακωνομαστε χωρις λογο.

Ριξε μια ματια λιγες σελιδες πιο πισω. Υπαρχουν ολες οι απαντησεις που ψαχνεις.

Για οποιαδηποτε ερωτηση σε κατι συγκεκριμενο, στη διαθεση σου αν το ξερω.

Edited by pavlitakis1

Κάπου μέσα στο πόλεμο συμφερόντων και εκμετάλευσης μιάς παγκόσμιας κοινωνίας που κοιμάται ύπνο βαθύ και σέρνεται σαν τα πρόβατα

ακόμα και τα σαϊνια έχουν μπλέξει τα μπούτια τους , ή αλλοιώς πως , μπερδέψανε την φορητότητα με τη χρήση .

Θα πάρω ένα win8 tablet , στο σκάφος , στη παραλία και θα αρχίσω να γράφω κώδικα γιά να φτάξω ένα Flash που μου ήρθε η έμπνευση :lol:

Θα πουλήσουνε μερικά αλλά δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν τα high-end laptops .

Κάπου μέσα στο πόλεμο συμφερόντων και εκμετάλευσης μιάς παγκόσμιας κοινωνίας που κοιμάται ύπνο βαθύ και σέρνεται σαν τα πρόβατα

ακόμα και τα σαϊνια έχουν μπλέξει τα μπούτια τους , ή αλλοιώς πως , μπερδέψανε την φορητότητα με τη χρήση .

Θα πάρω ένα win8 tablet , στο σκάφος , στη παραλία και θα αρχίσω να γράφω κώδικα γιά να φτάξω ένα Flash που μου ήρθε η έμπνευση :lol:

Θα πουλήσουνε μερικά αλλά δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν τα high-end laptops .

Μ αρεσει η σκεψη σου και συμφωνω. Απ ολα εχει το μαγαζι.

Οτι του ταιριαζει του καθενος.

Οι επισημανσεις ομως, δεν αλλαζουν τη δυναμικη της κοινωνιας.

Οσα φραγματα κι αν βαλουμε, στο τελος το ποταμι θα πεσει στη θαλασσα.

Παιδιά έχω το Lg Optimus G , τι πρόγραμμα πλοήγησης μου προτείνεται ?

Εγώ έχω το ginius don't panic έχει τους καλύτερους χάρτες με αρκετά Καλο πρόγραμμα( όχι το καλύτερο) και καλή υποστήριξη και εξελιξιμο.

Οτι πάρεις 100...

Μ αρεσει η σκεψη σου και συμφωνω. Απ ολα εχει το μαγαζι.

Οτι του ταιριαζει του καθενος.

Οι επισημανσεις ομως, δεν αλλαζουν τη δυναμικη της κοινωνιας.

Οσα φραγματα κι αν βαλουμε, στο τελος το ποταμι θα πεσει στη θαλασσα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά , αλλά είμαστε OFF-TOPIC , οπότε :X

Εγώ έχω το ginius don't panic έχει τους καλύτερους χάρτες με αρκετά Καλο πρόγραμμα( όχι το καλύτερο) και καλή υποστήριξη και εξελιξιμο.

Είναι αλήθεια πως το ginius don't panic γιά κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι από τα παραξηγημένα προγράμματα πλοήγησης

παρ' όλο που με το iGo και το TomTom είναι από τα πιό αξιόπιστα . Εχει σίγουρα τους πλέον ενημερωμένους χάρτες , είναι πολύ γρήγορο με

ορθόφωνες και σωστές φωνητικές οδηγίες , αλλά το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει......φρου φρου .:lol:

το dont panic μπορω να το εγκαταστησω σε δευτερη συσκευη με αλλο μαιλ?

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση