ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Logαρε και πατα κουμπί μενού-preferences-log in at phone boot <-- ΞΕτικαρε το δεν το βρισκω.μιλαω για του go sms το go chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 δεν το βρισκω.μιλαω για του go sms το go chat Εμ, Άλλο go chat, άλλο go sms ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εμ, Άλλο go chat, άλλο go sms ;)go chat λεγεται και του go sms το chat .καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφaρμογη που να μετρα το awake time, αν ακουω μουσικη ή ραδιο να τα υπολογιζει και αυτα και οχι μονο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα ευχαριστω Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jo_Grit Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Hello to all!!! θελω την βοηθειά σας σε κάτι.. Αγόρασα το MLS destinator Android Edition με χάρτες Ελλάδας -Κύπρου, έκανα όλη την εγκατάσταση στο xperia neo v μου αλλα δεν τρέχει. Οταν το τρέχω μου βγάζει επιλογη να ανατρέξω σε ένα site (http://www.destinatornavnavstor.com/andoid) και να κατεβάσω το resource package (κατι που το θεωρώ περίεργο αφου υποτίθεται οτι ήδη έχει τους χάρτες). Anyway, τελικά το έκανα κι αυτο αλλα τζίφος, άνοιξα το zip αρχείο, έτρεξα το .exe που θα έπρεπε να εγκαταστησει το resource package στην SDcard μου αλλα δεν την βλέπει καν. Έχει κανείς καμια ιδέα ποίo είναι το πρόβλημα και για το τί μπορώ να κάνω Ευχαριστω προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις.φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω ευχαριστω Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα? Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα. δεν γινετε δλδ να βρω τους χαρτες της κυπρου να να τους ''πεταξω'' μεσα στον φακελο με τους χαρτες οπως εχω κανει στο igo? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω. ποια εκδοση google maps εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 κοιτάξτε της παρακάτω photo τι πρέπει να κάνετε και φυσικά την έκδοση του Google εγώ έχω την 5.8.0. (#5080011) http://s1.directupload.net/images/120325/2twlbzaz.png http://s14.directupload.net/images/120325/svw9c3wc.pnghttp://s14.directupload.net/images/120325/ku899efp.png http://s7.directupload.net/images/120325/zm4filz6.png http://s7.directupload.net/images/120325/umwcktje.png http://s7.directupload.net/images/120325/wqqw7ftg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 δεν γινετε δλδ να βρω τους χαρτες της κυπρου να να τους ''πεταξω'' μεσα στον φακελο με τους χαρτες οπως εχω κανει στο igo? Αφού σου γράφει....Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες.....πως να τους ''πετάξεις'' μέσα..!!! οτι κάνουμε σε ενα πρόγραμμα δεν σημαίνει πως το ίδιο μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα προγράμματα..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη ηχογραφησης συνομιλιας που να ακουγονται και οι δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη ηχογραφησης συνομιλιας που να ακουγονται και οι δυο? Record My Call δοκιμασμένη 9 μήνες ...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Record My Call δοκιμασμένη 9 μήνες ...!!!;) Χωρίς root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) κοιτάξτε της παρακάτω photo τι πρέπει να κάνετε και φυσικά την έκδοση του Google εγώ έχω την 5.8.0. (#5080011) 6. 4. 0 έχω εγώ και δεν βλέπω αυτές τις επιλογές... Edited March 25, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 6. 4. 0 έχω εγώ και δεν βλέπω αυτές τις επιλογές... Για να τις δεις αυτές τις επιλογές πρέπει να πας στα settings και μετά στα labs να ενεργοποιήσεις την 'προαποθήκευση χάρτη' (ή κάπως έτσι θα είναι η μετάφραση)... Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Όπως έγραψα και στο νήμα του Galaxy Nexus και με έστειλαν σε εσάς, δοκίμασα το Sygic και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο ως προς το κλείδωμα του σήματος του GPS όσο και ως προς το UI, δυστυχώς όμως οι δρομολογήσεις του δεν με ικανοποίησαν. Οπότε έψαξα και για το Copilot αλλά δεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση παρα μόνο η επι πληρωμή. Έτσι ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για το Copilot ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο. Βασικά ψάχνω για μια καλή εφαρμογή για την Αθήνα, αλλά και λίγο επαρχία. Navigon δεν παίζει δυστυχώς λόγω μη υποστήριξης του Galaxy Nexus. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εμένα μόνο το MailDroid και το Kaiten Mail μου δούλεψαν όπως θα ήθελα. Τώρα έχω το 1ο που για μένα είναι πάρα πολύ καλό αν εξαιρέσεις το άθλιο εικονίδιο. Ετσι νομιζα κι εγω μεχρι που δοκιμασα το kaiten mail...και το k9 εφαγε σουτ... Παιδιά δοκίμασα το kaiten το οποίο βασίζεται στο k9, αλλά δεν βρήκα να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να αξίζει να δώσω 4 €. Που πιστεύετε ότι υπερτερεί του k9; Εγώ δεν είδα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Παιδιά δοκίμασα το kaiten το οποίο βασίζεται στο k9, αλλά δεν βρήκα να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να αξίζει να δώσω 4 €. Που πιστεύετε ότι υπερτερεί του k9; Εγώ δεν είδα κάτι. Κοίταξε, έχω πολύ καιρό με το MailDroid οπότε πάει καιρός από τότε που τα είχα δοκιμάσει. Απλώς με το Kaiten, εκτός του πιο ωραίου και εύχρηστου περιβάλλοντος, μου δούλευε πιο σωστά το hotmail που στο k-9 είχα κάποια θέματα. Αν όμως εσύ με το k-9 είσαι καλυμμένος, δεν έχεις λόγο να πας σε αυτό. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg1234 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γνωριζει κανεισ τισ ρυθμισεις για το gmote gia syndesh me to pc apo to kinhto me 3g eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogetasjj4 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλησπέρα ξέρετε καμια εφαρμογή που να διαχειρίζομαι τις κλήσεις από το pc μέσο wi-fi? δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=justPhone.remotePhone πολύ καλο αλλα δεν είναι free.. επίσης δοκίμασα και το webkey που κάνει ολικό remote αλλα δεν με βόλεψε.. το χρειάζομαι γιατί η κοσμοτέ έχει σήμα μονο όταν έχω το κινητό στο παράθυρο και το αφήνω εκεί και μιλάω με το bluetooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts