kogos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Όταν το igο αποφασήσει να έχει αναζήτηση δρόμου χωρίς να χρειάζεται να δηλώσεις περιοχή, τότε μόνο θα είναι πλήρες. Μέχρι τώρα μόνο sygic και don't panic μπορουν Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Λίγο πολύ οι κάτοχοι, και μη, Android συσκευών έχουν ακούσει και έχουν δει την δυνατότητα που έχει το Android για άπειρο customization και σε αισθητικό αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο. Ειδικά σε επίπεδο home screen replacement υπάρχουν δεκάδες λύσεις οι οποίες αναλαμβάνουν εύκολα και γρήγορα να αλλάξουν την εμφάνιση του Android UI σας. Η MIUI είναι μια, ξεκίνησε σαν Κινέζικο project αλλά πλέον διαθέτει παρακλάδια σε όλο τον κόσμο, ομάδα από individuals οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο γνωστές custom roms, την MIUI καθώς και έναν από τους πιο λειτουργικούς broswers για το Android τον Miren. Σήμερα η εν λόγο ομάδα έβγαλε στο Google Play Store 2 νέες εφαρμογές, δωρεάν, οι οποίες υπόσχονται να φέρουν την μαγεία του infinie customization στις Android συσκευές όλων των χρηστών. Η πρώτη εφαρμογή ονομάζεται MiLocker και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εγκαταστήσει την διάσημη Lockscreen του MIUI και να αποκτήσει πρόσβαση στην εξαιρετική αυτή lockscreen καθώς και στα εκατοντάδες lockscreen που έχει η βάση δεδομένων της MIUI. Η δεύτερη εφαρμογή, η οποία υπάρχει μόνο για συσκευές που τρέχουν είτε 2.3 είτε 4.0, λέγεται MiHome και είναι ο Launcher της MIUI, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το MiLocker. Φυσικά εφόσον μιλάμε για Lockscreen και Launchers εννοείται πως η συσκευή δεν χρειάζεται να είναι rooted. Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Όταν το igο αποφασήσει να έχει αναζήτηση δρόμου χωρίς να χρειάζεται να δηλώσεις περιοχή, τότε μόνο θα είναι πλήρες. Μέχρι τώρα μόνο sygic και don't panic μπορουν Μα και το sygic δεν θέλει περιοχή στην αναζήτηση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα, βοηθήστε έναν πρωτάρη στο GPS μέσω Android. Έχω ένα Galaxy S2, δεν ξέρω πόσο καλό θεωρείται το GPS του. Πέρασα κάποια προγράμματα πλοηγών, Sygic, iGO, Navigon, μπορώ να πω πως πιο εκτενώς δοκίμασα το Sygic, αλλά ενώ έβγαζε 5-6 δορυφόρους και έπιανε για λίγο, μετά πάλι έχανε.. Πέρασα και το GPS Test για να δω τι παίζει, σε κάποια φάση έδειχνε visible μέχρι και 7-8 δορυφόρους, αλλά δίπλα στο 'in use' έλεγε '0'. Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; Δεν είναι τόσο καλός ο δέκτης GPS του S2; Θέλει πολλή ώρα για να συγχρονίσει; Ή μήπως αυτό θα το κάνει μόνο την πρώτη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα, βοηθήστε έναν πρωτάρη στο GPS μέσω Android. Έχω ένα Galaxy S2, δεν ξέρω πόσο καλό θεωρείται το GPS του. Πέρασα κάποια προγράμματα πλοηγών, Sygic, iGO, Navigon, μπορώ να πω πως πιο εκτενώς δοκίμασα το Sygic, αλλά ενώ έβγαζε 5-6 δορυφόρους και έπιανε για λίγο, μετά πάλι έχανε.. Πέρασα και το GPS Test για να δω τι παίζει, σε κάποια φάση έδειχνε visible μέχρι και 7-8 δορυφόρους, αλλά δίπλα στο 'in use' έλεγε '0'. Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; Δεν είναι τόσο καλός ο δέκτης GPS του S2; Θέλει πολλή ώρα για να συγχρονίσει; Ή μήπως αυτό θα το κάνει μόνο την πρώτη φορά; κατέβασε από Google play την εφαρμογή gps test και με 'καθαρό' ουρανό τεσταρισε τον αισθητηρα της συσκευής σου. δες πόσο χρόνο θα κανεις για να γίνει κλείδωμα των δορυφόρων και πόσο χρόνο η ακρίβεια σε απόσταση μέτρα(acurracy) θα γίνει η μικρότερη δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δεν το εγραψα για εσενα προσωπικα, για αυτον τον λογο αφησα και μια σειρα κενη ;) σε εσενα εγραψα μονο για το screen shot Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, απλά εγώ ανέφερα το λόγο που κάνω τις ερωτήσεις μου εδώ. Για το sygic, επειδή δεν προβλέπεται το επόμενο διάστημα να κάνω κάποιο τιαξίδι ώστε να ελέγξω μόνος μου τις δρομολογήσεις, ας επιβεβαιώσει κάποιος πώς τα πάει σε αυτόν τον τομέα. Έχει βελτιωθεί καθόλου ή σε πάει από όπου να ναι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Λίγο πολύ οι κάτοχοι, και μη, Android συσκευών έχουν ακούσει και έχουν δει την δυνατότητα που έχει το Android για άπειρο customization και σε αισθητικό αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο. Ειδικά σε επίπεδο home screen replacement υπάρχουν δεκάδες λύσεις οι οποίες αναλαμβάνουν εύκολα και γρήγορα να αλλάξουν την εμφάνιση του Android UI σας. Η MIUI είναι μια, ξεκίνησε σαν Κινέζικο project αλλά πλέον διαθέτει παρακλάδια σε όλο τον κόσμο, ομάδα από individuals οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο γνωστές custom roms, την MIUI καθώς και έναν από τους πιο λειτουργικούς broswers για το Android τον Miren. Σήμερα η εν λόγο ομάδα έβγαλε στο Google Play Store 2 νέες εφαρμογές, δωρεάν, οι οποίες υπόσχονται να φέρουν την μαγεία του infinie customization στις Android συσκευές όλων των χρηστών. Η πρώτη εφαρμογή ονομάζεται MiLocker και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εγκαταστήσει την διάσημη Lockscreen του MIUI και να αποκτήσει πρόσβαση στην εξαιρετική αυτή lockscreen καθώς και στα εκατοντάδες lockscreen που έχει η βάση δεδομένων της MIUI. Η δεύτερη εφαρμογή, η οποία υπάρχει μόνο για συσκευές που τρέχουν είτε 2.3 είτε 4.0, λέγεται MiHome και είναι ο Launcher της MIUI, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το MiLocker. Φυσικά εφόσον μιλάμε για Lockscreen και Launchers εννοείται πως η συσκευή δεν χρειάζεται να είναι rooted. Source: gadgeta.me παιρνουν και customization? δηλαδη θεματα κλπ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Όταν το igο αποφασήσει να έχει αναζήτηση δρόμου χωρίς να χρειάζεται να δηλώσεις περιοχή, τότε μόνο θα είναι πλήρες. Μέχρι τώρα μόνο sygic και don't panic μπορουν don't panic ακουω τωρα τελευταια αλλα don't panic δεν βλεπω,εχουμε κανενα λινκ? επισης ενα ομορφο και πληρες ειναι το wisepilot παιδια πια η διαφορα αυτου https://play.google.com/store/apps/details?id=org.microemu.android.se.appello.lp.WisepilotSE&hl=el απο αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.microemu.android.se.appello.lp.Lightpilot&feature=more_from_developer εκτος απο τα χρηματα? :p Edited June 16, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 O φάκελος iGO (που έχει μέσα τα καλούδια) μπαίνει στη εσωτερική SD και το iGO apk στη εξωτερική όπου και το τρέχουμε και γίνεται η εγκατάσταση. Τα παραπάνω γίνεται στην 2.2.2 - 2.3.4 - 2.3.5 - 2.3.7. στην 4.0.3. μπορεί ο φάκελος iGO (που έχει μέσα τα καλούδια) να μπαίνει στην εξωτερική sd....!!!! Εμενα μηπως δεν μου το δεχεται επειδη εχω 4.0.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 παιρνουν και customization? δηλαδη θεματα κλπ? Φυσικά, όλα τα original themes της miui Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να ρωτησω .... Πως βγαζω μια εφαρμογη απο τις αυτοματες ενημερωσεις ??? (Το χω ξεμαρκαρισμενο το "Επιτρεπεται αυτοματη ενημερωση") Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 κατέβασε από Google play την εφαρμογή gps test και με 'καθαρό' ουρανό τεσταρισε τον αισθητηρα της συσκευής σου. δες πόσο χρόνο θα κανεις για να γίνει κλείδωμα των δορυφόρων και πόσο χρόνο η ακρίβεια σε απόσταση μέτρα(acurracy) θα γίνει η μικρότερη δυνατή. Διάβασες καν το post πριν απαντήσεις ;; Αυτό που προτείνεις, το έχει κάνει ήδη! :cool: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Λίγο πολύ οι κάτοχοι, και μη, Android συσκευών έχουν ακούσει και έχουν δει την δυνατότητα που έχει το Android για άπειρο customization και σε αισθητικό αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο. Ειδικά σε επίπεδο home screen replacement υπάρχουν δεκάδες λύσεις οι οποίες αναλαμβάνουν εύκολα και γρήγορα να αλλάξουν την εμφάνιση του Android UI σας. Η MIUI είναι μια, ξεκίνησε σαν Κινέζικο project αλλά πλέον διαθέτει παρακλάδια σε όλο τον κόσμο, ομάδα από individuals οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο γνωστές custom roms, την MIUI καθώς και έναν από τους πιο λειτουργικούς broswers για το Android τον Miren. Σήμερα η εν λόγο ομάδα έβγαλε στο Google Play Store 2 νέες εφαρμογές, δωρεάν, οι οποίες υπόσχονται να φέρουν την μαγεία του infinie customization στις Android συσκευές όλων των χρηστών. Η πρώτη εφαρμογή ονομάζεται MiLocker και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εγκαταστήσει την διάσημη Lockscreen του MIUI και να αποκτήσει πρόσβαση στην εξαιρετική αυτή lockscreen καθώς και στα εκατοντάδες lockscreen που έχει η βάση δεδομένων της MIUI. Η δεύτερη εφαρμογή, η οποία υπάρχει μόνο για συσκευές που τρέχουν είτε 2.3 είτε 4.0, λέγεται MiHome και είναι ο Launcher της MIUI, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το MiLocker. Φυσικά εφόσον μιλάμε για Lockscreen και Launchers εννοείται πως η συσκευή δεν χρειάζεται να είναι rooted. Source: gadgeta.me Δηλαδη κανει για ολες τις Rom ; Αξιζει βα δοκιμασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Διάβασες καν το post πριν απαντήσεις ;; Αυτό που προτείνεις, το έχει κάνει ήδη! :cool: δυστυχώς όχι γιατί από τις τρεις παραγράφους τη μια κατάφερα να διαβάσω γιατί τις άλλες δύο ούτε που μου τις εμφάνισε το κινητό λόγω κακής ποιότητας σηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ψάχνω μια εφαρμογή που να καταγραφωτό την καθημερινή μου προπόνηση,από το ποδήλατο,τρέξιμο κτλ.Δεν θέλω να μου καταγραφεί χιλιόμετρα και διαδρομές όπως το endomondo.Θα τα περνάω εγώ αυτα....δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peaksware.trainingpeaks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wZWFrc3dhcmUudHJhaW5pbmdwZWFrcyJd αλλά δεν με πολύ ικανοποίησε...όποιος ξέρει κάποια ας πει.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ψάχνω μια εφαρμογή που να καταγραφωτό την καθημερινή μου προπόνηση,από το ποδήλατο,τρέξιμο κτλ.Δεν θέλω να μου καταγραφεί χιλιόμετρα και διαδρομές όπως το endomondo.Θα τα περνάω εγώ αυτα....δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peaksware.trainingpeaks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wZWFrc3dhcmUudHJhaW5pbmdwZWFrcyJd αλλά δεν με πολύ ικανοποίησε...όποιος ξέρει κάποια ας πει.... Βάλε το Sports Tracker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHQuYW5kcm9pZCJd σου κρατά τα πάντα, ημερομηνία, ώρα που ξεκινάς, διαδρομή σε χάρτη, χρόνο, και περάσματα (1000-2000-5000) ταχύτητα, καύσεις, κ.τ.λ.π. ειναι τέλειο, και το σπουδαιότερο συγχρονίζετε (όποτε θέλεις) με την σελίδα http://www.sports-tracker.com/#/dashboard και αποθηκεύει τα πάντα, οπότε σε μια αλλαγή συσκευής η αλλαγή Rom, επανέρχονται ολα τε δεδομένα..!!! χτύπα το......ααααα..!!! ειναι και ΔΩΡΕΑΝ..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δοκίμασε και το wind sport.απλό, και πρακτικό.α και Mario αν το βάλεις κανονίζουμε συνάντηση με τα μαραφετια και τα ποδήλατα στο ρολόι η στα λιθαρίτσα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μα και το sygic δεν θέλει περιοχή στην αναζήτηση; Όχι. Αν βάλεις μόνο οδό, σου εμφανίζει σε ποιες περιοχές είναι η οδός που έβαλες για να διαλέξεις Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, απλά εγώ ανέφερα το λόγο που κάνω τις ερωτήσεις μου εδώ. Για το sygic, επειδή δεν προβλέπεται το επόμενο διάστημα να κάνω κάποιο τιαξίδι ώστε να ελέγξω μόνος μου τις δρομολογήσεις, ας επιβεβαιώσει κάποιος πώς τα πάει σε αυτόν τον τομέα. Έχει βελτιωθεί καθόλου ή σε πάει από όπου να ναι. Ουτε και απο εμενα υπαρχει θεμα, για αυτο εβαλα και το wink(;)) Για τα παιδια που δεν το ξερουν το εγραψα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 σήμερα δοκίμασα στο κέντρο τις αθηνας (εκτος πορείας - διαδήλωσης στο κέντρο δηλαδή) το iGO με την μηχανή ένταξη τι να πω είναι super το πρόγραμμα καμια σχέση με Navigon - Sygic δεν το συζητώ καθόλου και από σήμα και από προγραμματισμό νέας διαδρομής και φυσικά και από δρομολόγησης. εντωμεταξύ κάτι που με εντυπωσίασε επειδή κυκλοφορώ γενικός εδώ γύρο στην περιοχή μου και ξέρω που στήνουν συνήθως μπλόκα πράγματι είχε ακριβής σημεία που σου δήλωνε προσοχή και φυσικά και για τις κάμερες. το συνιστώ ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Δηλαδη κανει για ολες τις Rom ; Αξιζει βα δοκιμασουμε; Κάνει για όλες και για την stock Ο milocker είναι πολύ καλός (ιδίως το θέμα του iPhone είναι ΟΛΟΙΔΙΟ) Σχετικά με τον launcher... τον μισώ :lol: Ακόμα και όταν είχα στημένη miui είχα τον ADW launcher αντι για τον μανίσιο :X Edited June 16, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Υπάρχει χάρτης Κύπρου για το Don't Panic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Βάλε το Sports Tracker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHQuYW5kcm9pZCJd σου κρατά τα πάντα, ημερομηνία, ώρα που ξεκινάς, διαδρομή σε χάρτη, χρόνο, και περάσματα (1000-2000-5000) ταχύτητα, καύσεις, κ.τ.λ.π. ειναι τέλειο, και το σπουδαιότερο συγχρονίζετε (όποτε θέλεις) με την σελίδα http://www.sports-tracker.com/#/dashboard και αποθηκεύει τα πάντα, οπότε σε μια αλλαγή συσκευής η αλλαγή Rom, επανέρχονται ολα τε δεδομένα..!!! χτύπα το......ααααα..!!! ειναι και ΔΩΡΕΑΝ..!!!;) οπως και το runkeeper που ειναι πιο συγκρατημενο στις θερμιδες (εχουν μεγαλη αποκλιση,οταν τα βαζω και τα 2,σε 5000 καυση το runkeeper δειχνει 500 λιγοτερες περιπου) και ειναι πολυ πιο ακριβες στον χαρτη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Όχι. Αν βάλεις μόνο οδό, σου εμφανίζει σε ποιες περιοχές είναι η οδός που έβαλες για να διαλέξεις Ναι αλλά πρέπει να ξέρεις σε ποια περιοχή είναι η οδός που ψάχνεις, αλλιώς δεν προχωράς. Όποτε έμμεσα είναι το ίδιο πράγμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ψάχνω μια εφαρμογή που να καταγραφωτό την καθημερινή μου προπόνηση,από το ποδήλατο,τρέξιμο κτλ.Δεν θέλω να μου καταγραφεί χιλιόμετρα και διαδρομές όπως το endomondo.Θα τα περνάω εγώ αυτα....δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peaksware.trainingpeaks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wZWFrc3dhcmUudHJhaW5pbmdwZWFrcyJd αλλά δεν με πολύ ικανοποίησε...όποιος ξέρει κάποια ας πει.... Για δες και το Sportypall pro. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος! Παλιότερα είχα δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές για τρέξιμο αλλά τώρα κράτησα μόνο το Sportypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts