Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια υπαρχει καποια εφaρμογη που να μετρα το awake time, αν ακουω μουσικη ή ραδιο να τα υπολογιζει και αυτα και οχι μονο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη.

παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα

ευχαριστω

παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα

ευχαριστω

Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις.

Φιλικά Γιώργος

Hello to all!!!

θελω την βοηθειά σας σε κάτι..

Αγόρασα το MLS destinator Android Edition με χάρτες Ελλάδας -Κύπρου, έκανα όλη την εγκατάσταση στο xperia neo v μου αλλα δεν τρέχει.

Οταν το τρέχω μου βγάζει επιλογη να ανατρέξω σε ένα site (http://www.destinatornavnavstor.com/andoid) και να κατεβάσω το resource package (κατι που το θεωρώ περίεργο αφου υποτίθεται οτι ήδη έχει τους χάρτες).

Anyway, τελικά το έκανα κι αυτο αλλα τζίφος, άνοιξα το zip αρχείο, έτρεξα το .exe που θα έπρεπε να εγκαταστησει το resource package στην SDcard μου αλλα δεν την βλέπει καν.

Έχει κανείς καμια ιδέα ποίo είναι το πρόβλημα και για το τί μπορώ να κάνω

Ευχαριστω προκαταβολικά!!!

θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις.
φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω

ευχαριστω

φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω

ευχαριστω

Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω.

• Administrators
θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα?

Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα.

Modpic.gif

Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα.

δεν γινετε δλδ να βρω τους χαρτες της κυπρου να να τους ''πεταξω'' μεσα στον φακελο με τους χαρτες οπως εχω κανει στο igo?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω.

ποια εκδοση google maps εχεις;

δεν γινετε δλδ να βρω τους χαρτες της κυπρου να να τους ''πεταξω'' μεσα στον φακελο με τους χαρτες οπως εχω κανει στο igo?

Αφού σου γράφει....Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες.....πως να τους ''πετάξεις'' μέσα..!!! οτι κάνουμε σε ενα πρόγραμμα δεν σημαίνει πως το ίδιο μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα προγράμματα..!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη

ηχογραφησης συνομιλιας που να ακουγονται και οι δυο?

Record My Call δοκιμασμένη 9 μήνες ...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

κοιτάξτε της παρακάτω photo τι πρέπει να κάνετε και φυσικά την έκδοση του Google εγώ έχω την 5.8.0. (#5080011)

6. 4. 0 έχω εγώ και δεν βλέπω αυτές τις επιλογές...

Edited by kollatos

6. 4. 0 έχω εγώ και δεν βλέπω αυτές τις επιλογές...

Για να τις δεις αυτές τις επιλογές πρέπει να πας στα settings και μετά στα labs να ενεργοποιήσεις την 'προαποθήκευση χάρτη' (ή κάπως έτσι θα είναι η μετάφραση)...

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα παιδιά.

Όπως έγραψα και στο νήμα του Galaxy Nexus και με έστειλαν σε εσάς, δοκίμασα το Sygic και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο ως προς το κλείδωμα του σήματος του GPS όσο και ως προς το UI, δυστυχώς όμως οι δρομολογήσεις του δεν με ικανοποίησαν.

Οπότε έψαξα και για το Copilot αλλά δεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση παρα μόνο η επι πληρωμή.

Έτσι ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για το Copilot ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο.

Βασικά ψάχνω για μια καλή εφαρμογή για την Αθήνα, αλλά και λίγο επαρχία.

Navigon δεν παίζει δυστυχώς λόγω μη υποστήριξης του Galaxy Nexus.

iPhone 8+

Εμένα μόνο το MailDroid και το Kaiten Mail μου δούλεψαν όπως θα ήθελα. Τώρα έχω το 1ο που για μένα είναι πάρα πολύ καλό αν εξαιρέσεις το άθλιο εικονίδιο.

Ετσι νομιζα κι εγω μεχρι που δοκιμασα το kaiten mail...και το k9 εφαγε σουτ...

Παιδιά δοκίμασα το kaiten το οποίο βασίζεται στο k9, αλλά δεν βρήκα να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να αξίζει να δώσω 4 €. Που πιστεύετε ότι υπερτερεί του k9; Εγώ δεν είδα κάτι.

Παιδιά δοκίμασα το kaiten το οποίο βασίζεται στο k9, αλλά δεν βρήκα να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να αξίζει να δώσω 4 €. Που πιστεύετε ότι υπερτερεί του k9; Εγώ δεν είδα κάτι.

Κοίταξε, έχω πολύ καιρό με το MailDroid οπότε πάει καιρός από τότε που τα είχα δοκιμάσει. Απλώς με το Kaiten, εκτός του πιο ωραίου και εύχρηστου περιβάλλοντος, μου δούλευε πιο σωστά το hotmail που στο k-9 είχα κάποια θέματα. Αν όμως εσύ με το k-9 είσαι καλυμμένος, δεν έχεις λόγο να πας σε αυτό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλησπέρα ξέρετε καμια εφαρμογή που να διαχειρίζομαι τις κλήσεις από το pc μέσο wi-fi? δοκίμασα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=justPhone.remotePhone πολύ καλο αλλα δεν είναι free..

επίσης δοκίμασα και το webkey που κάνει ολικό remote αλλα δεν με βόλεψε..

το χρειάζομαι γιατί η κοσμοτέ έχει σήμα μονο όταν έχω το κινητό στο παράθυρο και το αφήνω εκεί και μιλάω με το bluetooth..

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση