Karthan7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το 3G watchdog! Θα το δοκιμάσω - είμαι μάλιστα εξωτερικό με το roaming της Vf και αν ξεπεράσω το όριο την έβαψα [offtopic] απο οσο ξερω τα δωρεαν ΜΒ του εκαστοτε προγραμματος, εξαιρουν την χρηση τους στο εξωτερικο μεσω roamming. Δες το λιγο [/offtopic] Αυτο ακριβος που λεει ο φιλος alexnir. Για να εχεις το mobile internet στην ευρωπη χωρις επιπλεον κοστος μπορεις να το κανεις μονο με το προγραμμα Unlimited που εχει 20,67 με 3GB και περιλαμβανει Internet στο εξωτερικό Δωρεάν χρήση 3GB σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ελβετίας, Ισλανδίας, Λιχτενστάιν, Νορβηγίας και στη Vodafone Αλβανίας ενω για το προγραμμα σου λεει Για όλα τα Mobile Internet προγράμματα η δωρεάν χρήση δεδομένων καθώς και η χρέωση ανά ΚΒ δεν ισχύει για τη χρήση δεδομένων κατά την περιαγωγή (Roaming). Συγνωμη για το offtopic ελπιζω να διαβασει ο φιλος για να μην τον γδαρουν.... Προσωπικα οταν ταξιδεψα μεσα στην ευρωπη εβαλα Unlimited για ενα μηνα και το ξανα-αλλαξα στο small που εχω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 καλησπερα παιδια... Εχω ενα προβλημα με το android market. μπαινω κανονικα διαλεγω εφαρμογη να κατεβασω απο το κινητο μου ενω ειμαι συνδεδεμενος με wifi του σπιτιου μου και δεν ξεκιναει να κατεβαινει απλος φωτρονει . Ξέρεις έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για το market... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 λεβεντες πειτε μου μια δωρεαν εφαρμογη για ελεγχο ισχυος.............................το default του κινητου δε μ αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ρε παιδια , μηπως ξερει να μου πει κανεις, αν ειμαι offline(οχι σημα gps) ή εστω ειμαι μεν online αλλα οχι στην πολη που με ενδιαφερει, αν μπορω να 'υπολογισω' και να 'αποθηκευσω' μια διαδρομη; Θελω να δω λιγο μια διαδρομη, να την ορισω, ισως να δω καποια στοιχεια της πχ. ας πουμε παρίσι-μασαλία, και να την αποθηκευσω. Μπορω να το κανω ή οχι; Εκανα καποιες δοκιμες, αλλα ομως χωρις επιτυχια. Οριζω την μια πολη εντος του μενου route, αλλα μετα δεν βλεπω πως μπορω να ορισω 2η, καθως βεβαια και να δω την διαδρομη και πολυ δε περισσοτερο να την αποθηκευσω. Για να σας δωσω να καταλαβετε τι θελω, θελω κατι αναλογο με το 'get directions' του google maps, οπου, ανεξαρτητως φυσικα το απο που σερφαρεις, οριζεις πολη-αφετηρια, και πολη-τερματισμου, και σου υπολογιζει διαδρομη, ώρα, αποστασεις, στο δειχνει στο χάρτη κλπ. Γινεται αυτο στο sygic aura? Αν δεν γινεται σο sygic aura, πειτε αν γινεται καπου αλλου, αν και με βολευει να το κανει το aura, που υποτιθεται οτι ειναι και λογισμικο με πολλες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 3 είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής πλοήγησης: 1.Η ποιότητα και απόδοση του δέκτη GPS ( αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, εκτός απο κάτι mods σε μερικές συσκευές ) 2.Το πρόγραμμα 3. ( και πιο σημαντικό ) Ο χάρτης Οι χάρτες δεν είναι συμβατοί με όλα τα προγράμματα, έτσι δεν μπορούμε να έχουμε τον συνδυασμό καλύτερου προγράμματος και καλύτερου χάρτη. Θα πρέπει να γίνεται επιλογή με γνώμονα τον καλύτερο χάρτη επειδή δεν έχουν σημασία τόσο οι τυχών ευκολίες ενός προγράμματος όσο η ποιότητα και τα δεδομένα πλοήγησης του χάρτη (μονόδρομοι, χωματόδρομοι, πεζόδρομοι κλπ ) . Θεωρώ μακράν καλύτερο χάρτη για Ελλάδα της GI που έχει το Don't Panic. Σαν πρόγραμμα έχει αρκετές ελλείψεις και πολλές φορές βγάζει οτι είσαι σε παράλληλο δρόμο, απο την άλλη όμως είναι ελαφρύ και τρέχει πολύ καλά σε συσκευές χαμηλών επιδόσεων. Το Sygic/Aura είναι μια μέση λύση με όχι τόσο καλό χάρτη της ΤΑ. Τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιεί και το iGO και το NDrive. Το Navigon ( ίσως μαζί με iGO ) ειναι το καλύτερο πρόγραμμα αλλά έχει χάρτη εντελώς ακατάλληλο και επικίνδυνο για την επαρχία και αυτό επειδή έχει για άσφαλτο σχεδόν όλους τους χωματόδρομους. με κατατοπισεσ πληρος! ευχαριστω πολυ1!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω κατεβασει το Navigon αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Navigon. Προσπαθηστε ξανα." Τι να κανω? Υ.Γ.: Είμαι root. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 λεβεντες πειτε μου μια δωρεαν εφαρμογη για ελεγχο ισχυος.............................το default του κινητου δε μ αρεσει Έλεγχος ισχύος == ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 λεβεντες πειτε μου μια δωρεαν εφαρμογη για ελεγχο ισχυος.............................το default του κινητου δε μ αρεσει https://market.android.com/details?id=com.jim2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaW0yIl0. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) https://market.android.com/details?id=com.jim2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaW0yIl0. ευχαριστω φιλε ! :) edit nikos523 με καλυψε ο elteo edit 2 και κατι αλλο καποια καλη εφαρμογη για ξεκλειδωμα τηλεφωνου (οταν ειναι σε αναμονη) χωρις να χρειαζετε ρουτ υπαρχει????????? Edited February 17, 2012 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Ρε παιδια , μηπως ξερει να μου πει κανεις, αν ειμαι offline(οχι σημα gps) ή εστω ειμαι μεν online αλλα οχι στην πολη που με ενδιαφερει, αν μπορω να 'υπολογισω' και να 'αποθηκευσω' μια διαδρομη; Θελω να δω λιγο μια διαδρομη, να την ορισω, ισως να δω καποια στοιχεια της πχ. ας πουμε παρίσι-μασαλία, και να την αποθηκευσω. Μπορω να το κανω ή οχι; Εκανα καποιες δοκιμες, αλλα ομως χωρις επιτυχια. Οριζω την μια πολη εντος του μενου route, αλλα μετα δεν βλεπω πως μπορω να ορισω 2η, καθως βεβαια και να δω την διαδρομη και πολυ δε περισσοτερο να την αποθηκευσω. Για να σας δωσω να καταλαβετε τι θελω, θελω κατι αναλογο με το 'get directions' του google maps, οπου, ανεξαρτητως φυσικα το απο που σερφαρεις, οριζεις πολη-αφετηρια, και πολη-τερματισμου, και σου υπολογιζει διαδρομη, ώρα, αποστασεις, στο δειχνει στο χάρτη κλπ. Γινεται αυτο στο sygic aura? Αν δεν γινεται σο sygic aura, πειτε αν γινεται καπου αλλου, αν και με βολευει να το κανει το aura, που υποτιθεται οτι ειναι και λογισμικο με πολλες επιλογες. Αυτό που ζητάς (αν κατάλαβα καλά) γίνεται με το iGO. Να ζητάς μια διαδρομή σε μια διεύθυνση, να την ορίσεις σαν αφετερία μια άλλη διεύθυνση σαν ενδιάμεση στάση (προαιρετικά) η τερματισμό, και αν θες την εκτελείς η την αποθηκεύεις..!!! Edited February 17, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αυτό που ζητάς (αν κατάλαβα καλά) γίνεται με το iGO. Να ζητάς μια διαδρομή σε μια διεύθυνση, να την ορίσεις σαν καφετερία μια άλλη διεύθυνση σαν ενδιάμεση στάση (προαιρετικά) η τερματισμό, και αν θες την εκτελείς η την αποθηκεύεις..!!! ok, ειναι σημαντικο να ξερω οτι υπαρχει προγραμμα που το κανει, thanks :) Αν ξερει κανεις αν το κανει οντως το aura στην επιλογη routes, ας πει σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ok, ειναι σημαντικο να ξερω οτι υπαρχει προγραμμα που το κανει, thanks :) Αν ξερει κανεις αν το κανει οντως το aura στην επιλογη routes, ας πει σας παρακαλω. Οτι το κανει το κανει.... Το ειχα κανει παλιοτερα, να βαλω μια ενδιαμεση σταση.... Τωρα το πως ακριβως δεν θυμαμαι αλλα αν θες το ψαχνω..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω κατεβασει το Navigon αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Navigon. Προσπαθηστε ξανα." Τι να κανω? Υ.Γ.: Είμαι root. Δε νομίζω ότι το root παίζει ρόλο σ'αυτό ;) Αν το πρόγραμμα είναι αγορασμένο, επικοινώνησε με την εταιρία. Διαφορετικά, αν το απόκτησες με "πλάγιο" τρόπο, έχε υπόψιν σου ότι οποιαδήποτε συζήτηση για σπασμένο λογισμικό απαγορεύεται στο myphone ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Οτι το κανει το κανει.... Το ειχα κανει παλιοτερα, να βαλω μια ενδιαμεση σταση.... Τωρα το πως ακριβως δεν θυμαμαι αλλα αν θες το ψαχνω..! Αν δεν σου κανει ιδιαίτερο κόπο... Εγω πειραματιστηκα, αλλα δεν τα καταφερα, σε σημειο να νομισω οτι δεν το κανει. Απο την αλλη ομως, τι είδους 'routes' ειναι αν δεν μπορει να το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 παιδια καλισπερα εγο εχο το ndrive και δεν εχο προβλιμα δουλευει αψογα σε galaxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ερωτηση. Το Colorize Widgets λειτουργει με Nova Launcher ή/και Apex Launcher ή μονο σε εμενα μου δειχνει κενα τα εικονιδια? Αν οχι, υπαρχει καποιο εναλλακτικο/α widget που να χρησιμοποιω για Facebook, agenda και calendar με οψη οπως αυτη του Colorize? Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ξέρετε κανα widget με ρολόι και καιρό/θερμοκρασία, που είναι οσο το δυνατόν πιο ελαφρύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ξέρετε κανα widget με ρολόι και καιρό/θερμοκρασία, που είναι οσο το δυνατόν πιο ελαφρύ? Simi Clock Widget Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν δεν σου κανει ιδιαίτερο κόπο... Εγω πειραματιστηκα, αλλα δεν τα καταφερα, σε σημειο να νομισω οτι δεν το κανει. Απο την αλλη ομως, τι είδους 'routes' ειναι αν δεν μπορει να το κανει? Βαζεις μια διαδρομη κανονικα, φανταζομαι δεν θελεις να στο πω αυτο, ;) πατας κανονικα οδηγηση προς, βρισκει το σημα κανει τους υπολογισμους του, μετα πας πισω εκει που λεει ΔΙΑΔΡΟΜΗ, και κατω κατω λεει Προσθηκη ενδιαμεσης διαδρομης και σου δινει να επιλεξεις ή απο τον χαρτη ή απο μια συγκεκριμενη διευθυνση... Και εισαι ετοιμος..! Να σημειωσω μονο οτι εχω το 11.2.6 προς αποφυγη παρεξηγησεων :rolleyes: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Βαζεις μια διαδρομη κανονικα, φανταζομαι δεν θελεις να στο πω αυτο, ;) πατας κανονικα οδηγηση προς, βρισκει το σημα κανει τους υπολογισμους του, μετα πας πισω εκει που λεει ΔΙΑΔΡΟΜΗ, και κατω κατω λεει Προσθηκη ενδιαμεσης διαδρομης και σου δινει να επιλεξεις ή απο τον χαρτη ή απο μια συγκεκριμενη διευθυνση... Και εισαι ετοιμος..! Να σημειωσω μονο οτι εχω το 11.2.6 προς αποφυγη παρεξηγησεων :rolleyes: Αυτο σημαινει, οτι δεν μπορω να του βαλω να μου υπολογισει μια εντελως εικονικη διαδρομη? Θα υπολογισει απο το σημειο που θα με 'βρει', μεχρι τον ενδιαμεσο σταθμο που θα του θεσω; Εγω θελω να του δωσω μια διαδρομη στην οποιο επι του παροντος δεν βρισκομαι, και μετα να την μελετησω, να δω απο που με παει κλπ. Γι αυτο ειπα οτι πχ. ειμαι ελλαδα, αλλα θελω να το βαλω να μου κανει μια διαδρομη πχ. παρισι-μασαλια. Αυτό που ζητάς (αν κατάλαβα καλά) γίνεται με το iGO. Να ζητάς μια διαδρομή σε μια διεύθυνση, να την ορίσεις σαν αφετερία μια άλλη διεύθυνση σαν ενδιάμεση στάση (προαιρετικά) η τερματισμό, και αν θες την εκτελείς η την αποθηκεύεις..!!! Αυτο εδω που λεει ο mariosdj ειναι το ιδανικο για μενα, και λεω μηπως το κανει και το sygic. Να του βαζω δηλαδη, αφετηρια, τερμα, και αν θελω το εκτελω, αν θελω να το αποθηκευω. Και αν μπορω φυσικα να το αποθηκευσω, φανταζομαι οτι μπορω και να το δω κιολας, σαν προεπισκοπηση. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 17, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αυτο σημαινει, οτι δεν μπορω να του βαλω να μου υπολογισει μια εντελως εικονικη διαδρομη? Θα υπολογισει απο το σημειο που θα με 'βρει', μεχρι τον ενδιαμεσο σταθμο που θα του θεσω; Εγω θελω να του δωσω μια διαδρομη στην οποιο επι του παροντος δεν βρισκομαι, και μετα να την μελετησω, να δω απο που με παει κλπ. Γι αυτο ειπα οτι πχ. ειμαι ελλαδα, αλλα θελω να το βαλω να μου κανει μια διαδρομη πχ. παρισι-μασαλια. Απλά πες το βρε φίλε..!! είμαι Αθήνα, αλλά θέλω να δω από την καβάλα μέχρι την Αλεξανδρούπολη την διαδρομή, τα χιλιόμετρα, και την ώρα που χρειάζομαι για να πάω. Το κάνει..???? Το iGO το κάνει...!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Απλά πες το βρε φίλε..!! είμαι Αθήνα, αλλά θέλω να δω από την καβάλα μέχρι την Αλεξανδρούπολη την διαδρομή, τα χιλιόμετρα, και την ώρα που χρειάζομαι για να πάω. Το κάνει..???? Το iGO το κάνει...!!!!;) Βρε με αυτο το igo :p:p:lol: ολα τα κανει? Μαριε αν επιλεξω το ''μαγικο χαλακι'' μηπως με παει και χωρις εξοδα? :lol::lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αυτο σημαινει, οτι δεν μπορω να του βαλω να μου υπολογισει μια εντελως εικονικη διαδρομη? Θα υπολογισει απο το σημειο που θα με 'βρει', μεχρι τον ενδιαμεσο σταθμο που θα του θεσω; Εγω θελω να του δωσω μια διαδρομη στην οποιο επι του παροντος δεν βρισκομαι, και μετα να την μελετησω, να δω απο που με παει κλπ. Γι αυτο ειπα οτι πχ. ειμαι ελλαδα, αλλα θελω να το βαλω να μου κανει μια διαδρομη πχ. παρισι-μασαλια. Κανει και αυτο που θες...! Αν εισαι Θεσσαλονικη και θες να δεις πως πας απο Καβαλα Κατερινη στο κανει... Και σου δειχνει απο κατω ποιον δρομο θα παρεις που θα στριψεις κτλ... Γενικα αν το εχεις εγκατεστημενο και παιξεις λιγο θα δεις οτι κανει οτι ζητας... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) και κατι αλλο καποια καλη εφαρμογη για ξεκλειδωμα τηλεφωνου (οταν ειναι σε αναμονη) χωρις να χρειαζετε ρουτ υπαρχει????????? Go locker αφού βάλεις το Go launcher. Απειρα θέματα για να το ξεκλειδώνεις. Simi Clock Widget τέλειο!!:cool: Το 3G watchdog που σου είπαν τα παιδιά είναι πολύ καλό, αλλά μην το εμπιστεύεσαι και 100%. Αν πλησιάζεις στο όριο σου σταμάτα γιατί μπορεί ο provider να μετράει λίγο διαφορετικά τον όγκο. Το μόνο 100% αξιόπιστο είναι τα alerts της κάθε εταιρίας. Ακριβώς! Χάνει λίγο. Σε μένα στην Q/Wind ο πάροχος από το 3gwatchdog έχουν διαφορά μέχρι τώρα στο μισό mb. Mικρή αλλά υπαρκτή. Edited February 18, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaggeliki Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 καλησπερα παιδια! εχω ενα θεμα με το galaxy s plus και απλα αναρωτιεμαι αν το αντιμετωπιζεται και εσεις. το εχω 2 μηνες σχεδον και η μπαταρια του με το ζορι μου κραταει 1 μερα και λιγες βρες παρολο που δε το πολυχρησιμοποιω και αντε να εχω ανοιχτο το wifi 1 ωρα μεσα στην ημερα. συμβαινει σε ολα τα smartphones με οθονες μεγαλες και υψηλης αναλυσης η φταιει το συγκεκριμενο κινητο??? αναμενω απαντηση σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts