panosfx Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Φυσικα για να δουλεψει θα πρεπει να εχει το αμαξι σου θυρα OBD2,και συ να παρεις μια συσκευη OBD2 bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 To πρόβλημα με το google maps είναι ότι δεν έχει navigation απ'όσο ξέρω. Και όμως έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Στο igo πως αλλάζω χάρτη? Τους έχω στο φάκελο maps, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή στο πρόγραμμα! Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Για κάθε χώρα υπάρχει η δυνατότητα για έναν μόνο χάρτη (από μία εταιρία). ΥΓ. Για το iGO αποκλειστικά συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ρε παιδιά με nova launcher τα widgets της εφαρμογής be weather pro δεν ανανεώνονται! Απευθύνσου καλύτερα στο θέμα των launcher... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_ipp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γεια σας εγω ειχα το sygic αλλα μου έληξε .Με ειχε βολέψει παρα πολυ ετσι και εγω εψαξα και βρηκα sygic σπασμένο αλλα κολλαει παρα πολυ !!!! Τι μου προτείνετε ? Η συσκευη μου ειναι το xperia active με 4,1 λειτουργικο android και 512 ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γεια σας εγω ειχα το sygic αλλα μου έληξε .Με ειχε βολέψει παρα πολυ ετσι και εγω εψαξα και βρηκα sygic σπασμένο αλλα κολλαει παρα πολυ !!!! Τι μου προτείνετε ? Η συσκευη μου ειναι το xperia active με 4,1 λειτουργικο android και 512 ram Don't panic, αρκετά ελαφρύ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Περίεργο. Και εγώ απεγκαταστησα την 11.2.6 και έβαλα την 12 και μου κράτησε όλα τα favorites. Προφανώς τα κρατούσε κάπου αλλού. Η 12αρα δεν μου εμπαινε πανω απο την 11.2.3 που ειχα, μου εβγαζε μηνυμα για λαθος στα signature κλπ. Ετσι, αναγκαστηκα να την βγαλω εντελως, για να μπορεσω να βαλω την 12. Εψαξα και στο google αλλα δεν μπορεσα να βρω μια πληροφορια, κατι, για το που κρατιουνται ολα τα settings του χρηστη. Κατα καιρους απαντουν εδω διαφορα παιδια που τα εχουν ψαξει πολυ αυτα τα θεματα. Ειναι κριμα, να καθομαι να φτιαχνω routes, favorites, ολες τις ρυθμισεις, και σε καθε αλλαγη εκδοσης να τα χανω ολα. Εκτος κι αν δεν υπαρχει στο sygic αυτη η δυνατοτητα. Ξερει κανεις;;;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_ipp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 το εχω δοκιμασει το dont panic αλλα στην περιοχη που ειμαι δεν εξυπηρετει καθολου ....μηπως ξερεις αν γινετε να κανω παλι trial στο sygic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
movie Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Γεια σας παίδες, μία ερώτηση για το sygic, το έχω δοκιμαστικά εδώ και 3 μέρες μου κάνει συχνά το εξής κουφό την ώρα της αναζήτησης: κλείνει στην μισή οθόνη και πρέπει να το κλείσω και να το ανήξω για να δουλέψει σωστά. Επίσης δεν έβρισκα μία οδό με τίποτα και πήγα από τον χάρτη για να την βρω. Αν το αγοράσω αυτά διορθώνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γεια σας εγω ειχα το sygic αλλα μου έληξε .Με ειχε βολέψει παρα πολυ ετσι και εγω εψαξα και βρηκα sygic σπασμένο αλλα κολλαει παρα πολυ !!!! Τι μου προτείνετε ? Η συσκευη μου ειναι το xperia active με 4,1 λειτουργικο android και 512 ram Το παρόν forum δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε συζήτηση για σπασμένο λογισμικό, ως εκ τούτου σου προτείνουμε να το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ωραίο, ευχαριστώ για το tip. Αλλα και πάλι χρειάζεται mobile Internet για τη πλοηγηση, και κατα πάσα πιθανότητα δε θα έχω κάποιο πακέτο που θα μου δίνει κάποια megabytes (είναι λίγο ακριβά εκεί). Από την άλλη το maps έχει απο τους καλύτερους χάρτες οπότε αξίζει να το έχω κατα νου... Thanks και πάλι :D Γιατί χρειάζεται mobile internet;αφού τον χάρτη θα τον έχεις αποθηκεύσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχω στο go pilot πολλά σημεία δικά μου αποθηκευμένα που θέλω να τα βάλω σε ένα άλλο κινητό που έχει και αυτό go pilot. Πιο αρχείο μέσα από την κάρτα και από το φάκελο που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα πρέπει να αντιγράψω από το ένα κινητό στο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosab Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδια ξερετε καποια λειτουργικη, ευχρηστη εφαρμογη gps για το οne s, η χρηση του προοριζεται κυριως για Αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ένα πολύ χρήσιμο είδος εφαρμογών για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο (ποδηλασία, τρέξιμο, πεζοπορία) είναι αυτές που καταγράφουν την διαδρομή μέσω GPS σε αρχείο .gpx ώστε να την δεις μετά σε χάρτη μαζί με διαγράμματα υψομέτρου, ταχύτητας και στατιστικά για την απόσταση, την μέση και μέγιστη ταχύτητα κοκ. Πρόσφατα δοκίμασα τα Endomondo, My Tracks, Sports Tracker και Strava (όλα δωρεάν). Για να μην μακρηγορώ κατέληξα στο Sports Tracker, μιας και καταγράφει με την μεγαλύτερη ακρίβεια την διαδρομή, την ταχύτητα και τον χρόνο κίνησης και ήταν το οικονομικότερο σε κατανάλωση μπαταρίας. Για να εξάγετε όμως αρχεία .gpx για να τα δείτε στο Google Earth χρειάζεται να εγγραφείτε στο sports-tracker.com. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ένα πολύ χρήσιμο είδος εφαρμογών για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο (ποδηλασία, τρέξιμο, πεζοπορία) είναι αυτές που καταγράφουν την διαδρομή μέσω GPS σε αρχείο .gpx ώστε να την δεις μετά σε χάρτη μαζί με διαγράμματα υψομέτρου, ταχύτητας και στατιστικά για την απόσταση, την μέση και μέγιστη ταχύτητα κοκ. Πρόσφατα δοκίμασα τα Endomondo, My Tracks, Sports Tracker και Strava (όλα δωρεάν). Για να μην μακρηγορώ κατέληξα στο Sports Tracker, μιας και καταγράφει με την μεγαλύτερη ακρίβεια την διαδρομή, την ταχύτητα και τον χρόνο κίνησης και ήταν το οικονομικότερο σε κατανάλωση μπαταρίας. Για να εξάγετε όμως αρχεία .gpx για να τα δείτε στο Google Earth χρειάζεται να εγγραφείτε στο sports-tracker.com. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εγώ πάντως ψηφίζω Endomondo Pro. Γούστα είναι αυτά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Εγώ πάντως ψηφίζω Endomondo Pro. Γούστα είναι αυτά.:) Έχω αγοράσει και το Endomondo και το runtastic και το sportypal αλλά έχω δοκιμάσει και σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Μετά από 1 χρόνο δοκιμών έχω το runtastic. O λόγος είναι ότι έχει καλύτερη πληροφορία όταν είσαι εν κινήσει και ποιο ακριβείς μετρήσεις. Από θέμα μπαταρίας θα διάλεγα το endomonto. Edited November 11, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Γιατί χρειάζεται mobile internet;αφού τον χάρτη θα τον έχεις αποθηκεύσει... Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται internet για τον επανυπολογισμό της διαδρομής. Edited November 11, 2012 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Χτες σε διαδρομή εκτός Αθήνας δοκίμασα το Torque στο 106 μου, σε συνδυασμό με ένα φτηνό κινέζικο OBD Bluetooth adapter. Μπορώ να πω ότι δούλευε μια χαρά, αλλά δεν βολεύει στην μικρή οθόνη του κινητού. Φίλος έχει βάλει 7αρι ταμπλετ μέσα στο αμάξι και εκεί είναι απόλαυση!! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Σου δινει επιλογες να φτιαξεις τα widgets μικρα η'μεγαλα η' και διαφορετικα. Κι εγω φτηνο obd εχω και δεν μου αρεσουν οι ενδειξεις της μεσης καταναλωσης.Οτι να ναι δειχνει...1800 αμαξι εχω και δειχνει μεση καταναλωση 5,1 λιτρα.Μακαρι αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια ξερετε καποια λειτουργικη, ευχρηστη εφαρμογη gps για το οne s, η χρηση του προοριζεται κυριως για Αθηνα? igo 8.3, sygic, navigon . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλημερα και καλη βδομαδα. Στο iphone ειχα την εφαρμογη icaughtu με την οποια οταν καποιος εβαζε λαθος κωδικο κατα τκ ξεκλειδωμα της συσκευης απ την οθονη αναμονης το τηλεφωνο τραβουσε φωτο με την μπροστα καμερα και εστελνε τη φωτο μαζι με τη τοποθεσια αυτοματα στο mail μου. Για android και συγκεμριμενα s3 με jelly bean υπαρχει αντιστοιχη παρομοια και αξιοπιστη εφαρμογη; Ευχαριστω Cerberus Έχει τα πάντα. Και ακόμα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ουδεις γνωριζει?????? :( Δες αυτό, μήπως σε βοηθήσει. any idea why i can't use my old sygic Favorites list to the new one? I have backup the item.dat. When I pasted to the new sygic folder, it can't work.. Found the problem that you have to save it in the phone favorites list rather than in the card. Got back all my list. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampa7 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπερα! Εχω το galaxy s2 Και ψαχνω να βρω ενα καλο προγραμμα για android gps κατεβασα και εβαλα τα εξης: Sygic,locus pro,mireo viaGPS και copilot gps το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με τπτ διοτι δεν ξερω και πολλα να τα δουλεψω πιο ευκολο στην χρηση μου φανηκε το sygic αλλα λεει ειναι δοκιμαστικο διαβασα καπου οτι και οταν ληξει μπορεις να το δουλεψεις τωρα θελω να μου πει καποιος αν θελει και γνωριζει βημα-βημα πως να δουλεψω ενα απο αυτα το sygic ας πουμε διοτι εβαλα διαδρομη κλπ αλλα δεν κουνιετε ο κερσορας κατα την διαρκεια της διαδρομης και δεν ξερω τι φταιει εχω φορτισει-τελεωσει 2 μπαταριες και ακομα δεν εχω μαθει καμια εφορμογη πως λειτουργει απο ολες αυτες.... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Η yahoo έχει imap? Ρωτάω γιατί βλέπω και το maildroid και το aquamail απλά τσεκάρουν κάθε χ λεπτά για email όχι όπως το imap που ελέγχει αμέσως.αν είναι να αλλάξω το λογαριασμό σε pop. Μου φαίνεται ότι το Yahoo θέλει λεφτά για imap. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Για το sygic, για οποιον ενδιαφερεται περι backup http://help.sygic.com/entries/22143667-how-to-do-backup-your-favorites-pois-and-routes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts