gerstavros2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους! Έχω ένα κινητό από χτες, δοκίμασα το GPS του αλλά το σήμα ήταν πολύ μέτριο κι αργούσε να κλειδώσει ή δεν κλείδωνε και καθολου. Αλλαξα τους NTP servers σε gr και europe αλλά τίποτα. Τελικά μετά από διάφορες δοκιμές με αρχεία κλπ απ το xda, με gps test κλπ κατεληξε να μην κλειδωνει καν, πιάνοντας 0 με 2 δορυφόρους μονο. Έκανα και reset αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κανω? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους! Έχω ένα κινητό από χτες, δοκίμασα το GPS του αλλά το σήμα ήταν πολύ μέτριο κι αργούσε να κλειδώσει ή δεν κλείδωνε και καθολου. Αλλαξα τους NTP servers σε gr και europe αλλά τίποτα. Τελικά μετά από διάφορες δοκιμές με αρχεία κλπ απ το xda, με gps test κλπ κατεληξε να μην κλειδωνει καν, πιάνοντας 0 με 2 δορυφόρους μονο. Έκανα και reset αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κανω? Τα data τα έχεις ανοιχτά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τα data τα έχεις ανοιχτά; δοκίμασα και με ανοιχτό το agps και με κλειστό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Κατεβάζω το sygic από το play store και ενώ τελείωσε έχει μείνει εδώ. Τι να κάνω? Καλά προχώρησα στο κατέβασμα του χάρτη της Ελλάδας και ενώ κατεβάζω με Wi-Fi κάνει άπειρη ώρα. Φεεεετα.... έλεος δηλαδή Κατεβάζω το sygic από το play store και ενώ τελείωσε έχει μείνει εδώ. Τι να κάνω? Καλά προχώρησα στο κατέβασμα του χάρτη της Ελλάδας και ενώ κατεβάζω με Wi-Fi κάνει άπειρη ώρα. Φεεεετα.... έλεος δηλαδή Τέλος πάντων τελείωσε η εγκατάσταση της δοκιμαστικης βερσιόν. Αλλά γιατί μερικές φορές μου χαλάνε τα γραφικά κάτω κάτω? Δείτε τις φώτο. Ανάλυση 800*480 Edited January 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Περίεργο. Να σου πω κάτι άλλο, όταν έχει συνδεθεί το GPS σου, το Sygic εξακολουθεί να δείχνει τα ονοματα στις οδούς? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Περίεργο. Να σου πω κάτι άλλο, όταν έχει συνδεθεί το GPS σου, το Sygic εξακολουθεί να δείχνει τα ονοματα στις οδούς?ναι κανονικα.και σε 3d και σε 2d.κλειδωνει γρηγορα ,ολα καλα πλην του θεματος με τα γραφικα.δεν δοκιμασα ακομα σε διαδρομη βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εμένα γιατί όταν συνδέεται το GPS παύει να δείχνει τα ονόματα των οδών?! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εμένα γιατί όταν συνδέεται το GPS παύει να δείχνει τα ονόματα των οδών?!εγω χρησιμοποιω χρονια μονο igo απλα ετσι για πλακα πρωτοχρονιατικα κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση του sygic και βλεπω οτι δεν χανω απολυτως τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Σύμφωνοι, αλλά είναι πιο εύκολο να στείλει απλά ένα μήνυμα στον άλλον, ένα "γεια", παρά να του στείλει συντεταγμένες. Αυτό εξηγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 εγω χρησιμοποιω χρονια μονο igo απλα ετσι για πλακα πρωτοχρονιατικα κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση του sygic και βλεπω οτι δεν χανω απολυτως τιποτα! Αν κοιτάς έτσι τον χάρτη (2D) όντως δεν έχει διαφορά μεγάλη. Βάλτο όμως στο 3D mode και τράβα μια βόλτα στο κέντρο της πόλης σου και έλα πες μας μετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 εισαι ροοτ φιλε? ναι root ειμαι Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 καλή χρονιά με χαρές και υγεία! υπάρχει γυναικεία φωνή! αν πας στην επιλογή φωνής επιλέγεις την δεύτερη προεπιλεγμένη που δεν λέει δίπλα tts! ;) αλλα δεν εχει tts αυτη. ή εχει? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Αν κοιτάς έτσι τον χάρτη (2D) όντως δεν έχει διαφορά μεγάλη. Βάλτο όμως στο 3D mode και τράβα μια βόλτα στο κέντρο της πόλης σου και έλα πες μας μετά. αυτα λες? http://img13.imageshack.us/img13/7818/screen04bgq.jpg http://img28.imageshack.us/img28/1685/screen05q.jpg http://img546.imageshack.us/img546/1619/screen06u.jpg η αυτα?? https://www.google.gr/search?q=igo+primo+photos&hl=el&client=firefox-a&hs=em8&tbo=u&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=D27kUMTGLcqg4gSgzYHQDw&ved=0CDMQsAQ&biw=1920&bih=793 μαλλον δεν εχεις ψαξει αρκετα το igo.... Edited January 2, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos81 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Γεια σας παιδια, Ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος και γυριζω σε ολα τα χωρια της Δυτικης Ελλαδος και οπου γενικα υπαρχει μπακαλικο και μινι μαρκετ. Θελω ενα GPS για το κινητο μου (android) που να μπορει να σωζει τα μαγαζια που επισκεπτομαι (κατι σαν τα favorites)σε googlemaps. Βασικα θα ηθελα να φτιαξω μια βαση δεδομενων με τους πελατες μου ωστε να τους ξαναβρισκω και ιδανικα θα μ'αρεσε να μπορω να τα κανω export ωστε να τα χρησιμοποιουν και συναδελφοι ή οι οδηγοι με τις παραγγελιες. Επισης να λειτουργει offline γιατι εκει που παω πολλες φορες ουτε το κινητο δε πιανει. Μου αρεσε η ιδεα της πλοηγησης με googlemaps καθως εχει ολα αυτα τα points of interest (εστιατορια, ξενοδοχεια, βενζιναδικα)εστω και αν χρειαζεται να ειμαι ονλινε. Δε με πειραζει να πληρωσω αν ειναι καποιο καλο και αναλυτικο που κανει τη δουλεια μου αλλα με τοσα που διαβασα εδω μεσα εχω ψιλομπερδευτει. Οποτε ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 αυτα λες? μαλλον δεν εχεις ψαξει αρκετα το igo.... Μάλλον μπερδεύτηκες. Δεν είπα ότι το Igo δεν έχει 3D κτίρια, ούτε χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Μια χαρά έχω ψάξει και δουλεύω και το Sugic και το Primo. Απλά ήθελα να σου πω, ότι στο 2D που έβαλες φωτο πριν, δεν είναι το δυνατό σημείο του Sygic. Από εκεί και πέρα ό,τι αρέσει στον καθένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Μάλλον μπερδεύτηκες. Δεν είπα ότι το Igo δεν έχει 3D κτίρια, ούτε χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Μια χαρά έχω ψάξει και δουλεύω και το Sugic και το Primo. Απλά ήθελα να σου πω, ότι στο 2D που έβαλες φωτο πριν, δεν είναι το δυνατό σημείο του Sygic. Από εκεί και πέρα ό,τι αρέσει στον καθένα.μαλλον τοτε εσυ δεν ειδες καλα τις φωτο που ανεβασα με το sygic...ΔΕΝ ειναι το 2d το προβλημα.δες καλυτερα ....κατω κατω ο χαρτης ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ απο την μαυρη μπαρα που υποτιθεται θα εδειχνε τα εικονιδια των επιλογων... Edited January 2, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 μαλλον τοτε εσυ δεν ειδες καλα τις φωτο που ανεβασα με το sygic...ΔΕΝ ειναι το 2d το προβλημα.δες καλυτερα ....κατω κατω ο χαρτης ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ απο την μαυρη μπαρα που υποτιθεται θα εδειχνε τα εικονιδια των επιλογων... Το είδα αυτό που λες. Προφανώς κάποια ασυμβατότητα με το κινητό σου. Σε μένα παίζουν όλες οι εκδόσεις 11 και 12 χωρίς τέτοιο θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γεια σας παιδια, Ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος και γυριζω σε ολα τα χωρια της Δυτικης Ελλαδος και οπου γενικα υπαρχει μπακαλικο και μινι μαρκετ. Θελω ενα GPS για το κινητο μου (android) που να μπορει να σωζει τα μαγαζια που επισκεπτομαι (κατι σαν τα favorites)σε googlemaps. Βασικα θα ηθελα να φτιαξω μια βαση δεδομενων με τους πελατες μου ωστε να τους ξαναβρισκω και ιδανικα θα μ'αρεσε να μπορω να τα κανω export ωστε να τα χρησιμοποιουν και συναδελφοι ή οι οδηγοι με τις παραγγελιες. Επισης να λειτουργει offline γιατι εκει που παω πολλες φορες ουτε το κινητο δε πιανει. Μου αρεσε η ιδεα της πλοηγησης με googlemaps καθως εχει ολα αυτα τα points of interest (εστιατορια, ξενοδοχεια, βενζιναδικα)εστω και αν χρειαζεται να ειμαι ονλινε. Δε με πειραζει να πληρωσω αν ειναι καποιο καλο και αναλυτικο που κανει τη δουλεια μου αλλα με τοσα που διαβασα εδω μεσα εχω ψιλομπερδευτει. Οποτε ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες Το iGo έχει αυτά που ζητάς. Δεν ξέρω αν κάνει export όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδια στο navigon γινεται με καποιο τροπο να του δειξω ενα σημειο στοχαρτη και να το κανει add στα favorites?χωρις να γραφω διευθυνση,απλα να δειξω το σημειο στο χαρτη.Γινεται αλλα ειναι σκετο χτικιο για να το κανεις καθε φορα.Καλο το navigon αλλα δυσχρηστο!!! επειδη καποια παιδια με ειχαν ρωτησει σχετικα με το mls destinator χτες εκανα τις δοκιμες και αποτυχαμε,περασα ολα τα αρχεια απο το galaxy mini --> xperia x10 mini και επειτα εκανα εγκατασταση το mls,καθως το ετρεξα εγινε κανονικα εγκατασταση αλλα μολις ανοιγε μου ελεγε οτι το κινητο μου δεν εχει δικαιωμα να τρεξει την εφαρμογη,αυτο μπορει να συμβαινει για 2 λογους: 1) ειναι αποκλειστικα για συνδρομητες vodafone μιας και εχει και το εμβλυμα της vodafone σαν εικονιδιο 2) ειναι ΜΟΝΟ δηλωμενο για να λειτουργει στην συγκεκριμενη συσκευηΞεχασε το,εχει προστασια ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γινεται αλλα ειναι σκετο χτικιο για να το κανεις καθε φορα.Καλο το navigon αλλα δυσχρηστο!!! γιατι δεν μου λες και πως γινεται...? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια σε ολους,εχω το htc wildfire με rom2.3.7 και εγκατεστησα το sygic 12.1.3 απο το google play.Οταν παω να το τρεξω μου βγαζει μαυρη οθονη και κλεινει.Οταν ειχα την 2.2.1 rom ετρεχε κανονικα το 11.2.6.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει με την καινουρια rom ?ευχαριστω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ξέρεις κανείς πως ορίζουμε τα γαμ...να σημεία στο navigon; Όποτε πατάω εισαγωγή σημείου μου βγάζει μια πινέζα τέρμα αριστερά στην οθόνη η οποία δεν μετακινείται και είναι όπου κάτσει. Επίσης, ξέρει κανείς αν μπορούμε να του βάλουμε αρχεία gpx με προσχεδιασμένες διαδρομές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παιδες ενα gps που να λειτουργει σωστα με φωνητικες οδηγιες χωρις ιντερνετ ανοιχτο(δεδομενα) και χωρις wifi εννοειται υπαρχει? Ειχα το νοκια ν9 και η προεγκατεστημενη εφαρμογη ηταν ακριβως ετσι και με βολευε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παιδες ενα gps που να λειτουργει σωστα με φωνητικες οδηγιες χωρις ιντερνετ ανοιχτο(δεδομενα) και χωρις wifi εννοειται υπαρχει? Ειχα το νοκια ν9 και η προεγκατεστημενη εφαρμογη ηταν ακριβως ετσι και με βολευε πολυ. χωρις να εχω ιδιαιτερη εμπειρια σε αλλα προγραμματα καθως ακομα χρησιμοποιω το νοκια, στο ανροιδ αυτο που εβαλα ειναι το navigon επειδη εχει χαρτες garmin (πριν λιγα χρονια ηταν οι καλυτερα,τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλοι καλα αλλα μου αρκει αυτο) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παιδες ενα gps που να λειτουργει σωστα με φωνητικες οδηγιες χωρις ιντερνετ ανοιχτο(δεδομενα) και χωρις wifi εννοειται υπαρχει? Ειχα το νοκια ν9 και η προεγκατεστημενη εφαρμογη ηταν ακριβως ετσι και με βολευε πολυ. μα όλα offline δουλεύουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts