stefan_city Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 αν δεν εισαι root δεν υπαρχει κατι; χρησιμοποιω κυριως opera, και τον default που και που. το adblock υπαρχει και στον firefox για andoid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Έχω την εντύπωση ότι μόνο με root μπορείς να κάνεις δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ πάντως το AdFree.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ναι υπάρχει, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Άμα δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 μαλιστα. και κατι αλλο. οι διαφημισουλες που πεταγονται στις δωρεαν εφαρμογες, υπαρει τροπος να κρυφτουν κι αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Μόνο με root και εφαρμογή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Χωρίς root για τις εφαρμογές υπάρχει το AD Blocker & Data Toggle αλλά ο τρόπος που δουλεύει ειναι τελειως διαφορετικός από τα adaway/adfree και ειναι μόνο για τις εφαρμογές που μπορούν να δουλέψουν offline. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 δεν το γλιτωνουμε το root απ' οτι βλεπω. ευχαριστω πολυ παιδια, να 'στε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Δεν ξέρω αν το adfree δεν δουλεύει σωστά σε μένα, αλλά και στο τάμπλετ και στο κινητό που είναι και τα 2 root, βγαίνουν διαφημίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Οπότε εκτός αν υπάρχει κάποια καλύτερη ad block εφαρμογή, μάλλον κάποιες διαφημίσεις περνάνε έτσι και αλλιώς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εμένα το AdFree δουλεύει άριστα πάντως σε όλες τις εφαρμογές που έχω.. Δεν έχω δει πουθενά διαφημίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Δεν ξέρω αν το adfree δεν δουλεύει σωστά σε μένα, αλλά και στο τάμπλετ και στο κινητό που είναι και τα 2 root, βγαίνουν διαφημίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Οπότε εκτός αν υπάρχει κάποια καλύτερη ad block εφαρμογή, μάλλον κάποιες διαφημίσεις περνάνε έτσι και αλλιώς. Δοκίμασε το adaway, ίσως σε ικανοποιήσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Έκανα αναβάθμιση στο talpatlk σήμερα και κλείνει πάντα αμέσως. Το ανιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Πριν προθυμοποιηθεί κάποιος να μου στείλει τον χάρτη, στο φάκελο map του iGo που έχω είναι τρία αρχεία 1) Greece.ftr 2) Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fbl 3) Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fda Υπάρχει πιο καινούριος χάρτης ή αυτή είναι η τελευταία έκδοση; κι εγω αυτον εχω. ειναι ο τελευταιος χαρτης navteq. τωρα αν αυτη τη στιγμη που διαβαζεις αυτα που σου γραφω, εχει κυκλοφορησει κατι καινουργιο αυτο ειναι αλλο θεμα. μεχρι στιγμης q4.2011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Άλλαξε το θέμα (του tapatalk) σε κάποιο άλλο. Εγώ αυτό έκανα και δεν κλείνει. Edited July 12, 2012 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Νavteq εδώ και μέρες υπάρχει ο 2012.q1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Έκανα αναβάθμιση στο talpatlk σήμερα και κλείνει πάντα αμέσως. Το ανιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Και εμένα μου το έκανε και απλά έσβησα το myphone και το ξαναπέρασα και είναι οκ. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καμία εφαρμογή γιά κατέβασμα m3 από youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καμία εφαρμογή γιά κατέβασμα m3 από youtube Για υπερπολλοστή φορά...: tubemate. Θα την βρεις στο google. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Και εμένα μου το έκανε και απλά έσβησα το myphone και το ξαναπέρασα και είναι οκ. Το θέμα λύθηκε. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Για υπερπολλοστή φορά...: tubemate. Θα την βρεις στο google. Φίλε αυτό έβαλα αλά δεν κατεβάζει τραγούδια σήμερα μήπως το μπλόκαρε η google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Έκανα αναβάθμιση στο talpatlk σήμερα και κλείνει πάντα αμέσως. Το ανιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Κάνε Clear το Cache στο Settings->Apps->Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Φίλε αυτό έβαλα αλά δεν κατεβάζει τραγούδια σήμερα μήπως το μπλόκαρε η google; To ειχα μεχρι προσφατα, αλλα δεν καταφερα να κατεβασω ουτε ενα... το σουταρα και ησυχασα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εγώ κατέβασα ένα αλλά δε μου το έπαιζε ο PowerAMP για κάποιο λόγο (δε θυμάμαι τώρα) και το σούταρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εμένα το tapatalk μετά τη σημερινή αναβάθμιση lagάρει πολύ. Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω στην πιο παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Οταν λες ότι έχει lag,το παρατηρείς κυρίως στο scrolling ή γενικά; Kαι σε ποια παλιότερη έκδοση γύρισες; Edited July 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Βγήκε τώρα το βραδάκι update για το tapatalk (2.2.1) αλλά το lag υπάρχει ακόμα . Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts