pektis7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ειπα κι εγω, δεν θα βρω προβλημα? Αυτο εδω το call recorder, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZWNvcmQubXkuY2FsbCJd εχει το μειονεκτημα, οτι τα γραφειο ολα ή τιποτε. Ή ξεκινας το service απο τις επιλογες του, και σου γραφει ολες τις κλησεις, ή δεν το ξεκινας και δεν γραφει τιποτε. Θελω πολλα να ξεκιναει σε οποια κληση θελω, και για οσο διαστημα θελω? Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι? Πειτε προτασεις για call recorder παιδια. Εχουν κυκλοφορησει οι πλεον απιθανες εφαρμογες για android, και για κατι τοσο στοχειωδες δεν υπαρχει κατι να με καλυπτει? Ζητω πολλα? Αυτό που πρότεινα πιο πίσω, το δοκίμασες; Έχει όλα όσα ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 κανένα καλό navigator που να παίζει καλά στο S3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η φωνητική πλοήγηση για το Google maps στην χώρα μας; Πραγματικά έχει καταντήσει σπαστικό το θέμα. Γνωρίζει κανείς πιο είναι το πρόβλημα και δεν την ενεργοποιούν για την χώρα μας; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η φωνητική πλοήγηση για το Google maps στην χώρα μας; Πραγματικά έχει καταντήσει σπαστικό το θέμα. Γνωρίζει κανείς πιο είναι το πρόβλημα και δεν την ενεργοποιούν για την χώρα μας; Sent from my note Υποθετω συμφωνιες με τις εταιριες κατασκευης λογισμικου πλοηγησης (sygic,ndrive κτλ) ... Οπως δεν μπορουμε να κατεβασουμε και ταινιες απο το google play... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Από που παίρνει τα στοιχεία για τον καιρό; google weather(μου τα βγαζει καλα εμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Υποθετω συμφωνιες με τις εταιριες κατασκευης λογισμικου πλοηγησης (sygic,ndrive κτλ) ... Οπως δεν μπορουμε να κατεβασουμε και ταινιες απο το google play... Ταινίες δεν προσφέρονται στην Ελλάδα γιατί τα δικαιώματα τους τα έχουν κάποιες εταιρίες. Το δικαίωμα πλοήγησης στην Ελλάδα δεν το έχει αποκλειστικά η sygic, ndrive κλπ. Καμία συμφωνία με αυτές τις εταιρίες δεν χρειάζεται. Άλλος είναι ο λόγος. Ίσως μας θεωρούν μικρή αγορά και δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Με χακαρισμένο αρχείο (θέλει ρουτ)η πλοήγηση της Google δουλεύει κανονικά...δεν είναι ότι δεν το έχουν έτοιμο, ότι δεν μπορεί να δουλέψει κτλ Δουλεύει, δίνει οδηγίες κανονικά το έχω δοκιμάσει...(στη αγγλική γλώσσα βέβαια) Απλά για κάποιο λόγο δεν το επιτρέπουν επίσημα.. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Με χακαρισμένο αρχείο (θέλει ρουτ)η πλοήγηση της Google δουλεύει κανονικά...δεν είναι ότι δεν το έχουν έτοιμο, ότι δεν μπορεί να δουλέψει κτλ Δουλεύει, δίνει οδηγίες κανονικά το έχω δοκιμάσει...(στη αγγλική γλώσσα βέβαια) Απλά για κάποιο λόγο δεν το επιτρέπουν επίσημα.. Καλημέρα. Με προλαβες. Αυτό ήθελα να πω. Σε χακαρισμενη έκδοση η πλοήγηση δουλεύει ρολόι. Την έχω δοκιμάσει άπειρες φορές. Την έχουν όπως είπες έτοιμη. Για αυτό ρωτάω τον λόγο γιατί δεν μας την δίνουν. Μου φαίνεται πολύ περίεργο Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Αυτό που πρότεινα πιο πίσω, το δοκίμασες; Έχει όλα όσα ζητάς Ειναι επι πληρωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 κανένα καλό navigator που να παίζει καλά στο S3? Όλα όσα αναφέρονται εδώ μέσα παίζουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ειναι επι πληρωμη... Υπάρχουν σίγουρα και δωρεάν λύσεις για ηχογράφηση κλήσεων. Απλά επειδή ζητάς κάποιες δυνατότητες παραπάνω, αυτή είναι η καλύτερη, γι'αυτό και είναι με πληρωμή. Αν δεν θες να πληρώσεις, δοκίμασε όλες τις δωρεάν μήπως και κάποια από αυτές σε καλύπτει. Ξαναλέω ότι για εφαρμογές που θεωρείς απαραίτητες, καλό είναι να τις αγοράζεις και όχι να τις ψάχνεις σπασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos55a Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλημερα και απο εμενα εχω το samsung 551 και χθες εκανα αναβαθμιση στο λογισμικο σε froyo 2.3.6 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη να μπορω να απαντησω σε κληση χωρις να συρω την μπαρα δεξια αλλα με ενα απλο πατημα. μεχρι τωρα ειχα το easy answer bytton αλλα τωρα δεν δουλευει μετα την αναβαθμιση ευχαριστω!!!!!!! ακυρο η ερωτηση το βρηκα αν καποιος το θελει ειναι το detect call λειτουργει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 σας ευχαριστω και τους δυο, με το airdroid δε μπορω να στειλω ολοκληρο το φακελο μηπως κανω κατι λαθος???? Δοκίμασε το myphone explorer που κάνει αυτό που θες και πάρα πολλά άλλα (buckup remote διαχείριση) Καλημέρα. Με προλαβες. Αυτό ήθελα να πω. Σε χακαρισμενη έκδοση η πλοήγηση δουλεύει ρολόι. Την έχω δοκιμάσει άπειρες φορές. Την έχουν όπως είπες έτοιμη. Για αυτό ρωτάω τον λόγο γιατί δεν μας την δίνουν. Μου φαίνεται πολύ περίεργο Sent from my note Γιατί θα χάσουν λεφτά οι άλλοι συνεργάτες του play store και η google τα ποσοστά της. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω 2-3 ειδών εφαρμογές, ξεκινάω από την πιο απλή (νομίζω) - Υπάρχει κάποιο widget για να αντικαταστήσω αυτήν την 4x1 μπάρα του Google Search με κάτι πιο μικρό; Σαν λειτουργία το βρίσκω πολύ χρήσιμο, γιατί βάζεις στο search μια λέξη και σου βρίσκει ό,τι θες, είτε πρόκειται για επαφή, είτε για εφαρμογή κλπ. Αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να πιάνει 4 θέσεις, αφού στην ουσία μπαίνει σε άλλο περιβάλλον. Και το voice που έχει τέρμα δεξιά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ εξάλλου.. Δηλαδή ακόμα και μια θέση (ή έστω δύο) νομίζω πως θα ήταν υπερ-αρκετές.. - Υπάρχει κάποια εφαρμογή για offline lyrics database; Την εναλλακτική την ξέρω, να έχω και τα τραγούδια μέσα στο κινητό, οπότε μέσα από τα lyrics που βρίσκει το PlayerPro να τα έχω. Αλλά εγώ ΔΕΝ θέλω κάτι τέτοιο. Θέλω database, να βρίσκει lyrics που έχω ήδη περάσει στο κινητό, να κάνει πχ search ανά artist, song title κλπ.. Πέραν αυτού, τίποτα εφαρμογές που χρησιμοποιούν μουσικοί (ως επί το πλείστον κιθαρίστες) θα ήταν ευπρόσδεκτες. Έψαχνα τις προάλλες στο market με search "guitar" και κατέβασα κάτι tuners κλπ, αλλά αν κάποιος έχει βρει κάποια που χρησιμοποιεί καθημερινά και πιστεύει πως αξίζει, ας πει.. - Πήρε κάπου το μάτι μου για OCR εφαρμογές, και ορμώμενος από κάτι που είχα δει στο CSI (:lol::lol::lol::lol::lol:), λέω μήπως υπάρχει τρόπος, να τραβάς κάτι με την κάμερα και αυτό είτε να το σκανάρει και να το μεταφράζει (δεν μιλάμε για μια ολόκληρη σελίδα, πχ μια πινακίδα) είτε έστω πχ να σου λέει σε ποια γλώσσα είναι.. Έχω Galaxy S2 με stock rom ICS 4.0.3 και δεν έχω κάνει root. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ψάχνω Ip Camera εφαρμογή, συμβατή με ICS. Έχω δοκιμάσει το IP Cam viewer αλλά ενώ παίζει μια χαρά με Cm7, με Cm9 δεν streamarei καθόλου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Σε μενα το battery indicator που σου πα μου λεει πχ 49 ωρες με μπαταρια ... αυτο δεν στο λεει ? Μηπως δεν κλεινεις ποτε το κινητο; εμενα μου λεει πχ 8 ωρες απο την στιγμη που αποσυνδεθηκε. Μιλαμε παντα για την δωρεαν εκδοση του battery indicator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω 2-3 ειδών εφαρμογές, ξεκινάω από την πιο απλή (νομίζω) - Υπάρχει κάποιο widget για να αντικαταστήσω αυτήν την 4x1 μπάρα του Google Search με κάτι πιο μικρό; Σαν λειτουργία το βρίσκω πολύ χρήσιμο, γιατί βάζεις στο search μια λέξη και σου βρίσκει ό,τι θες, είτε πρόκειται για επαφή, είτε για εφαρμογή κλπ. Αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να πιάνει 4 θέσεις, αφού στην ουσία μπαίνει σε άλλο περιβάλλον. Και το voice που έχει τέρμα δεξιά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ εξάλλου.. Δηλαδή ακόμα και μια θέση (ή έστω δύο) νομίζω πως θα ήταν υπερ-αρκετές.. - Υπάρχει κάποια εφαρμογή για offline lyrics database; Την εναλλακτική την ξέρω, να έχω και τα τραγούδια μέσα στο κινητό, οπότε μέσα από τα lyrics που βρίσκει το PlayerPro να τα έχω. Αλλά εγώ ΔΕΝ θέλω κάτι τέτοιο. Θέλω database, να βρίσκει lyrics που έχω ήδη περάσει στο κινητό, να κάνει πχ search ανά artist, song title κλπ.. Πέραν αυτού, τίποτα εφαρμογές που χρησιμοποιούν μουσικοί (ως επί το πλείστον κιθαρίστες) θα ήταν ευπρόσδεκτες. Έψαχνα τις προάλλες στο market με search "guitar" και κατέβασα κάτι tuners κλπ, αλλά αν κάποιος έχει βρει κάποια που χρησιμοποιεί καθημερινά και πιστεύει πως αξίζει, ας πει.. - Πήρε κάπου το μάτι μου για OCR εφαρμογές, και ορμώμενος από κάτι που είχα δει στο CSI (:lol::lol::lol::lol::lol:), λέω μήπως υπάρχει τρόπος, να τραβάς κάτι με την κάμερα και αυτό είτε να το σκανάρει και να το μεταφράζει (δεν μιλάμε για μια ολόκληρη σελίδα, πχ μια πινακίδα) είτε έστω πχ να σου λέει σε ποια γλώσσα είναι.. Έχω Galaxy S2 με stock rom ICS 4.0.3 και δεν έχω κάνει root. Ευχαριστώ.. Τελικα ολα ειναι βγαλμενα απο την ζωη:lol: Παρε αυτο που λες περι csi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camdict&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbnRzaWcuY2FtZGljdCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδιά πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και μου βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδιά πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και μου βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί; χωρο εσωτερικο εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δοκίμασε το myphone explorer που κάνει αυτό που θες και πάρα πολλά άλλα (buckup remote διαχείριση) Γιατί θα χάσουν λεφτά οι άλλοι συνεργάτες του play store και η google τα ποσοστά της. Ναι αυτό γιατί αφορά μόνο την χώρα μας δεν μπορώ να καταλάβω. Στην Ιταλία πχ η φωνητική πλοήγηση αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί κανονικά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδιά της εφαρμογές που έχω αγορασμένες στο smartphone μου αν πάρω και tablet θα μπορώ να της έχω και στα 2 ταυτόχρονα η θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδιά της εφαρμογές που έχω αγορασμένες στο smartphone μου αν πάρω και tablet θα μπορώ να της έχω και στα 2 ταυτόχρονα η θα έχω πρόβλημα? Μπορείς να τις έχεις σε όσες android συσκευές θέλεις αρκεί να είναι συμβατές και να χρησιμοποιείς τον ίδιο gmail λογαριασμό που τις έχεις αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Όλα όσα αναφέρονται εδώ μέσα παίζουν. Όλα παίζουν με μοναδικό πρόβλημα την ασυμβατότητα του iGO στην ανάλυση της συσκευής μιας και ακόμα δεν υπάρχει το κατάλληλο skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδιά πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και μου βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί; Έχεις βάλει custom rom χωρίς full wipe? Έχει συμβεί το ίδιο σε Note και o λόγος ήταν αυτός. Κοίτα και στο thread του S2...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Υπάρχουν σίγουρα και δωρεάν λύσεις για ηχογράφηση κλήσεων. Απλά επειδή ζητάς κάποιες δυνατότητες παραπάνω, αυτή είναι η καλύτερη, γι'αυτό και είναι με πληρωμή. Αν δεν θες να πληρώσεις, δοκίμασε όλες τις δωρεάν μήπως και κάποια από αυτές σε καλύπτει. Ξαναλέω ότι για εφαρμογές που θεωρείς απαραίτητες, καλό είναι να τις αγοράζεις και όχι να τις ψάχνεις σπασμένες. Λοιπον, εβαλα το skvalex. Μπορει καποιος να μου πει πως στην ευχη θα το ρυθμισω, ωστε να ηχογραφει ΜΟΝΟ οτι θελω ΕΓΩ? Προς το παρον οι επιλογες που βλεπω να εχει, και αυτο το προγραμμα, ειναι για outgoing και για ingoing calls, πολυ γενικες, στο στυλ 'record all', record none, record from contacts. E οχι ρε κατασκευαστη, ε οχι ρε παιδες, δεν θελω κατι τετοιο. Θελω σε καθε κληση ξεχωριστα, είτε εισερχομενη, ειτε εξερχομενη, ΑΝ θελω, να κανω εγγραφη, και να το επιλεγω εκεινη την ωρα Δεν ειμαι μαγος να ξερω απο πριν τι θα θελησω να ηχογραφησω, ωστε να με δεσμευει το προγραμμα με τοσο generic επιλογες ηχογραφησης, στο στυλ ολα ή τιποτα. Μπορω κατα τη διαρκεια μιας κλησης να επιλεξω αν θελω να κανω εγγραφη εκείνη την ώρα, ή εστω τουλαχιστον(βαζω νερο στο κρασι μου), να επιλεγω πριν απαντησω μια κληση? Εκατομμυρια εφαρμογες android, εκατομμυρια χρηστες android, τι στο καλο, ειμαι ο πρωτος στον κοσμο που ζηταει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts