Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Navigon έχει ελληνική πλοήγηση & χάρτες?

Ναι, όπως όλα τα προγράμματα πλοήγησης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα φιλοι μου!!!

Εχω στην κατοχη μου το xperia s και εχει προεγκατεστημμενο το wisepilot.....

Χρειαζωμαι ενα πληρες navigation και σκεφτωμαι να αγωρασω καποιο αλλο η και το wisepilot, αλλα πριν ξεκινησω να ψαχνω για καποιο αλλο θελω να μου πειτε προτεριμματα και μειωνεκτιματα απο το wisepilot σε σιγκριση με αλλα?

διαφορα τιμων?

λεπτομερειες που εχει?

ξερω οτι μπορει αυτα που ζηταω ισως εχει ξαναζιζιτιθει σε προιγουμενα θεματα, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολλες τις σελιδες, αν γραφει κατι σε καποιο θεμα δωστε μου την σιντομευση!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

καλημέρα, 2 ερωτησούλες......

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες που να είναι αξιόλογο & free; (χωρίς να απαιτεί internet).

αν δεν υπάρχει κάποιο free τότε ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το value for money; (έχω android 4.1.1)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καλημέρα, 2 ερωτησούλες......

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες που να είναι αξιόλογο & free; (χωρίς να απαιτεί internet).

αν δεν υπάρχει κάποιο free τότε ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το value for money; (έχω android 4.1.1)

igo, sygic,navigon

• Administrators
igo, sygic,navigon

Είναι γεγονός ότι αυτά τα τρία είναι τα πιο ενεργά σήμερα. Το iGO είναι εξαιρετικό αλλά υστερεί σε θέματα συμβατότητας και είναι για κάποιους λίγο μπελάς το στήσιμο του. Ωστόσο αυτό το κάνει και το περισσότερο παραμετροποιήσιμο.

Modpic.gif

• Administrators
Διαβάζοντας πιο πίσω θα βρεις αναφορές για το που μπορείς να το βρεις από τον επίσημο προμηθευτή. Άλλο τρόπο λήψης δεν υποστηρίζει το παρόν forum.

Modpic.gif

Ρε παιδια ειμαι εξωτερικο και το χρειαζομαι το navigon κ το ρημαδι δε μουχει φωνητικη πλοηγηση.δεν ακουγεταιμτιποτα.πατησα εκει που λεει εξοδος φωνης και η σιγαση δ ε ν ειναι τικαρισμενη.

Τι να κανω? Καιγομαι!

Hamurabi

Διαβάζοντας πιο πίσω θα βρεις αναφορές για το που μπορείς να το βρεις από τον επίσημο προμηθευτή. Άλλο τρόπο λήψης δεν υποστηρίζει το παρόν forum.

Ευχαριστω, θα το ψαξω. Δε σκοπευω να το βρω παρανομα, ρωτησα απλα επειδη δεν υπαρχει στο google play ουτε σαν trial.

Υπάρχει και νεοτερη έκδοση 12.2.1.

Ξέρουμε τι άλλαξε;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

θελω μια εφαρμογη αν γινεται δωρεαν. η οποια να συνδεεται με gps και να σου δειχνει την διαδρομη.

το θελω για το ποδηλατο, να μου δειχνει ποση ωρα κανω ποσες θερμιδες και αλλα διαφορα. αλλα κυριως να μου δειχνει την διαδρομη που εκανα και μετα να μπορω να την κανω share. για τπ iphone -->cyclemeter gps. πολυ καλη εφαρμογη, αν θελετε να τις ριξετε μια ματια και να μου προτεινετε μια παρομοια

θελω μια εφαρμογη αν γινεται δωρεαν. η οποια να συνδεεται με gps και να σου δειχνει την διαδρομη.

το θελω για το ποδηλατο, να μου δειχνει ποση ωρα κανω ποσες θερμιδες και αλλα διαφορα. αλλα κυριως να μου δειχνει την διαδρομη που εκανα και μετα να μπορω να την κανω share. για τπ iphone -->cyclemeter gps. πολυ καλη εφαρμογη, αν θελετε να τις ριξετε μια ματια και να μου προτεινετε μια παρομοια

Εγώ όταν κάνω ποδήλατο χρησιμοποιώ την sports tracker και με έχει βολέψει..ίντερνετ χρειάζεται μόνο αν θες να συγχρονίσεις τις διαδρομές σου με την ιστοσελίδα..

Δοκίμασε sports tracker και endomondo. Από προσωπική χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα καλύτερα. Μπορείς επίσης να μπεις στο site τους από υπολογιστή και να επεξεργαστείς τη διαδρομή σου ή να δεις διάφορα στατιστικά κτλ.

Δοκίμασε sports tracker και endomondo. Από προσωπική χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα καλύτερα. Μπορείς επίσης να μπεις στο site τους από υπολογιστή και να επεξεργαστείς τη διαδρομή σου ή να δεις διάφορα στατιστικά κτλ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Πολύ καλά και τα δύο με πολλές επιλογές.;)

Εκτος του sports tracker, αρκετα γνωστα ειναι και τα endomondo, runkeeper, runtastic.

Yπαρχει και το My tracks απο την google

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5tYXBzLm15dHJhY2tzIl0.

• Administrators
Ξέρουμε τι άλλαξε;

Πέρα από αυτό που αναφέρθηκε έχει να κάνει με γενικότερα optimization & improvements και βελτίωση στα γραφικά του χάρτη.

Modpic.gif

Aρκεί να σε αφήσει το Sports Tracker να κάνεις signin είτε μέσω Facebook ή με κανονικό, ξεχωριστό register. :lol:

Δοκίμασα τα πάντα που προτείνονται στο FAQ σχετικά μ' αυτό το Error2048 και δεν κατάφερα να συνδεθώ. :!:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καλημερα σε ολους,

παιδια να ρωτησω κατι,

ειχα πριν κανα μηνα αγορασει ενα galaxy samsung με δωρο χαρτες don't panic. ομως δυστυχως δεν βρισκω με τιποτα το φυλλαδιο με τις οδηγιες και τον κωδικό, το μονο που καταφερα να βρω, ειναι με το email που ειχα δηλωσει, το username μου. ζηταω ανακτηση κωδικού εισοδου στο site του don't panic, μου λεει εσταλη email ανακτησης, αλλα κανενα μηνυμα δεν εχει ερθει στο gmail μου.

κανεις ιδεα τι φταίει ?

αν τελικα καπως τα καταφερω, υπαρχει περιπτωση να ειναι αποθηκευμενο και το serial no. της εφαρμογής που το χρησιμοποιησα μετα την εγγραφη μου για κατεβασμα χαρτη κτλ ενεργοποιηση του gps τότε?

edit,

ευτυχως βρηκα τελικα το φυλλαδιο με τον κωδικο κ ξαναεγκατεστηα την εφαρμογη, σε δευτερο διαφορετικο andorid κινητο.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσους εχουν GPS στο ταμπλετ τους και θελουν να χρησιμοποιησουν το συστημα πλοηγησης της Google!

Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μπορουμε να εγκαταστησουμε και να ειναι συμβατο με το προγραμμα υης Google και να μας δινει φωνητικες οδηγιες?

Οποιος ξερει και μπορει δεκτη καθε βοηθεια/ενημερωση!:rolleyes:

SAMSUNG GALAXY S20 FE

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση