kill_noob Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά στο viber μπορούμε να αλλάξουμε ήχο κλήσης; Δυστυχώς όχι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ρυθμίσεις Handcent sms ΤΙΝ 4 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΤΙΝ 3 ΕΠΙΛΟΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Προφανώς θες αναφορά όταν στέλνεις.. Ρυθμίσεις-ρυθμίσεις λήψης μηνυμάτων-τικάρεις τη 2η επιλογή.. ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ρυθμίσεις Handcent sms ΤΙΝ 4 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΤΙΝ 3 ΕΠΙΛΟΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 15, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Φτουου μου κλείδωσε το tapatalk σήμερα. Υπάρχει εφαρμογή τύπου tapatalk που να είναι δωρεάν; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Φτουου μου κλείδωσε το tapatalk σήμερα. Υπάρχει εφαρμογή τύπου tapatalk που να είναι δωρεάν; Το είχες αγοράσει (το 1)? Δεν σου κάνει update στο 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 προφανώς δεν μπορούν να σου δίνουν τα πάντα δωρεάν ναι συμφωνώ σ'αυτο. απλά θέλω να επιβεβαιωσω ότι η στασιμότητα του χαρτη όντως δεν είναι βλάβη απλά ένα είδος κλείδωμα της εταιρείας για την αγορά του προγράμματος. έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) στο citisnav που λεει εχει δοκιμαστικη περιοδο 1 βδομαδα πως γινεται? εμενα για να φορτωσει χαρτη θελει αγορα. Edited May 16, 2012 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το sygic aura 11.3 ποτε θα κυκλοφορησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Φτουου μου κλείδωσε το tapatalk σήμερα. Υπάρχει εφαρμογή τύπου tapatalk που να είναι δωρεάν; Έχεις ΠΜ για το θέμα αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Βλέπω ότι πολλοί φίλοι και δικαιολογημένα ίσως προτείνουν accuweather. Το συγκεκριμένο δεν είχα χρόνο να το ελέγξω ως προς την αξιοπιστία του γιατί το επαγκατέσησα σχεδόν αμέσως. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται μόνιμη σύνδεση wi-fi γιατί φαίνεται ότι ανανεώνει τα δεδομένα σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Το αποτέλεσμα είναι άμα κανείς αποσυνδεθεί και ξαναμπεί να δει τον καιρό χωρίς internet, τον βγάζει off-line και δεν δείχνει ούτε την πρόγνωση που κατέβηκε νωρίτερα. Μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Οποίος δεν βαριέται μπορεί να δοκιμάσει και το beweather. Μου άρεσε πάρα πολύ η παραμετροποίησή του widget. Και ένα γρήγορο ss [ATTACH]25238[/ATTACH] Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Βλέπω ότι πολλοί φίλοι και δικαιολογημένα ίσως προτείνουν accuweather. Το συγκεκριμένο δεν είχα χρόνο να το ελέγξω ως προς την αξιοπιστία του γιατί το επαγκατέσησα σχεδόν αμέσως. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται μόνιμη σύνδεση wi-fi γιατί φαίνεται ότι ανανεώνει τα δεδομένα σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Το αποτέλεσμα είναι άμα κανείς αποσυνδεθεί και ξαναμπεί να δει τον καιρό χωρίς internet, τον βγάζει off-line και δεν δείχνει ούτε την πρόγνωση που κατέβηκε νωρίτερα. Μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά; Σε μενα μια χαρα δουλευει. Και εχω παντα 3G σημα εοειδη εχω απεριοριστο ιντερνετ. Μπαινω εφαρμογη παταω το εικονιδιο (σαν πυξιδα σρογγυλο) και κατευθειαν βγαζει τη περιοχη που ειμαι. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το sygic aura 11.3 ποτε θα κυκλοφορησει; Όταν θα κυκλοφορήσει θα το μάθεις εδώ σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Για να δούμε μήπως πάμε απευθείας στην 12.x Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ένας λόγος που προτιμώ το Palmary αντί του accuweather, είναι ότι δείχνει την ταχύτητα του ανέμου και σε μποφόρ. Δεν έχω βρει κανένα άλλο που να το κάνει αυτό (από αυτά που έχουν widgets). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 @Mods Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα ξεχωριστό θέμα με εφαρμογές καιρού μόνο. είναι εφαρμογές που ενδιαφέρουν σχεδόν το σύνολο των κατόχων android συσκευών και ταυτόχρονα ξεφορτώνουμε λιγάκι το θέμα των γενικών εφαρμογών. προσωπικά χρησιμοποιώ το beautiful widgets για τον καιρό και εναλλακτικά το snowstorm που παίρνει δεδομένα από το Νορβηγικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Βλέπω ότι πολλοί φίλοι και δικαιολογημένα ίσως προτείνουν accuweather. Το συγκεκριμένο δεν είχα χρόνο να το ελέγξω ως προς την αξιοπιστία του γιατί το επαγκατέσησα σχεδόν αμέσως. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται μόνιμη σύνδεση wi-fi γιατί φαίνεται ότι ανανεώνει τα δεδομένα σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Το αποτέλεσμα είναι άμα κανείς αποσυνδεθεί και ξαναμπεί να δει τον καιρό χωρίς internet, τον βγάζει off-line και δεν δείχνει ούτε την πρόγνωση που κατέβηκε νωρίτερα. Μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό... είναι EPIC FAIL! :angry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ένας λόγος που προτιμώ το Palmary αντί του accuweather, είναι ότι δείχνει την ταχύτητα του ανέμου και σε μποφόρ. Δεν έχω βρει κανένα άλλο που να το κάνει αυτό (από αυτά που έχουν widgets). Το WeatherPro δείχνει την ταχύτητα του ανέμου σε Beaufort και έχει Widget. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το είχες αγοράσει (το 1)? Δεν σου κάνει update στο 2? Για ένα διάστημα το samsung apps το χε δωρεάν....σήμερα όμως τέρμα....Και η χαζομάρα είναι ότι το convo δεν μπαίνει στο myphone που προσπάθησα σήμερα....Και η εφαρμογή του myphone δεν μου άρεσε καθώς λίγο που είδα δεν μπορούσες να μπεις με τον λογαριασμό σου και να ποστάρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το WeatherPro δείχνει την ταχύτητα του ανέμου σε Beaufort και έχει Widget. ;) Ναι έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Το είχα αγοράσει, αλλά προτίμησα το Palmary, που είναι πιο όμορφο, έχει περισσότερες επιλογές και πληροφορίες και το έχω βάλει να μου δείχνει και την θερμοκρασία στη notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα Ψάχνω μια εφαρμογή (η και anti-virus) όπου όταν στέλνω κάποιο συγκεκριμένο command μεσω SMS στο xperia μου, αυτό να μου στέλνει την τοποθεσία του. Αλλά να μην χρειάζεται να συνδεθεί Στο ίντερνετ για να στείλει την τοποθεσία! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα Ψάχνω μια εφαρμογή (η και anti-virus) όπου όταν στέλνω κάποιο συγκεκριμένο command μεσω SMS στο xperia μου, αυτό να μου στέλνει την τοποθεσία του. Αλλά να μην χρειάζεται να συνδεθεί Στο ίντερνετ για να στείλει την τοποθεσία! Με το anti theft του avast μπορείς να το κάνεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ρε παιδιά προγράμματά που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις παίζουν ;;;; Έχω κατεβάσει 2-3 τα πρώτα που βγάζει το Google play αλλά δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ.....πιο συγκεκριμένα στο Athens book Λεσ να κάνω κάτι λάθος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εγώ βάζω το adaway για τις διαφημίσεις. φαντάζομαι ότι είσαι root ε; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ρε παιδιά προγράμματά που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις παίζουν ;;;; Έχω κατεβάσει 2-3 τα πρώτα που βγάζει το Google play αλλά δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ.....πιο συγκεκριμένα στο Athens book Λεσ να κάνω κάτι λάθος;;;; AdFree Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. κοίτα το video για σωστή εγκατάσταση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κι εγώ το adfree χρησιμοποιώ αλλά στο Athens book περνάνε οι διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts