Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μηνύματα. Κάθε φορά που στέλνω μήνυμα αυτόματα αποθηκεύεται κενό μήνημα με ημερομηνία 1/1/1970 με το όνομα του αποστολέα και το οποίο δεν διαγράφεται με τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα τι μπορεί να είναι? Χρησιμοποιώ Go sms αν βοηθάει αυτό.

Είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς.

Θα ψάξω λίγο πως το έλυσα και όταν γυρίσω σπίτι θα σου πω..

Πες μου λίγο τι κινητό έχεις και τι έκδοση λογισμικού φοράει

Sent from my note

Sent from my note

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως κ ειχα χαζεψει..

Μπορει να συμβει σε ολα τα τηλεφωνα με android.

Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα ηδη backup πριν το προβλημα οποτε κατεβασα καποια εφαρμογη (αν τα σβησεις με το κλασσικο τροπο δεν διαγραφει τη database των μηνυματων) για να διαγραψω ολα τα μηνυματα (ειναι θεμα android, οχι του GoSms συγκεκριμενα κτλ) καθαρισα 800φορες κ επανεφερα το backup στο τελος. Μεχρι να τα καταφερω μου βγηκε η πιστη βασικα.

Νομιζω εχει οδηγιες παντως για το σχετικο προβλημα στο xda.

1. Σωστά.

2. Θεωρητικά ναι, άλλα σύμφωνα με τον ddr2 παραπάνω μπορεί και όχι...

Οι μονοι τροποι για να εχεις δωρεαν αναβαθμισεις για παντα ειναι δυο

1) Αγορα απο καποιο forthnet shop

2) Aγορα με πιστωτικη μεσω ιντερνετ απο εδω

Η εκδοση που δινει μαζι με νεα android κινητα το πλαισιο ΔΕΝ εχει απεριοριστες αναβαθμισεις...υποθετω το εχουν σαν δοκιμαστικη εκδοση...το πλαισιο δεν πουλαει την αυτονομη εκδοση με τις απεριοριστες αναβαθμισεις

ευχαριστώ πολύ... αυτό όμως που γράφει στο google play: "TomTom and Mireo maps purchased through the in-app Store feature free, unlimited updates. Maps from other providers are one-time only" δεν σημαίνει ότι αν αγοράσω τον χάρτη μέσα από την εφαρμογή θα έχει και δωρεάν αναβαθμίσεις?

ρε παιδια στην εφαρμογη του ebay δεν υπαρχει τροπος να μπορουμε να δουμε ποτε εγινε dispatch το δεμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ευχαριστώ πολύ... αυτό όμως που γράφει στο google play: "TomTom and Mireo maps purchased through the in-app Store feature free, unlimited updates. Maps from other providers are one-time only" δεν σημαίνει ότι αν αγοράσω τον χάρτη μέσα από την εφαρμογή θα έχει και δωρεάν αναβαθμίσεις?

Που το γράφει αυτό?

:)

Sent from my note

Σου είμαι υπόχρεος.

Nexus με έκδοση 4.0.4.

Ο χάρτης που δίνει δεν είναι ούτε TomTom, ούτε Mireo, είναι GeoIntelligence. Άρα είναι "one-time only"...

Ο χάρτης που δίνει δεν είναι ούτε TomTom, ούτε Mireo, είναι GeoIntelligence. Άρα είναι "one-time only"...
dont panic = mireo.

Έτσι δεν είναι ?:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αλλαξε encoding υποτιτλων σε windows 1253 η 1254 και θα σου παιξουν οι υποτιτλοι.

Δοκιμασε κ dice player αν θες.

Ευχαριστω φιλε μου αυτη ηταν η λυση τελικα:)

Τωρα θα μεινω μονο με bsplayer που μου παιζει τα παντα σε format ηχου και video

Στο καδο ανακυκλωσεις ο mxplayer:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

O player που εχει μεσα(Galaxy S ii) αρκει για να παιζει ταινιες(και hd φυσικα) με υποτιτλους, κλπ η θα πρεπει να βαλουμε και καποιον αλλον..?

Περασα τον mx player γιατι ακουσα καλα λογια αλλα δεν ξερω αν τον κρατησω..

Υπάρχει εφαρμογή ή πρόγραμμα υπολογιστή με το οποίο να μπορούμε να ταξινομήσουμε τις εφαρμογές του μενού κατά αλφαβητική σειρά (ή με οποιαδήποτε σειρά μας βολεύει) αντί να το κάνουμε ένα-ένα;

περισσοτερα mb σου καταναλωνονται μπενοντας στο facebook απο την εφαρμογη η απο τον browser?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

περισσοτερα mb σου καταναλωνονται μπενοντας στο facebook απο την εφαρμογη η απο τον browser?

Πιστευω στη σελιδα γιατι εχει τις διαφημισεις στα πλαγια και πιο πολλες λεπτομεριες στο περιβαλλον ενω στην εφαρμογη ειναι πιο απλα τα πραγματα.

O player που εχει μεσα(Galaxy S ii) αρκει για να παιζει ταινιες(και hd φυσικα) με υποτιτλους, κλπ η θα πρεπει να βαλουμε και καποιον αλλον..?

Δεν πιστευω ο ενσωματωμενος Player να τα παιζει ολα τα format video/ηχου.....αν και ποτε δεν εχω δει ταινιες απο μαμισιο player:p

Αν θες τη γνωμη μου βαλε τον bsplayer και εισαι αρχοντας τα παιζει ολα και υποτιτλοι εννοειται και εχει το πλεονεκτημα οτι παιζει και dts ηχο που δεν το κανει το mxplayer που εγω τον σουταρα απο το κινητο και ειμαι μονο με bsplayer και ειμαι απλυτα ικανοποιημενος

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι αρκει αν εισαι σε ics και πανω. Παιζει σχεδον τα παντα

εκτος απο καποιες μορφες μη τοσο διαδεδομενες πχ rmvb. Και υποτιτλους

Δεν πιστευω ο ενσωματωμενος Player να τα παιζει ολα τα format video/ηχου.....αν και ποτε δεν εχω δει ταινιες απο μαμισιο player:p

Αν θες τη γνωμη μου βαλε τον bsplayer και εισαι αρχοντας τα παιζει ολα και υποτιτλοι εννοειται και εχει το πλεονεκτημα οτι παιζει και dts ηχο που δεν το κανει το mxplayer που εγω τον σουταρα απο το κινητο και ειμαι μονο με bsplayer και ειμαι απλυτα ικανοποιημενος

+1για τον bs. Πολλες επιλογες και ικανοποιητικος. Επισης εχει αυτοματο search υποτιτλων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ναι αρκει αν εισαι σε ics και πανω. Παιζει σχεδον τα παντα

εκτος απο καποιες μορφες μη τοσο διαδεδομενες πχ rmvb. Και υποτιτλους"

Ναι με ICS 4.0.3 ειμαι πανω.

Οκ θα τον δοκιμασω..ευχαριστω πολυ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μηνύματα. Κάθε φορά που στέλνω μήνυμα αυτόματα αποθηκεύεται κενό μήνημα με ημερομηνία 1/1/1970 με το όνομα του αποστολέα και το οποίο δεν διαγράφεται με τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα τι μπορεί να είναι? Χρησιμοποιώ Go sms αν βοηθάει αυτό.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει την λύση. Το επαναφέρω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι.

Καλησπέρα!να ρωτήσω,μπορούν 2android συσκευές να δουλέψουν σα walkie talkie;αν ναι υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ρε παιδια στην εφαρμογη του ebay δεν υπαρχει τροπος να μπορουμε να δουμε ποτε εγινε dispatch το δεμα?

κανενας ρε μαγκες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπέρα!να ρωτήσω,μπορούν 2android συσκευές να δουλέψουν σα walkie talkie;αν ναι υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή;

Voxer φιλε

1+7 Pro

Πολλές! https://play.google.com/store/search?q=walkie+talkie&c=apps

παιδια καμια εφαρμογη για να μπορω να κλειδωσω βιντεο και φωτογραφιες που δεν θελω να βλεπουν αλλοι υπαρχει?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση