Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καποιο προγραμμα που ενω ακους μουσικη σου δειχνει και τους στιχους?Δοκιμασα το musixmatch αλλα δε με βολευει ο ενσωματωμενος player που εχει

Αν θες υπαρχει ενας οδηγος εδω (νομιζω οτι πρεπει να κανει σε αρκετες συσκευες android) για να ενσωματωσεις υποτιτλους στα mp3 που ηδη εχεις.

Απο εκει και περα, αν θες καποια online εφαρμογη, ας βοηθησει καποιο αλλο παιδι...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ψαχνω κάποια εφαρμογη που να ξυπνά την οθόνη με τα πλήκτρα έντασης, αυτη την εχει δοκιμασει καποιος? κανει δουλεια? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.j3.simplescreenoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qMy5zaW1wbGVzY3JlZW5vZmYiXQ

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ψαχνω κάποια εφαρμογη που να ξυπνά την οθόνη με τα πλήκτρα έντασης, αυτη την εχει δοκιμασει καποιος? κανει δουλεια? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.j3.simplescreenoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qMy5zaW1wbGVzY3JlZW5vZmYiXQ

Ευχαριστω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy53aWRnZXRsb2NrZXIiXQ..

Follow me on XDA

ξαφνικα η εφαρμογη "εορτολόγιο" ενω την είχα στην οθόνη και έδειχνε τις γιορτές για τις 3 επόμενες μέρες τώρα έχει απλά το σήμα και γράφει από κάτω εορτολόγιο?έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση αλλά τίποτα

Καποιο προγραμμα που ενω ακους μουσικη σου δειχνει και τους στιχους?Δοκιμασα το musixmatch αλλα δε με βολευει ο ενσωματωμενος player που εχει

Εμένα με έχει καταβολέψει το tunewiki. Δουλεύει ως player, έχει αναγνώριση τραγουδιού και σου βγάζει και τους στίχους στο σημείο που βρίσκεται το τραγούδι.

Αντώνης.

Παίδες θέλω μια πολύ καλή εφαρμογή για emails λογαριασμούς μου,τo maildroid προσωπικά δε μου αρέσει

και το Enhanced Email ειναι εξαιρετικο, αν και καπως τσουχτερο στην τιμη του :O

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xcy5lbmhhbmNlZGVtYWlsIl0.

Έχει sale το Documents To Go από ~10,5e στα 3,79ε.. Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι ευκαιρία. Θα ισχύει μέχρι 24 του μήνα. Εγώ περίμενα να πέσει πως και πως αλλά έχει βελτιωθεί και το Kingsoft αλλά σκέφτομαι να το τσιμπήσω.. Είναι πάντως πολύ καλή τιμή..:)

το λες και fail πως μια βδομαδα πριν ειχα δωσει ολο το ποσο :mad:

Μπορειτε παρακαλω να μου προτεινετε μια επι πληρωμη εφαρμογη gps official μονο απο το market (οχι απο καποια αλλη ιστοσελιδα). Επισης ηθελα να ρωτησω εγω με το galaxy note θα λειτουργει σωστα στην αναλυση τοσο μεγαλης οθονης ;

ευχαριστω παρα πολυ.

ξαφνικα η εφαρμογη "εορτολόγιο" ενω την είχα στην οθόνη και έδειχνε τις γιορτές για τις 3 επόμενες μέρες τώρα έχει απλά το σήμα και γράφει από κάτω εορτολόγιο?έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση αλλά τίποτα

Το έχεις μεταφέρει στην SD; Πρέπει να είναι στην main μνήμη για να δουλεύει σωστά :) Μετέφερε το στην Main βγάλε το από την αρχική οθόνη και βάλτο ξανά και θα είσαι οκ.

Όλα καλά.

Το έχεις μεταφέρει στην SD; Πρέπει να είναι στην main μνήμη για να δουλεύει σωστά :) Μετέφερε το στην Main βγάλε το από την αρχική οθόνη και βάλτο ξανά και θα είσαι οκ.

το είχα μεταφέρει αλλά διάβασα οτι δεν πρέπει να είναι στην sd ,το μετέφερα πάλι στο τηλ. το ξαναέβαλα αλλά πάλι το ίδιο κάνει

Μπορειτε παρακαλω να μου προτεινετε μια επι πληρωμη εφαρμογη gps official μονο απο το market (οχι απο καποια αλλη ιστοσελιδα). Επισης ηθελα να ρωτησω εγω με το galaxy note θα λειτουργει σωστα στην αναλυση τοσο μεγαλης οθονης ;

ευχαριστω παρα πολυ.

Sygic και dont panic προτινω.

Ολες ειναι συμβατες εκτος (ακομα) απο το igo...:)

Follow me on XDA

το είχα μεταφέρει αλλά διάβασα οτι δεν πρέπει να είναι στην sd ,το μετέφερα πάλι στο τηλ. το ξαναέβαλα αλλά πάλι το ίδιο κάνει

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εορτολόγιο->Διαγραφή δεδομένων (Clear Data) και λογικά θα στρώσει.

Επίσης δες μήπως υπάρχουν τίποτα κατάλοιπα στην κάρτα μνήμης ή στον φάκελο Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

χτες ειχα προβλημα με την εφαρμογη του facebook...οπως καθομουν εκει και ημουν στην αρχικη κλεινει ξαφνικα και με πεταει στην οθονη συνδεσης...συνδεθηκα μετα και μου ελεγε για νεα πραγματα..αναβαθμιση δεν εγινε τωρα(εγινε αλλα πριν 2 μηνες)

ειχε χασει τα στοιχεια μου και απο τον browser..τι παιχτηκε?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εορτολόγιο->Διαγραφή δεδομένων (Clear Data) και λογικά θα στρώσει.

Επίσης δες μήπως υπάρχουν τίποτα κατάλοιπα στην κάρτα μνήμης ή στον φάκελο Android.

τα έκανα αλλά τα ίδια απο όσο μπορώ να δω στη κάρτα μνήμης δεν βρήκα κάτι που να είναι από αυτο.την εσβησα κιολας και την ξανακατέβασα αλλά τίποτα

εφαρμογη αυτοματου τηλεφωνητη υπαρχει?να ηχογραφησω ενα δικο μου μηνυμα και μετα απο πχ 4 χτυπηματα να ακουει ο καλων το μηνυμα και αν θελει να αφηνει μηνυμα.

εφαρμογη αυτοματου τηλεφωνητη υπαρχει?να ηχογραφησω ενα δικο μου μηνυμα και μετα απο πχ 4 χτυπηματα να ακουει ο καλων το μηνυμα και αν θελει να αφηνει μηνυμα.

Ενδιαφέρομε και εγώ.....! καμιά απάντηση..''πρόταση'';)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

:blink::blink:

Αυτό δεν το παρέχει δωρεάν ο κάθε πάροχος κινητής?

Γιατί να ψάχνεις εφαρμογή για αυτό?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα με το gps μου.

Κατ αρχήν έχω το galaxy s ii και εχω εγκαταστήσει τρία προγράμματα πλοήγησης (Navigon,Ndrive,Igo).

Αύτο που είναι το περίεργο είναι ότι όταν βάζω μια διεύθηνση π.χ στο κέντρο της Αθήνας Θησέως 11 για παράδειγμα αντί να με βγάλει στο προορισμό που θέλω μου βγάζει δεν ξέρω και γω πόσους οδούς στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας με αυτο το όνομα και τον αριθμό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω άκρη.Στη λίστα που μου βγάζει υπάρχει και η οδός που θέλω αλλλα δεν μου φαίνεται λογικό συγκρινόμενα μέ άλλες εφαρμογές και συσκευες gps ότι δουλεύει σωστα.

Όποιος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ!

Εννοείται ότι αν δεν επιλέξεις περιοχή, θα σου βγάλει πολλές επιλογές με το ίδιο όνομα εφόσον υπάρχει σε διαφορετικές περιοχές.

Για το Ndrive που το έχω, μπορώ να σου πω ότι η σωστή αναζήτηση γίνεται ως:

Στο 1ο πεδίο από αριστερά γράφεις οδό και νούμερο (πχ Θησέως 11).

Στο 2ο πεδίο γράφεις την περιοχή που θες (πχ Αθήνα).

Στο παραπάνω παράδειγμα θα σου φέρει 3 αποτελέσματα, από τα οποία το 1ο είναι προφανώς αυτό που θες.Τα άλλα 2 αποτελέσματα είναι σχετικά με Λεωφόρο Θησέως, που λογικά δεν σε ενδιαφέρουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

:blink::blink:

Αυτό δεν το παρέχει δωρεάν ο κάθε πάροχος κινητής?

Γιατί να ψάχνεις εφαρμογή για αυτό?

δεν νομιζω να ειναι δωρεαν η ακροαση των μηνυματων που σου αφηνουν!

το λες και fail πως μια βδομαδα πριν ειχα δωσει ολο το ποσο :mad:

Ναι, είναι από αυτά που λες.. δεν μπορεί..!! Θέλει λίγη βελτίωση στο να έχει μια μπάρα με τις άμεσες συντομεύσεις σε word κ excel για να είναι πιο εύχρηστο όπως ο ανταγωνισμός, αλλά κ insert picture στο word, όμως νομίζω έχει καλύτερη συμβατότητα στα αρχεία και είναι σταθερό κ αξιόπιστο.

χτες ειχα προβλημα με την εφαρμογη του facebook...οπως καθομουν εκει και ημουν στην αρχικη κλεινει ξαφνικα και με πεταει στην οθονη συνδεσης...συνδεθηκα μετα και μου ελεγε για νεα πραγματα..αναβαθμιση δεν εγινε τωρα(εγινε αλλα πριν 2 μηνες)

ειχε χασει τα στοιχεια μου και απο τον browser..τι παιχτηκε?

Ναι, και σε μένα το έκανε σε όσες συσκευές το έχω εγκατεστημένο. Παίζει, από όσο έχω δει, να σου το κάνει συναρτήσει των αλλαγών στο ίδιο το site του FB κι όχι απαραίτητα στην εφαρμογή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το don't panic είναι πολύ καλή λύση.

μονο που στο don't panic δεν ανανεωνονται οι χαρτες..

Στο go chat του go sms πού λέει ότι στέλνεις δωρεάν sms στους φίλους σου πού έχουν και αυτοί go chat,χρησιμοποιείται data?

Ακριβώς όπως και στο whatsapp, στο viber κλπ ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή στο android market για να διαβάζω online βιβλία? η να τα κατεβάζω, ελληνικά πάντα...και δωρεάν (ζηταω πολλά ε?) :wacko:

αν βάλεις ως λέξεις κλειδιά bookreader στο μάρκετ τι σου βγάζει?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση