Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε sports tracker και endomondo. Από προσωπική χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα καλύτερα. Μπορείς επίσης να μπεις στο site τους από υπολογιστή και να επεξεργαστείς τη διαδρομή σου ή να δεις διάφορα στατιστικά κτλ.

Aρκεί να σε αφήσει το Sports Tracker να κάνεις signin είτε μέσω Facebook ή με κανονικό, ξεχωριστό register. :lol:

Δοκίμασα τα πάντα που προτείνονται στο FAQ σχετικά μ' αυτό το Error2048 και δεν κατάφερα να συνδεθώ. :!:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καλημερα σε ολους,

παιδια να ρωτησω κατι,

ειχα πριν κανα μηνα αγορασει ενα galaxy samsung με δωρο χαρτες don't panic. ομως δυστυχως δεν βρισκω με τιποτα το φυλλαδιο με τις οδηγιες και τον κωδικό, το μονο που καταφερα να βρω, ειναι με το email που ειχα δηλωσει, το username μου. ζηταω ανακτηση κωδικού εισοδου στο site του don't panic, μου λεει εσταλη email ανακτησης, αλλα κανενα μηνυμα δεν εχει ερθει στο gmail μου.

κανεις ιδεα τι φταίει ?

αν τελικα καπως τα καταφερω, υπαρχει περιπτωση να ειναι αποθηκευμενο και το serial no. της εφαρμογής που το χρησιμοποιησα μετα την εγγραφη μου για κατεβασμα χαρτη κτλ ενεργοποιηση του gps τότε?

edit,

ευτυχως βρηκα τελικα το φυλλαδιο με τον κωδικο κ ξαναεγκατεστηα την εφαρμογη, σε δευτερο διαφορετικο andorid κινητο.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσους εχουν GPS στο ταμπλετ τους και θελουν να χρησιμοποιησουν το συστημα πλοηγησης της Google!

Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μπορουμε να εγκαταστησουμε και να ειναι συμβατο με το προγραμμα υης Google και να μας δινει φωνητικες οδηγιες?

Οποιος ξερει και μπορει δεκτη καθε βοηθεια/ενημερωση!:rolleyes:

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Aρκεί να σε αφήσει το Sports Tracker να κάνεις signin είτε μέσω Facebook ή με κανονικό, ξεχωριστό register. :lol:

Δοκίμασα τα πάντα που προτείνονται στο FAQ σχετικά μ' αυτό το Error2048 και δεν κατάφερα να συνδεθώ. :!:

Tι να σου πω. Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσους εχουν GPS στο ταμπλετ τους και θελουν να χρησιμοποιησουν το συστημα πλοηγησης της Google!

Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μπορουμε να εγκαταστησουμε και να ειναι συμβατο με το προγραμμα υης Google και να μας δινει φωνητικες οδηγιες?

Οποιος ξερει και μπορει δεκτη καθε βοηθεια/ενημερωση!:rolleyes:

Βάλε ένα σοβαρό πρόγραμμα πλοήγησης, sygic, igo, navigon κλπ

Βάλε ένα σοβαρό πρόγραμμα πλοήγησης, sygic, igo, navigon κλπ

Απο που μπορω να παρω,ετσι ωστε να μου το περασουν κιολας γιατι εγω δεν ξερω?

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Τι να σου περάσουν;

Απλά μια εγκατάσταση θέλει αφού το αγοράσεις.

Όλα τα κάνει το πρόγραμμα μόνο του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι να σου περάσουν;

Απλά μια εγκατάσταση θέλει αφού το αγοράσεις.

Όλα τα κάνει το πρόγραμμα μόνο του.

Ευχαριστω πολυ,και ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το πιο αξιοπιστο με βαση την προσωπικη σας πειρα?

SAMSUNG GALAXY S20 FE

ρε Μανωλη ,το κανει αυτοματα το προγραμμα. ακολουθα τις οδηγιες. αν δεν τα καταφερεις παρε τηλεφωνο. εχεις πμ

ρε Μανωλη ,το κανει αυτοματα το προγραμμα. ακολουθα τις οδηγιες. αν δεν τα καταφερεις παρε τηλεφωνο.

Να'σαι καλα Γιωργαρε,θα σε παρω να τα πουμε,για να με κατευθυνεις κιολας το τι και πως!;)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

• Administrators
Ευχαριστω πολυ,και ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το πιο αξιοπιστο με βαση την προσωπικη σας πειρα?

Διάβασε λίγο πιο πίσω, αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλάκις.

Modpic.gif

Ποσο συχνα περνάτε τις νεες εκδοσεις της εφαρμογης gps σας?

Πχ. στο sygic μες σε ενα μηνα βγηκε 12, 12.1.3, 12.2.0, 12.2.1 κλπ

Υπάρχει κάποιο gps στο android που να λειτουργεί σαν τα κανονικά gps χωρίς ιντερνετ δηλάδη,γιατί αν όλα θέλουν σύνδεση στο ιντερνετ δεν είναι gps αλλά ένα app με χάρτες.

Υπάρχει κάποιο gps στο android που να λειτουργεί σαν τα κανονικά gps χωρίς ιντερνετ δηλάδη,γιατί αν όλα θέλουν σύνδεση στο ιντερνετ δεν είναι gps αλλά ένα app με χάρτες.
ΟΛΑ χωρίς ίντερνετ λειτουργουν φίλε

ΟΛΑ χωρίς ίντερνετ λειτουργουν φίλε

Οκ,απλά επειδή ένας φίλος είχε βάλει το co-pilot σε ένα sgs plus έπιανε την θέση μας μόνο όταν συνδεόταν στο wifi,λογικά κάτι άλλο θα παιζόταν.

thnx

Οκ,απλά επειδή ένας φίλος είχε βάλει το co-pilot σε ένα sgs plus έπιανε την θέση μας μόνο όταν συνδεόταν στο wifi,λογικά κάτι άλλο θα παιζόταν.

thnx

το wifi βοηθάει με το agps στον ταχύτερο εντοπισμό δορυφόρων. Αν εκείνου μόνο με wifi εντόπιζε θέση, έχει πρόβλημα το gps στη συσκευή του, ή ηταν σε κλειστό χώρο

Όσο συχνά θα περνούσα τις αναβαθμίσεις σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, πχ στο dropbox.

Το ότι βγαίνουν συχνά αναβαθμίσεις είναι καλό γενικά.

Amazon Fire stick 4k max

• Administrators

Μια αναβάθμιση είναι καλό να γίνεται, όσοι το έχουν αγοράσει αναβαθμίζεται μόνο του και έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά.

Modpic.gif

Για ρίξε εδώ μια ματιά ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

Για ρίξε εδώ μια ματιά ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

Ευχαριστω πολυ,θα το διαβασω!:happy::)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Παιδιά επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα gps, υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν φταίει το κινητό μου ή το το Sygic που κλειδώνει δορυφόρο και μετά από λίγο τον χάνει? 1 μήνα λειτουργούσε άψογα και κλείδωνε σήμα σε μισό λεπτό.Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μεγάλο πρόβλημα.:(

Παιδιά επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα gps, υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν φταίει το κινητό μου ή το το Sygic που κλειδώνει δορυφόρο και μετά από λίγο τον χάνει? 1 μήνα λειτουργούσε άψογα και κλείδωνε σήμα σε μισό λεπτό.Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μεγάλο πρόβλημα.:(

Σου έπεσε το κινητό καθόλου το τελευταίο διάστημα;

Ή άλλαξες Ρομ πρόσφατα;

Amazon Fire stick 4k max

@junglist, όχι δεν μου έπεσε κάτω άλλα βράχηκε από λίγο ποτό που έπεσε πάνω του.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό γιατί το κινητό δεν φάνηκε να έπαθε τίποτα και λειτουργεί μια χαρά.

@athanaso77 το έβαλα, βγήκα στο μπαλκόνι για κανένα 4λεπτο και μου έδειξε αυτό :

http://rapidhdd.com/thumbnail/5987662013-01-23-16-09-16.jpg

Έχω πρόβλημα με την κεραία?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση