baiosss Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το onavo extend (οχι onavo count monitor)? Κανει την δουλεια που υποσχεται, δηλαδη συμπιεση δεδομενων? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Αν κράτησες κ τα δεδομένα συστήματος και όχι μόνο εφαρμογές χρήστη έπρεπε να σου έχει την εφαρμογή "Σημειωσεις". Οχι δεν κρατησα δεδομενα... Πω ρε ****το θεωρει τις σημειωσεις δεδομενα συστηματος;;; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το onavo extend (οχι onavo count monitor)? Κανει την δουλεια που υποσχεται, δηλαδη συμπιεση δεδομενων? το χρησιμοποιω εδω και κανα μηνα, κανει δουλεια, οχι θαυματα αλλα κανει, δε συμπιεζει βεβαια ηχο και βιντεο. σε tapatalk/forum runner παιζει να κανει και 100% οικονομια. σε πλοηγηση μεσω browser αναλογα με τη σελιδα. βεβαια εχει το μειοντεκτημα οτι αργει λιγο στο φορτωμα των σελιδων και γενικα η πλοηγηση γινεται με πιο χαμηλη ταχυτητα. προσωπικα το αντεχω παντως. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το onavo extend (οχι onavo count monitor)? Κανει την δουλεια που υποσχεται, δηλαδη συμπιεση δεδομενων? Εμένα μου γράφει ότι έχει κάνει οικονομία περίπου στο 78%, ήτοι 130Mb. Το nodata μου έδειχνε ότι σε mobile το onavo είχε καταναλώσει 35mb αλλά όπως και να το κάνεις το όριο μου που είναι τα 100mb δεν τα ξεπέρασα και μου κανε και εντύπωση μιας και μπήκα πολύ περισσότερο αυτή την φορά. Βέβαια έμπαινα κατα κύριο λόγο σε myphone και κάποια ειδησεογραφικά και χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Οχι δεν κρατησα δεδομενα... Πω ρε ****το θεωρει τις σημειωσεις δεδομενα συστηματος;;; Ναι γιατί είναι εφαρμογή συστήματος. Αν έχεις κρατήσει nandroid backup γύρνα σε αυτό τραβά το με το titanium επέστρεψε στη ρομ που έχεις τώρα και επανέφερε το με το titanium (δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη, εγώ ζαλίστηκα κ μόνο που το έγραψα!) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Εμένα μου γράφει ότι έχει κάνει οικονομία περίπου στο 78%, ήτοι 130Mb. Το nodata μου έδειχνε ότι σε mobile το onavo είχε καταναλώσει 35mb αλλά όπως και να το κάνεις το όριο μου που είναι τα 100mb δεν τα ξεπέρασα και μου κανε και εντύπωση μιας και μπήκα πολύ περισσότερο αυτή την φορά. Βέβαια έμπαινα κατα κύριο λόγο σε myphone και κάποια ειδησεογραφικά και χάρτη. Λίνκ το nodata ? Edited July 10, 2012 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ναι γιατί είναι εφαρμογή συστήματος. Αν έχεις κρατήσει nandroid backup γύρνα σε αυτό τραβά το με το titanium επέστρεψε στη ρομ που έχεις τώρα και επανέφερε το με το titanium (δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη, εγώ ζαλίστηκα κ μόνο που το έγραψα!) Εχω nandroid το θεμα ειναι πως αν το κανω restore πως θα ξαναγυρισω μετα πισω; δεν μπορώ με κάποιο τροπο να παρω το αρχειακι μεσα απο τον φακελο του nandroid ε; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παρέ ένα nandroid όπως είσαι τώρα. Γύρνα πίσω, παρε τα δεδομένα που θες και μετά επανέφερε το τελευταίο nandroid. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εμένα μου γράφει ότι έχει κάνει οικονομία περίπου στο 78%, ήτοι 130Mb. Το nodata μου έδειχνε ότι σε mobile το onavo είχε καταναλώσει 35mb αλλά όπως και να το κάνεις το όριο μου που είναι τα 100mb δεν τα ξεπέρασα και μου κανε και εντύπωση μιας και μπήκα πολύ περισσότερο αυτή την φορά. Βέβαια έμπαινα κατα κύριο λόγο σε myphone και κάποια ειδησεογραφικά και χάρτη. Το onavo extend στο my phone σε βάζει κανονικα; Εμένα αργεί πάρα πολύ και όταν μπει ζητά να κάνω πάλι login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εχω nandroid το θεμα ειναι πως αν το κανω restore πως θα ξαναγυρισω μετα πισω; δεν μπορώ με κάποιο τροπο να παρω το αρχειακι μεσα απο τον φακελο του nandroid ε; το titanium ανηγει nandroid backup Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 το titanium ανηγει nandroid backup Ακριβώς, με titanium γίνεται να το πάρεις από το nandroid χωρίς να το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Επιλογη extract from nandroid backup? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Επιλογη extract from nandroid backup? Ναι, στην επί πληρωμή έκδοση βέβαια. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Για εξαγωγή από nandroid backup δοκίμασε και με τα free nandroid browser και appextractor Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Δουλεψε παιδες! Το εκανα.. Το καλο ειναι οτι επιλεγεις οποια εφαρμογή θες... Βεβαια δεν ήταν ολες οι σημειώσεις γιατι το nandroid ητανε ενος μηνα. Αλλα δεν πειραζει απο το τίποτα καλύτερο.. Ευχαριστώ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 iGo έκδοση για SIII υπάρχει παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω το πρόγραμμα IP Cam viewer και όταν είμαι στο σπίτι μου βγάζει κανονικά της κάμερες μου. Όταν είμαι κάπου εξωτερικά με άλλο δίκτυο Wi-Fi δεν μπορεί να μου της εμφάνιση, ξέρεται γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Το onavo extend στο my phone σε βάζει κανονικα; Εμένα αργεί πάρα πολύ και όταν μπει ζητά να κάνω πάλι login. Δεν αργουσε ιδιαιτερα. Ιδιως σε σημεια που ειχα 3g δεν καταλαβαινες τιποτα ιδιαιτερο... Μονο κατι φορες αργουσε αλλα δεν ειχα και καλο σημα τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω το πρόγραμμα IP Cam viewer και όταν είμαι στο σπίτι μου βγάζει κανονικά της κάμερες μου. Όταν είμαι κάπου εξωτερικά με άλλο δίκτυο Wi-Fi δεν μπορεί να μου της εμφάνιση, ξέρεται γιατί? Εχεις βαλει την wan ip και εχεις ανοιξει την πορτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ρε παιδιά γιατί το Tapatalk δεν μου εμφανίζει την υπογραφή μου κάτω από τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Έχουμε εφαρμογή που κάνει export ότι έχουμε στο ημερολόγιο? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εχεις βαλει την wan ip και εχεις ανοιξει την πορτα; οχι δεν το εχω κανει αυτο. απο που το κανω αυτο απο το προγραμμα η στης ρυθμισης της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδιά γιατί το Tapatalk δεν μου εμφανίζει την υπογραφή μου κάτω από τα μηνύματα; Δε το υποστηρίζει το φόρουμ.Δεν είναι θέμα tapatalk. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δε το υποστηρίζει το φόρουμ.Δεν είναι θέμα tapatalk. Παλιά νομίζω έβγαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 οχι δεν το εχω κανει αυτο. απο που το κανω αυτο απο το προγραμμα η στης ρυθμισης της καμερας? Καταρχην πρεπει να εχεις static ip. Αν όχι πρεπει να ανοιξεις εναν λογαριασμο ddns (ενημερωσου απο τις οδηγιες της καμερας) Μετα θα βάλεις αυτην την wan ip εκει που γράφει host/ip. Εσυ λογικα τωρα θα εχεις βαλει την Ip του δικτυου πχ 192.168.1.x. Η default πορτα ειναι η 80. Αυτην την πορτα θα περασεις και στο router σου. Ειναι πιο ευκολα απο οτι ακουγονται στην πραγματικοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts