StratosGR Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Σβήσε χάρτες άφοβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) και το apk αρχειο που λεει να μη το βαλω στην καρτα μνημης αλλα στο κινητο, που ακριβως να το βαλω και πως το τρεχω μεταπτο κινητο για να το εγκαταστησει? τελικα τοριξα το apk χυμα στο τηλεφωνο και τοτρεξα μενα file manager. μουχει δημιουργησει στα προγραμμα ενα Αura και ενα aura downloader. στα οποια παω να μπω και μου λεει οτι please wait loading configuration files και τιποτα κολλαει εκει. μετα απο πολυ ωρα μου βγαζει "warning: while loading configuration file. failed to connect to storage.sygic.com/86.110.225.195 (port 8080) connect failed: ETIMEOUT (conneciton time out) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 15, 2012 by kollatos Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 και το apk αρχειο που λεει να μη το βαλω στην καρτα μνημης αλλα στο κινητο, που ακριβως να το βαλω και πως το τρεχω μεταπτο κινητο για να το εγκαταστησει? τελικα τοριξα το apk χυμα στο τηλεφωνο και τοτρεξα μενα file manager. μουχει δημιουργησει στα προγραμμα ενα Αura και ενα aura downloader. στα οποια παω να μπω και μου λεει οτι please wait loading configuration files και τιποτα κολλαει εκει. μετα απο πολυ ωρα μου βγαζει "warning: while loading configuration file. failed to connect to storage.sygic.com/86.110.225.195 (port 8080) connect failed: ETIMEOUT (conneciton time out) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Αυτό το sygic που έχεις δεν ειναι η τελευταια εκδοση αφού σου δημιουργεί φακέλους με όνομα Aura.Βαλε το τελευταίο,12.1.3 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stn262 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Είχα το garmin σε Nokia συσκευή. Μεταβαίνοντας σε android, αρχικά χρησιμοποιούσα το copilot και τώρα το navigon το οποίο εκτός των άλλων, έχει εκφώνηση της οδού. Θεωρώ το garmin ως το κορυφαίο app, αλλά δεν έχει βγει ακόμα τουλάχιστον για android συσκευές. Το navigon από την άλλη ανήκει στην εταιρεία της garmin και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει όπως αναφέρθηκε και απο άλλους χρήστες κάμερα και εκφώνηση οδού στα ελληνικά. Edited December 17, 2012 by stn262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Για το Route 66 τι γνωμη εχετε? Το δοκιμασα χθες σε διαδρομη που γνωριζα βεβαια και μου φανηκε ψιλο καλο. Εχει και τη λειτουργια με την καμερα η οποια ειναι αρκετα εφετζιδικη, δεν ξερω βεβαια ποσο χρησιμη ειναι σε πραγματικες συνθηκες, αλλα μου φανηκε αρκετα βολικη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Παιδια χρειαζομαι ενα gps προγραμμα αξιοπιστο για offline καθοδηγηση. Το sygic δε μου δουλευει με πεται εξω, το navigon δουλευει αλλα καμια φορα που δε πιανειδορυφορους κλεινει. Επειδει τα βλεπω ψιλοπροβληματικα κ θελω κατι αξιοπιστο...μπορω να δουλεψω το με το navfree? Edited December 18, 2012 by Hamurabi Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Για το Route 66 τι γνωμη εχετε? Το δοκιμασα χθες σε διαδρομη που γνωριζα βεβαια και μου φανηκε ψιλο καλο. Εχει και τη λειτουργια με την καμερα η οποια ειναι αρκετα εφετζιδικη, δεν ξερω βεβαια ποσο χρησιμη ειναι σε πραγματικες συνθηκες, αλλα μου φανηκε αρκετα βολικη. Έχει και ηχητική ειδοποίηση για κάμερες? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Έχει και ηχητική ειδοποίηση για κάμερες? Ναι, εχει τετοια ρυθμιση στα Settings, δεν το τσεκαρα real time ομως γιατι δεν πετυχα καμια :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερω το Navigon στη καρτα μνημης μου γιατι μου τρωει 1GB? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερω το Navigon στη καρτα μνημης μου γιατι μου τρωει 1GB? Νομίζω μόνο αν είσαι rooted με εφαρμογή η οποία ξεγελάει στην ουσία το κινητό και ενώ έχεις τα αρχεία στην εξωτερική νομίζει πως τα διαβάζει από την εσωτερική. Εγώ τουλάχιστον έτσι το κάνω με το Directory bind και Navigon, δεν γνωρίζω άλλο τρόπο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 τελικα εκανα το sygic να μου δουλεψει! οποτε τωρα εχω λειτουργικο και το syguc και το navigon. Εχω μια ερωτηση.ενω τωρα βρισκομαι στην ελλαδα,πως μπορω να αποθηκευσω σαν favorites καποιες τοποθεσιες στην αυστρια ωστε σε λιγες βδομαδες πουθαμαι εκει να ταχω ετοιμα στη μνημη τα σημεια που θελω να επισκεφτω; εννοειτε εχω τον χαρτη εγκατεστημενο. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 τελικα εκανα το sygic να μου δουλεψει! οποτε τωρα εχω λειτουργικο και το syguc και το navigon. Εχω μια ερωτηση.ενω τωρα βρισκομαι στην ελλαδα,πως μπορω να αποθηκευσω σαν favorites καποιες τοποθεσιες στην αυστρια ωστε σε λιγες βδομαδες πουθαμαι εκει να ταχω ετοιμα στη μνημη τα σημεια που θελω να επισκεφτω; εννοειτε εχω τον χαρτη εγκατεστημενο. Εννοείται ότι μπορείς να τα αποθηκεύσεις. Όταν κάνεις την αναζήτηση του σημείου που σε ενδιαφέρει, στο ίδιο μενού που σου λέει να κάνεις πλοήγηση προς το σημείο αυτό, έχει και την επιλογή για αποθήκευση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερω το Navigon στη καρτα μνημης μου γιατι μου τρωει 1GB? Συγγνώμη, τα αρχεία της εφαρμογής δεν είναι στην SD? Το .apk οκ να είναι στην εσωτερική μνήμη, αλλά τα data με την μία στην SD εγκαθίστανται.. Ποια συσκευή έχεις? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 To Motorola razr i εχω. Τα data οχι δεν ειναι στην εξωτερικη καρτα μνημης. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 To Motorola razr i εχω. Τα data οχι δεν ειναι στην εξωτερικη καρτα μνημης. Κακώς, εκεί έπρεπε να τα είχες. Δοκίμασε και από το Google play το app2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν είσαι Root θα πρότεινα το Link2SD, φτιάχνεις ένα partition 1-1.5GB και έχεις άπλετο χώρο για τις εφαρμογές σου. Τα data πάντως θα έπρεπε να είναι στην SD. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Κακώς, εκεί έπρεπε να τα είχες. Δοκίμασε και από το Google play το app2sd. Ti επρεπε να κανω για να πανε εκει ? Παιδια κατεβασα το app2sd και μου λεει "η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη ή η εξωτερικη μνημη ειναι προσωμειωμενη". τι διαολο εννοει???? εχω 32gb sandisk class 10 μεσα Edited December 19, 2012 by Hamurabi Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ti επρεπε να κανω για να πανε εκει ? Παιδια κατεβασα το app2sd και μου λεει "η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη ή η εξωτερικη μνημη ειναι προσωμειωμενη". τι διαολο εννοει???? εχω 32gb sandisk class 10 μεσα android 2.1 εχεις? ειναι ροοτ η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) δεν ειναι root ,ειμαι λιγο ασχετος. εχει android 4.0.4 οταν παω στο τηλεφωνο ρυθμισεις->χωρος αποθηκευσης φαινεται πρωτα η εσωτερικη μνημη του κινητου οπου φαινεται με διαφορα χρωματα ποσο χωρο εχει συνολικα,ποσο χωρο τρωνε οιεγαρμοφες,οι εικονες,βιντεο κτλ και αποκατω δειχνει γκριζαρισμενα τον συνολικο χωρο της εξωτερικης καρτας μνημης και τον διαθεσιμο. Μηπως το οτι ειναι γκριζαρισμενα σημαινει κατι? παντως φωτος και βιντεος που τραβαω αποθυκευονται κανονικα στην εξωτερικη καρτα μνημης. Edited December 19, 2012 by Hamurabi Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το μόνιμο πρόβλημα που είχα στο Sygic με το αργό κλείδωμα σήματος, ενώ στο GPS status κλείδωνε σφαίρα, λύθηκε με το νέο GPS.Conf αρχείο του crypted στο φόρουμ των Xda. Πλέον μέσα σε 10 δευτερα κλειδώνω όπου και αν είμαι και χωρίς 3G ανοιχτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :-) καλημερα και χρονια πολλα!!! μηπως μπορεις να με βοηθησεις γιατι εχω φοβερο προβλημα και εγω με το κλειδωμα των δορυφορων? λιγο αναλυτικά αν γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλημερα και χρονια πολλα!!! μηπως μπορεις να με βοηθησεις γιατι εχω φοβερο προβλημα και εγω με το κλειδωμα των δορυφορων? λιγο αναλυτικά αν γινεται.... Μια από τα ίδια, για πες Μήπως φτιάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Για το patch του Crypted πατάτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011 Είναι από την ενότητα του Desire Hd αλλά δουλεύει με πολλά κινητά. Θέλει root κινητό. Ουσιαστικά, αντικαθιστά το μαμά gps.conf αρχείο με ένα καλύτερο. Κρατείστε και ένα backup το δικό σας. Διαβάστε καλά τα πρώτα post του θέματος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Για το patch του Crypted πατάτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011 Είναι από την ενότητα του Desire Hd αλλά δουλεύει με πολλά κινητά. Θέλει root κινητό. Ουσιαστικά, αντικαθιστά το μαμά gps.conf αρχείο με ένα καλύτερο. Κρατείστε και ένα backup το δικό σας. Διαβάστε καλά τα πρώτα post του θέματος. Να φανταστώ δεν είναι μόνο για το sygic, αλλά και για όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Να φανταστώ δεν είναι μόνο για το sygic, αλλά και για όλα; Είναι αρχείο ρυθμίσεων του gps του κινητού. Δεν έχει καμία σχέση με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Για το patch του Crypted πατάτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011 Είναι από την ενότητα του Desire Hd αλλά δουλεύει με πολλά κινητά. Θέλει root κινητό. Ουσιαστικά, αντικαθιστά το μαμά gps.conf αρχείο με ένα καλύτερο. Κρατείστε και ένα backup το δικό σας. Διαβάστε καλά τα πρώτα post του θέματος. Σε παρακαλω γραψε λιγο τα βηματα γιατι με την μεταφραση που κανω δεν καταλαβαινω τιποτα... Σε ευχαριστω... Είναι αρχείο ρυθμίσεων του gps του κινητού. Δεν έχει καμία σχέση με συγκεκριμένο πρόγραμμα. φιλε μηπως μπορεις να βοηθησεις λιγο οσο αφορα τα βηματα της διαδικασιας γιατι δεν τα καταλαβαινω... Σε ευχαριστω... Edited December 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts