Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το samba θέλει root...

αρα το ES που απ οτι ειδα χρησιμοποιει Σαμπα θελει ροοτ...

αν ειναι ετσι 1ος σοβαρος λογος να κανω..

Δοκίμασε το my phone explorer. Δεν θέλει root και κάνει πολλά ακόμα χρήσιμα πράγματα. Πραγματικό εργαλείο.

Κάνε όμως root. Αργά ή γρήγορα θα το χρειαστείς

Swyped from my Galaxy S2

Μόνο για την κλήση το θέλεις αυτό; Όχι δεν γίνεται. Ή το έχεις ενεργό ή απενεργοποιημένο.

Ναι Γιαννη μονο για της κλησεις το θελω.

Ειδα οτι με το JuiceDefender - battery saver κατι παει να κανει, θελω να πω οτι αν δεν ''σκαλωσει'' την στιγμη που παω να κανω κληση κοβει τα δεδομενα αλλα τα κοβει και οταν κλειδωνει το τηλεφωνο(αυτο δεν το θελω). οποιος μπορει να βοηθησει να το ρυθμησω γιατι τα Αγγλικα μου ειναι τα βασικα...

Ευχαριστω:)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

αρα το ES που απ οτι ειδα χρησιμοποιει Σαμπα θελει ροοτ...

αν ειναι ετσι 1ος σοβαρος λογος να κανω..

Το ΕS υποστηρίζει σύνδεση lan η οποία δε χρειάζεται ροοτ. Το δοκίμασα μόλις.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Χρειάστηκε όμως να αλλάξω τους κωδικούς της samba στο desktop μου για να λειτουργήσει και δεν μπαίνω ως anonymous. (Χρησιμοποιώ ubuntu και όχι windows...)

Λεωνίδας

Επιβεβαιώνω και εγώ. Χρειάστηκε όμως να αλλάξω τους κωδικούς της samba στο desktop μου για να λειτουργήσει και δεν μπαίνω ως anonymous. (Χρησιμοποιώ ubuntu και όχι windows...)

Η samba δεν έχει να κάνει με τον es ... είναι εφαρμογή πού σού δείχνει την sd σαν εξωτερικό δίσκο στο pc. Απαιτεί administrator permissions. Κατά την γνώμη μου must have. Freeware στο market.

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Η samba δεν έχει να κάνει με τον es ... είναι εφαρμογή πού σού δείχνει την sd σαν εξωτερικό δίσκο στο pc. Απαιτεί administrator permissions. Κατά την γνώμη μου must have. Freeware στο market.

Ναι αλλά εκτός από την εφαρμογή στο κινητό, samba έχουν και τα windows (προεγκατεστημένη) και τα ubuntu. Οπότε για να μπορέσει το κινητό με es explorer να δει τον υπολογιστή έπρεπε να πειράξω τις ρυθμίσεις της samba στο desktop. Αυτό ήθελα να πω με το προηγούμενο μήνυμά μου απλά μπορεί να μην έγινα κατανοητός.

Λεωνίδας

να ρωτισω ρε παιδια!

καταρχην ποια navi ειναι δορεαν?

ποια απο τα navi απο8ικευουν τους χαρτες στην συσκευη? και ποσο χορο ποιανουν οι χαρτες απο το κα8ενα??

καταβασα το sygic trial και ι εφαρμογι ηταν 5ΜΒ και κατεβασε αλλα 500ΜΒ μονο τον χαρτη της Ελλαδας....

υπαρχει εφαρμογη που να μπορω απο το κινητο να χειρίζομαι τον υπολογιστη οταν δεν ειμαι σπιτι.αν υπαρχει ειναι ιδια για ολα τα ανδροιδ κινητα (εγω εχω το σονυ εριξον neo V) Edited by Maria8746

υπαρχει εφαρμογη που να μπορω απο το κινητο να χειρίζομαι τον υπολογιστη οταν δεν ειμαι σπιτι.αν υπαρχει ειναι ιδια για ολα τα ανδροιδ κινητα (εγω εχω το σονυ εριξον neo V)

https://market.android.com/details?id=com.sand.airdroid

δοκίμασε τα και θα δεις ποιο σε βολεύει

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Το iGO μια χαρά είναι αρκεί να έχεις του τελευταίους 2011.Q3 χάρτες της Navteq.

Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να τους βρούμε?

Παράθεση από c3250 >

Χρονια Πολλα σε ολους

λογο ημερων χρειαζετε να στειλω μαζικα sms κανενα καλο προγραμμα,,, εχω το Gosms αλλα δεν μου παρουσιαζει την λιστα των επαφων μου για να διαλεξω σε ποιους να στειλω.

Παράθεση από kill_noob >

Περιεργο αυτο που λες. Δηλαδη οταν πατας compose και στη συνεχεια πανω δεξια για να διαλεξεις επαφες τι ακριβως σου βγάζει?

Παράθεση από c3250 >

Με παει στην επομενη καρτελα για να γραψω το μηνυμα παταω στις επαφες αλλα εκει δεν μου εμφανιζει ποτε τις επαφες,σαν να κολαει καπως..

Καμια βοηθεια καποιος??????

καποια βοηθεια ρε παιδια!!!!!!!!!

userbar.gif

Να ρωτήσω.. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με GPS. χρεώνει μόνο το 3G? Πρέπει να κατεβάζω χάρτες; τι πληρώνω;

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.984661,23.635195

• Administrators
Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να τους βρούμε?

Δεν διατίθενται δωρεάν και ως εκ τούτου στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται η διακίνησή τους.

Να ρωτήσω.. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με GPS. χρεώνει μόνο το 3G? Πρέπει να κατεβάζω χάρτες; τι πληρώνω;

Αν βάλεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης με τους δικούς του χάρτες θα πληρώσεις μόνο αυτά και τίποτε άλλο. Δεν έχεις χρεώσεις σύνδεσης.

Modpic.gif

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για backup που να μην θέλει root;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι....

το sygic απο που μπορώ να το κατεβάσω "σπασμένο" και απο που θα κατεβάσω και τους χάρτες?

έχω το Xperia neo v!

https://market.android.com/details?i...TXlCYWNrdXAiXQ

αν δεν στο ανοιγει παλι πηγαινε πισω στην σελιδα 339 ποστ 5078

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators
παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι....

το sygic απο που μπορώ να το κατεβάσω "σπασμένο" και απο που θα κατεβάσω και τους χάρτες?

έχω το Xperia neo v!

Να επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση / ζήτηση "σπασμένου" λογισμικού. Παρακαλώ προς συμμόρφωση στους κανονισμούς τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου.

Modpic.gif

• Administrators

οδηγιες μπορει να δωσει καποιος?

πρεπει να κατεβασω κατι στο Pc?εκανα share φακελους (παραεκανα μαλλον) και παλι μου λεει δεν ειναι ενεργοποιημενο το sbs και κατι τετοια

και αν το κανω (μηπως παιδευομαι και αδικα) συνδεομαι ασυρματα με τον υπολογιστη και? παιζω πχ κατευθειαν μουσικη απο το κινητο χωρις να τα κατεβασω? η βιντεο?

EDIT:

σημερα και αφου εψαξα μια εντολη που υποτιθεται ανοιγει το SMB στον υπολογιστη το κινητο βγαζει Παρακαλω ελεγξτε την ασυρματη συνδεση. Ως χτες το εβρισκε αλλα δεν μπορουσε να συνδεθει..

Ο υπολογιστης δεν εχει ασυρματο ειναι συνδεδεμενος με το ρουτερ με ΛΑΝ..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν βάλεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης με τους δικούς του χάρτες θα πληρώσεις μόνο αυτά και τίποτε άλλο. Δεν έχεις χρεώσεις σύνδεσης.

Το 3G Δεν χρεώνεται; Σίγουρα μη πάθω κανα έφραγμα. Απλώς πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό μου έτσι; Τους χάρτες κτλπ, τους βρίσκω στο Android market?

Το 3G Δεν χρεώνεται; Σίγουρα μη πάθω κανα έφραγμα. Απλώς πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό μου έτσι; Τους χάρτες κτλπ, τους βρίσκω στο Android market?

καλό είναι να ΒΓΑλΕΙΣ το 3g.διότι νομίζω θα πας για έμφραγμα:wacko:

αλλά και αυτό να μην ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το έχεις για το πρόγραμμα πλοήγησης.

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση