navystam Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αυτην την δοκιμασες ?https://play.google.com/store/apps/details?id=net.xdevelop.adblocker_t&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC54ZGV2ZWxvcC5hZGJsb2NrZXJfdCJd δες και εδω http://www.youtube.com/watch?v=57_gW6QLmfw τελικα με αυτην δουλευει.ευχαριστω πολυ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 βγηκε tapatalk 2 beta, δεν ξερω αν το εχει γραψει κανενας αλλος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561089 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 βγηκε tapatalk 2 beta, δεν ξερω αν το εχει γραψει κανενας αλλος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561089 Βγηκε beta 4...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561089 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 βγηκε tapatalk 2 beta, δεν ξερω αν το εχει γραψει κανενας αλλος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561089 changelog ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 changelog ? UI looks a bit more clean. Μονο αυτο βρηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Δεν ξέρω άν έχει μπει ξανά, αλλά σας δίνω το λινκ για το wallbase , για την μεγαλύτερη βάση wallpaper που υπάρχει στο διαδίκτυο και όλες με υψηλή ανάλυση, που υπάρχει και για android έκδοση. Όρεξη να έχεις να ψάχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλημερα παιδια! Μπορει καποιος να μου πει ποιος θαλασσιος χαρτης θεωρειται καλυτερος για android ; Εννοω να εχει καποια βαθη,ξερες κ.τ.λ. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Βγηκε beta 4...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561089 Και όσοι έχουμε πληρωμένο, πότε θα πάρουμε την επίσημη αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Και όσοι έχουμε πληρωμένο, πότε θα πάρουμε την επίσημη αναβάθμιση ; Μόλις βγει η τελικη εκδοση. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Για να έχουμε και ηχητική ειδοποίηση όταν γίνεται read ένα sms υπάρχει τίποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ρε παιδια εκανα εγγραφη στο go chat δεν με βολεψε,κανω logout αλλα μετα απο επανεκκινηση του κινητου ξανα κανει log in!πως γινεται να μην ξανα κανει log in ποτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ρε παιδια εκανα εγγραφη στο go chat δεν με βολεψε,κανω logout αλλα μετα απο επανεκκινηση του κινητου ξανα κανει log in!πως γινεται να μην ξανα κανει log in ποτε?? Logαρε και πατα κουμπί μενού-preferences-log in at phone boot <-- ΞΕτικαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Logαρε και πατα κουμπί μενού-preferences-log in at phone boot <-- ΞΕτικαρε το δεν το βρισκω.μιλαω για του go sms το go chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 δεν το βρισκω.μιλαω για του go sms το go chat Εμ, Άλλο go chat, άλλο go sms ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εμ, Άλλο go chat, άλλο go sms ;)go chat λεγεται και του go sms το chat .καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφaρμογη που να μετρα το awake time, αν ακουω μουσικη ή ραδιο να τα υπολογιζει και αυτα και οχι μονο οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παιδια υπαρχη τροπος να κατεβασω χαρτη της gougle η κομματι χαρτι (για το χωριο μου ) εδω στην αθηνα και να το χρησιμοποιήσω εκει (που δεν εχω WIFI η συνδεση) και με ποιο προγραμμα ευχαριστω Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jo_Grit Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Hello to all!!! θελω την βοηθειά σας σε κάτι.. Αγόρασα το MLS destinator Android Edition με χάρτες Ελλάδας -Κύπρου, έκανα όλη την εγκατάσταση στο xperia neo v μου αλλα δεν τρέχει. Οταν το τρέχω μου βγάζει επιλογη να ανατρέξω σε ένα site (http://www.destinatornavnavstor.com/andoid) και να κατεβάσω το resource package (κατι που το θεωρώ περίεργο αφου υποτίθεται οτι ήδη έχει τους χάρτες). Anyway, τελικά το έκανα κι αυτο αλλα τζίφος, άνοιξα το zip αρχείο, έτρεξα το .exe που θα έπρεπε να εγκαταστησει το resource package στην SDcard μου αλλα δεν την βλέπει καν. Έχει κανείς καμια ιδέα ποίo είναι το πρόβλημα και για το τί μπορώ να κάνω Ευχαριστω προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ναι. Στο Google Maps, έχοντας το χωριό σου μπροστά, θα πας από το μενού εργαστήρια και θα κάνεις αποθήκευση χάρτη. Θα κατεβάσει όλο το χάρτη περιμετρικά από το σημείο που δείχνεις.φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 φιλε το εκανα οπως το λες αλλα εχωντας στο google maps το χωριο μου δεν βρίσκω την επιλογή εργαστήριο ουτε κατι αλλο για να το αποθηκεύσω κατι δεν καταλαβα γινε ποιο αναλυτικώς σε παρακαλω ευχαριστω Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 θελω και εγω μια βοηθεια.εχω εγκαταστησει το sygic κατεβασα υποχρεωτικα τον χαρτη της ελλαδος γιατι δεν με αφηνε να συνεχισω την εγκατασταση και θελω να βρω και να εγκαταστησω τον χαρτη της κυπρου.αυτο που δεν ξερω ειναι που να βρω τον χαρτη επειδη στην επιλογη του προγραμματος δεν τον εχει και πως να τον βαλω μεσα? Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Από τη στιγμή που η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στους διαθέσιμους χάρτες... το Sygic δεν είναι για σένα. δεν γινετε δλδ να βρω τους χαρτες της κυπρου να να τους ''πεταξω'' μεσα στον φακελο με τους χαρτες οπως εχω κανει στο igo? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ούτε σε εμένα γίνεται αυτό που αναφέρει ο φίλος μας ποιο πάνω. ποια εκδοση google maps εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts