panoutsi Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλησπερα παιδια...που μπορω να βρω το sygic δωρεαν/?νομιζα πως το χα δωρεαν αλλα εληξε..ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 το cygic καλα γραφικα εχει αλλά πιάνει 500ΜΒ απο navigation ομως δεν λεει και τπτ αφου για να με βγάλει αθηνων λαμιας απο νεο κοσμο με εβγαζε συνέχεια απο κεντρο με οτι επιλογες διαδρομης και να του εβαζα... σκεφτιτε ειχα φτασει κων/πολεως και σινεχειζε να μου λεει να παω απο Αχαρνών :shoot: αλλά σε άλλες διαδρομές που έκανα είναι καλό! Συμφωνώ στο θέμα αποφυγής κέντρου ότι είναι κάτι που του λείπει.ή πχ αποφυγή Ατ. Οδού Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Για όσους έληξε το sygic τι κάνατε..? Το ανανεώσατε..? το αντικαταστήσατε..? Send from my HTC with Sense 3.0 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Για όσους έληξε το sygic τι κάνατε..? Το ανανεώσατε..? το αντικαταστήσατε..? Send from my HTC with Sense 3.0 Προς το παρόν τίποτα αλλά μάλλον θα το αντικαταστησω... Δεν εχω αποφασίσει ακόμη με ποιο. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 οι καλυτερες δρομολογισεις επιδει τα εχω δουλεψει ολα τα gps ειναι 1) igo v8.4.3.179971_mariupol_thin_1.7 με χαρτες NAVTEQ 2011 Q3 και 2) dontpanic ...αυτα απο προσοπικη αποψη ... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Θα σου στείλω το .apk αύριο γιατί τώρα είμαι από το κινητό... Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk Ναι, σε παρακαλω δες το και πες μου, για το πως μπορω να τυπωσω ασυρματα απο το κινητο στον wifi printer. --- Οι εφαρμογες που βρισκονται στο android market ειναι ολες virus-free? Edited January 4, 2012 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Οι εφαρμογες που βρισκονται στο android market ειναι ολες virus-free? Αν και απ ότι εχω διαβάσει, ελάχιστες ελέγχονται, το 99% των εφαρμογών είναι οκ! Sent from my E15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 οι καλυτερες δρομολογισεις επιδει τα εχω δουλεψει ολα τα gps ειναι 1) igo v8.4.3.179971_mariupol_thin_1.7 με χαρτες NAVTEQ 2011 Q3 και 2) dontpanic ...αυτα απο προσοπικη αποψη ... Θα υπερθεμάτιζα αν έβαζες αντίστροφα την αξιολόγηση (οπαδός του απλού και πρακτικού γαρ ) , αλλά όπως λες και εγώ έχω πολλές φορές αναφέρει είναι προσωπική άποψη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 σε κάποιες επαφες έχω και την διεύθυνση του και όταν πατάω πάνω ανοίγει το igo αλλά ΔΕΝ αναγνωρίζει τον τρόπο που τα έχω γράψει και με πάει σε τυχαία ανώνυμη οδό Ξέρει κανείς σας πως να γράφω τις διευθύνσεις στις επαφές ώστε να λειτουργεί αρμονικά ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος να αποθηκευσει μια ταινια στο κινητο και να την αναπαραγει μεσω αυτου απο την εξοδο hdmi σε τηλεοραση?η η εξοδος hdmi ειναι μονο για την προβολη φωτογραφιων και βιντεο μεσω του προγραμματος "προβολη" του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια περασα σημερα στο se χ8 το ogi 8.4.2 kai εχω ginger dx v021 και το tweak tou jim...αλλα το τρεχω και δεν μου βρισκει το στιγμα μου...αργει .................γιατι???????????? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος να αποθηκευσει μια ταινια στο κινητο και να την αναπαραγει μεσω αυτου απο την εξοδο hdmi σε τηλεοραση?η η εξοδος hdmi ειναι μονο για την προβολη φωτογραφιων και βιντεο μεσω του προγραμματος "προβολη" του κινητου? Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για GPS και προγράμματα πλοήγησης. Προφανώς γράφεις σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο σωστό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καποιο app για msn που να υποστηριζει video chat απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μπορούμε να ορίσουμε ποιους φακέλους θα βλέπει το google music για να μην εμφανίζει όλους τους ήχους που υπάρχουν στο τηλέφωνο; Το να περάσεις τα τραγούδια που θέλεις σε μια λίστα δεν είναι για μένα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μπορούμε να ορίσουμε ποιους φακέλους θα βλέπει το google music για να μην εμφανίζει όλους τους ήχους που υπάρχουν στο τηλέφωνο; Το να περάσεις τα τραγούδια που θέλεις σε μια λίστα δεν είναι για μένα λύση. Απ οτι καταλαβα το google music ειναι και music player. Δεν ξερω καποια λυση για το google music απλα ενας music player που κανει αυτο που ζητας ειναι ο powerAMP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Απ οτι καταλαβα το google music ειναι και music player. Δεν ξερω καποια λυση για το google music απλα ενας music player που κανει αυτο που ζητας ειναι ο powerAMP.. Τον power amp τον έχω αγορασμένο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η έκδοση 2 και πάνω στην nightly και σε επικοινωνία που είχα μμε τον δημιουργό της εφαρμογής μου την έδωσε ακόμη περισσότερο, γιατί μου είπε πως δεν δουλεύει με custom rom. Αν είναι έτσι θα έπρεπε να το αναφέρει . Παρ`όλα αυτά είχα την προηγούμενη έκδοση 1.14 και ήταν εντάξει μέχρι πριν. Από προχθές όμως αρνείται να βρει εξώφυλλα από άλμπουμ των τραγουδιών που έχω. Ξέρω ότι υπάρχουν εφαρμογές για αυτήν την δουλειά αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ξέρω πως λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια σημερα εγινε κατι με το go sms pro που επαθα σοκ!!! εστειλα ενα mms σε ενα συναδελφο στην δουλεια μου και αυτο παραδοθηκε στο αφεντικο μου:mad::blink::worry: δεν κανω πλακα τωρα! επαθα ενα ψιλοσοκ!!! γιατι ειναι οντως χοντρό αυτο που εγινε απο οποια πλευρα και αν το δεις.. σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο με την συγκεκριμένη εφαρμογη?? να στελνετε δηλαδη το sms στον ταδε και να το παιρνει αλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια σημερα εγινε κατι με το go sms pro που επαθα σοκ!!! εστειλα ενα mms σε ενα συναδελφο στην δουλεια μου και αυτο παραδοθηκε στο αφεντικο μου:mad::blink::worry: δεν κανω πλακα τωρα! επαθα ενα ψιλοσοκ!!! γιατι ειναι οντως χοντρό αυτο που εγινε απο οποια πλευρα και αν το δεις.. σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο με την συγκεκριμένη εφαρμογη?? να στελνετε δηλαδη το sms στον ταδε και να το παιρνει αλλος??? Δεν στέλνω πολλά sms αλλά αυτό ήταν ένας φόβος που είχα πάντα. Είσαι σίγουρος πως δεν επέλεξες κατά λάθος την επαφή; Ελπίζω να μην έχεις επιπτώσεις από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Δεν στέλνω πολλά sms αλλά αυτό ήταν ένας φόβος που είχα πάντα. Είσαι σίγουρος πως δεν επέλεξες κατά λάθος την επαφή; Ελπίζω να μην έχεις επιπτώσεις από αυτό. οχι ηταν χαβαλες το mms αλλα φαντασου τωρα να βριζεις το αφεντικο σου και να παρει το sms που τον βριζεις ο ιδιος!:lol::lol: τεσπα νομιζω οτι το προβλημα σε μενα δημιουργήθηκε απο την στιγμη που εβαλα sms μεσα στο ιδιωτικο πλαισιο! πριν στειλω το mms στον συναδελφο η επαφη του ειχε μεταφερθει στο ιδιωτικο πλαισιο!(ενω εχω αρκετες εκει αυτος μπηκε απο μονος του! δεν καταλαβα πως και γιατι!) τεσπα συνεχισα το mms βαζοντας τον κωδικο μου και το μμς πηγε στο αφεντικο μου:rolleyes::rolleyes:(ακου να δεις τωρα)!!!! τωρα δειχνει παλι να λειτουργει σωστα το προγραμμα αλλα μετα απο αυτο τα εχω παιξει λιγο... νομιζω οτι και αλλο παιδι ειχε παρομοιο θεμα! δεν θυμαμαι αν ηταν εδω η στο φορουμ του γαλαξια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Yπάρχουν αναφορές στο google για περιπτώσεις στο android που στέλνεις αλλού το μήνυμα και αυτό πάει σε μια άλλη τυχαία επαφή android sms bug Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ξαφνικά σταμάτησε να μου δουλεύει το MarketEnabler! Και στις δυο συσκευές μου, με Market 2.3.6, οποιαδήποτε παρόμοια εφαρμογή σταμάτησε να δουλεύει. Δοκίμασα τα πάντα και τίποτα, δεν μπορώ να "δω" το Αμερικάνικο market. Μέχρι χτές δούλευε κανονικά... συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Yπάρχουν αναφορές στο google για περιπτώσεις στο android που στέλνεις αλλού το μήνυμα και αυτό πάει σε μια άλλη τυχαία επαφή android sms bug :blink::worry: δεν το ηξερα αυτο!! αρα με λιγα λογια δεν ηταν θεμα της εφαρμογης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 :blink::worry: δεν το ηξερα αυτο!! αρα με λιγα λογια δεν ηταν θεμα της εφαρμογης??? μου τυχε και μενα πριν λιγες μερες αλλα το μηνυμα πηγε σωστα, απλα μου εδινε αναφορα σε αλλη επαφη. παραδοξως κι εγω με go sms, αλλα κι απο τα μηνυματα το ιδιο εδειχνε μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 μου τυχε και μενα πριν λιγες μερες αλλα το μηνυμα πηγε σωστα, απλα μου εδινε αναφορα σε αλλη επαφη. παραδοξως κι εγω με go sms, αλλα κι απο τα μηνυματα το ιδιο εδειχνε μετα. ναι απλα εμενα οχι μονο δεν πηγε σωστα ειδες τι εγινε.. :rolleyes::p τι να πω θα δοκιμασω λιγο το handcent sms να δω γιατι μετα απο αυτο ψιλοαγριευτηκα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Θα υπερθεμάτιζα αν έβαζες αντίστροφα την αξιολόγηση (οπαδός του απλού και πρακτικού γαρ ) , αλλά όπως λες και εγώ έχω πολλές φορές αναφέρει είναι προσωπική άποψη . ειναι σεβαστη η αποψη σου και το dontpanic μου αρεσει πολυ και εμενα να φανταστεις τα δουλευω και τα δυο πολυ δεν λεω οτι δεν ειναι καλο μαλιστα μπορω να πω οτι ειναι και τα δυο ισοδυναμα αλλα εμενα μου κανει ας πουμε το κατι παραπανω το κλικ που λεμε το igo :) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts